32945
Magyar Foci
-
#10239 nos...UTE vagy Fradi??? :D
én UTE...mert régen ilyen befolyásoltságot kaptam unokatesóm révén....de nem szurkolok nekik...de ebben a párharcban inkább ők :D amúgy inkább DVTK-s vagyok :D -
#10238 de felvesz rá az állam 1 milliárdot,1 millióból kipakátolják a stadionokat,így mindenki jól jár :) -
#10237 ez nem plussz költség véletlenül? -
#10236 -
#10235 ilyen kell itthon is...máris szebb lesz az egész :D -
#10234 inkább mit nem csinált: senkit nem győzött meg arról, hogy ő kell oda. -
#10233 A nagy sztár Gosztonyi volt. Kiváncsi vagyok mivel magyarázza hogy kézzel nyújtózkodik a labda után, amúgy meg nem sikerült elérnie szegénykémnek, pedig látszik hogy mennyire szerette volna.. Kiváncsi vagyok hogy a Barinál miket csinált hogy fél év után visszaküldték :) -
#10232 Ma nem tudom ki látta a Tatabánya-Győri eto 2-őt de vmi eszméletlen meccs volt.
3-3 lett, de komolyan maygar bajnokságba még ennél jobbat nem láttam.
A dolog iróniája hogy mindez egy nb2-es meccs volt.
-
Gaba94 #10231 Európa Liga: kedden kezdődik a jegyárusítás a Loki csoportmeccseire -
#10230 Hát ha pl egykét helyzetbe Németh meg a nem tom hogy is hívják nem baromkodja el akkor simán lőttünk volna 2-3 gólt.
Nem az állóképesség itt a fő baj, hanem a helyzetkihasználás, és volt egy olyan kezezés amit ha nem követünk el szabályos gólt is rúgtunk volna.
-
#10229 egy kis számolgatás -
#10228 aki kritizálja az U21-et,az nézzen meg egy felnőtt válogatott meccset...tegnap gyengék voltak a srácok,ennyi! ennek a Walesi válogatottnak akárki tudna gurítani egy négyest,bűn gyengék :/ tudom,csoportelsők,de ez mutatja a többi csoportrésztvevő erejét is.Tudásilag nekünk kéne ott állnunk,fizikálisan viszont toppon vannak a walesiek,sajnos! -
#10227 sajnálatos vereség sok helyzetünk volt, az a helyzet jobbak is voltunk és elég nagy balszerencse h nem tudtunk nyerni.
Nyilván msot jön majd a szokásos lehurrogás elég fárasztó már ez a magyaroktól.
kritizálni tudnak egyfolytában, érdekes h a bronzot nyert ifik után mért nem szidták őket le a sárga földig h nem jutottak döntőbe, ez talány számomra.. -
#10226 4-1 vezet a szülővárosom egy bajzát duplával,már csak az u21-es fiainknak kéne alkotni valamit Wales ellen :) -
#10225 legtöbb ember akkor és annak a csapatnak szurkol, amelyik sikereket ér el
nincs ezzel semmi gond -
#10224 úgy látom te sem voltál kint a Loki-Litexen :DDDDD -
#10223 már ahova tartoznak mert ennyi erővel szinte semmilyen magyar csapatnak nincs szurkolótábora ha 5-6 ezrekre futja max vagy annyira se meccsenként.
-
isi #10222 -
#10221 senki nem is beszélt ilyesmiröl.
arról volt szó hogy hiába bajnok zsinórban 5x a loki,nincs szurkolója, holott azt állítják hogy van. -
#10220 megtölti,de attól eredmény nem lesz,megtölthetitek szurkolókkal a Maracana-t is,vagy a May Day-t,attól nem lesztek BL főtáblán,vagy akár bajnokok. -
#10219 "és hol van a fradi?mit ért el az utóbbi időbe?
Sehol és semmit."
mégis megtölti a lelátókat szerte az országban, amerre jár:)) -
Grenzjager #10218 ok, értem amit írsz
nemzetközi porondon drukkolok a magyar csapatoknak, de ettől még nem leszek a nemzetközi porondon szereplő magyar csapat drukkere. S szerintem ezzel sokan így vannak, akik valamelyik magyar csapathoz tartzonak.
1, mert FRADISTA vagyok
2, egyéb
pl, egyszerre és egy személyben lettem volna Debrecen és Győr drukker?
de ez így van rendjén, az a csapat amelyik BL-be EL-be jut, drukkol az ország, ennyi. -
#10217 mért ha el-be vagy bl-be vannak akkor az egész ország loki drukker lényegébe.
ezzel nem tudom mi a baj... -
Grenzjager #10216 Na Debrecen ahhoz képest hogy bajnok, BL, megint bajnok, s EL
hol vannak a nézők?
Fradi? az MLSZ jogtalanul kizárt minket, s visszajuottunk, nem úgy, hogy a BKV Előre klub indulási jogát vettük meg lettünk NB1esek.
Az hogy ez egész ország Loki drukker? Ez nem igaz, tisztelet debreceni társulásoknak, de sok a divat, ennyi. Tök mindegy melyik magyar játszik a Puskásban BL vagy EL meccset, arra kimegy 10-20ezer pesti divat, ennyi.
S hogy ne csak a Népligetbe beszéljek vissza, a lilák is megvannak mindig minimum 3-4ezren, nézd majd meg most az NBII-ben a Nyíregyháza és a Dióysgyőr meccsét, meg azt is hogy hány néző lesz kint, mert szeintem többen mint az eddigi Debrecen EL meccsén. De konkértabban az általad írt ezer főhöz képest simán jó a Haladás, Videoton, ZTE, Győr. -
#10215 és hol van a fradi?mit ért el az utóbbi időbe?
Sehol és semmit.
másrészt fradin kívül a többi csapat meg ha 1000 nézőt össze tud hozni az már nagy szó.
-
#10214 fradi meccsen. megerősítem :) -
#10213 minden elfogultság nélkül, csupán a számadatokat nézve ott van több néző ÁTLAGOSAN ahol a fradi játszik. Legyen az az üllöi út, vagy idegenbeli meccs. -
#10212 Mert amúgy ennél hol van több néző itt magyarhonba?
-
karajjj #10211 lol, a vidi után a loki vezetői is kiakadtak :D
anno még nyáron linkeltem a vb előtt valamikor, hogy a vidi hivatalos oldalán lefikázták a nemzeti sportot, mert azt állították, hogy a vidi tagadja, hogy a henrik larssonnal tárgyalnak :D -
#10210 igen, a BL sok szezonális rajongót hozott ez biztos.
igazad van, fél évtizede ök a bajnokok, és az elmúlt 2 évben tényleg értek el eredményeket is, ezt nem vitatom:) -
#10209 nézd, azért "némileg" tisztában vagyok a magyar futballviszonyokkal, és azzal, hogy melyik csapatnak mekkora szurkolói bázisa van.
én csak próbáltam utalni rá, hogy mire gondoltak akkor, amikor leírták azt, amit. A Bl-meccsek idején tényleg a fél ország "mögöttük volt". ennyi.
illetve ha még jobban a szavak mögé nézünk, akkor a "itthon, magyar honban már a „Hajrá, Loki!” dübörög a legjobban" értelmezhető oly módon is, hogy a Loki csapata immáron fél évtizede a legeredményesebb/jobb magyar csapat. ezt pedig nehéz cáfolni. -
#10208 nézd, nem akarok közhelyeket puffogtatni, de loki meccseken átlag 4ezer néző (lehet hogy sokat mondtam) úgy hogy zsinórban 5 bajnoki cimük van, és pl egy kispest meccsre 30an kisérik el a csapatot...
nem azon kell lemérni egy csapat népszerűségét hogy a BL-be jutás esetén hányan mennek ki a stadionba, mert azok jorésze 1 loki játékost sem tudott volna megnevezni.
az én számon nem mondom el mi futott ki amikor kinnt néztem a stadionban a meccseket, mert még megköveznek:))))
maradjunk annyiban hogy egykor azt mondtam inkább a loki legyen a bajnok ha mi már nem lehetünk, ma már vészesen közelednek egy ujpest szintre nálam...:)))) -
#10207 azért ha visszagondolsz tavaly ezidőtájt tényleg országszerte zúgott a "Hajrá Loki", mikor a Bl-meccseket játszották.
Szóval van benne némi igazság. Talán még a te szádon is kifutott egyszer :) -
#10206 "hiszen itthon, magyar honban már a „Hajrá, Loki!” dübörög a legjobban!"
innentől kezdve vicces az egész:)
de van benne igazság amikor az NS hibáit vesézi. -
#10205 Mi is követelhetnénk, de nem tesszük!
A médiával együtt, a magyar fociért!
Most már nemcsak slendriánok, hanem hülyék is a DVSC vezetői…
No meg, hogy a „DVSC” nem mentette meg a magyar foci becsületét. Pontosabban megmentette, de ezt a szófordulatot ezúttal nem szerencsés használni – az újságíró szerint.
Végül, de nem utolsó sorban; a tollforgató – illetve az ország egyedüli sportnapilapja – szorít a Lokinak, hogy végre egy szerencsétlen pontocskát kiharcoljon magának az Európa-liga-csoportban, ha már tavaly a BL-ben még ennyit sem sikerült neki – értelmezhető a szánakozás.
Ez a summája a Nemzeti Sport szeptember elsejei „tanévnyitó” jegyzetének.
Köszönjük szépen! Ezt jól megkaptuk! No, de kitől és mitől?
Az országos sportszaklap cinikuskodott a DVSC-vel, megfeledkezve arról a kötelezettségéről, hogy az európai porondon ismét csak egyedüli magyarként érdekelt, ötszörös labdarúgó-bajnokcsapat nevét pontosan említse ekképpen: DVSC-TEVA.
Az a szaklap „pikírtkedik” velünk, saját bevallása szerint, amely egy éve holtbiztos forrásra hivatkozva, nem kis vihart kavart, kész tényként közölve öt fordulóval a 2008/2009-es szezon vége előtt, hogy nyártól Mészöly Géza lesz a Loki vezetőedzője. Holott szó sem volt erről! Döntsük el magunkban; használt-e, vagy ártott az újdondász a debreceni csapatnak, a bajnokság hajrájában?
Annak a szaklapnak a munkatársa élcelődik velünk, amelynek másik dolgozója – tájékozódás nélkül – leírta egy hétfői lapszámban, hogy a DVSC Zrt. vezetői, ügyvédje és két játékosa - a Mészáros-Polekszics ügy kapcsán – elutaztak az UEFA fegyelmi tárgyalására, holott már előző nap délben kiderült: ez elmarad.
Az a szaklap kötözködik velünk, amelynek munkatársai, néhány napja – valami belső „jóindulattól” vezérelve - megkongatták a vészharangot a Loki feje felett, arra számítva, hogy az UEFA példát statuál és kizárja a Lokit az El-csoportkörből! Egy füst alatt a klubvezetéstől is szigorú fellépést, a vétkesek fejvesztését követelték, akik Máté Pétert – egy adminisztrációs hiba folytán - nem nevezték a második számú európai küzdelmekre.
A szaklap – minden napilappal (még a bulvárt is beleértve) és internetes portállal ellentétben – „elfelejtette” pontosan idézni a DVSC-TEVA elnökének nyilatkozatát, amelyben munkatársait megvédte a szurkolók kritikájával szemben és a sajtó egyes rosszindulatú képviselőinek támadásától.
És még sorolhatnánk tovább, a sportnapilapban egyre gyakrabban fellelhető hibákat, téves értékeléseket, zavartkeltő híreket. S ami a legrosszabb; idézhetnénk még az olykor rossz indíttatású cikkeket, amelyek egyes tollforgatók nem elég alapos és precíz munkájából adódnak. Ami azért sem jó, mert a több tízezres példányszámban megjelenő újságnak igen nagy a közvéleményt befolyásoló ereje, így elvárható, hogy objektív legyen, és ne vezesse félre a sportkedvelő olvasókat.
Követelhetnénk mi is a Nemzeti Sport vezetőitől, hogy szigorúan vonják felelősségre hibázó munkatársaikat, de nem tesszük! Legyen ez a NS belső ügye!
Nem tesszük, mert nem ez a cél!
Mi csak csendben dolgozunk tovább itt Debrecenben, hogy kedvenc csapatunk minél hangosabb sikereket érjen el Európában is, hiszen itthon, magyar honban már a „Hajrá, Loki!” dübörög a legjobban!
S, ha ez nemsokára a Puskás-stadionban újra így lesz, akkor a Loki a magyar labdarúgás hírnevének öregbítése mellett akár nemcsak egyetlen „pontocska” megszerzésére lesz képes az Európa-ligában.
S, ennek – mint minden magyar ember – Galambos Dániel, a mai Nemzeti Sport jegyzetének szerzője is bizonyára szívből örülne!
Ezzel a DVSC-TEVA lezártnak tekinti az elmúlt napok eseményeit, egyben a Nemzeti Sport labdarúgórovatának munkatársait meghívja Debrecenbe egy barátságos futballmérkőzésre.
A DVSC Futball Szervező Zrt. menedzsmentje
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ez jelent meg ma a Debreceni klub honlapján. Mindenki döntse el maga, mennyi igazság van benne... Bár az személy szerint hozzátenném: a DVSC-vonatkozású hibák csak a jéghegy alja, sokkal durvább baromságokat szoktak leírni a "magyar sportszaklap" kedves munkatársai - mégsem utaltak rá még egy mondatban sem ebben a levélben. Mert nem rájuk tartozik. -
Grenzjager #10204 a magyar bajnokságra akkor végre jó hírek köszöntöttek be, s az is örömteli azért hogy megmenekült a DVTK nem szűnnek meg, mert azért jobban örülnék, ha olyan csapatok lennének idővel az nb1ben ahol járnak is meccsre az emberek. -
#10203 pont most akartam írni :D
nagy mákjuk volt, ezentúl legalább odafigyelnek majd... -
#10202 DVSC: nincs kizárás az El-ből, pénzbüntetést kapott a csapat -
#10201 Koman Vladimirt a 75. percben becserélték a Lazio ellen! Hajnal viszont megint csak a padot koptatta a Dortmundban.
Vass Ádám végig játszotta a meccset a Bresciában, Feczesin csereként állt be. -
#10200 akkor lesz még 1 meccse minimum a PL-ben