Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

toysoldier
szenzációsan nagy meccs volt <#eljen>
a tiziket pedig csak fél szemmel mertem nézni, annyira izgalmas volt <#ijedt>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

limperatore
miért olyan izgalmas 11es rugások voltak 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

azt biztos nem gyakorolták edzésen...

de pont az elmû reklámja volt a meccs után, hogy õk szolgáltatják az energiát XD
Kaplan
Megérdemelte bármelyik csapat is ezt a gyõzelmet?😄 Adták volna az U19-es srácainknak..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

limperatore
MTK <#eljen><#worship>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Kaplan
Ez bazdmeg Magyarország, ez a mi a szuperkupánk, igencsak nevetséges. Se világítás, se labda, se csapatok... A tizenegyesek meg nagy gondot okoznak mindenkinek úgy látom.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Jól van srácok, hát ennyi. A mi Ferink megmondta, lejjebb mehet a kenyér ára, de akkor nincs nyugdíj, lejjebb mehet az olaj ára, de akkor nincs tizenharmadik havi fizetés. Úgy tûnik a DVSC nem fizette be a villany az a jó kurva magas villanyszámlát e hónapban. Most Feri azzal fenyeget : Lejjebb lehet vinni az áram árát de akkor magyar szuperkupa meccset kell nézni a DVSC-vel és az MTK-val. Ez van.😄

furák ezek az új mezek de így a sötétben legalább úgysem játszanak XD
Kaplan
Igazi Szuperkupa, fenomenális hangulat, és a sötétben legalább lehet pukizni is soha nem tudják meg ki volt. 😄DDD

beszarás <#idiota><#idiota>
Kaplan
Tipikus magyar dolog, ellopták a kábeleket biztos. 😄DDD Magyar mentalitás.😄DDDD

😮 Debrecenben elment a világítás

mondjuk 11eseket nagy poén lenne így lejátszani 😄

limperatore
😄😄

zaki
Nem semmi, hatalmas grat neki. Remélem a válogatottban is helyet kap.

kérdésem mért kap sárgát?
http://focitipp.hu/?content=hirek&id=3612

miki36
nemsemmi 😮

<#worship><#worship><#worship>

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

😮

ez aztán nagy elismerés <#worship>

Tímár!

<#eljen>

www.smart-bus.hu

kraawz
ha már kazahsztán is elõttünk jár.. <#nemtudom>

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Kaplan
Szerintem ez a hegyi csapat minden szempontból elõttünk jár. :/ Jártam én már a stadionjukban, nem kicsit profi a körítés. Abban az országban foglalkoznak rendesen a focival, nem olyan felemásan mint itthon.

jóvolna...

kinnt volt a meccsen a SZUD vagy vmi?

kraawz
szerintem meg egy hegyi csapatot illene megverni..

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Kaplan
Szerintem egy idegen beli gyõzelem után, az idegen beli döntetlen a legjobb, bár mondjuk inkább egy 1-1es döntetlen, nem gólnéküli.:/

banok
Shaktar Karagandi-DVSC ::: összefoglaló
http://www.youtube.com/watch?v=39maEdyF2yY

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ehh, nem volt nagy meccs, de legalább az eredmény nem túl rossz, bár ez a Sturm vicc
kösz, Sopcastos kurva jó minõség
banok
Sturm Graz-Honvéd
Sopcastos Flashes - justin.tv

Amennyire látom, itt nézhetjük majd.
banok
valaki akinek van ORF1-e az nem akarja streamelni 18.00-tól, hogy tudjuk nézni a Honvés meccset? 😊

Szereted a focit és szeretsz tippelni is? Akkor ezt meg kell nézned! http://focitipp.hostvillage.hu

Debrecennek már többször fel lett ajnálva új stadion a Debrecen Megyei Jogú Város részérõl, de õk logikusan inkább az utánpótlásképzés támogatásába kértek önkormányzati témogatást.

galmat
De télleg gyõrben nagyon szép lett a stadion, itthon a legszebb. Már Debrecenbe is elkellene egy ilyen. Na meg egy új Puskás-stadion is.. De az még elég messze van.

galmat
Na ezt a gyõr meccset is csak a stadion miatt volt érdemes nézni... 1-2 akciót leszámítva elég ciki.. a loki meccs szintén.
DE az U19-eseknek GRAT! Azért amit eddig elértek az már eddig is csoda, innentõl meg minden csak ráadás. HAJRÁ MAGYAROK!!!

MEGVAN!!!
MO-Sp-o:1-0, asszem ez elõdöntõt is jelent!!!! Mélységes tiszteletem!!!

Jaaajjj, bírjuk ki a végéig!!! :$

banok
itthon sima ügy lesz ez a kazah csapat.

Kaplan
Sahtyor Karagandi 1 - 1 DVSC.

Ez nem is rossz a hazai meccshez.

ja és volt Vasas-Levszki is, és lesz Bécs mellett Fradi-Levszki
(csak hogy akkor már teljes legyen a kép a nemzetközi felkészülési meccsekerõl)

ne kapkodjuk azért el azt a dolgot, bár én is remélem 😊

..sturm<#crazya>

akor szólok hogy lesz még Haladás-Arsenal, meg Gyõri ETO-Bayern, és valszeg Kispest-Strum Graz az intertotó kupában.

Na, Eurosport2-es meccset valahogy neten lehet nézni? Faszom, csak az 1 jön be. 😞

LSSAHPAUL
Egyébként nincsenek ezek a meccsek agyonreklámozva.. errõl is most hallok elõszõr, tegnap szolt a szomszéd hogy láttam e a zte-napolit mondom mit?? és a fradi seffildet? - ne má ! 😞
Lemaradtam mindrõl.. ezeket azért lehetett volna komolyabban is reklámozni, itt is inkább ezekrõl beszélnének mint a metélésrõl 😄

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

nem hiszem, hogy megkel magyaráznod, hogy mi az a szekta 😊

Hát a wikipédia mint forrás! Hmmm... Érdekes! 😊 Egyébként pedig ironikus alapon szektáztam le... egyértelmû a vidám vasárnap politikai vonulata, de ebbe aztán meg már végképpen ne menjünk bele! 😊)))

Belsõ infó? Hmmm... nem vagyok zsidó, de mégis tudom, hogy nekik levágják a bõrt onnan. Valami ilyesmi a fizetõs elsõ sor infó is! 😊))))))

www.smart-bus.hu

galmat
Ejha, itt azért elég fogalom zavarban szenvedtek. Tessék itt a wikipedia szerint a szekta:
"A szekta egy nagyobb vallási, kulturális, politikai, vagy szociális szempontból jól megkülönböztethetõ csoporttól elkülönülõ, azzal szembenálló kisebb csoport.Eredeti értelmében azonban – és vallásszociológiai használatában is – értékmentes: egy sajátos vallásos közösségi forma megjelölésére használják. A vallásszociológia megkülönbözteti a szektákat az új vallási mozgalmaktól, valamint a (destruktív) kultuszoktól."

Sztem nem kell leszektázni õket. Mert ennyivel a buddhistákat, meg ilyen olyan keleti vallásokat is ide sorolhatjuk..
Azt meg, hogy ki ülhet az 1. sorban, honnan veszitek, vmi insider infó?<#vigyor3>
Amúgy tény, hogy nem szegények járnak oda..
Na ennyi az OFF-ból<#vigyor2>

Én is... egyháznak nevezik, de tulajdonképpen az, ami... az ülhet az elsõ sorban, aki a legtöbbet adakozza! 😊)))

No tényleg off, off! 😊)

www.smart-bus.hu

hát igen, de én is errõl beszéltem #6264 😄