32945
Magyar Foci
  • LSSAHPAUL
    Az a baj hogy olyan csapatok ellen akik nincsenek beszarva, pl holland, portugál csak az a kérdés hogy mennyit fogunk kapni, de az biztos hogy többet mint feröer. Svájc döntetlenre elkapható de felesleges bármilyen egyéb kalkuláció mert a 2. hely csak arra jó hogy megint megégetnek minket mint anno a Csankcsapatot a jugók. De hogy ne legyek negatív, 2018.. talán megsérül CR addigra, meg pár kulcs ember a portugáloknál :D
  • mooo
    Elérik a céljukat a bmlsz-nél...
  • bakkerman
  • passatgt
    meg az EL-ben is lőtt már gólt
  • bakkerman
    2 bajnoki 3 gol
  • passatgt
    Közben nikolics 1 gól, 1 gólpassz(vagyis passzából öngól lett), meg egy fél gól(bement volna, de csapattársa még beleért...)

Reméljük válogatottban is tartja a formáját
  • passatgt
    amúgy szerintem a loki behúzza ezt a bajnokságot... ők nem szoktak balfaszkodni kis csapatok ellen, fradi ellen meg mindenki felszívja magát és nagy rajtuk a nyomás, hogy muszáj bajnokságot nyerni, mindenki ezt várja tőlük
  • Sippie
    szerintem a portugálokat megverhetjük, svájccal egy X belefér, és a körbeveréseknek hála az első helyen végzünk a csoportban...

seems liget!
    :D
  • karajjj
    Szerintem az idén a Loki lesz.
  • bakkerman
    Nyugi,2. helyre "odaernek" majd,lassan beindulnak (beinditjak oket)
  • karajjj
    Paszmek, éreztem, hogy fel kellene tenni minden pénzem a Halira.
  • Shep
    Most látom a csoportunkat. Lehetett volna rosszabb is, de nem hiszem, hogy itt reális esélyünk lenne bármire is.
  • ReszegKoldus
    kb erre "jók" ezek a sorsolások, hogy egyből beindul a tippelgetés/reménykedés :D
  • bakkerman
    nso-n olvasgatom a kommenteket az emberek többsége inkább a portugálok elleni itthoni meccsben bízik...hát nem tudom,a portugálok azért előtudják húzni a cilinderből bármikor a pörgős latin focit,2-3 húzásból gólt lőhetnek,a svájciak meg nagyon szervezett fegyelmezett csapat az esetek többségében...
  • passatgt
    hazai pályán kurvanagy mákkal egy x... ennyi esélyünk van ellenük
  • passatgt
    nézném a vidi meccset, ha lehetne
    remélem azért videó lesz később, mert Juhász fejese nagyon érdekesnek ígérkezik a leírás alapján:D
  • tototto
    Szerintem meg Svájc ellen van esélyünk, döntetlenre mindenképp
  • bakkerman
    atomstabil 3. hely,ha a többieket verjük,portugálok felejtősek,ha CR jobb napot fog ki akkor még meg is szórnak minket,Svájc szintén más kávéház. De a kisebbeket meg kell verni,és maradunk a 3. kalapban a 2020-as EB selejtezőkre

Vidit meg jelenleg üti a Hali is,vajon megéli az őszt Kászonyi?
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.07.25. 19:24:04
  • passatgt
    három kicsit odavissza verni kell és bízni benne, hogy ők vagy mi lopunk 1-1 pontot a nagyoktól, aztán hátha összejön egy 2. hely... Ha csak egy pontot is bukunk lett, feröer, andorra meccseken, nincs esély
  • DaemoonHunter
    3. hely meglesz, svájc 2. portugál 1.
    Nem tart ott a focink, hogy ezen tovább érdemes elmélkedni.
  • DasIsFuck
    Könnyű csoport, mondjuk vicc ez az rendszer..
    Azért milyen elcseszett már az ahol egyik csoportban svéd,francia meg holland van máshol meg wales a "legerősebb" csapat...
  • smith09 #30916
    Lehetett volna nehezebb is. Mondjuk német v angol csapat jöhetett volna.
    De ha ezen múlik h kijutunk akkor ám legyen.
  • passatgt
    Portugál, svájc, lett, feröer, andorra
  • karajjj
    Hát azért a bosnyákok szerintem megelőznének.
  • passatgt
    akár egy ilyen csoport:

Wales
    Bosznia-H
    Feröer vagy Észtország
    Bárki az 5. és 6. kalapból

Sima csoportelsőség:D
  • bakkerman
    Ma sorsoljak a 2018-as VB selejtezo csoportjait,itt vannak a kalapok

1. kalap: Németország, Belgium, Hollandia, Portugália, Románia, Anglia, Wales, Spanyolország, Horvátország
    2. kalap: Szlovákia, Ausztria, Olaszország, Svájc, Csehország, Franciaország, Izland, Dánia, Bosznia-Hercegovina
    3. kalap: Ukrajna, Skócia, Lengyelország, MAGYARORSZÁG, Svédország, Albánia, Észak-Írország, Szerbia, Görögország
    4. kalap: Törökország, Szlovénia, Izrael, Írország, Norvégia, Bulgária, Feröer, Montenegró, Észtország
    5. kalap: Ciprus, Lettország, Örményország, Finnország, Fehéroroszország, Macedónia, Azerbajdzsán, Litvánia, Moldova
    6. kalap: Kazahsztán, Luxemburg, Liechtenstein, Grúzia, Málta, San Marino, Andorra

A csoportelsok kijutnak,a 8 legjobb csoportmasodik potselejtezot jatszik es negyen jutnak ki.
  • Densie
    Imádom ezeket a hisztiket ami megy minden egyes alkalommal amikor a fradi szopik. Azért jó látni, hogy már a felelős döntéshozók is bekapcsolódnak. Mi lesz itt , ha nem lesz meg a bajnoki cím :D
  • bakkerman
    Ez mar egesz egyszeruen vicc amit muvelnek Fehervaron a bajnoki cim ota
  • passatgt
  • karajjj
    Eközben Fehérváron:

• bakkerman
  • bakkerman
    Mindig jot nevetek tompikán :DDDD Töröl metszett lila majom...hat ez kesz :DDDDD tompika a kokainbaro
  • tototto
    Ehhez csak annyit fűznék hozzá: Tompika ha csendben maradtál volna, bölcs maradtál volna, de te g..ibuta vagy
  • passatgt
    A kelleténél hosszabb csíkot szívott...
  • karajjj
    Tegnap este ugyebár ez bejárta a netet:

Erre Deutscshcsh Tompika válszolt:

Csak azt nem értem, hogy milyen elnököt emleget?
  • karajjj
    Ugyanmár, nem te tehetsz arról, hogy a falábúak ennyire képesek.
  • AnuluWork #30901
    Na erre írtam a #30884-t ...
  • LSSAHPAUL
    Mert belenyomták az adófizetők pénzét a stadionba, csapatba, és elég sokan nézték a tv-ben, szinte minden ismerősöm, akik nem fradisták. Erre jön ez a kilátástalan játék, mivel én nyiltan vállaltam hogy fradista vagyok, olyan mintha én is segédkeztem volna a kifosztásukban.. de np, behúzom fülem farkam pár napig aztán lesz más téma amin bosszankodjon az ember, ebben az országban általában csak rossz történik, kivétel most a loki, tényleg erre fogom terelni a szót ha szóba jön a fradi bukása.
  • DaemoonHunter
    Egy problémával több.
  • Muki100
    A tegnapi mérkőzés után az egyik legfontosabb, hogy nem vagyunk elkeseredve – kezdte Orosz Pál. – Sajnos a mieink minden helyzetüket kihagyták, ilyenkor pedig, ahogyan az lenni szokott, az ellenfél talált egy gólt, és 1-0-ra győzött. Egy csatát elveszítettünk, de a háborút még nem. Nyilván nem lesz könnyű a visszavágó, de megoldható a továbbjutás.
    - Kaphattunk volna könnyebb ellenfelet is, de az is igaz, hogy a Borussia Dortmund is szembe jöhetett volna velünk, így összességében úgy vélem, jó ellenféllel küzdhetünk meg. A Standard Liége képviselőivel felvettem a kapcsolatot, nagyon kedvesek és mindenben segítőkészek voltak. A belgáknak 30 ezres stadionjuk van, kiváló körülmények között készülhetnek, így a mérkőzést is remek helyszínen játszhatnánk."

2015. július 18.