32945
Magyar Foci
  • karajjj
    ez ugye barnuska? mert akkor kirakom ezt a regjét is
  • golvago99
    én sóbányába küldeném az úgynevezett focista urakat ennyi pénzért.Talán ahoz értenének,mert a focihoz nem igazán
  • karajjj
    alap dolog, ott eleve nem 20-30 ezer a gázszámla :D
  • LasDen #12156
    haverom volt rózsadombon villanyszerelő....és azok az emberek mindent megtesznek, hogy az apró kis trükkökkel pár forintokat spóroljanak...de nem csak a villannyal még a gázzal is....minél több pézük van annál többet akarnak....
  • bakkerman
    aki már gyanúba keveredik eleve,az nálam leírja magát. ezek havonta a többszörösét keresik az átlag magyar emberi fizetésnek,tized annyi munkával,és még őt lehet megvesztegetni? hát mennyi pénz kell ezeknek a semmirekellőknek? itt a szparinál is bazmeg mindig felbasz az ideg,amikor látom,hogy edzésre jönnek,és milyen autókból szálnak ki,és van heti 4 edzésük...nem vicc,4 KURVA EDZÉS EGY HÉTEN...egy hét alatt 4x2 órát izzad azért a pénzért,meg meccsen játszik valahogy...
  • passatgt
    Mészárost felmentették

azért elég gáz hogy 1 évig nem játszhatott és kiderült, hogy nem csinált semmit...
  • bakkerman
    jövőre az MTV fogja adni a duna tv-re szánt meccseket,plusz válogatott meccsek. a magyar focit elnézve,én inkább a comedy centralra raknám.
  • Redmer
    Ha már a foci nem megy legalább nyilatkozni megtanultak.
  • 9csöves9
    én múltkor a Lázár Bencén lepődtem meg a 3. félidőben.azthittem meg se tud szólalni a kis buzi hajával,de ennyire összeszedett,tudatos,normális válaszokat nem mostanában hallottam futballistától
  • karajjj
    olyat én a helyi focimeccseken szoktam hallani, az úriembernek minden második szava bazmeg
  • LasDen #12149
    még mindig jobb mint a haverom, aki bazmeget használ az ő helyett...:D
  • karajjj
    Bogdán most nyilatkozik a diginek, meglepődtem, focistához képest egész értelmesen tud beszélni, bár őőőőőőzik azért rendesen
  • Effe88
    hajrá mekmekmét
    húzzák csak be Szivics megérdemelné jó edző!
  • bakkerman
    Vidi-Kaposvár 4-0 magyar kupa elődöntő visszavágó.

Kupadöntő Kecskemét-Videoton
  • McFrost
    Na ne :D Pedig tuti befutó :P
  • LSSAHPAUL
    Nagy valószinüséggel az idén a Vidi, a Kecskemét, és Paks vagy Kaposvár fogja képviselni magyarországot a nemzetközi kupákban :)
  • Láma!
    félek ezért nem jár sör:P
  • Láma!
    elirtam a nevét, mindegy:D
  • Láma!
    Czvitkovitsnak lejár a szerződése a nyáron ha jól tudom.
  • karajjj
    a frissen feljutó diósgyőr pedig szorosan a nyomukban lesz :D
  • banok
    Az délen van. :)
  • bakkerman
    továbbjutott a magyar kupában a kecskemét,ami azt jelenti,hogyha holnap a videoton is döntőbejut,majd megnyeri a magyar bajnokságot,akkor a ketsó jövőre EL-ben indul. vicc vicc hátán. jövőre véber gyuri megregulázza a pápát,azt bajnokok lesznek 40 ponttal
  • Solt
    Hogy péntek, szombat, és vasárnapra is meglegyen az ágyba valóm! :D

Jó aláírom, Tímárra még tényleg van esély, de egyben így erre a 3 játékosra kb nulla. Czvitkovics, ha elmegy a DVSC-ből, akkor tuti nem a Fradiba... bár szívesen látnám.
  • bakkerman
    ...vagy ciprusra
  • banok
    Ej de magabiztosak vagyunk. :) És minek neked három "igazolás"? XD

Timár szerintem sanszos ő már idős neki már csak "pillanatai" vannak a pályafutásából. Czvitkovicsnak viszont nyáron lehet esélye egy külföldi szerződésre és mivel nem hülye (de elég ha csak a menedzsere nem az) akkor megy nyugatra - vagy keletre - vagy délre - vagy északra - vagy ....
  • bakkerman
    mer az egyértelműen anyagi kiesés a debrecennek,amit pótolni kell. mondjuk nem hiszem,hogy a fradinak lenne 400-500 ezer eurója egy játékosért
  • bakkerman
    cicára is van esély,ha végül a fradi fut be 3.-nak,és nem a loki.
  • Grenzjager
    Tímár esélyes azért
  • Solt
    Én meg meg akarom szerezni Penelope Cruzt, Genevieve Corteset, és Federica Ridolfit... szerintem nekem hamarabb fog sikerülni mint a Fradinak ez a három játékos! :D
  • bakkerman
    a fradi nyáron meg akarja szerezni Tischlert,Czvitkovicsot,meg Tímárt
  • McFrost
    1. Videoton
    2. Paks
    3. Debrecen
  • dave9004
    biztos lett a háttér, ez sokat jelent. Év elején mindenki mondta, hogy abban a keretben sok van. Benne is volt, de az olasz tönkretette a fizikumot sajnos meg is látszott.
    Komjáti egy jó védekező játékos volt, tehát megszervezte a védekezést, várható volt:)
    Aki játékost idehozott, az mind még bizonyítani szeretne, mert mindet mellőzték, most azon vagyunk, hogy meg is vegyünk párat nyáron belőlük.
    Tavasszal megmutatta eddig a csapat, hogy mire képes: jó erős középcsapat, persze kellett hozzá a többiek albi szarsága is, dehát ez van 2011.
    Lisztes tényleg jól irányít, látom mivel kint vagyok minden meccsen:)
    Ferenczi lehet h kihagyja mostanában a helyzeteit, de számoljátok meg, hány pontot hoztak a góljai eddig...
  • LSSAHPAUL
    ez nem vicc, tényleg Lisztes a kulcs. 99%ban (nem láttam hibázni de biztos hibázik) pontosan passzol de nem már 10m-re hanem 30 :), nagyon jó irányító, a fradi simán kinyalhatná a seggét hátha visszajönne. Jah és többszőr is visszafutva labdát szerzett, nem véletlenül lett a meccs legjobbja, ajánlom hogy feltétlenül nézd meg a köv vasas meccset.
    Ferenczi viszont tényleg béna.
  • bakkerman
    :DDDD meg ferenci pista
  • karajjj
    lisztes a kulcs
  • bakkerman
    basszameg tééélllleeeg :OOO mai napig nem értem,hogy a picsába lehet ilyen "jó" a tavasszal a vasas...olyan nulla,igénytelen focijuk van,hogy az elképesztő
  • Láma!
    ott tartunk, hogy a VASAS is odaérhet a dobogóra... ha valaki most megmondja kik lesznek dobogon, azt meghivom egy képzeletbeli sörre:D
  • bakkerman
    érdekes lesz az uccsó 4 bajnoki,kiváncsi vagyok ki lesz a 2. meg 3. ! A paksnak elég lehet a fix 3. helyhez 6 pont is
  • zaki
    gulácsi sosem fog az első csapatban védeni, de azért nagyon nagy dolog egy ekkora csapatnál még 2. számú kapusnak is lenni...
    sztem nyáron visszahozzák brad jonest, őt meg 1-2 évig kölcsönadogatják 2-3. osztályú csapatokba, aztán eladják...
  • dave9004
    azért Varga elintézte :)