Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itt voltam, és ez a magyar foci????
röhej....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
én is erre tippelek
multkor is mindenki rakta a pápát vagy kit ellenük, aztán lett egy 0-0XD
Dum spiro, spero.
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.03.31. 18:11:22
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Utoljára szerkesztette: karajjj, 2015.03.31. 15:56:27
Éppen ezért, ha kapunk egy pofont a fociban, csak örülni tudok neki.
Nem csak a focival vagyok így (és még sokan mások), de ha magyar színekben indul valaki mondjuk olimpián, eb-n, vb-n... akkor azoknak még jó hogy szurkolok attól függetlenül, hogy előtte még a nevét sem hallottam, és még nem is az esélyesebbek között szerepel.
Ebben az országban meg az inkább az igaz, hogy minél kevesebb pénz van itthon egy sportban, abban jobban vagyunk mint amiben sok pénz van (sok pénz talán tényleg csak a fociban van...)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Amikor balra fenn egyszer Dzsudzsák elfutott, a felénél elfogyott a levegő.... Majdnem meghalt.... Mondjátok hogy nem így van.....
:-)
Utoljára szerkesztette: Frank99, 2015.03.29. 21:47:41
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.03.29. 19:09:27
a magyar foci 1986-ban meghalt számomra. akkor volt csapatunk, akik királyok voltak. ennyi. nem kell újmagyarkodni...
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.03.29. 18:52:05
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Amúgy mennek az észak írek 2-0-ra otthon a finnek ellen,ez nekünk nem jó hír,ha győznek muszáj nekünk is verni a görögöket ha tartani akarjuk a lépést a 2. helyért
"A gépen kellett volna utaznia egy harmadosztályú svéd focicsapatnak, a Dalkurd FF-nek, de az utolsó pillanatban úgy döntöttek a játékosok, hogy nem szállnak fel a gépre, mert túl sokat kellett volna várniuk Düsseldorfban a csatlakozásra, ezért inkább müncheni és zürichi átszállással mentek haza."
Legalább ők megúszták ...
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Dum spiro, spero.