32945
Magyar Foci
  • banok
    kiállították a Bolton finn kapusát és a helyére Bogdán Ádám állt be.
  • LSSAHPAUL
    Ezen a szinten?? Nem nevezem meg a csapatot, szal egy megyei 2. osztályú csapatban egy éjjel nappal részeg csávó éveken keresztül intézte ugyanezt és soha nem hibázott. Mindent észrevett, még haragudott is rá az edző mert a csóka nem engedte játszani azt akinek lejárt az orvosija :D
  • gercse
    Jó lenne ha belendülnének a srácok, kellenek a csatárteljesítmények
  • banok
    Priskin gól
  • banok
    Szalai gól
  • Grenzjager
    nb1.hu-sok olvasgatják a litex fórumát, szal nem tuti infó, az ok, de télleg nem óvtak, s ez meg tény, ami fura az ő szemszögükből nézve.
  • Matthew Prosac
    "mivel náluk meg egy játékos pozitiv dopping mintát produkált"
    - honnan az infó?
  • Grenzjager
    Na ha jók az infók, akkor a bolgárok nem óvnak, mivel náluk meg egy játékos pozitiv dopping mintát produkált....

szóval ez az egész mind két csapatra néznve,m igazi BALKÁNI sztori :)))

Ettől függeltenül, a DVSC-t a jogtalan játékos pályáralépés miatt bünetetni kell, valszeg akkor pénzbírság, Máté eltiltása. Remélem, hogy ez lesz, mert ez logikus, s mégsem szenved csorbát az Oranje második fellegvára. Mindenesetre azért megtanulhátnának írni olvasni a DVSC vezetői mert ilyen amatőr hibát ilyen szinten elkövetni nem egyszerű bűn.
  • bakkerman
    abból óriási nagy balhé lenne,ha kicsapják a Lokit :)
  • Pacal17
    _A:S:_AS_:
  • barcames
    csoro loki:)
  • gabber_saviola
    A mai nap slágere: Máté Péter: EL-megyek

http://ulloi129.wordpress.com/2010/08/27/a-mai-nap-slagere/

• rooney8
    én is ezt látom valószínűbbnek :D
  • Matthew Prosac
    nem akarom szétzilálni a koncepciótokat, de először is kerüljünk be a csoportba. egyelőre rezeg a léc
  • Láma!
    nem akarom szétzilálni a koncepciód, de ami a legbiztosabbnak tünik az a PSV oda-vissza zakó. a mértéke csak attol függ hogy dzsudzsák csapattársai mennyire veszik figyelembe balázs kötödését.
    samp talán itthon x valóban lehetne, kiindulva a tavalyi fiorentina meccsböl.
    a többit adom:)
    talán még az ukránoktol lehet itthon pontot rabolni, sok náluk ugy tudom a brazil, azok nem keménykednek.
  • bakkerman
    PSV-vel itthon szerintem leikszelnek,kint zakó,Metalist oda-vissza zakó(kemény,favágó ukránok,megölik a fiúkat),Samp itthon iksz,kint zakó. Én erre számítok,persze lehet Dzsudzsi "intéz" nekünk 6 pontot xD
  • gabber_saviola
    szerintem hibátlan
  • gabber_saviola
    vágom persze szép a stadionotok, és örülök neki, hogy ilyen szépen felújították.

• Grenzjager
    ha 0-3 lesz, akkor EL sincs a Debrecennek...
    van rá esély...

ez egy kicsit azért sok lenne.
    ..az ETO?
    A holdkórós sápadt angol beteg pedig szerintem tuti meg volt vásárolva a Dinamotól, mert a tegnapi ETO meccs azért több volt mint feltünő, főleg a Dinamo kényszer helyzete miatt.
  • Matthew Prosac
    nem igazán függ tőle. a Győr sem óvott az Atyrau ellen, mégis 0-3 lett a dologból. ebből is ez lesz.
  • Grenzjager
    elég nagy az örömködés, minden attól függ hogy a bolgárok óvnak, vagy nem. A bolgárok lépésétől függetlenül az UEFAnak is büntetnie kell a jogosulatlan pályára lépést, ami azért objektíven Poleksics és Mészáros eltiltása után durva lenne azért.

Összeségében azonban nem értem, hogy egy ilyen amatőr hibát hogy követhetett el a vezetőedző és a vezetőség, mert ez még inkább durva.
  • Golyo69
    sok magyar csapat örülne ha annyit is csinálnának pályákkal....nekünk nem lehet panaszunk a stadionra...csak egy csapat kéne :D
  • LasDen #10177
    kalocsa fc FTW :D
  • gabber_saviola
    na jó, most azért mert felcsavaroztak 7000 széket meg bevakolták és lefestették a falakat az csalóka ám . :Ddd
  • Golyo69
    :D:D be is baszna :)
  • gabber_saviola
    persze, azért keresetem egy régebbi képet. :)

na jó kicsit szebb, mint ez.
  • passatgt
    remélem szmájlit értetted, de ez a kép régi
  • gabber_saviola
    tényleg?

• passatgt
    jóez mitakarsz, bár ez a téli pálya gondolom, mert itt-ott sárga a fű, így jobban látszik
  • karajjj
    na ha jól látom, akkor a hivatalos keretben nem szerepel, viszont a meccsre meg kivitték, tehát a meccskeretben pedig bennevolt
  • gabber_saviola
    :Ddd

• karajjj
    Amennyiben a bolgár klub huszonnégy órán belül nem óvja meg a meccset, az UEFA hivatalból akkor is eljár az ügyben - mondta Biscos. - Jelen pillanatban kiegészítő információkat kértünk az MLSZ-től, mert már folyik a vizsgálódás. Ezt követően döntünk az ügyben. A hiba nem feltétlenül jár azonnali kizárással, vagy három nullás bolgár győzelemmel, lehet figyelmeztetés, pénzbírság, vagy fegyelmi is.
    Az NB1.hu úgy tudja, hogy ma egészen biztosan nem lesz döntés az ügyben, és az ügyben az UEFA egyelőre nem kapott információt arról, hogy a bolgárok megkívánják-e óvni a mérkőzést. Ha nem óvják meg, akkor hivatalból az európai szövetség Fegyelmi Bizottsága akkor is eljár. Legközelebb a jövő héten ül össze a Fegyelmi Bizottság.
  • passatgt
    http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/matches/season=2011/round=2000127/match=2003102/postmatch/lineups/index.html
  • Láma!
    ott van mert beállt. pont az a baj.
    de nevezve nem volt a meccsre.
  • passatgt

Ott van Máté a cserék között, és gondolom ez a hivatalos cucc
  • passatgt
    ezt azért nem kellett volna
  • isi
    na legalább valami pozitívum. Egyszer volt Nyíregyházán disznóvásár(legalább is remélem)

:))) Bár Sampdoria ultrákra kíváncsi volnék mit mutatnak!
  • passatgt
    nyíregyházi futballcentrum sokkal szebb:)
  • LasDen #10161
    ez viszont szégyen bázzeg :D
  • karajjj
    úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúristen -.-
    ekkora amatőr bandát -.-