Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

inkább ne jussunk tovább megkíméljük magunkat egy hazai 0-6 tól és egy idegenbeli 7-0 tól

zaki
Errõl ennyit... 😄
De szerintem tovább sem fog jutni.

pffffffff

9csöves9
ha továbbjut a Loki akkor a Valencia lesz az ellenfél :o

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

zaki
Mint Skóciában, pl.
És tt is a meccsre nevezett keretbe kell legalább azt hiszem 3 21 éven aluli játékosnak lennie.

ez jól hangzik... szerintem egyértelmû, hogy ha kevés a jó csapat és a jó játékos, akkor igyekszem azt a kevés csapatot és játékost minél többet egymás ellen játszatni, hogy élvezetes meccseket lássak... a Magyar bajnokságban kb.: 30 használható játékos van, a többi csak töltelék... mennyivel jobb meccseket látnánk, ha az a 30 játékos 8 felé, és nem 18 felé oszlana...

www.smart-bus.hu

a szlovák ligát tavaly alakították át eleinte azt mondtam hogy hülyeség de mégis jó

12 csapat van a Corgoò ligába(Premier League)
õsszel lejátszák az össze meccset az utolsó 4 leesik a rájátszásba a 1. ligából pedig az elsõ 4 feljön a rájátszásba 4xer tralálkoznak
Tavasszal ezért marad 8 csapat aki küzd a Bajnoki címért

Tavasszal így néz ki a liga:

Premier League a bajnoki címért--> 8 csapat

Premier League a feljutásért --> 8 csapat

1. osztály a bentmaradásért ---> 8 csapat

erre gondoltam, bár a 8 még jobb lenne... a 28 forduló után még valami rájátszás féleség...

www.smart-bus.hu

Solt 5lete nem is rossz 10 csapat mindenki 4x játszik egymás ellen
bízhatunk a reinkarnációban.. Puskáséknak újra kéne születniük...

én kötelezõvé tenném, hogy minden csapatban legalább 3 u21-es játékosnak pályán kell lenni, ezenkívül max 3 idegenlégiós, de azokból is csak olyan, akik már szerepeltek hazájuk valamely korosztályos válogatotjában. az nb1 max 10 csapatos lenne, de inkább 8. az utolsó kettõ automatikusan kiesik, a következõ kettõ pedig osztályozó. az elsõ helyeken a nemezetközi kupa helyekért menne a küzdelem, így szinte minden csapat folyamatosan harcban lenne, izgalmasabbak lennének a meccsek. fõleg, hogy az a kevés jó játékos kevesebb csapat közt oszlana el.

www.smart-bus.hu

Légiíosokat lehetne persze mértékkel de ne magyar szintûeket hanem kiemelkédõ Pléjákat de ahoz pénz kell
9csöves9
nesze neked MTK

nem lágiósokat kéne hozni a magyar klubbokhoz hanem az ifi csapatokból hozni a játékosokat.

szégyen az egész Európa szarja lettünk
felhozok egy példát én itt felvidéken lakokTavaj Zlaté Moravce (2.osztály)
megnyerte a zslovák kupát ez által most indult az UEFA kupában Jerevánt kiütte 4-2-es összesítéssel és megjegyzem csak szlovák másodosztály
Oziris666
Jaja!Bár õk legalább behúzták a meccset!De az MTK vicc,h az ilyen olyan "tehetségeknek" beállított fiatalok egy ilyen csapat ellen kiesnek!Kb mint a tavalyi Újpesti szégyen,csak itt az Mtk saját magát ejtette ki!Itthon jópár góllal nyerhettek volna!
A Debrecen meg a Zalaegerszeg nemzetközi szereplése vmilyen szinten papírforma,de egy örmény csapat ellen kiesni már vicc mégha 6braziljuk van akkor is...

komolyan mondom annyira nem is tudom hogy mondjam, ide is a legmegfelelelõbb szó az hogy szánalom volt nézni mit mûveltek, inkább estek volna ki a picsába -.-

a nagy Pomper bealakított rendesen 😄ADsdasdsad

torrente
A Honvéd a moldáv (!!) Nistru Otaci ellenében tizenegyesekkel (5-4) bejutott az UEFA-kupa második selejtezõkörébe. <#worship><#hehe>
Gratulálunk az aranylábúaknak!

inkább nézzetek lúzer FC-t:d sokkal jobb mégnevetni is lehet rajta. 😄SADd
megnéztem az összes részt, aztán ami lejött belõle hogyha minden magyar "profi" labdarúgóknak olyan lenne az akarása és a mentalitása mint ezeknek szerintem elõrébb tartana a magyar foci, dehátna..

kraawz
😄😄😄😄😄😄

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

megérinthetlek?
pénzkidobás

vmvr
gratulálok

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

megyek olaszország-magyarország meccsre

kraawz
Jót röhögtünk B középben,mikor jött a hír,hogy büntetõt hibázott😛

FTC - Baktalórántháza 0-0 utolsó fordulóban.

hunbasser
ya,azt mondták,h minden meccset 4-0-ra meg 5-0-ra fognak nyerni és veretlenül fognak feljutni 😊

ReaL MaDRid x siempre

Ne legyél még abban olyan biztos, hogy a Fradi jövõre feljut, lehetnek még ott meglepetések, elvégre is tavaly is valami 100%-os feljutásról álmodoztatok.

kraawz
... a ferencvárosé a ferencvárosé

ya fõleg ha Tuzsérral Xeltek 😄

Akkor készülj, mert jövõre helycsere...

www.smart-bus.hu

nem éppen a tényeket közöltem kaplannal. Elvégre neki ezt tudnia kéne hogy hol van a favorizált csapata.

Látom Te már a következõ szezonra készülsz lélekben... <#ravasz1>

www.smart-bus.hu

NB2 keleti csoport.^^

LSSAHPAUL
😄 😄 😄

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Kaplan
BL-t nem nyertek rögtön?^^

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Az eslõ tízben ha benne lennénk, az nagyon jó lenne, s erre van is reális esélyünk, aztán pár éven belül kezdhetjük letaszítani a Debrecent...

megnéztem a Tatabány - Nyíregyháza meccset. a Nyíregyháza simán verte a tatát sokkal gyorsabb pörgõsebb erõsebb játékot játszottak a reális eredmény 0-3 lett volna. Szerintem sok meglepetést fogunk okozni

Kaplan
A mi Csabánk góljával vezet a Mattersburg a Sturm Graz ellen a 35.-ik percben! <#eljen>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Cashteleki Liga
9csöves9
mi lesz most a bajnokság neve? Soproni Liga ?😄

banok
talán a Duna TV-n a SportArénában.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Zolcsi01
csáó srácok. volt valahol ma összefoglaló? köszi

,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH

van az úgy... 😄😄SA😄SAD

zaki
Hajnal 11-est hibázott a Schalke ellen a liga kupa meccsen... :c

:c

zaki
:dddddddd

hiába a legjobb ha eltiltotta bajszos meg Cashteleki :/
Zizou5
hát a video alapján, egyértelmu, hogy huszti a legjobb játékos a mostani magyar válogatottban. :]