32945
Magyar Foci
-
#10919 tul van spilázva?
ha szurkolok tették volna akkor mindenki huligánozna...
ez annál sokkal, de sokkal rosszabb. -
#10918 igen. -
#10917 Hát nem tudom, ha ennyire érzékenyek a piára, hogy azonnal rongálni kell akkor ne igyanak. Most nem fogok belemenni ki mennyit iszik és mit hoz ki belőle, DE egy hivatalos nemzetközi eseményen, történetesen egy foci meccsen ami a világ egyik legnagyobb üzlete ne hozzanak már szégyent ránk. Oké, hogy kikaptak, leszarom, sokkal többre nem is képesek. De az, hogy ráadásul a Lengyel Főkonzulátus őrbódéját szétüsse ököllel mert ő ivott. Ennyire nem lehet ostoba Kabát se... vagy igen? -
#10916 ittak és eszerint viselkedtek. Kicsit túl van spilázva a sztori -
#10915 jóéjszakát mindenkinek -
#10914 gondolok a gyengébb idegzetűekre is kedves barátaim -
#10913 nem fogok ezentúl sem flémet sem félelmet sem depressziót kelteni senkiben -
#10912 értettem -
#10911 Nem kell a cinizmus. Akárkinek lehet szurkolni csak kicsit intelligensebben tedd azt és ne érződjön minden hozzászólásodról a flémkeltés és az ostobaság. Amúgy bírunk téged! -
#10910 bocsánat -
#10909 elnézéseteket kell kérnem,nem tudtam hogy a főváros fórumon vagyok.bocs.ide csak a fővárosi csapatokat ajnározó hsz-ek illenek.esküszöm megváltozom -
Solt #10908 Az Kaplan volt kis evolúciós zsákutcám...
-
#10907 na az imént még viszlátoztál -
#10906 Itt már nem puszta véleménykülönbségről van szó. Arról van szó, hogy buta és ostoba módon próbálsz állandóan feszültséget kelteni. Ezenkívül fogalmazni nem tudsz, percenként külön postokba írogatod a hülyeségeid. Fárasztó vagy mindenki számára, és nem tudom elhinni, hogy létezik ennyire ostoba ember. Megszoksz vagy megszöksz, kicsit kapd elő az értelmesebb éned. -
Solt #10905 Kezdek kilenni... -
#10904 -
#10903 akinek nem egyezik a véleménye a tieddel annak annyi?büszke lehetsz -
#10902 viszlát! -
#10901 mert ki vagy te? -
Solt #10900 Nem szeretnél te engem közönségesnek, de főleg nem idegesnek látni... úgy jársz mint a Fradi topikban... -
Solt #10899 Így van, kettőnk közül én vagyok a kulturált. -
#10898 ja és ne légy ideges,mert akkor közönséges eszmefuttatásod van.nyugi -
#10897 szerintem szálljál magadba és gondolkozz el egy picit -
#10896 a stílusod az mindent elárul te kultúrált... -
Solt #10895 És? Milyen mez van most rajta? Kit képvisel? Én helyedben mélyen hallgatnék... nem elég, hogy gyengén játszanak, még primitívek is...
Ideges én? Miattad? Kicsit sokat képzelsz magadról te szerencsétlen! :D Persze, ha sokáig feszíted a húrt, itt is megszavaztatom, hogy tiltóra kerülj... gerjeszd csak feszültséget... -
#10894 ideges lettél?
-
#10893 tudod.... -
#10892 ne haragudj,de Kabát nem a te városkádból származik éppen? -
Solt #10891 Ki beszél szurkolókról jó ember? Szoktál olvasni? A kedvenc lokikád 3 játékosa az utcán őrjöngött éjszaka a meccs után, majd a szálloda szobát is "rendbe" tették... szánalmas vadparasztok... azzal a barom Kabáttal az élen...
-
#10890 szerintem ezt hagyjuk.az egyik legkultúráltabb szurkolótáborral rendelkeznek,nem úgy mint egyesek -
Solt #10889 Őrbódé és szálloda szétverésben tuti, hogy nincs! -
#10888 nem szoktam fogadni.szerinted van még egy ilyen jó csapat az országban? -
karajjj #10887 fogadjunk? -
#10886 és kijut a VB-re.... -
#10885 bajnok lesz az ország legerősebb csapata a Loki -
#10884 a hétvégi nb1.-es bajnoki forduló elmarad. -
#10883 tökmindegy ki, csak minden évben jusson be valaki valamelyik európai kupába, és a többi csapat pedig minnél több selejtezőkört nyerjen, és akkor pár év múlva fasza lesz:) -
#10882 a loki ezt igyekszik kihasználni,ennyi. egyébként meg ha idén a Vidi nyeri a bajnokságot,szerintem bejuthatnak az EL csoportkörbe,csak még rájuk férne 1-2 nagyobb név,minőségibb játékos. Idén fejben már sokkal jobban ottvannak mint tavaly. -
#10881 most inkább hadd ne törjem le a lelkesedést, hogy ebben nem a loki uttörö, csak jol jött ki a Platini-féle könnyítésekből.
ettöl eltekintve jo hogy bejutott, csak ne 3 évig tartson a memóriánk. -
#10880 meg még előny, hogy könnyebben igazolnak külföldre magyar játékosok, minőségibb légiósokat tudunk idehozni, illetve a többi magyar csapat is kicsit megrázhatja magát, hogy ha a lokinak sikerült, akkor mi is betudunk jutni valamelyik kupába