32945
Magyar Foci
  • karajjj
    Már miért kellene szégyenkezned?
  • LSSAHPAUL
    Úgy érzem hogy nekem mint fradi szurkolónak szégyenkeznem kell, illetve grat a lokinak, voltam pár fradi meccsen debrecenben, de többre nem megyek mert kb 10ből 9x így játszik otthon mint most a Riga ellen, csak a helyzetek nem mennek be, szal sok öröme nincs egy vendég szurkolónak ott, ez az ő váruk és éreztetik is.
  • LasDen #30895
    már nincsenek is problémák...
  • karajjj
    Fehérváron megvan a megoldás:
    Rudolf >> Vidi

link
  • passatgt
    "A Fradi tábort nem engedték be a meccsre úgy, hogy érvényes jegyük volt, amit a bosnyák csapat szurkolói(!!!!) segítettek nekik megvenni.
    Nem engedte tovább őket az UEFA illetékese, aki az FTC-re hivatkozott, mert a ferencvárosi vezetés szerint balhézni mennek. Balhézni úgy, hogy az ellenfél táborának a vezetője egész nap a zöld-fehér táborral volt és segíteni próbált, egyezkedve mindenkivel akivel lehet, hogy a ferencvárosi ultrák a stadionból nézhessék a meccset. "
  • bakkerman
    Es megis ez a Fradi fogja bucira verni a magyar mezonyt,es bajnok lesz,ez a szomoru hogy nemzetkozi szinten meg nagyon gyenge a Fradi. A Loki valamennyire megmentette a tegnapi meg a mai napot is,de ott inkabb ment a tippmix
  • DaemoonHunter
    Doll le is kapott mindenkit aki lassú és körülményesnek tűnik, s próbál alkalmazkodni a gyors, trükkös, és csak fifikásan agresszív balkáni focisulihoz...Kár, hogy ezzel a Fradi a saját, németes, ütközős, megfontolt játékát adja fel...ami egyébként sem megy nemzetközi szinten eredményesen most sem, és tavaly se ment. Idehaza azért lehet vele egy bajnokságot nyerni, szóval hajrá!
    Utoljára szerkesztette: DaemoonHunter, 2015.07.23. 19:37:11
  • Muki100
    Nem baj, a Liege-ről már megállapították, hogy verhető...
  • Shep
    Fradi azért nagy szégyen.
  • dave9004
    uefa monitoring már kigyulladt a loki meccs miatt
  • HUmanHunter
    Közben Fradi meg kiesik, 9-2 Lokinak :D
  • Muki100
    A foci nem sima munka, elvileg a célja az lenne hogy szórakoztasson (bár az MLSZ szerint nem kellenek nézők).
    Nyilván 40 fokban nem fogsz olyan jó meccset látni mint 25-ben, nem arról van szó, hogy finnyások lennének.
  • j0rmungandr
    9-2
  • AnuluWork #30884
    Az egyszeri liberális most kemény helyzetben lehet ... :D

Sidney vagy nem Sidney?

A Debrecen szórja a gólokat, a Gyirmót Rómát ver, meg döntetlenezik a Fiorentinával, a Vidi továbbmegy, a Fradi meg kiesik? :D

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.07.23. 18:25:06
  • AnuluWork #30883
    A fradi meg most esett ki ...
  • AnuluWork #30882
    hopppp? :D
  • AnuluWork #30881
    Ha hőségriadót hirdetnek, több helyen már kettőkor hazaengedik a jónépet. Másnak meg fociznia kell. Sőt, hétvégén F1. :D
  • HUmanHunter
    8-1
  • Shep
    7-0, ez mi?
  • passatgt
    közben loki-skonto 4-0
  • bakkerman
    "mit mondjanak a konyhai munkások? a pokolban hűvösebb van, mint nyáron - főleg ilyen kánikulában - egy konyhán."

Szakácsként dolgozom egy belvárosi étteremben a betondzsungelben,szerintem nem kell ecsetelnem hány fok lehet a konyhában már reggel 8kor...és valahogy túlélem,és nagyságrendekkel kevesebb pénzért mint amennyiért Kemenesnek kellene kibírnia kétszer 45 percet. És mégse írom ki faszbukkra a világfájdalmam,bár én nem panaszkodok,ezt választottam :) Na off vége ma hajrá Fradi-Loki
  • rooney8
    én nem szoktam ilyen károgó lenni, meg általában megértem mindkét fél álláspontját, most is inkább a stílus az, ami nem tetszik.

mit mondjanak a konyhai munkások? a pokolban hűvösebb van, mint nyáron - főleg ilyen kánikulában - egy konyhán.
    mit mondjanak az útépítők? nem csak a nap tűz rájuk, de még a forró aszfalt is önti magából a forróságot.
    mit mondjanak az építőiparban dolgozók (nyilván olyan melóknál, mikor még nem áll az épület).
    mit mondjanak azok a sofőrök, akiknek nincs klíma az autójukban? (jó oké, annyiban könnyebb nekik, hogy "árnyékban" vannak és ülnek).
    és hogy legyen egy nem átlagos meló is: mit mondjanak a filmiparban tevékenykedő emberek, akik előkészítik a forgatásra a külső helyszínt (világosítók, hangtechnikusok, operatőrök, kameramanok és még sorolhatnám a több tucat embert, aki egy forgatáson dolgozik)? és ők sem 10 percig vannak a helyszínen, mert rohadt sok idő egy jelenetet beállítani.

szóval értem én, hogy szar lehet 40 fokban a tűző napon rúgni a bőrt, és azt is értem, hogy simán lehetne estére is rakni a mérkőzést, de akkor most minden ember akadjon ki, aki a szabadban dolgozik (és/vagy olyan helyen, ahol elviselhetetlen a meleg) ilyen időben?
    és akkor a sablon "ennyi pénzért ne sírjon a szád" típusú megközelítést nem is hozom fel, mert egyrészt ha megnézzük a top labdarúgást és a mi labdarúgásunkat, akkor nem csak a színvonalban, de a fizetésekben is van legalább akkora különbség. persze ez megint egy másik kérdés, hogy a "semmire" kapnak ennyi pénzt, miközben a munkás ember meg megszakad a sok melóban és minimálbért kap. itt is van pro és kontra, de ebbe most inkább ne menjünk bele.
    szóval csak ezt a kirohanást nem értem igazából.
  • LasDen #30875
    jó, de nehogy már még megnehezítsék neki itt az időjárással az amúgy is nehéz bajnokságot....
  • bakkerman
    Nem semmi...Azért ehhez is csak magyar focistának van pofája,hogy ilyen dolgon kiakadjon :D Az a munkája,hogy kapusként a csapata kapujában álljon,amikor KELL,naptól,évszaktól,holdállástól függetlenül,persze csak ha egészséges. ÉS mindezért kurvára nem kevés pénzt kap. Arról nem beszélve,hogy novembertől február végéig nincs bajnokság,tehát szegénykének nem kell a kemény minuszokban védenie,vagy hóban.
  • dave9004
    szombaton jön a lehűlés. mlsz tudja
  • ReszegKoldus
    Ja, rendezzék inkább 18 órától, amikor 36 fok helyett csak (CSAK!!!) mondjuk 33 fok lesz. Este 10-kor kéne rendezni, akkor már elviselhetőbb lesz az idő valamivel.
    Mondjuk én lehet odaülnék a kapuja mellé egy kis székre annyi pénzért amennyiért ő ott áll a kapuban.
  • karajjj
  • LSSAHPAUL
    Bakker végre van egy pozitívum, a Bate-t összezavarta a videoton mestere a kibogozhatatlan taktikával, vagy a gyenge játék miatt le fogják nézni a vidit, persze ez csak annyira lesz elég hogy az első meccsen nem dől el a továbbjutás, a második meccsen a bate kiüti a vidit.
    Egyébként sajnos ez az edző egy hatalmas nagy nulla, sajnálom, utálom a videotont, de elég lett volna ha csak egy félig nulla edzőt szerződtetnek hogy a fradira ne legyenek veszélyesek, de ez az ipse.. kemény hónapok jönnek, de ezt a fehérváron is tudják, 3500 néző egy BL -meccsen.. ennyien nyíregyházán is voltak nb1-es meccsen.
    Ja még valami kis siránkozás, az oké hogy nem tud gólt lőni a vidi, de amit művelnek védekezés terén az már bohózat, ha valamit akar a magyar válogatott elérni akkor nem szabad a vidiből játékost játszani egy percre se, vagy rábaszás lesz.
  • passatgt
    Mindenki a hajtást hiányolja, ezt egyáltalán nem érzem így... hajtottak ők rendesen: labdabirtoklás 67%, 20 kapura lövés, 10 szöglet... csak azért balfaszok, hogy ennyi helyzetből 1 gólt sem voltak képesek rúgni 90 perc alatt... pl amikor Ivanovics tök üresen hazafejelte a kapusnak, pedig annyira nem volt rajta senki, hogy akár le is vehette volna mellel a labdát...
  • karajjj
    Nem értem, hogy mibajotok van. Dübörög a Videoton! Pontosan úgy, mint a magyar gazdaság. Várom már a plakátkampányt Fehérvárra, hogy ez most milyen nagy teljesítmény.

Na kicsit komolyabban: Az ellenfél tegnap szimpatikusabb volt, mint a magyar bajnok. Ők legalább hajtottak, ennyire futotta, de legalább megpróbálták. A Vidi meg úgy néz ki, mint egy NB3-as középcsapat egy amatőr edzővel, aki 10 perce még a kocsmában támasztotta a pultot. Megy mindenki a saját feje után, aminek láthattuk, hogy mi lett a vége. Nincs egy épkézláb passz/indítás egész meccsen. Szegény edzőbá nem tudja még, hogy mit vállalt.
  • AnuluWork #30867
    Ha nem, még elgondolni is rossz, hogy ez a csapat idén két kört még biztos végig fog végigszenvedni a nemzetközi kupákban. :D
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.07.23. 06:14:25
  • AnuluWork #30866
    Most remélem, hogy ez a játék a BATE megfigyelőinek szólt, hogy jól összezavarják őket! :D
  • bakkerman
    Ez igen! :DDDDDD
  • szabii98
    Hát ez mocskosul gyenge volt :D Szépen tönkretették a csapatot
  • Kaplan
    Igen, totálisan szétbaszták a bajnokcsapatot. Fradi szurkolóként is sajnálom ezt, sokkal jobb lenne egy kiélezett bajnokságot játszani.
  • dave9004
    szétszedték a csapatot, edzőt lhajtották, kiesnek, középcsapattá korcsosultak.
    jöhet a fradi virágzása ebben a fertőben. már ha holnap egyáltalán rúgnak gólt :D
  • Kaplan
    1, megérett a meggy.
  • Kaplan
    Sajnos továbbra is katasztrófa amit a Videoton csinál. Remélem, hogy néhány meccs múlva körvonalazódik majd már a játékuk, mert ez nézhetetlen.
  • bakkerman
    apránként építi fel őket hemi papi,egy jó 10 év,és pályájuk csúcsán aláírnak a csúthoz,és a ramszesz kertjében fogják rúgni a bűűrt :D
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.07.22. 19:29:21
  • geo91
    nincs ebben semmi csoda, a negyedosztályú tartalékcsapathoz ment és csak kölcsönbe