Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LSSAHPAUL
Gyönyörû!

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Kaplan
DVTK - MTK 1. félidõ után.

DVTK : Az afrikai légiósokra érzésem szerint abszolút teljességgel semmi szükség nincs, lassúak, botlábúak.

MTK : Gyenge, ahhoz képest, hogy a gyors passzos játékot erõltetik befutásokkal én kicsit lassúnak érzem a csapat sebességét, hogy azt a játékot tudják játszani. Urbán Gábor-ból ha idõben külföldre szerzõdik lehet válogatott szintû játékos. Erõszakos, gyors, és azért õ az akit rendre látok olyan megoldásokat csinláni amire azt mondhatom, hogy ez kitûnik a meccs képébõl.

A meccs : Lassú, fantáziátlan, rossz. Ez lenne az NB 1? Mindenki sétál, kocog, senki nem megy a labda elébe megvárja míg oda csorog. Örök hiba.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

<#taps>

www.smart-bus.hu

magyar állampolgárok...

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
*HUN-SWE

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

torrente
Nézd a cigányválogatottat! Õk is magyarok és verik a brazilokat is!

a.carkey

A medve nem játék.

Kaplan
Áááh bazdmeg, esküszöm, nyár végére a magyar foci mindig elõhozza belõlem az öngyilkos hajlamot. Ez katasztrófa, mikor fogok én magyar FOCIt látni az életemben? Lehet, hogy soha..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

bocsfõnök

banok
és ebben mi olyan vicces?

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

a debrõnek nem adtak meg egy szabáélyos gólt 😄SADAS😄

tényleg egy adó sem adja a Debrecen meccset???

www.smart-bus.hu

Divizio88
na jo csak ennyit akartam

HIP-HOP ARAD

nemkéne

Divizio88
jol van idiota en csak gondoltam tarthatnank mas hogy is a kapcsolatott!!

HIP-HOP ARAD

ez egy foci topik, az idióta kérdéseidet ne itt tedd fel, thx

Divizio88
he ti hassznaltok mssengert yahoo ????

HIP-HOP ARAD

törölték a hsz-ket

nem, az hiba volt a matrix-ban... semmi nem történt... <#alien2>

www.smart-bus.hu

Divizio88
nem velled veszekedtem 10 perce??

HIP-HOP ARAD

upsz... a bocsánat kéréssel még én is tartoztam! <#worship>

www.smart-bus.hu

vettem Gáborom, sorry :XD

Divizio88
He gyeekek ti fociztok valahol??

HIP-HOP ARAD

isten bizony igyekeztem! 😄

www.smart-bus.hu

gabber_saviola
nem szertnék kivágni senkit sem, ezért inkább töröltem. Szeretnék MINDENKIT megkérni, hogy próbáljon viselkedni. köszönöm

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

hunbasser
Az Artmedia Bratislava volt

ReaL MaDRid x siempre

banok
megy a német kupa 1. fordulója.
Huszti kezdõ
Szélesi kezdõ
Dárdai kezdõ

tegnap a Hoffenheim-Augsburg meccsen (4-2 hosszabbítás után) Lõw és Szabics is végigjátszotta a mérkõzést

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

atyaég, az felejthetetlen élmény marad... Koplárovics...
inkább az elmúlt évek felnõtt siekrtelenségei beszéltek belõlem...

1,én harcolnék
2, utálom a mekit
3, a pályán elõbb halok meg minthogy azt halljam: MIT KÉPZESLZ MAGADRÓL LÉZENGSZ A PÁLYÁN? NEM NB3BA VAGY!!

kicsit felhúztam magam! elnézést!

www.smart-bus.hu

vmvr
hát ha azt nézzük, hogy a Manchester ellen kétszer benéztek három gólt, akkor a Valenciától mondjuk kétszer két gólt😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

bujcsik555
a magyar foci kb 10 évmulva esetleg javulhat. akkorra a fiatalok sokat lendithetnek a szinvonalon.pl az én 5000fös falum 10-14év közti csapata nyár elején volt kint párizsba. 9 ugyanolyan korosztályú csapattal játszottak akiket mind legyõztek kapott gól nélkül. ezután a 9 db a többi csoportból való gyõztessel játszottak és 4.-ek lettek 5 kapott góllal. és ez csak egy kis falu csapata

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

hát valamennyire még mindig annak fogom tartani ha összetettbe kapunk 10-et vagy még többet, dehát már megszoktuk. Mellesleg meg nem kis pénz üti a markát a DVSCnek ha továbbjut ilyen szempontból inkább loki mint elfsborg. Aztán meg valencia ellen hát.. valamit próbáljanakmeg.

vmvr
elõbb még égésnek tartottad<#wilting>

nade visszatérve az eredeti dolgokra.. Végül is a jobbtól nem szégyen kikapni...

próbálkozni lehet. én csak zakótól félek... De ne baszogasd a korosztályom. Ahol én vagyok utánpótlás igenis szép eredményeket érünk el, csak az utánpótlásra egy másodperc éppen hogy jut a médiába..

igazad van, nem is kell megpróbálni... szép jövõ elé nézünk, ha az egész korosztályod ezt a szintet képviseli...

www.smart-bus.hu

azaz
kraawz
ez gondolom a szlovák artmedia,akik 3 éve(?) BL-fõtáblára jutottak.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

vmvr
Fc Artmedia Petr¾alka

aha. égjünk megint.

kraawz
gecijó 😄

Hamburg Valencia ... Kiv. vok MTK kit kapott volna 😉

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

5w0rdf15h
Hamburg tejóég 😄Ddd

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Hamburg? 😄

fasza...

vmvr
a Kispestnek az ellenfele a Hamburg lesz, az elsõ meccs otthon lesz augusztus 16.-án.

én egyébként kint voltam a tegnapi Honvéd - Nistru meccsen. be kell vallani, jó szar volt a honvéd, de legalább küzdöttek.

a büntetõpárbajhoz pedig annyit fûznék még hozzá, hogy a kispestiek kapusa Tóth Iván emberfeletti teljesítményt nyújtott ott, többször is kihúzta a szarból a csapatot.

Az a fene nagy akarat tette lehetõvé, hogy 200 métert tudjanak futni a pályán. Láttam, égették magukat bagóért..

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

ez aztán a logika... minek indulnak a csapataink egyáltalán nemzetközi kupákban... miért eszel? úgyis éhes leszel, ráadásul egyre drágább a kaja... felesleges... essen ki a Debrecen egy nyugodt 1:1-el és "égjenek" a Svédek... bízom benne, hogy ezt nem gondoltad komolyan...

www.smart-bus.hu