32945
Magyar Foci
-
#12719 Engem az érdekelne, hogy mi a szart keres itt egy Eredivisie játékos? Mi vette rá, hogy ebben a romhalmazban játszon, amit mi bajnokságnak hívunk?:D -
#12718 azt ha nem igazolják le,mit mond Prukner? "Bocs haver,de nem kellesz,mert jobbat keresünk nálad" ????? eredivizében csapatta,de a magyar 3. helyezettbe nem fér be :D bár mostanában nagy divat itthon tesztelni egy nyugatról jött ombrét,hogy aztán elküldjék,mert nem tudtak megállapodni a fizuban -
#12717 Mark Otten személyében 25 éves holland védőt tesztel a Ferencváros szakmai stábja - írja az ftc.hu. A futballista a védelem több pontján bevethető, és az előző szezonban is pályára lépett 21 alkalommal az Eredivisie-ben, sorsáról később születik döntés.
azért az kemény hogy egy magyar csapat TESZTEL egy eredivisie-s játékost,hogy egyáltalán kell-e... mintha nem lenne ég és föld a két bajnokság :DD -
#12716 csak jók is legyenk....u20 nem garancia, bár aranyos volt az érem.... -
#12715 Mondjuk ez is igaz. -
paly90 #12714 ja fm-be nem rossz:)
ersmus meg feyenoordos volt asszem
a szerbet nem tudom ki -
#12713 egy vigasztal,hogy legalább alapember lesz,és nem jár úgy mint huszti,hogy padozik,és kilátástalan a karrierje klub szempontból -
#12712 randsford osei? FM-ből ismerős a neve -
paly90 #12711 http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/videoton-u20-as-vb-gyoztes-ghanai-es-del-afrikai-valogatott-is-probajatekon-2081090
na még a végén jól erősítenek -
#12710 Az ő karrierjének nagyon úgytűnik, hogy annyi. De ne legyen igazam és a valag lóvéból építsenek egy BL döntőbe jutó csapatot. De erre sztem 0 az esély. -
Solt #12709 Egyre kevesebb az esély... -
#12708 2354 vagy 2876 nem mindegy?:D -
#12707 hááát hamarabb lesz megint BL főtáblán a Loki mint hogy ott EB meccset rendezzenek :DD -
#12706 na de majd EB-t....:D -
#12705 Na azért ennyire csak nem esnek vissza :D De BL meccset sem mostanában fognak ott rendezni, ha elkészül egyáltalán. :D -
geo91 #12704 övék lesz az nb2 legszebb stadionja -
karajjj #12703 pixelart stílusban épül -
#12702 Egyébként prezentációkkal tele a padlás... -
#12701 Mire elkészül a csapat megint a béka segge alatt lesz. :D -
#12700 nem rossz...de elég pixeles lesz.... -
#12699 na ez már stadion -
Loki stadion, fasza lesz, bár lehetne egy kicsit közelebb a lelátó -
#12697 :DDD -
#12696 :D:D:S:D:DD -
geo91 #12695 :DA_:SDASD:ASD -
karajjj #12694 a kommenten sírok :DDDD
"Kíváncsi lennék arra, hogyha Dzsudzsák Balázs karbantartólakatos lenne a nyírlugosi kisszövetkezetnél, Z. Linda akkor is ennyire szeretné?
Elvből nem szabad sokat költeni az ilyen picsacsináló nőkre (még ha van is miből), mert ha beütne valami nagy baj, akkor Linda cica úgy ott hagyná őt, mint Szent Pál a bovnyikokat." -
#12693 semmit nem jelent.ahogy lehoznak minden baromságot ami köszönőviszonyban sincs a valósággal,úgy el is lehet titkolni előttük az egészet.szinte minden évben van olyan biznisz a Serie A-ban,ami egyszer csak a semmiből hivatalos bejelentéssé válik. -
#12692 „Konkrétumokat, csapatnevet továbbra sem mondhatok. Folynak bizonyos tárgyalások, amelyek még nem zárultak le, a jövő hétig is elhúzódhat az ügy” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online-nak Dzsudzsák Balázs egyik menedzsere, Vörösbaranyi József.
Mondtam én, hogy nem oda megy:) -
#12691 Valaki híres lett
-
#12690 Sajnos ez a kapaszkodás, hogy miért pont Rómában van az orvosi vizsgálat elég halovány reményt kelt. Ha bármelyik római klubnál volna orvosi vizsgálaton már tuti lehozta volna valamelyik olasz újság. Pl. Gazzetta. -
#12689 akkor ő rejtegeti Amelia Earhartot.... -
karajjj #12688 mi van, ha szabics bömbölőjében ült ő is a baleset alatt? -
#12687 a lehet, de mivanha nem maradt ott....:D -
karajjj #12686 meg mondjuk szerintem san marinohoz közelebb van róma, mint németország -
karajjj #12685 ha oda szervezték le, akkor oda :D -
#12684 Rómába??? ennek semmi értelme...:D mé nem mondjuk akkor már oda utazták hozzá...vagy akkor már a közelebbi németország...de róma...nem logikus...:D -
Solt #12683 Nehogy megrémüljön a kinti élettől mielőtt aláír? :D Ritka nagy butaság lenne odaigazolni... -
karajjj #12682 lehet, hogy tegnap elutaztak hozzá az orvosok, hogy ne keljen messzire mennie -
Solt #12681 Azt vágom, hogy van kép, csak azt nem, hogy miért olaszban... :) -
#12680 van kép is az orvosiról...szóval valsz nem kamu....mondjuk én se értem mér olaszba van orvosin...:D