32945
Magyar Foci
-
#10159 nálunk megye 1-be vannak ilyen putri stadionok...
egész pofás amúgy :D -
#10158 HA-HA! csak szólok hogy ez a Metalist nem egy fing csapat.
2 éve az Uefa kupában a Besiktassal játszott a playoffban a csoportkörért; otthon 4-1re megverte a Besiktast, idegenben 1-0-ra kapott ki, tehát bejutott.
A csoportban 0-0-t játszott a Herthával otthon.
1-0-ra verte a Galatasarayt idegbenben.
1-0-ra verte az Olympiakost otthon.
1-0-ra verte a Benficát idegenben, majd csoportelsőként veretlenül továbbment.
A nyolcaddöntőben a Sampdoriát verte meg oda vissza (otthon 2-0, idegeben 1-0!!), majd a negyeddöntő jelentette a végállomást: 3-2-re nyertek otthon a Dinamo Kiev ellen, majd a visszavágón kikaptak 1-0-ra tehát idegenben szerzett kevesebb gól miatt estek ki... Na ezt a Kharkivot kellene oda vissza, ugye? Függetlenül attól, hogy azóta távoztak páran. -
Gabe18 #10157 Nem vernek ők már lehet senkit:
NB1.hu
"Máté Péter játéka miatt hatalmas bajba kerülhet a Debrecen!
Mint ismert, a Debrecen tegnap 2-1-re legyőzte a Litex Lovech csapatát, és ezzel bejutott az Európa Liga csoportkörébe. A találkozón alig 1 perc játéklehetőséget kapott Máté Péter, aki azonban nem szerepelt a selejtezőkre előzetesen leadott listán, emiatt előfordulhat, hogy nagy bajba kerül a Debrecen csapata. Még az is előfordulhat, hogy az UEFA kizárja a Debrecent a sorozatból.
Monacóban tartózkodik Szilágyi Sándor, cégvezető, akit az ügyről kérdeztünk.
- Máté Péter valóban nem szerepelt a névsorban - mondta honlapunknak Szilágyi. - A csapatnál jelenleg "válságértekezlet" van.
A fejleményekről természetesen azonnal beszámolunk!" -
#10156 A Metalist ebben a csúnya stadionban játszik, és 40ezer alkoholista ukrán buzdítja őket a meccseken:
-
#10155 kishitűek vagytok -
#10154 a debrecen mindenkit megver....bottal, lábbal, ütővel...bármivel.... -
#10153 ukránoknál van egyáltalán focipálya?
favágó nyomorék az összes -
#10152 Az első vesszőig bírtam nevetés nélkül. :Ddd
a tavalyi Ukrán bajnokság harmadik helyezettjét otthon és idegenbe is veri a debreceni vasutas? -
karajjj #10151 az ukránoknak van pár noname braziljuk -
#10150 amúgy a metalistről még csak én nem hallottam?
psv meg nagyarcúak bandája, őket is ellehet verni ha szar napjuk van:) -
#10149 Metalistet itthon és idegenben is verni kell, PSV-ben dzsdzsák lő egy öngólt itthon és nyerünk, kint kikapunk, sampdoria meg idegenben kikapunk, itthon döntetlen
ez így 10 pont, tavaly 10 ponttal simán tovább lehetett jutni 2. helyezettként -
paly90 #10148 hát de akkor is...:D
a raelitás kb 1% -
karajjj #10147 azért nem a Barca lesz az ellenfél :D :D -
paly90 #10146 kb a világ 8. csodájával:D:D -
#10145 kis szerencsével? :D -
#10144 még írják be 15en :D -
#10143 dehogy lehet :D -
karajjj #10142 -
#10141 psv, samp, metaliszt harkiv, hm -
#10140 Lol, innen még kis szerencsével tovább is lehet jutni:D -
#10139 psv, samp, metaliszt kharkov, hm -
#10138 psv samp, legalább jó csapatok jönnek :D -
karajjj #10137 jó, nagyon jó :D -
#10136 PSV, Sampdoria, Metalist, DVSC
Ha csoport jobb lett volna... -
#10135 J csoportba sem kellene kerülni :)
A-ba már nem kerülhetünk :) -
#10134 eddig a H csoport lenne a legnyugisabb. mármint abból a szempontból hogy nem kapnánk szép kerek gombócokat.. -
#10133 én nem vágyom arra, hogy a City rúgjon egy hetest nekünk. kíméletesebb ellenfelet akarok :) -
karajjj #10132 na most már az A-ba kellene bekerülni :D
akkor jönne a City meg a Juve -
#10131 én itt nézem, 68. helyen találod a Lokit, 105. a Győr.
Idei lista -
#10130 Ezt a pontozást hol lehet követni? -
karajjj #10129 janem :D csak az első meccsük volt az -
karajjj #10128 2 döntetlen -
#10127 győrnek meg 4 győzelem és 1 döntetlen -
#10126 de most ott van a győr is, meg ha minden igaz a videotonnak és a zte-nek is volt 1-1 döntetlenje -
#10125 viszonyitásképp a tavalyi BL győztes Inter 34.8500-et szedett össze :D -
#10124 idén 2.4500-pontot gyűjtött a Loki, tavaly 4.5500-et. -
#10123 hát nem feltétlen kell továbbjutni, de persze, az lenne az ideális:)
viszont idén szerintem már több pontot gyűjtöttünk mint tavaly ilyenkor nem? arra a koefficinsen szarra gondolok -
#10122 így hogy még csoportok sincsenek,én már annak is örülnék,ha a Loki legalább 3. lenne a csoportjában 3-4 szerzett ponttal! -
#10121 Az se ártana ha ne adj isten továbbjutnánk egyzser a csoportból:) -
#10120 "tökegyszerű" amúgy. minden évben el kell jutni valamelyik liga csoportköréig, és akkor növekszik mind a csapat, mind a bajnokság koefficiens-hányadosa. ha "tartják az iramot", akkor pár év múlva már csak a második selejtezőkörben kell bekapcsolódni, aztán ha továbbra is jól szerepelnek, akkor a harmadik selejtezőkörben, és így tovább. például a román bajnok már selejtező nélkül ott van a főtáblán. ezt kell elérni 10-15 éven belül és akkor az aktuális magyar bajnok már tervezgethet, igazolgathat, mert biztosan nagy léhez jut.
ami bizonyos: a bolgár klubcsapatok már nem sokáig lesznek kiemeltek egy-egy párharc sorsolásakor. a Loki viszont lassan-lassan eléri ezt. és ez nagy előny!