32945
Magyar Foci
-
karajjj #12159 ez ugye barnuska? mert akkor kirakom ezt a regjét is -
golvago99 #12158 én sóbányába küldeném az úgynevezett focista urakat ennyi pénzért.Talán ahoz értenének,mert a focihoz nem igazán -
karajjj #12157 alap dolog, ott eleve nem 20-30 ezer a gázszámla :D -
#12156 haverom volt rózsadombon villanyszerelő....és azok az emberek mindent megtesznek, hogy az apró kis trükkökkel pár forintokat spóroljanak...de nem csak a villannyal még a gázzal is....minél több pézük van annál többet akarnak.... -
#12155 aki már gyanúba keveredik eleve,az nálam leírja magát. ezek havonta a többszörösét keresik az átlag magyar emberi fizetésnek,tized annyi munkával,és még őt lehet megvesztegetni? hát mennyi pénz kell ezeknek a semmirekellőknek? itt a szparinál is bazmeg mindig felbasz az ideg,amikor látom,hogy edzésre jönnek,és milyen autókból szálnak ki,és van heti 4 edzésük...nem vicc,4 KURVA EDZÉS EGY HÉTEN...egy hét alatt 4x2 órát izzad azért a pénzért,meg meccsen játszik valahogy... -
#12154 Mészárost felmentették
azért elég gáz hogy 1 évig nem játszhatott és kiderült, hogy nem csinált semmit... -
#12153 jövőre az MTV fogja adni a duna tv-re szánt meccseket,plusz válogatott meccsek. a magyar focit elnézve,én inkább a comedy centralra raknám. -
Redmer #12152 Ha már a foci nem megy legalább nyilatkozni megtanultak. -
#12151 én múltkor a Lázár Bencén lepődtem meg a 3. félidőben.azthittem meg se tud szólalni a kis buzi hajával,de ennyire összeszedett,tudatos,normális válaszokat nem mostanában hallottam futballistától -
karajjj #12150 olyat én a helyi focimeccseken szoktam hallani, az úriembernek minden második szava bazmeg -
#12149 még mindig jobb mint a haverom, aki bazmeget használ az ő helyett...:D -
karajjj #12148 Bogdán most nyilatkozik a diginek, meglepődtem, focistához képest egész értelmesen tud beszélni, bár őőőőőőzik azért rendesen -
#12147 hajrá mekmekmét
húzzák csak be Szivics megérdemelné jó edző! -
#12146 Vidi-Kaposvár 4-0 magyar kupa elődöntő visszavágó.
Kupadöntő Kecskemét-Videoton -
#12145 Na ne :D Pedig tuti befutó :P -
#12144 Nagy valószinüséggel az idén a Vidi, a Kecskemét, és Paks vagy Kaposvár fogja képviselni magyarországot a nemzetközi kupákban :) -
#12143 félek ezért nem jár sör:P -
#12142 elirtam a nevét, mindegy:D -
#12141 Czvitkovitsnak lejár a szerződése a nyáron ha jól tudom. -
karajjj #12140 a frissen feljutó diósgyőr pedig szorosan a nyomukban lesz :D -
#12139 Az délen van. :) -
#12138 továbbjutott a magyar kupában a kecskemét,ami azt jelenti,hogyha holnap a videoton is döntőbejut,majd megnyeri a magyar bajnokságot,akkor a ketsó jövőre EL-ben indul. vicc vicc hátán. jövőre véber gyuri megregulázza a pápát,azt bajnokok lesznek 40 ponttal -
Solt #12137 Hogy péntek, szombat, és vasárnapra is meglegyen az ágyba valóm! :D
Jó aláírom, Tímárra még tényleg van esély, de egyben így erre a 3 játékosra kb nulla. Czvitkovics, ha elmegy a DVSC-ből, akkor tuti nem a Fradiba... bár szívesen látnám. -
#12136 ...vagy ciprusra -
#12135 Ej de magabiztosak vagyunk. :) És minek neked három "igazolás"? XD
Timár szerintem sanszos ő már idős neki már csak "pillanatai" vannak a pályafutásából. Czvitkovicsnak viszont nyáron lehet esélye egy külföldi szerződésre és mivel nem hülye (de elég ha csak a menedzsere nem az) akkor megy nyugatra - vagy keletre - vagy délre - vagy északra - vagy .... -
#12134 mer az egyértelműen anyagi kiesés a debrecennek,amit pótolni kell. mondjuk nem hiszem,hogy a fradinak lenne 400-500 ezer eurója egy játékosért -
#12133 cicára is van esély,ha végül a fradi fut be 3.-nak,és nem a loki. -
Grenzjager #12132 Tímár esélyes azért -
Solt #12131 Én meg meg akarom szerezni Penelope Cruzt, Genevieve Corteset, és Federica Ridolfit... szerintem nekem hamarabb fog sikerülni mint a Fradinak ez a három játékos! :D -
#12130 a fradi nyáron meg akarja szerezni Tischlert,Czvitkovicsot,meg Tímárt -
#12129 1. Videoton
2. Paks
3. Debrecen -
#12128 biztos lett a háttér, ez sokat jelent. Év elején mindenki mondta, hogy abban a keretben sok van. Benne is volt, de az olasz tönkretette a fizikumot sajnos meg is látszott.
Komjáti egy jó védekező játékos volt, tehát megszervezte a védekezést, várható volt:)
Aki játékost idehozott, az mind még bizonyítani szeretne, mert mindet mellőzték, most azon vagyunk, hogy meg is vegyünk párat nyáron belőlük.
Tavasszal megmutatta eddig a csapat, hogy mire képes: jó erős középcsapat, persze kellett hozzá a többiek albi szarsága is, dehát ez van 2011.
Lisztes tényleg jól irányít, látom mivel kint vagyok minden meccsen:)
Ferenczi lehet h kihagyja mostanában a helyzeteit, de számoljátok meg, hány pontot hoztak a góljai eddig... -
#12127 ez nem vicc, tényleg Lisztes a kulcs. 99%ban (nem láttam hibázni de biztos hibázik) pontosan passzol de nem már 10m-re hanem 30 :), nagyon jó irányító, a fradi simán kinyalhatná a seggét hátha visszajönne. Jah és többszőr is visszafutva labdát szerzett, nem véletlenül lett a meccs legjobbja, ajánlom hogy feltétlenül nézd meg a köv vasas meccset.
Ferenczi viszont tényleg béna. -
#12126 :DDDD meg ferenci pista -
karajjj #12125 lisztes a kulcs -
#12124 basszameg tééélllleeeg :OOO mai napig nem értem,hogy a picsába lehet ilyen "jó" a tavasszal a vasas...olyan nulla,igénytelen focijuk van,hogy az elképesztő -
#12123 ott tartunk, hogy a VASAS is odaérhet a dobogóra... ha valaki most megmondja kik lesznek dobogon, azt meghivom egy képzeletbeli sörre:D -
#12122 érdekes lesz az uccsó 4 bajnoki,kiváncsi vagyok ki lesz a 2. meg 3. ! A paksnak elég lehet a fix 3. helyhez 6 pont is -
#12121 gulácsi sosem fog az első csapatban védeni, de azért nagyon nagy dolog egy ekkora csapatnál még 2. számú kapusnak is lenni...
sztem nyáron visszahozzák brad jonest, őt meg 1-2 évig kölcsönadogatják 2-3. osztályú csapatokba, aztán eladják... -
#12120 azért Varga elintézte :)