Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a faultokat befújták volna, akkor több pontrúgásunk lett volna, sajnos ezeket nem fújták be, így kevés faultot tudtunk rúgni."
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
beszarok ha még jól is járnak...:D
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Korosztályosba még jött, de az aktuálisan hozzáértő kapitányunk nem hívta be akkor a felnőttbe, amikor a holland bajnokság akkori egyik top csapatában hétről hétre kezdő volt. ennyit ér a magyar szakma:))))
Mindenesetre én valahogy többet látok ebben a Vidiben, mármint több potenciált, szebb játékot, szóval még azt is leszarnám ha valóban nyomnák őket, mert ez a rövidpasszos kreatív koncepció eléggé nyerő.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
duna world,
nem is tudtam, hogy van ilyen csatorna, most megnéztem nekem is van:D
megnéztem sport1,2 sport m, m1, m2 m3, duna s sehol nem volt
duna world:D
Dum spiro, spero.
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.03.16. 12:38:39
200-at rádobok én is bár 9,5. kétlem h ez rögtön meglátszódna és kikapnának. Általában mikor már nincs kövhónapi fizu akkor szoktak jönni az "eredmények"
se questor, se audi, a játékosoknak meg csak meg kell élni valamiből... :D
Ha a támadás feltûnõen jól halad, csapdába sétáltok.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
"A klub pénteken délután már kiadott egy közleményt, amelyben megnyugtatta a szurkolóit, hogy az NB I-es együttes és az összes korosztályos csapat pályára fog lépni a következő fordulóban, és arra kérték a nézőket, hogy minél többen menjenek ki a meccsekre."
Most már bezzeg kellenének a szurkolók, hogy jöjjön pár forintocska belőlük is esetleg! <#buck>#buck>
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Teljesen természetes, ez Mo.-n.
Ez a szomorú h ilyeneket meglehet csinálni büntetlenül.
no komment !
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
tipszmiksz
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”