Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vmvr
haver szerzett jegyet, így ingyen kitudtam menni, azért egy válogatott meccstõl fényévekre volt a dolog hangulat és egyebek szempontjából. viszont a sok sztárt azért jó volt megnézni😊 de egyébként fizetni ezért 5k-t, vagy akár sokkal többet nem ér a dolog, kivéve annak aki Milan drukker. najó volt azért pár kedvemre való dolog is: Senderos, akit remélem nem fog megvenni a Milan és Flamini, akivel már több mint fél éve haragban vagyok😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

galmat
Most nézem az osasuna otthon 3-2re kikapott a malaga-tól.
A vendégeknél 1 kiállítás volt. Az osasunában 3!!! köztük vadócz is a 89. percben..... hmm

galmat
Az elsõ félidõben egy lötyögõ milan, aki a második félidõben már mutatott valamit a tudásából a végére közönségszórakoztató gólokkal nyert. Amúgy a magyar csapat a 60. percig helytállt, de sajnos a cserék nem voltak vmi túl fényesek, így a védelem tragikusan tette a dolgát. Kár volt Mészárost levenni a pályáról. A védelem jobb oldalát rossz volt nézni, hogy senki se futott vissza, a milan tök üresen mozgott azon a területen. Amúgy meg többet nemigen vártunk,mert ez egy alkalmi csapat volt, ahhoz képest egész jó meccs volt,de annyi pénzt semmiképp nemért amennyit kértek érte.

Jó, tudom 😄 De mielött volt az a csere ott a védelemnél, azért elég jól tartottuk magunkat 😄

Shep
Hát de mit vársz 11 különbözõ csapatban játszó játékostól, még jó hogy kicsit szétszórtak voltak :9

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

a válasz erre gomb, viszont nem szégyen 😄
kuzco007
az szégyen😄😄

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

na ezt nemtudtam -.-"
Matthew Prosac
Tököli Attila nevét nem ly-al írjuk <#felkialtas>
#7453, #7455!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Durva meccs volt.Azért szépen játszottak a fiúk,bár a végefele már nagyon szétszórtak voltunk :/ Pár gól még bemehetett volna. Ja és Beckham egy tapló idióta.

rooney8
Gyááá máá 2-5

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

kuzco007
egy pirosat

Mor3llo
Adjanak már ennek a nagyképû bekemnek egy lapot...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Töki Ati lõjj egy gólt 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

beszarás Tököly gólja 😄
na még lipcseipetit oda 😄
fsgh
Ferenczi - Tököly csatár sor😊 na szép!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

kuzco007
zöld-fehér-be tolja😊

Mor3llo
FERENCZI!!!!!! NA kezdõdik a gála! 😄

fsgh
Na Ferenczi csak vág egyet😄

Kíváncsi leszek a zöld-fehér arcvédõbe tolja-e majd😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

kiszeltünci biztos nem ért rá...
Rajczi (7.), ill. Kaká (37.)
fsgh
Gyengén van kiröhögve ahogy nézem😄DDd

De miért is õ képviseli már megint Magyarországot? Normális embert nem találtak?

kuzco007
én mondtam, h kimegy a sok fasz milán mezben oszt feszítenek...ez a meccs egy szégyen, nagyon szépen játszik a csapat de ha nem 5000res jegyek lettek volna a legolcsóbbak, lehet tele lenne a stadion és még normális hangulat is lenne nem ez a sivárság...
A másik meg h a sok fasz milán játékos hisztizik, hát basszus fejbe ütöm ronaldinhot i meg beckhamet is oszt akkor siránkozzon fasszopók...

fsgh
Kik a gólszerzõk? (most értem haza)

:A_SF😄A_S:FDAsfdasdf
ez meg odament basztatni a bekment... 😄DDDD
zaki
Kik azok a Gyõzike mellett? <#conf><#confused><#mf1>

a vb-n 😄
Marci0115

Mor3llo
Becks, kidobásra jó volt az 😄D

Mor3llo
Egy ilyen meccsen szerintem mindenkinek van joga eldönteni, hogy miben megy ki. Ha egy Mo. - Franciao. meccsen menne ki magyarként francia mezben, arra már énis azt mondanám, h elítélendõ.

galmat
Ha az MU jönne is, akkor is magyar válogatott mezben mennék ki! ....
Gólt lõttünk, erre nagy kuss a stadionban, a szurkolás gyakorlatilag itt nem létezik, a hangulat egy unalmasabb reac meccsével vetekszik. BRAVÓ! Talán normális jegyárak kellettek volna, akkor szurkolók is mentek volna, nem csak vastagpénztárcás nézõk!

CalebJoe
de utálom én is faszomat mosolyog mindig<#boxer>

Mor3llo
miért ne viselhetnének milan mezt ? valószínûleg ha a MU jönne Mo.-ra, te sem mennél ki mencseszteres mezben...ehh!

DaemoonHunter
Elsõ s egyben az utolsó is<#hehe>

Mor3llo
góóól😄

galmat
Kb 25e nézõ, hangulat egy nagy 0, a sok divatszurkolóval tele a stadion, akik csak ilyen meccsekre mennek ki ......... pff...... ennyit róluk... meg ott feszítenek milan mezben a magyar szektorokban...

Mor3llo
Nah, kezdõdik a Lipcsei Petya-Ferenczi football-show😄

volt már rá példa h más volt 😄

hajdú b stb 😄

ki más lett volna? 😄
ajh :SSS hogy tudtam

zaki
nyah a Ritka Tudatlan Léderer...

kuci06
az mekkora volt már, hogy a közeli snitten több nõ volt a nézõtéren, mint férfi 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

kuzco007
ok😄

ha nekem jött: mindösszesen arra céloztam csak, hogy még az a seggfej is tudja, hogy drága a jegy... :\
kuzco007
ki Neked a kisteleki? az apád?:d:d:d

kistelekinek egy forintja nem lesz belõle, köze sincs hozzá, meg még õ is megmondta, hogy hülyeség ilyen drágán adni a jegyet 😄

Kaplan: szerintem még a selejtezõt se vennék annyira komolyan 😄
kuzco007
és az elõre kért fellépési díjat szerinted mibõl finanszírozza a szervezõ cég?😊

Kaplan
Nem tudom miért nem érdekel engem ez az egész egyáltalán.. Bohóckodás, drága jegyárakkal, mi értelme van ha itt van négy sztár, de negyed annyit sem csinálnak mint éles meccsen. Inkább néznék egy magyar klubcsapat - AC Milan Európa Liga selejtezõt.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

galmat
Hát szerintem nem lesz kinyitva a felsõ rész. Na meg kisteleki nem nyúlhatja le a pénzt, mert nem az mlsz szervezte a meccset. 😊 amúgy nemhiszem h a milan kérne a jegyárból, amit kapnak az ettõl független, elõre kért fellépési díj, ami ha a milanról van szó gondolom nem 1 rekesz sör a játékosoknak...