32945
Magyar Foci
-
#12559 ha jövőre megint megnyerik, akkor fekete mezt vesznek fel és sírni fognak csoportosan, miközben valami gyászzene fog szólni a stadionban -
Grenzjager #12558 nagy dolog a városnak
és nagy dolog a magyar államnak
:) -
#12557 ahol egy csapat fő szimpatizánsa egy cigány,ott nem kell csodálkozni a csili vili arany színű ünnepi dresszen :) én nem hökkentem meg,várom mikor avatják szentekké a parlamentben a fehérvár játékosait az M1-en. -
karajjj #12556 de úgy csinálnak kb, mintha bl-t nyertek volna -
Takezó #12555 jó, hát meg lehet őket érteni, nagy dolog ez a városnak -
#12554 meg azért a szponzorok feliratait is kiraják gondolom:) -
#12553 de ez nem a jövő évi mez, hol a nike felirat? :D
ebben csak ünnepeltek szvsz -
#12552 lolXDXD
bohózat azért:D:D -
karajjj #12551
-
Takezó #12550 Mi? Nem látom a hibát? A mez színe? -
karajjj #12549 értem én, hogy örülnek, meg marketing meg minden, de nem túlzás ez egy kicsit?
-
Takezó #12548 de azért igaza van - a megfelelő erősítésekkel a Vidinek bármelyik ellen jó esélye lehet -
Grenzjager #12547 ennyi erővel hófehérkéről is beszélhetünk....
-
karajjj #12546 ne sírjatok, viktor lepacsizta az EL csoportkört szombaton, cserébe veszünk még fel egy kis hitelt az IMF-től... -
#12545 Én csak örülnék! De azért két lábbal járok a földön. -
#12544 ne legyetek már kishitűek, mindegy kivel játszanak, nyerni fognak -
jaja verhetőek csak nem a vidinek -
#12542 legalább annyira mint a Mariborn volt. Azt hiszem ez egy kicsit könnyelmű kijelentés volt tőled. -
#12541 verhető mindegyik -
#12540 Vidi lehetséges ellenfelei -
#12539 BL-t csak azért nem nyerték meg,mert nem indultak :( de amúgy ütősek nagyon!
ITT A MÁHÁCSKÁLÁI NOU CAMP!
remélem dzsudzsi lepattintja őket a gecibe
-
#12538 aztaqrva... :o
mekkora csapat :D -
#12537 hát igen mert a tardelli aztán nagy gólvágóXDXD -
#12536 pénz pénz pénz. buszufáért 2 éve még nyugati bajnokságokból álltak sorba,az anderlecht legértékesebb játékosa volt,lazán mehetett volna egy frankfurtba vagy egy lazioba például,de ő a pénz miatt elment a világ végére -
#12535 Azért abban a csapatban játszik ám egy Boussoufa, Jucilei és egy Diego Tardelli is. -
#12534 spanyolban akármelyik csapatban ász lenne,persze leszámítva a két nagyot. Feküdne neki a stílus,még talán németben tudnám elképzelni őt. -
karajjj #12533 azért ha a Malagába menne pl, akkor nem ellenkeznék -
Unreal1942 #12532 Ez a maharadzsa csapat nem való Balázsnak.
Olyanoknak mint R. Carlos akik már levezetnek. Azoknak nagyon jó, de egy fiatal tehetségnek egyértelműen vissza lépés. Teljes mértékben kikerül a látókörből.
Nagy butaság lenne. -
#12531 persze,nem tragédia,ha egy CSZKA-hoz igazol,akik érvől évre minimum EL főtáblások,de inkább BL indulók,azzal nincs gond,de nehogymár egy olyan csapathoz menjen,aminek se presztizse,se történelme nincsen,csak megvette egy milliárdos,és kedvére football managerezhet élőben...annyi kérője lesz még júniusban-júliusban,nem szabad hogy már most döntsön! BL csapatok tucatjai fognak érte jelentkezni,ezt ő is remélem tudja!! -
Takezó #12530 Az a Vlagyikavkaz volt. -
#12529 rosszul tudom, hogy kupadöntőt játszott idén a CSZKA-val? -
#12528 most akarnak átálni az európai foci naptárra úgyhogy ez se lesz probléma....
de szerintem nem olyan nagy tragédia ha oroszországba igazol.... -
#12527 hogy pár napja még Rooney kerülgette a Wembleyben, hétvégén meg nevesincs csapatoknak vezet megyei kupaSELEJTEZŐT
azzal meg tisztában vagyok, hogy kell vezetnie meccseket, csak azért 1 hét alatt megjárni a "mennyet és a poklot"... :D -
#12526 Én még a legpatinásabb nevű orosz kluboktól is féltem Balázst iszonyatosan, nem ilyen holmi Mahalacskáktól. Lehet ott akármennyi pénz.. -
Takezó #12525 Elszomorítana... egyetlen potenciálisan jegyzett játékosunk elmegy kurvának. A téli-őszi rendszer miatt a lehető legjobb esetben is jövő szeptemberben indulhatna európai kupában, mert a Mahacskala 11. lett tavaly. -
#12524 nincs ezzel baj...inkább azzal, hogy milyen pénzeket keresnek itthon a bírók és külföldön.... -
#12523 hát ez sok mindent elárulXDXD
szerintem menni fog:D:D
"Sokan felkapták a fejüket, amikor ez kiderült, és kérdezték, hogy eligazolnék-e a világ végére – idézte Dzsudzsák Balázst a napilap. - Nem a világ végére mennék, hiszen az Anzsi játékosai Moszkvában élnek, és onnan járnak repülővel a meccsekre. Ez nagyon komoly csapat, komoly tervekkel." -
#12522 miért beteges
ez a munkája azért ő nem celeb csak egy bíró még jó hogy vezet alacsonyabb osztályba is -
#12521 úgy tudom minden bírónak kötelező vezetni alsóbb osztályban meccset, meg van határozva mennyit -
#12520 ez azért elég beteges :DDD