Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

közben szép csendben megszűnt az nb1.hu is
bakkerman
ne etesd a trollt 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ok, ezt mi is tudtuk eddig is, valami újat esetleg tudsz mondani?
Frank99
a korábbi kérdésre:

itt voltam, és ez a magyar foci????

röhej....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Effe88
na ja😄
én is erre tippelek
multkor is mindenki rakta a pápát vagy kit ellenük, aztán lett egy 0-0XD

ressy14
és ha ez a trükk, hogy mindenki ezt hiszi, ezért lefizetik őket a sportfogadó irodák és gáláznak majd? 😄

Dum spiro, spero.

bakkerman
házat autót lakást párnából kiszedett pénzt lehet tenni a győr ellen,az tuti hogy ezek a zsoldosok pénz nélkül egy percig nem fognak komolyan játszani,szerintem már mindegyik intézi az ügynökén keresztül a következő csapatát
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.03.31. 18:11:22

Láma!
Kecskemét win még 4 fölött fizet... 😄

Jim Morrison
majd megyek és dobálom be a gyepre az ezreseket <#idiota>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Győri ETO: a futballisták fizetés nélkül is vállalják a játékot - már hogy a péniszbe ne vállalnák 😄 csinálnak ők maguknak fizetést, gond egy szál se...
Utoljára szerkesztette: karajjj, 2015.03.31. 15:56:27
dave9004
te hol voltál ez előtt? 😄
látom, megint megjött az ügyeletes megmondóember, ráadásul még a topikot is elnézte
Frank99
Rengeteg kiváló sportolónk van, azokat kellene inkább támogatni, nem egy elmeroggyant focimániáját....

Éppen ezért, ha kapunk egy pofont a fociban, csak örülni tudok neki.

Jim Morrison
de itt most nem is arról van szó, hogy szar a magyar foci ezért én is leszarom. Hanem arról hogy te azért nem szurkolsz a magyar csapatnak mert rosszul játszanak. AZ, hogy nb1 ben mi van az engem sem érdekel, de azért jó lenne látni a válogatottat eljutni valahova, ezért szurkolok nekik.
Nem csak a focival vagyok így (és még sokan mások), de ha magyar színekben indul valaki mondjuk olimpián, eb-n, vb-n... akkor azoknak még jó hogy szurkolok attól függetlenül, hogy előtte még a nevét sem hallottam, és még nem is az esélyesebbek között szerepel.
Ebben az országban meg az inkább az igaz, hogy minél kevesebb pénz van itthon egy sportban, abban jobban vagyunk mint amiben sok pénz van (sok pénz talán tényleg csak a fociban van...)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

LasDen
Lehet így van, de Dzs az egyetlen európában értékes játékosunk. Nem véletlenül játszik hétről hétre az orosz bajnokságban (ami nem a legjobb, de még mindig jobb mint itthon). És nem véletlenül van Európa Liga csapatok radarján. És valószínű nem véletlen a Lazio érdeklődése iránta...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Frank99
legalább 10 éve nem néztem. most eddig igen. HÁT ez vicc. Hogyan tud a Gundel ekkora valamit keríteni a semminek? IGAZ a görögök is egy vicc. De ha a Dzsudzsák lő kettőt a kapura, akkor az egyik az jó, a másik meg ezért jó, mert legalább a kapu felé ment???? SEHOL sem vagyunk. Hofi és előtte Puskás beszélt a kispénz kisfoci, és nagypénz nagyfoci. HÁÁT ez nálunk sehol sincs. Puskás (és Hofi is) forog a sírjában.

Amikor balra fenn egyszer Dzsudzsák elfutott, a felénél elfogyott a levegő.... Majdnem meghalt.... Mondjátok hogy nem így van.....

:-)
Utoljára szerkesztette: Frank99, 2015.03.29. 21:47:41

Jim Morrison
szóval csak akkor szurkolsz a magyaroknak ha majd újra topon lesznek? akkor gondolom klubcsapatoknál is évente másnak szurkolsz, attól függően ki áll nyerésre.

Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.03.29. 19:09:27

Frank99
hajrá felcsút!

a magyar foci 1986-ban meghalt számomra. akkor volt csapatunk, akik királyok voltak. ennyi. nem kell újmagyarkodni...

bakkerman
még mindig jobb mint ha a szlovákoknak vagy a románoknak szurkolna <#mf1>
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.03.29. 18:52:05

LasDen
ki nem szarja le kinek szurkol?

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Jakuza1
Ugy all hozza, ahogy akar.

Darthmushroom
igazi magyar vagy, így is kell hozzá állni.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szánalmas..

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Frank99
naná!

bakkerman
rossz topikra kattintottál véletlenül.

Amúgy mennek az észak írek 2-0-ra otthon a finnek ellen,ez nekünk nem jó hír,ha győznek muszáj nekünk is verni a görögöket ha tartani akarjuk a lépést a 2. helyért

Jim Morrison
..de győzzön is a görög válogatott?

Frank99
én szurkolok a görögöknek. Mint az országnak, mint a csapatnak!!!

AnuluWork
Tudom nem magyar, de mai:

"A gépen kellett volna utaznia egy harmadosztályú svéd focicsapatnak, a Dalkurd FF-nek, de az utolsó pillanatban úgy döntöttek a játékosok, hogy nem szállnak fel a gépre, mert túl sokat kellett volna várniuk Düsseldorfban a csatlakozásra, ezért inkább müncheni és zürichi átszállással mentek haza."

Legalább ők megúszták ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Effe88
háhá
megérdemlik
így van busz bérlet és csá
így is túl vannak fizetve a magyar mb1esek,

Narxis
Várható volt.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

AnuluWork

AnuluWork
Ha 1919. március 21-én kapcsoltál volna oda, akkor országátadást láttál volna. 😄

ReszegKoldus
gyanútlanul odakapcsoltam a sport1-re, azt látom az Oscar díjátadó ismétlése megy vagy mi...el is kapcsoltam gyorsan 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

bakkerman
En a Debrecent furcsallom,hogy a 21. szazad essigi legsikeresebb magyar klubjanal 2-3 ezer nezo tengodik pedig mennyit sirtak hogy nincs normalis palyajuk...

dave9004
zsákutcában vagy, ha ezt hiszed
Zenszkij
gondolom te is a belógósok táborát erősíted, hiába a szkenner miatt ha kötelezően fizetni kell az már derogál pár ingyenélőnek, mert így nem tudnak belógni

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

ReszegKoldus
Még félház se volt, nem kell úgy felfújni... Ez csak Mezei "magyarférfivizilabdaválogatott" Dánielnek jelentett sokat, hogy bemondta többször is mennyien vannak 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Narxis
Sikerült megint kötelezően kivezényelni pár ezer közmunkást.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ressy14
A 9 ezer teljesen rendben van (kivéve, ha tényleg igaz a jegyosztogatós pletyka), de a többi meccs látogatottsága katasztrófa még mindig.

Dum spiro, spero.

AnuluWork
Most, hogy megint 9k ember megy ki a Groupamaba, nem látom, hogy ekéznétek a nézőszámot. 😄

bakkerman
az idei szezonban,hazai Loki meccseken egyaltalan eleri a korabbi szamokat az atlagnezoszam,amik meg a regi libalegelojukon voltak?

LasDen
<#nemtudom>

AnuluWork

Sok van ott még hátra azért a biztonság kedvéért jól jön az az 1. 😊
passatgt
puskásnak minek pont? ki már tuti nem esnek

passatgt
idén eddig minden meccse olyan a vidinek, mint gomessel

Nem akart ezen a Vidi meccsen egyik se gólt lőni, a Vidi már bajnok az Akadémiának meg kellett a pont, de nyeretni csak nem merték. Mind1 az x meg az 1-es under is szépen fizet.
bakkerman
Kiskoko zsenialisan jatszik osztogatja a jo labdakat,de mindent elbasznak elöl. 0-0 eddig 1 ora utan a Videoton hazi csata

LasDen
mondd azt hogy nem igaz...

[HUN]FaTaL
Zombori magasságokba emelkedett 😄

http://goo.gl/gd6Zi5