32947
Magyar Foci
-
Kovacs Pistike lehetne egy olyan szintu iranyito,csapatmozgato emberke mint Gera,de sajnos ot nem kezeli jol a Vidi,plusz o egy vekony dongaju srac,nemzetkozi szintre nagyon keves az o fizikuma. Persze vannak meg voltak peldak,hogy "pehelysullyal" is lehet klasszis teljesitmenyt hozni (lasd Neymar elso Barca eve,csont es bor volt), de ahhoz nagyon kiemelkedo technikai tudas kell. Szoval ra kene pakolni szintiszta izombol egy jo 5-6 kilot de erre nyilvan szarnak fehervaron -
Ha előfordul olyan mint a múltkori sorozatban a törököknél, vagy most a görögöknél akkor már lehet számolgatni.
Ja és Gera 39 éves lenne a VB-n, ami gond mert úgy látszik a pótlása még meg sem született, nem hogy kitermelte volna már a Gyakadémia. -
Az a baj hogy olyan csapatok ellen akik nincsenek beszarva, pl holland, portugál csak az a kérdés hogy mennyit fogunk kapni, de az biztos hogy többet mint feröer. Svájc döntetlenre elkapható de felesleges bármilyen egyéb kalkuláció mert a 2. hely csak arra jó hogy megint megégetnek minket mint anno a Csankcsapatot a jugók. De hogy ne legyek negatív, 2018.. talán megsérül CR addigra, meg pár kulcs ember a portugáloknál :D -
Elérik a céljukat a bmlsz-nél... -
-
meg az EL-ben is lőtt már gólt -
2 bajnoki 3 gol -
Közben nikolics 1 gól, 1 gólpassz(vagyis passzából öngól lett), meg egy fél gól(bement volna, de csapattársa még beleért...)
Reméljük válogatottban is tartja a formáját -
amúgy szerintem a loki behúzza ezt a bajnokságot... ők nem szoktak balfaszkodni kis csapatok ellen, fradi ellen meg mindenki felszívja magát és nagy rajtuk a nyomás, hogy muszáj bajnokságot nyerni, mindenki ezt várja tőlük -
szerintem a portugálokat megverhetjük, svájccal egy X belefér, és a körbeveréseknek hála az első helyen végzünk a csoportban...
seems liget!
:D -
karajjj #30929 Szerintem az idén a Loki lesz. -
Nyugi,2. helyre "odaernek" majd,lassan beindulnak (beinditjak oket) -
karajjj #30927 Paszmek, éreztem, hogy fel kellene tenni minden pénzem a Halira. -
Most látom a csoportunkat. Lehetett volna rosszabb is, de nem hiszem, hogy itt reális esélyünk lenne bármire is. -
kb erre "jók" ezek a sorsolások, hogy egyből beindul a tippelgetés/reménykedés :D -
nso-n olvasgatom a kommenteket az emberek többsége inkább a portugálok elleni itthoni meccsben bízik...hát nem tudom,a portugálok azért előtudják húzni a cilinderből bármikor a pörgős latin focit,2-3 húzásból gólt lőhetnek,a svájciak meg nagyon szervezett fegyelmezett csapat az esetek többségében... -
hazai pályán kurvanagy mákkal egy x... ennyi esélyünk van ellenük -
nézném a vidi meccset, ha lehetne
remélem azért videó lesz később, mert Juhász fejese nagyon érdekesnek ígérkezik a leírás alapján:D -
Szerintem meg Svájc ellen van esélyünk, döntetlenre mindenképp -
atomstabil 3. hely,ha a többieket verjük,portugálok felejtősek,ha CR jobb napot fog ki akkor még meg is szórnak minket,Svájc szintén más kávéház. De a kisebbeket meg kell verni,és maradunk a 3. kalapban a 2020-as EB selejtezőkre
Vidit meg jelenleg üti a Hali is,vajon megéli az őszt Kászonyi?
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.07.25. 19:24:04 -
három kicsit odavissza verni kell és bízni benne, hogy ők vagy mi lopunk 1-1 pontot a nagyoktól, aztán hátha összejön egy 2. hely... Ha csak egy pontot is bukunk lett, feröer, andorra meccseken, nincs esély -
3. hely meglesz, svájc 2. portugál 1.
Nem tart ott a focink, hogy ezen tovább érdemes elmélkedni. -
Könnyű csoport, mondjuk vicc ez az rendszer..
Azért milyen elcseszett már az ahol egyik csoportban svéd,francia meg holland van máshol meg wales a "legerősebb" csapat... -
Lehetett volna nehezebb is. Mondjuk német v angol csapat jöhetett volna.
De ha ezen múlik h kijutunk akkor ám legyen. -
Portugál, svájc, lett, feröer, andorra -
karajjj #30914 Hát azért a bosnyákok szerintem megelőznének. -
akár egy ilyen csoport:
Wales
Bosznia-H
Feröer vagy Észtország
Bárki az 5. és 6. kalapból
Sima csoportelsőség:D -
Ma sorsoljak a 2018-as VB selejtezo csoportjait,itt vannak a kalapok
1. kalap: Németország, Belgium, Hollandia, Portugália, Románia, Anglia, Wales, Spanyolország, Horvátország
2. kalap: Szlovákia, Ausztria, Olaszország, Svájc, Csehország, Franciaország, Izland, Dánia, Bosznia-Hercegovina
3. kalap: Ukrajna, Skócia, Lengyelország, MAGYARORSZÁG, Svédország, Albánia, Észak-Írország, Szerbia, Görögország
4. kalap: Törökország, Szlovénia, Izrael, Írország, Norvégia, Bulgária, Feröer, Montenegró, Észtország
5. kalap: Ciprus, Lettország, Örményország, Finnország, Fehéroroszország, Macedónia, Azerbajdzsán, Litvánia, Moldova
6. kalap: Kazahsztán, Luxemburg, Liechtenstein, Grúzia, Málta, San Marino, Andorra
A csoportelsok kijutnak,a 8 legjobb csoportmasodik potselejtezot jatszik es negyen jutnak ki. -
Densie #30911 Imádom ezeket a hisztiket ami megy minden egyes alkalommal amikor a fradi szopik. Azért jó látni, hogy már a felelős döntéshozók is bekapcsolódnak. Mi lesz itt , ha nem lesz meg a bajnoki cím :D -
Ez mar egesz egyszeruen vicc amit muvelnek Fehervaron a bajnoki cim ota -
-
karajjj #30908 Eközben Fehérváron:
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Mindig jot nevetek tompikán :DDDD Töröl metszett lila majom...hat ez kesz :DDDDD tompika a kokainbaro -
Ehhez csak annyit fűznék hozzá: Tompika ha csendben maradtál volna, bölcs maradtál volna, de te g..ibuta vagy -
A kelleténél hosszabb csíkot szívott... -
karajjj #30903 Tegnap este ugyebár ez bejárta a netet:
Erre Deutscshcsh Tompika válszolt:
Csak azt nem értem, hogy milyen elnököt emleget? -
karajjj #30902 Ugyanmár, nem te tehetsz arról, hogy a falábúak ennyire képesek. -
Na erre írtam a #30884-t ... -
Mert belenyomták az adófizetők pénzét a stadionba, csapatba, és elég sokan nézték a tv-ben, szinte minden ismerősöm, akik nem fradisták. Erre jön ez a kilátástalan játék, mivel én nyiltan vállaltam hogy fradista vagyok, olyan mintha én is segédkeztem volna a kifosztásukban.. de np, behúzom fülem farkam pár napig aztán lesz más téma amin bosszankodjon az ember, ebben az országban általában csak rossz történik, kivétel most a loki, tényleg erre fogom terelni a szót ha szóba jön a fradi bukása.