32945
Magyar Foci
-
sempronius18 #30697 Talán mert ami működik a Pápa meg a Haladás ellen a Vojvodina ellen nem. Ilyen szintű letámadásra meg erőnlétre aztán meg tényleg nem készítette fel őket az NB1, mert erre max a tavalyi Vidi meg a Fradi képes, de mind1.
Örülök hogy ennyire szíveden viseled az MTK sorsát.
Nyugi a Vasas ellen majd más lesz.
Utoljára szerkesztette: sempronius18, 2015.07.10. 12:32:06 -
karajjj #30696 a lényeget meg majdnem kihagytam!
-
karajjj #30695 Úgy néz ki, tényleg csak heti 2 meccs lesz képernyőn. -
karajjj #30694 A százévest, mint jelzőt használtam, sajnálom, ha máshogy értelmezted. A taktika kb. arra épült, hogy labdaszerzés után középre passzolni, eljuttatni Kantának, aki indít valakit játékszervezőként, a precíz pontos passzjátékra alapult az egész(jó, magyar csapatnál ezt fura leírni, de ez lett volna az alapötlet), ami vagy bejött, vagy nem. Nem a szokásos mb1-es felívelgetést játszották eddig. Most meg úgy néztek ki az elmúlt 2 meccsen, mint aki nincs hozzászokva ahhoz, hogy az ellenfél letámadja őket, nem volt egy épkézláb passzuk sem, azt sem lehetett látni, hogy mit akarnak csinálni, csak sétálgattak össze-vissza, meg láthatóan zavarta az egész csapatot a labda. -
sempronius18 #30693 Hát ha leírod, hogy mi volt az a 100 éves jól bevált taktika 3-4 mondatban amit ezek szerint, mind Hidegkutiék, mind kis Pölőék sikerrel alkalmaztak vendégem van vagy egy sörre. -
karajjj #30692 Szerintem azért az öregnél látható volt a százéves jólbevált taktika alapja, amit akartak is követkeni, csak nem mindig sikerült, itt ennek még csak nyomát sem véltem felfedezni tegnap, bár nem láttam a teljes meccset, de a fejetlenség óriási volt a pályán. -
sempronius18 #30691 Azért én tisztelem az öreget, de nem tudom mi volt az amit László lerombolt. Tavaly a Vojvodinánánál gyengébb Senica tette ki még ennél is simábban az MTK-t az öreggel a padon, ahoz képest nem láttam a romlást.
A bajnokságban ugyanígy meglesz a 3-5. hely, mint az öreggel.
A poszt története mindössze annyi, hogy az írójának Rónai Egonnak nem tetszik, hogy nem egy komcsi haverja hanem Dajcs Tompika van az elnöki székben és azt próbálja fúrni (egyébként az egyik a lepra a másik meg pestis szerintem mielőtt valaki belém kötne), ha most valami Gyurcsány haver lenne az elnök Egon felxopná Lászlót, hogy 195 percig a profi taktikának hála kezünkben volt a párharc, de aztán egy szerencsétlen egyéni hiba miatt kiestünk. -
karajjj #30690 Pár perc után törölték. -
#30689 Ment a balhé, hogy a felelősséget áthárítsa. Ennyi. -
#30688 Kétlem,hogy ez az mtk hivatalos face oldala lenne,vagy ha igen akkor hétfőn már munkanélküli lesz a szerkesztője :D -
karajjj #30687 Naszóval: Van ez a László Csaba, akit egy évvel ezelőtt beraktak Garami Józsi bácsi mögé, hogy kezdje el építeni magának a csapatot, kapott szép pénzt is, igazolt is játékosokat. Majd az öreget idén nyáron odébb tessékelték a padtól és bekerült ő a helyére. nagyjából 2 meccs alatt bizonyította is, hogy még Garami közelébe sem képes érni, pedig azért nem lenne akkora teljesítményre szükség ehhez.
De ez viszont beszarás:
-
karajjj #30686 Azért a Jenő apukája sem volt semmi! -
#30685 Jah nagy formában volt, egyébként szerintem komoly esélyekkel indulna egy humorfesztiválon, csak így spontán ilyeneket kitalálni mint "Busai , BUSAI, MÉG MINDIG OTT VAN BUSAIII!!! , csak a labda nincs ott. kb 2 percenként elsütött valamit, legjobb riporter ever. -
#30684 Köv körben szkenner ultrák vs bosnyákokba belehallgatok -
#30683 A háttérben pedig nem kukorica pattog :)
Hajdú B. miatt már megéri ránézni a meccsre. -
#30682 na négyből eddig 2 már továbbment, vidi is csak menni fog egy kört azért, így nem rossz mérleg -
sempronius18 #30681 Jó azért a Fradi meccs rendbe van, anno egy Pool nem nyilatkozgatott ilyen nagyképűen a Lokiról, mint a seggem mögött a sasok a Fradiról. -
sempronius18 #30680 Na csóró MTK készülhet a bajnokságra. -
#30679 Türücsköző:DDDD -
#30678 Megrakta a felido over 1,5-et -
karajjj #30677 A Fradinál faragtak a falábon, vagy mi történt? :D -
sempronius18 #30676 No Hegedűséknél évforduló lesz esetleg az asszonynak névnap aztán kell a bizsura? -
#30675 Meg a vegen tovabbjut mindharom magyar csapat :D -
sempronius18 #30674 Simán jó volt a Debrecen csak minden kimaradt, de és jött a kamu tizi is ennél többet én nem várok...
Amúgy MöTüKá -
karajjj #30673 Nabazz, pont egyszerre van magyar gól mind a két meccsen! :D -
#30672 Nekem nincs bajom azzal, ha valamelyik csapat látványosan "ellötyögi" a meccset, okos dolog mikor nagy a tét, de az első meccs tekintetében ezek tényleg javarészt ennyit tudnak mutatni...sajnos. Egyszerűen gyerekes kényszerítők, gyenge kiugratás próbálkozások, meg a szokásos ívelgetés. Láttam már sokkal jobban játszó Debrecent is... csak ennyit akartam mondani, de mégis minden hírportál a régi csapathoz próbálja hasonlítani őket, meg hogy maj lesz ez még jobb is...hát nem.
Utoljára szerkesztette: DaemoonHunter, 2015.07.09. 20:26:12 -
#30671 szerintem már úgy mentek ki, hogy 3-0, itt már nem lehet gond, nem is lett végül, úgyhogy eredmény mindegy, bár jól jött volna a győzelemért kapott pont 1-2 év múlva... -
#30670 Kedvenc dumám ez az "idény eleji forma"...Hát bassza meg,ha egyszer az idény elején vannak az európa liga/bajnokok ligája selejtezők,akkor miért olyan nehéz már rögtön ezekre a meccsekre,a bajnoki rajt előtt csúcsformába hozni a játékosokat? Nem erre vannak az edzőtáborok,az erőnléti edzők,a táplálkozási tanácsadók?? (igen,a Lokinál például van) -
karajjj #30669 Tipikus volt: gyenge kezdés után erős visszaesés.
Ez tényleg idény eleji forma egyébként, csak az a baj, hogy a magyar csapatoknál ez idény közepén meg végén is pontosan ilyen sajnos.
A Vidire már gondolni se merek, hogy mit fog alkotni a magyar bajnok. -
#30668 A Debrecen mutatott játéka max még 1 körre elegendő, de már az is csoda kategória. Az első meccs is jól mutatta a teljesen elmaradott, szedett-vetett játékformát, de a mai meg pláne. Ami közös mindkettő meccsben az a potenciál ami hiányzik most a csapatból. Sajnos ez elmondható az MTK esetében is, de a Fradi sem fog csodát tenni idén, hiába kimagasló munka folyik, mindenesetre utóbbinál szerintem esélyesebb hogy felszívják magukat aztán megmutatják ma este...
Szerk.: és képesek idény eleji formának leközölni az egészet
Utoljára szerkesztette: DaemoonHunter, 2015.07.09. 19:38:06 -
#30667 "A bama.hu úgy tudta, hogy a PMFC ügyének végére szép lassan pont kerül és tisztázódik a klub helyzete. Nem történt meg – sajnos. Komoly problémával szembesült a vásárló, vagyis a város: amikor ugyanis az elmúlt napokban átvilágították a cégeket, kidőltek a szekrényből a csontvázak. Kiderült, hogy jelentős tartozásai vannak a csapatot működtető PMFC Sport Kft.-nek, ami azt jelenti, hogy kár érte pénzt kiadni, hiszen a mínuszt nem vállalhatja magára az önkormányzat."
De azért matyi is erőlködött... -
#30666 Ha minden igaz még jól is járt a nyíregy, mert a polgári pert nagy valószínüséggel megnyeri, így az mlsz fizetni fog mint a katona tiszt, az okozott pénzügyi, erkölcsi kárért. Előszednek pár szponzort aki jött volna de így nb3-ba már nem jött, és ezért az 1-2év számüzetésért kb 15 éves (valós)költségvetést kisajtolnak a per során. Szal itt azért nem a nyíregy az áldozat! -
karajjj #30665 Szerintem nem is az európai szinten van igazán a lényeg, hanem azon, hogy kötelező a fiatalokat játszatni. -
Densie #30664 Tehát ha a főnököm fizetésemelést ad és ugyanúgy eliszom és elbaszom a pénzt, mint eddig akkor a kurva anyját a főnökömnek igaz?
-
#30662 De az mlsz dontott arrol,hogy szazmilliokat ad csapatonkent,igy hogy csak 12-es lesz a letszam. Igy az o felelosseguk is lesz,hogyha ezzel nem elnek a csapatok,es europai szinten nem fognak jol teljesiteni -
#30661 Neki ez a fétise,szereti ha két edzés meg meccs kozott azon kell filoznia vajon lesz-e fizu :D -
#30660 Most jól értelmezem, hogy Miriuta elmegy egy újabb olyan klubhoz ami szezon közben csődöt fog jelenteni?! :D -
#30659 A nyíregy kizárása még mindig sántít -
sempronius18 #30658 Az nem az MLSZ dolga, hogy a BL-be juttassa a csapatokat. Az ő dolguk egy ideális világban az lenne, hogy olyan pénzügyileg instabil és pár száz főn kívül a lőtéri kutyát nem érdeklő csapatok, mint a Pápa ne rontsák többet a profi labdarúgás színvonalát. -
Densie #30657 Maximálisan egyetértek. Az irány jó, következetesen végig kell vinni a továbbiakban és talán eredménye is lesz.