Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DVTK : Az afrikai légiósokra érzésem szerint abszolút teljességgel semmi szükség nincs, lassúak, botlábúak.
MTK : Gyenge, ahhoz képest, hogy a gyors passzos játékot erõltetik befutásokkal én kicsit lassúnak érzem a csapat sebességét, hogy azt a játékot tudják játszani. Urbán Gábor-ból ha idõben külföldre szerzõdik lehet válogatott szintû játékos. Erõszakos, gyors, és azért õ az akit rendre látok olyan megoldásokat csinláni amire azt mondhatom, hogy ez kitûnik a meccs képébõl.
A meccs : Lassú, fantáziátlan, rossz. Ez lenne az NB 1? Mindenki sétál, kocog, senki nem megy a labda elébe megvárja míg oda csorog. Örök hiba.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
www.smart-bus.hu
A medve nem játék.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Huszti kezdõ
Szélesi kezdõ
Dárdai kezdõ
tegnap a Hoffenheim-Augsburg meccsen (4-2 hosszabbítás után) Lõw és Szabics is végigjátszotta a mérkõzést
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
2, utálom a mekit
3, a pályán elõbb halok meg minthogy azt halljam: MIT KÉPZESLZ MAGADRÓL LÉZENGSZ A PÁLYÁN? NEM NB3BA VAGY!!
www.smart-bus.hu
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
www.smart-bus.hu
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Hamburg Valencia ... Kiv. vok MTK kit kapott volna 😉
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
fasza...
én egyébként kint voltam a tegnapi Honvéd - Nistru meccsen. be kell vallani, jó szar volt a honvéd, de legalább küzdöttek.
a büntetõpárbajhoz pedig annyit fûznék még hozzá, hogy a kispestiek kapusa Tóth Iván emberfeletti teljesítményt nyújtott ott, többször is kihúzta a szarból a csapatot.
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
www.smart-bus.hu