32945
Magyar Foci
-
#10959 74 uj üzenet, azthittem történt is valami :D de csak a szokásos....... -
#10958 ennyit tudsz -
#10957 már írtam gabbernek,hogy ideje a tisztogatásnak... -
#10956 én csak a véleményem írtam le -
#10955 Ne öntsd az olajat a tűzre, teljesen nyilvánvaló provokáló jellemed, viszlát! -
#10954 azért ez nevetséges hogy a Fradi topikban a Paks elleni vereséget a pályára akarják egyesek fogni.pedig a Paks is azon a pályán játszott -
#10953 keresd meg a modit, Gabber saviola az, szerintem tutira egyböl tilteni fogja Solt-ot:D -
#10952 szerintem meg ön az unalmas -
Solt #10951 Ideje lenne véget vetni ennek szerintem is... eleinte még szórakoztató volt, de már nagyon unalmas... -
Takezó #10950 ne mellékeljétek, csatoljátok
amúgy meg jó lenne visszavenni ebből tényleg, az ember mindig azt hiszi, hogy történt valami a magyar fociban, erre csak Barnuska hisztijét találja... -
Solt #10949 Nem én szabom meg, hanem a fórum szabályzat! Gondolom meglep, hogy ilyen is van.
Rendben, magázz nyugodtan! -
#10948 ne te szabd már meg hogy kit hajt el és kit nem.ne sugdosson nekem.és szerintem a tegeződést mostantól mellékeljük -
Solt #10947 Tudod, azt aki képtelen összefüggően, értelem szerűen kommunikálni, hülyének hívják.
( szeretnélek megóvni egy újabb csalódástól... feltételes módban beszéltem, ergo a moderátor is el fog hajtani... ;) ) -
#10946 na ezt tudod.lehülyézni a másikat.most már én fordulok a moderhez barátom,hogy nem bírod visszafogni magad -
Solt #10945 Ne hívj a barátodnak, mert az sértés. Kb 100x el lett már mondva, hogy nem az a baj, hogy más a véleményed, hanem az, hogy totál baromságokat írsz. Mint ahogyan most is... összefüggéstelen ostobaságok tömkelege, amik ráadásul csak arra jók, hogy vitát generáljanak.
Neked ez a kultúra? "orvos látott már?", "nevetséges vagy"
És mindezt úgy, hogy eget verő baromságot írsz... mi köze van annak amit írtam ahhoz, hogy Fradista vagyok, és fővárosi?
Semmi... kizárólag beszólásnak volt jó amit írtál, erre meg nem vagyok kíváncsi... én sem, és a többiek sem.
Soha senkit nem akartam kitiltatni rajtad kívül... téged sem a véleményed miatt raknálak ki innen, hanem az állandó feszültség gerjesztő beszólásaid miatt. Hogy ezeket direkt csinálod, vagy tényleg ilyen hülye vagy, az a végeredmény szemszögéből lényegtelen. -
#10944 nyomd el magad tesó! -
#10943 miért is barátom?ha jól tudom ez egy fórum,ahol a vélemények nem mindíg egyezneknamármos én úgy vettem észre,hogy kultúrált hangnemben adtam elő a mondandómat.igazából téged kellene innen eltakarítani,mert aki neked nem tetszik ,bannoltatni akarod.tisztogatást folytatsz -
Solt #10942 Látom mindenképpen bannoltatni akarod magad... -
#10941 ha nem is vagy fradista,de fővárosi vagy -
#10940 ezt pont egy fradista ecseteli?orvos látott már?
nevetséges vagy -
Solt #10939 Szép elképzelés, de kevés esélyt látok arra, hogy a vereség miatti düh motiválta volna őket...
De, ha így is lenne, akkor is lehetett volna több eszük! Ritka nagy primitívség amit műveltek! -
#10938 Bizonyos szempontból örültem is ennek a hírnek mert talán azt is jelenti, hogy olyan mértékben ideges lett az utolsó percekben elveszített pontok miatt, hogy így vezette le a feszültségét. Hány olyan magyar kudarc volt (válogatott vagy nemzetközi kupa vereségek) ami után kicsit vártam volna valami olyan hírt ami arról szólt, hogy a játékosok szétverték az öltözőt vagy a szállodai szobát. Emlékszünk amikor Matthäus kitette a válogatottból Szabicsot? Azért tette mert egy svédek elleni vereség után Szabics másnap reggel a szálloda aulájában vígan nevetgélt. Lottharnak száz százalélig igaza volt.
Mikor ez a hírt olvastam megkönnyebültem. Mert ez a hír azt jelenti, hogy a debreceni játékosok hozzáállásával nincs gond. Egyszerűen erre képesek most.
És, hogy eme eset kapcsán az ukránok kicsit balhésnak gondolnak minket? Zákson. -
Solt #10937 Tehát mert más hülye, legyünk mi is azok! Micsoda jövőkép! Ha a Rooney részegen örjöng valami bárban, akkor a Kabát Petikének is szabad a pálya!
Tudod vannak dolgok, amiket az ember akkor sem csinál, ha körülötte sokan mások igen... sajnálattal látom, hogy szűkül ezen dolgok köre. Jó kis társadalmi korkép ez... -
#10936 EL-böl még van egy meccs:D -
#10935 Mivel a loki nevét még csak most tanulja europa könnyen azzal azonsíthatják őket hogy az a csapat amelyikből 2 embert is eltiltottak bundázás miatt? vagy azok akik törtek zúztak kharkovban? vagy az a csapat aki megdöntötte a negatív rekordot bl-ben? (az idei el-t nem sikerült, de közel voltak hozzá, de majd jövőre ha meglesz a kapusuk még összejöhet) -
#10934 Hány olyan történet volt nagy nyugati kluboknál (vagy válogatottaknál), ahol nagy sztárfocisták engedték el magukat és rendőrségi ügyük volt? És ezen történetek alapján ítélik meg a randarírozó játékos szűlőhazájának vagy klubjának labdarúgását? Nem hinném.
Szóval ez a "minket képvisel tehát viselkedjen rendesen" duma kicsit demagóg.
Én sem azt mondom, hogy helyes amit Kabát Péter és társai tettek de azért világtragédiát sem kell belőle csinálni. -
#10933 Miért nem Pisont? -
#10932 élmény lesz visszatérnie akkor :DDD -
karajjj #10931 vagy 3 éve volt, hogy tavasszal jöttek hozzánk a kupában és a honvéd drukkerek átmásztak a lezárt szektorba, hogy 1 méterről ordíthassák a kispahoz, hogy Supka takarodj... -
#10930 nem sok esélyt látok a javulásra.... -
#10929 vitsz -
karajjj #10928 Supka >> Honvéd -
Solt #10927 Értem, akkor akár dicséretet is kaphatnak, hogy ennél nagyobb idiótaságot nem csináltak. Szuper... éljen a szép új világ. Látom kezd beérni a liberális oktatás és agymosás... -
#10926 nemzetközi viszonylatban nem -
Solt #10925 Az a pár ezer magyar szurkoló ezek szerint nem számít? -
#10924 és úgy csinátok, mintha ez a magyar párezer szurkolón kívül bárkit is érdekelne:D -
Solt #10923 Sok baromságot csináltam már részegen, de a hazám és a klubcsapatom képviseletében egy idegen országban, egy nemzetközi eseményen valahogy soha nem sikerült... no meg földi halandóként sem...
Egy profi játékos attól is profi játékos, hogy tudja mit mikor lehet, és mit mikor nem. Amit műveltek, az kb a 14-15 évesek színvonala... -
#10922 Ne haragudj, tudom szar ember vagyok de kimaradt ez még. :( -
#10921 úgy csináltok, mintha ti sose törtetek volna be ablakot részegen -
Solt #10920 Túl van spirázva? Egy Magyarországot képviselő klub csapat válogatott, vagy válogatottat is megjárt játékosai külföldön, egy vesztes meccs után éjszaka ittasan az utcán őrjöngenek, majd ezt folytatják a szállodában... ez normális dolog? Szerintem ezt nem lehet eléggé túlspirázni... szánalmas, primitív, szégyent hoz ránk és rendkívül bosszantó... ennyit jelent nekik, hogy kikaptak, és hogy a Debrecent képviselik?
Ittak és őrjöngtek volna itthon... egy büdös szót nem szólnék...