32945
Magyar Foci
-
#30937 Az a baj hogy olyan csapatok ellen akik nincsenek beszarva, pl holland, portugál csak az a kérdés hogy mennyit fogunk kapni, de az biztos hogy többet mint feröer. Svájc döntetlenre elkapható de felesleges bármilyen egyéb kalkuláció mert a 2. hely csak arra jó hogy megint megégetnek minket mint anno a Csankcsapatot a jugók. De hogy ne legyek negatív, 2018.. talán megsérül CR addigra, meg pár kulcs ember a portugáloknál :D -
#30936 Elérik a céljukat a bmlsz-nél... -
#30935 -
#30934 meg az EL-ben is lőtt már gólt -
#30933 2 bajnoki 3 gol -
#30932 Közben nikolics 1 gól, 1 gólpassz(vagyis passzából öngól lett), meg egy fél gól(bement volna, de csapattársa még beleért...)
Reméljük válogatottban is tartja a formáját -
#30931 amúgy szerintem a loki behúzza ezt a bajnokságot... ők nem szoktak balfaszkodni kis csapatok ellen, fradi ellen meg mindenki felszívja magát és nagy rajtuk a nyomás, hogy muszáj bajnokságot nyerni, mindenki ezt várja tőlük -
#30930 szerintem a portugálokat megverhetjük, svájccal egy X belefér, és a körbeveréseknek hála az első helyen végzünk a csoportban...
seems liget!
:D -
karajjj #30929 Szerintem az idén a Loki lesz. -
#30928 Nyugi,2. helyre "odaernek" majd,lassan beindulnak (beinditjak oket) -
karajjj #30927 Paszmek, éreztem, hogy fel kellene tenni minden pénzem a Halira. -
#30926 Most látom a csoportunkat. Lehetett volna rosszabb is, de nem hiszem, hogy itt reális esélyünk lenne bármire is. -
#30925 kb erre "jók" ezek a sorsolások, hogy egyből beindul a tippelgetés/reménykedés :D -
#30924 nso-n olvasgatom a kommenteket az emberek többsége inkább a portugálok elleni itthoni meccsben bízik...hát nem tudom,a portugálok azért előtudják húzni a cilinderből bármikor a pörgős latin focit,2-3 húzásból gólt lőhetnek,a svájciak meg nagyon szervezett fegyelmezett csapat az esetek többségében... -
#30923 hazai pályán kurvanagy mákkal egy x... ennyi esélyünk van ellenük -
#30922 nézném a vidi meccset, ha lehetne
remélem azért videó lesz később, mert Juhász fejese nagyon érdekesnek ígérkezik a leírás alapján:D -
#30921 Szerintem meg Svájc ellen van esélyünk, döntetlenre mindenképp -
#30920 atomstabil 3. hely,ha a többieket verjük,portugálok felejtősek,ha CR jobb napot fog ki akkor még meg is szórnak minket,Svájc szintén más kávéház. De a kisebbeket meg kell verni,és maradunk a 3. kalapban a 2020-as EB selejtezőkre
Vidit meg jelenleg üti a Hali is,vajon megéli az őszt Kászonyi?
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.07.25. 19:24:04 -
#30919 három kicsit odavissza verni kell és bízni benne, hogy ők vagy mi lopunk 1-1 pontot a nagyoktól, aztán hátha összejön egy 2. hely... Ha csak egy pontot is bukunk lett, feröer, andorra meccseken, nincs esély -
#30918 3. hely meglesz, svájc 2. portugál 1.
Nem tart ott a focink, hogy ezen tovább érdemes elmélkedni. -
#30917 Könnyű csoport, mondjuk vicc ez az rendszer..
Azért milyen elcseszett már az ahol egyik csoportban svéd,francia meg holland van máshol meg wales a "legerősebb" csapat... -
#30916 Lehetett volna nehezebb is. Mondjuk német v angol csapat jöhetett volna.
De ha ezen múlik h kijutunk akkor ám legyen. -
#30915 Portugál, svájc, lett, feröer, andorra -
karajjj #30914 Hát azért a bosnyákok szerintem megelőznének. -
#30913 akár egy ilyen csoport:
Wales
Bosznia-H
Feröer vagy Észtország
Bárki az 5. és 6. kalapból
Sima csoportelsőség:D -
#30912 Ma sorsoljak a 2018-as VB selejtezo csoportjait,itt vannak a kalapok
1. kalap: Németország, Belgium, Hollandia, Portugália, Románia, Anglia, Wales, Spanyolország, Horvátország
2. kalap: Szlovákia, Ausztria, Olaszország, Svájc, Csehország, Franciaország, Izland, Dánia, Bosznia-Hercegovina
3. kalap: Ukrajna, Skócia, Lengyelország, MAGYARORSZÁG, Svédország, Albánia, Észak-Írország, Szerbia, Görögország
4. kalap: Törökország, Szlovénia, Izrael, Írország, Norvégia, Bulgária, Feröer, Montenegró, Észtország
5. kalap: Ciprus, Lettország, Örményország, Finnország, Fehéroroszország, Macedónia, Azerbajdzsán, Litvánia, Moldova
6. kalap: Kazahsztán, Luxemburg, Liechtenstein, Grúzia, Málta, San Marino, Andorra
A csoportelsok kijutnak,a 8 legjobb csoportmasodik potselejtezot jatszik es negyen jutnak ki. -
Densie #30911 Imádom ezeket a hisztiket ami megy minden egyes alkalommal amikor a fradi szopik. Azért jó látni, hogy már a felelős döntéshozók is bekapcsolódnak. Mi lesz itt , ha nem lesz meg a bajnoki cím :D -
#30910 Ez mar egesz egyszeruen vicc amit muvelnek Fehervaron a bajnoki cim ota -
#30909 -
karajjj #30908 Eközben Fehérváron:
-
#30907 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#30906 Mindig jot nevetek tompikán :DDDD Töröl metszett lila majom...hat ez kesz :DDDDD tompika a kokainbaro -
#30905 Ehhez csak annyit fűznék hozzá: Tompika ha csendben maradtál volna, bölcs maradtál volna, de te g..ibuta vagy -
#30904 A kelleténél hosszabb csíkot szívott... -
karajjj #30903 Tegnap este ugyebár ez bejárta a netet:
Erre Deutscshcsh Tompika válszolt:
Csak azt nem értem, hogy milyen elnököt emleget? -
karajjj #30902 Ugyanmár, nem te tehetsz arról, hogy a falábúak ennyire képesek. -
#30901 Na erre írtam a #30884-t ... -
#30900 Mert belenyomták az adófizetők pénzét a stadionba, csapatba, és elég sokan nézték a tv-ben, szinte minden ismerősöm, akik nem fradisták. Erre jön ez a kilátástalan játék, mivel én nyiltan vállaltam hogy fradista vagyok, olyan mintha én is segédkeztem volna a kifosztásukban.. de np, behúzom fülem farkam pár napig aztán lesz más téma amin bosszankodjon az ember, ebben az országban általában csak rossz történik, kivétel most a loki, tényleg erre fogom terelni a szót ha szóba jön a fradi bukása. -
#30899 Egy problémával több. -
#30898 A tegnapi mérkőzés után az egyik legfontosabb, hogy nem vagyunk elkeseredve – kezdte Orosz Pál. – Sajnos a mieink minden helyzetüket kihagyták, ilyenkor pedig, ahogyan az lenni szokott, az ellenfél talált egy gólt, és 1-0-ra győzött. Egy csatát elveszítettünk, de a háborút még nem. Nyilván nem lesz könnyű a visszavágó, de megoldható a továbbjutás.
- Kaphattunk volna könnyebb ellenfelet is, de az is igaz, hogy a Borussia Dortmund is szembe jöhetett volna velünk, így összességében úgy vélem, jó ellenféllel küzdhetünk meg. A Standard Liége képviselőivel felvettem a kapcsolatot, nagyon kedvesek és mindenben segítőkészek voltak. A belgáknak 30 ezres stadionjuk van, kiváló körülmények között készülhetnek, így a mérkőzést is remek helyszínen játszhatnánk."
2015. július 18.