32945
Magyar Foci
-
#30857 Nem tudok kit kell dicsérni, hogy Bobál wolfsburgba ment. Úgy látszik vannak még csodák :O -
#30856 *egyelőre
Ők valahol utánpótlásban dolgoznak. De még túl fiatalok amúgy is, hogy ennyire fent legyenek. Esetleg 5-10 év múlva... -
#30855 Igazából szomorú dolog valóban, hogy nincs hozzá hasonló magyar, feltörekvő tehetség egyenlőre. A Wágner tesókról lehetett hallani, de kapcsolatok, focis múlt hiányában itthon könnyen eltűnhetnek. -
karajjj #30854 asszem mára be is fejeztem a mondandómat:
-
#30853 Azert aki erre penzt ad mit erez? :DDDD -
karajjj #30852 Kicsit mintha túltolták volna a marketinget.
-
#30851 Persze, meglátjuk majd. Ne legyen igazam. És becsülendő, hogy jobb akar lenni. Főleg, hogy esélye van rá, hogy külföldön is legyen valaki, nem úgy mint azok, akik itthon veregetik egymás vállát.... -
#30850 Pedig tehetséges, lendülete is van, ég a vágytól hogy dolgozzon, tanuljon. A németek ezt más országokkal ellentétben becsülik, és igyekeznek megtartani. Szóval én azért nem lennék vészmadár, az eredményeket illetően sem. -
#30849 Na ja,sajnos tenyleg eleg gyenge ez a Hertha,nekem a tavaszi benntmaradas is inkabb a szerencse muve volt mint a tudase,nem lebecsulve azert Dardait -
#30848 Azonnali hatállyal lemondott szövetségi kapitányi tisztségéről Sergio Markarián, a görög labdarúgó-válogatott szakvezetője
:D -
karajjj #30847 Nem lesz könnyű dolga, az tuti, főleg minőségi igazolások nélkül. A frissen feljutó Ingolstadt mögött pl. kompletten ott az Audi, nem hiszem, hogy kiperegnének vissza egy szezon után, tehát nagy lesz a harc a tabella alsó részén is, viszont Palival szemben már magasabb az elvárás most ennél. -
#30846 nem is úgy gondoltam hogy azonnal, de nem hiszem hogy szezon végéi húzza. Most nem azért mert nem maradt szövkap. Egyszerűen az a benntartott Herrtha nem volt számomra olyan meggyőző -
karajjj #30845 Szerintem ha nem megy a szekér most már csak azért is kap minimum a téli szünetig időt, hogy bizonyítsák a döntésük helyességét. -
#30844 Amúgy szerintem Dárdait a Herthától rövid úton ki fogják rúgni a szar eredmények miatt.... -
#30843 budafoki úton is naponta röhögök a buszon
de ezt bmeg berakták hozzánk és még ott van?
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.07.21. 10:48:48 -
#30842 Van egy Újpesten is! :D -
karajjj #30841 _AS:DF_AS:Dfasdfs
-
#30840 -
#30839 Annyira magyaros ez a sztori is. Végre viszonylag összeáll a válogatott, gyenge a csoportunk is, minden fasza, jó a szöv kap( igaz én is sokszor szidtam de mindegy) erre meg nem engedi a HerthaXDXD
Nevetséges és gáz a szitu....
Nem tom mi lesz ezzel a némettel, így már nem raknám fix H ra a románok ellen, Dárdaival ment volna...............:/ -
#30838 De magyar szövetségi kapitányként tiszta lappal indul. Én azt gondolom, hogy egészen más egy kazah alapanyag, mint a mieink. Azért ennyire ne értékeljük le magunkat. Szerintem amúgy nem bírta volna már sokáig Dárdai fizikailag és mentálisan a kettős terhelést. A Herthánál sem az a cél most már, hogy bent maradjanak. Nyilván sokkal többet várnak el Palitól. -
#30837 lehet nem Storck a legalkalmasabb, de ebben a helyzetben nem volt más ember, aki azonnal betudott volna szállni. Storck legalább egy ideje látja milyen szar a helyzet...o_O -
#30836 Télen haza fogják zavarni Szentes Lázárt Szaúd-Arábiából és januárban átveszi a Paksot, így ki tudják majd ejteni őket. -
fonak #30835 Geci volt a Hertha, Dárdai benntartotta a csapatot miközben szöv. kap. is volt, bizonyította, hogy megy ez neki. Azonkívül motiválta is a kettős feladat, szerintem nem tesz neki jót mentálisan, hogy megtiltották neki a válogatottal foglalkozást, nem fog ebből profitálni a Hertha sem... Nyugodtan lehettek volna korrektek és megvárhatták volna a selejtezők végét. -
karajjj #30834 Nagyon az elején vagyunk még, a Haliból Gézuka szerintem simán összerak egy stabil középcsapatot, a Paks pl. sokkal szarabb volt náluk szombaton. Én Paks-Felcsút párost tippelnék, dehát a Viktátor kertszomszédai úgysem eshetnek ki. -
#30833 Hát ok, de a német edzőként eddig mit mutatott? 9 meccsen 7 vereség meg 2 győzelem a kazahokkal, meg nyert a gyerekekkel 3-ból 1-et? -
#30832 Fő a pozitivitás! :) Dárdai erényei mind a német sportközegből, felfogásból nőttek ki. Miért ne lehetne erre képes akár Storck is? Fegyelem, fizikum, tartás, szív. Valljuk be, ezt hozta masszívan a csapat az utóbbi időben és ez egy kiváló alap. -
#30831 sportszakma miatt? miért?
2. félidőben a dióknak közük nem volt a focihoz. kihagytunk 3 ziccert is.
látatlanban ilyen hülyeségeket írni eszméletlen. -
#30830 Na vége a bulinak, de semmi gond 3 év múlva újra lesz nagy világesemény. -
#30829 Egyébként szerintetek,így az első forduló után, kik lesznek a kiesők? Ha sportszakmailag nézzük,akkor nekem a Vasas-Haladás kettős tűnik a leggyengébbnek,de ha """"más"""" szempontokat nézünk,akkor viszont a Hali nem eshet ki (új stadiont fognak kapni),és inkább a Paks "érhet oda" valamelyik kieső helyre. Békéscsaba nekem masszívnak tűnt a Loki ellen,hazai pályán összefognak kaparni annyi pontot amennyivel benntmaradnak majd -
#30828 evvan, sprite -
#30827 neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
vége -
#30826 Korrekt lepes volt ez az mlsztol,vagyis inkabb ugy mondom,eszszeru dontes volt,felesleges lett volna harcolni a Herthaval,abbol Pali sehogy se jott volna ki jol. Ugyanakkor Storck kinevezese hiba,vele most csokkentek az eselyeink a kijutasra,a 3. hely azert vele is meg kell hogy legyen -
karajjj #30825 Pali úgy ment ahogy jött... -
karajjj #30824 A francokat, pár napja kiderült, hogy nácik, tehát léteznek! -
#30823 olyanok mint a gyíkemberek. beépültek a társadalomba. szóval ők a gyíkemberek...o_O -
#30822 Ez az "mtk szurkolo" ilyen megfoghatatlan dolog,sokan tudnak a letezesukrol,de nincsenek bizonyitekok hogy valoban vannak-e -
karajjj #30821 Összeszedtek minden kék-sárga zászlót, meg a Honvédtól is sikerült egy dedikáltat szerezni. -
#30820 ott van a Láthatatlan nő, Susan Storm is....:O -
#30819 mondjuk mtk szurkolóból se volt sokkal több -
Egyszerre svéd és ukrán?