32945
Magyar Foci
-
karajjj #30737 Hivatalos közleménybe kiadták, hogy ha tényleg heti 2 meccs lesz a TV-ben, akkor nem lesz Harmadik félidő. -
#30736 En arra leszek kivancsi mivel fogjak kitolteni a "Harmadik felido" cimu musort? A ket meccset adni fogja az M4,es nyilvan a tobbire nem visznek ki egyenkent TV stabokat,szoval osszefoglalok se lesznek. Szerintem. -
sempronius18 #30735 Fél év alatt rájönnek majd mekkora zsákutca, hogy csak 2 meccs van egy héten.
Legalább a sport tv-t jól megfingatták annak örülök. Kiadtak milliárdokat a magyar bajnokságért és most marad nekik a heti összefoglaló, mert a két meccs tuti az M4-en lesz.
Költötték volna értelmesebben a pénzt.
Arról ne is beszéljünk, hogy most a nagy bezzeg ország Lengyelország. Pedig ott minden meccset ad a TV sőt ha regelve vagy pár sportfogadó oldalra az összes meccset ingyen steamelheted a világ minden tájáról. -
#30734 azt az 1 alkalmat majd úgy is közvetítik..... -
#30733 kár hogy majd a TV ben nem nézhetem ahogy telt ház előtt játszanak benne :c -
#30732 Az az ember túl nagy hatalmat kapott...bőven elég lett volna, ha csak az irányvonalat/klubhagyományokat dédelgeti. Na mindegy reméljük a legjobbakat. -
karajjj #30731 új látványtervek a szombathelyi stadionhoz -
#30730 pedig Burcsa azt mondta, ez egy profi klub nem? Valami itt nem stimmel..:D -
Livius #30729 Üdv a magyar futball amatőrizmus felsőfokán. Ebből így nem lesz BL főtábla, de még EL-se a magyar "bajnoknak". -
karajjj #30728 Braniszlav Danilovics és Filip Pajovics adminisztrációs problémák miatt nem kapott időben vízumot, így Bernard Casoni velük nem számolhat a walesi bajnok elleni összecsapáson. Mindez azt jelenti, hogy a BL-selejtezőben egy újonc védheti majd a Videoton kapuját. Hasonló okok miatt nem játszhat Mirko Ivanovszki sem. -
#30727 Nso címlap
-
karajjj #30726 "a „felmosórongy fejű” Gervinho" :DDD -
#30725 Nso egyik legjobb cikke az elmult idoben :D -
#30724 NSO szokás szerint remekel, Gyirmót elleni zakó! -
#30723 Nagy dolog ez azert,viccen kivul! A roppant hosszu bajnoksag elott egy ilyen eredmeny hatalmas onbizalmat adhat az olasz csapatnak,nem vallottak szegyent,es ugye lottek egy golt is a Gyirmotnak! -
#30722 Papírforma, borítékolható volt. -
karajjj #30721 _A:SDF_SA:DFsadfs -
#30720 Gyirmót legyőzte az AS Roma t
Ennyi, Gyirmót is jó csapatot választott bajnokság kezdete előtt önbizalom növelőnek. -
Livius #30719 10 évvel ezelőtt a Feyenoord elleni UEFA kupás csoportmérkőzésre voltak ennyik a jegy árak. Kész vicc, ami itt folyik. Persze megértem, be kell söpörni valahogy az eddig elmaradt hasznot és nyereséget, mert tutira veszem, hogy nem úgy jönnek ki a lépések pénzügyileg ezzel a szuper új stadionnal, mint ahogy gondolták volna. -
#30718 jajajaj gonosz nácikok mindenhol -
karajjj #30717 -
#30716 Mennyi? -
karajjj #30715 Gyerekek, láttátok a Fradi jegyárakat a következő EL körre? Vagy én érzem irreálisan magasnak? :D -
#30714 MTK szurkolók?? + mág molinójuk is van, na ez a hír kacsa.
Amúgy a 2 közvetített meccs így fog kinézni:
1.: fradi (mert nekik van országosan MINDENHOL drukkereik, rengeteg, ha nézettséget akarnak akkor kihagyhatatlan, illetve a stadionban így is sokan vannak, azaz pont nem a fradi nézőszámát kell növelni azzal hogy nem közvetítünk)
2.: videoton: 80%, 10% loki 10% mtk (azért mert tudjuk milyen világrendben élünk) -
#30713 Náci MTK? :D -
#30712 Már csak egy normális edző kéne, aki szvsz nem totál testidegen focit játszat a csapattal... nemhogy csapaton belül, de Pinyőt leszámítva az egész bajnokságban (kontrajáték).
Hozzászólva az előzőkhöz az MTK nekem is sokkal jobban tetszett Garamival, abból a pár meccsből amit megnéztem az elmúlt x évben...
Volt egy klubkultúra, amit ő igyekezett megtartani, amit írtál is a sokpasszos, középpályás játék... ala Barca, ha ironikus szeretnék lenni. Ami most eltűnt, és van favágófoci.
Utoljára szerkesztette: DaemoonHunter, 2015.07.10. 14:37:38 -
karajjj #30711 Hemi papa idén nem engedte bő lére a légiósokat. Csábító az MLSZ pénz! :D -
karajjj #30710 Ez egy tavalyi hír, tehát idén szerintem már látnunk kellett volna a fejlődést, ehhez képest semmi. De lehet, hogy bennem van a hiba, hogy ezt nem tudom megérteni. -
sempronius18 #30709 Na jól van hagyjuk abba te beszélsz szövegértelmezési gondokról mikor már az első mondatot nem tudod elolvasni. Meg tavalyhoz képest visszaesésről írsz mikor akkor egy Szlovák kiscsapat simázott le.
-
karajjj #30708 Hol írtam én olyat egy szóval is, hogy bármi ilyesmit várok? Nem megy a szövegértelmezés te szerencsétlen? Én csak annyit írtam, hogy ez még a tavalyihoz képest is egy hátralépés volt, nem pedig előre, az egy évvel ezelőtt kitűzött célok felé.
Utoljára szerkesztette: karajjj, 2015.07.10. 13:41:27 -
#30707 Azért a heti 2 meccs szerintem édes kevés.
Mert a Fradi meccseit szerintem mindenképp adni kellene alapból mivel a legnépszerűbb magyar csapat és jelenleg a legjobb magyar csapat egyike, másik a vidi.
Azért ezeken kívül még 1-2 párosítás érdemelne tv-s közvetítést.
Az is hülyeség, hogy kevesebb tv-s mevccsel több néző lesz majd a stadionokban.
Szerintem szimplán nem divat már meccsekre járni magyar honban.
Nem is feltétlen a foci minősége játszik ebben szerepet, hanem az, hogy a fiatalok már a külföldi nagy bajnokságokon szocializálódnak és a magyar foci maximum a trollfoci szintjén tartja meg az érdeklődési felületet.
Tv-ben megnézik az emberek mert adják, most, hogy nem adják majd néznek helyette mást.
Érdemes lenne megnézni, hogy akkor ha mondjuk 5 fordulóra minden meccsre ingyen lehetne kimenni vajon hány néző lenne ezeken a meccseken.
Amíg drasztikusan nem kezdenek az élvezhető,szórakoztató foci irányába elindulni addig esélytelen a több néző. -
sempronius18 #30706 Ne égesd már magad te szerencsétlen. Az első mondatban le van a írva, hogy cél a tartós kupaszereplés a következő 2-3 ÉVBEN. Az nincs leírva, sehol se, hogy idén menetelni fogunk. -
karajjj #30705 Nekem tetszik az ötlet, ami benne van a cikkben, adnák 500 vagy 1000 forintért a jegyet, máris többen lennének mindenhol. -
karajjj #30704 Rossz a memóriád? -
karajjj #30703 A jelenlévő szponzorok nagyrésze állami nyomásra pumpálja bele a pénzt a fociba. Tényleg nagyon ritka az, aki úgy látja, hogy neki jövedelmező lesz erre költeni. -
sempronius18 #30702 Arról ne is beszéljünk, hogy így a szponzori pénzek bizony majd nem kicsit megcsappannak a kevesebb médiajelenlét miatt. Utána meg majd újra meg kell menteni az így instabillá vált klubbokat.
Ergó hiába söpörte ki az MLSZ a szemetet, tett róla, hogy újra megjelenjen. -
#30701 Persze mert aki eddig tévébe nézte a délutáni szieszta közben a paks-újpestet,az most inkább megfogja venni a jegyet,és kimegy majd mindenáron a stadionba,hogy lássa ezt az nb1-nek nevezett csodát,a zseniális meccseket. Csak akkor mi lesz,ha jövő májusban amikor összegzik a nézőszámokat,és neadjisten kiderül,hogy még kevesebb lett az ideihez képest is,akkor mi lesz a következő lépés? Kötelezővé teszik a meccsre járást,aki meg nem megy azt elzárja az ÁVO (bocsánat, TEK) 72 órára? -
sempronius18 #30700 Én azért képbe vagyok picit az Mötökával kapcsolatban és ezért nem tudom milyen beharangozott célokról beszélsz, idénre senki se ígért kupamenetelést, sőt reálisan el lett mondva a sorsoláskor, hogy a Vojvodina az esélyes. -
#30699 jól néz ki -
karajjj #30698 Abszolút nem érdekel egyik MB1-es csapat sem, sőt egyenesen leszarom, hogy mi lesz a Vasas, vagy a Paks ellen, pusztán csak azt tartom szánalmasnak, hogy eddig nagyon úgy néz ki, hogy a beharangozott célok elérése helyett tettek egy jó nagy lépést hátrafelé az elmúlt évhez képest. (Pedig az sem volt egy népünnepély!) Így múlik el a magyar foci dicsősége.
A sörödet pedig megtarthatod!