32945
Magyar Foci
  • Takezó
  • Takezó
    Fatal és McFrost: Befolyásolja mások hogylétét ezzel a döntésével? Igen. Tehát nem magánügy.
  • McFrost
    Magán ügye, hogy mit csinál.
  • Kaplan
    Eddig inkább megfigyeltem a Dzsudzsák történetet de most akkor megpróbálom összeszedni a gondolataim.

A legelején leszögezném, hogy iszonyatosan nagyot csalódtam a srácban. Olvastam pár blog írást ami azzal foglalkozott, hogy az a gyűlölet ami most Balázska felé irányul pusztán a csalódottság. Bizonyos fokig még az is érthető, hogy az emberek elárulva érzi magukat ezen igazolás által.

Én megpróbálom egy kicsit objektívebben szemlélni ezt. Sokat gondolkoztam rajta, hogy milyen "mentségeket" lehet felhozni de egyszerűen józan paraszti ésszel gondolkozva nincs ilyen. Tény, hogy Balázs rettentő sokat fog keresni de sportszakmai szempontból nézve pocsék átigazolás.

Az orosz liga, rendben van, milliókat/milliárdokat pumpálnak bele, feltörekvő bajnokság. A probléma csupán annyi, hogy az egész atmoszférája pocsék, az elért eredményeken kívül sehol nem jegyzett. Ettől függetlenül nem érezném annyira kritikusnak a helyzetet ha patinánsabb egyesülethez igazol. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy egy nyírlugosi buta gyereken kívül milyen feltörekvő vagy esetleg kész klasszisnak jelent bármit is egy Anzsi Mahacskala ajánlata. Nehezen tudom elképzelni, hogy olyan játékosokat igazoljanak amivel felvehetik a versenyt hosszútávon az európai porondon.

Dzsudzsák már Eindhovenben sem keresett valszeg rosszul, és ő még fiatal. Nem tudom elképzelni, hogy minimálbérért focizott volna egy olasz, angol, vagy német középcsapatban. Direkt nem említek top csapatokat, bőven elég lett volna számára egy Everton, Newcastle, Sevilla, Napoli akármi. Még akkor is ha padozik mert úgy is tudna fejlődni, harcolni a csapatba kerülésért. Úgy tűnik ő a könnyebb utat választotta. Kevesebb munka, hogy még jobb lehessen (Mert tudjuk, hogy rengeteg hiányossága van, főképp a védekezés terén) vagy alapjáraton pörgés álom gázsiért.

Az emberek joggal lehetnek csalódottak, azt nem mondanám, hogy szembeköptek minket, inkább csak szembesültünk azzal, hogy egy általunk bálványozott játékos is simán befolyásolható és ostoba ha pénzről van szó.
  • [HUN]FaTaL
    De a magánügye hogy mit csinál a karrierjével.
  • Takezó
    Nem a magánügye, erről beszélek. Nagyjából semmi nem a magánügye egy közszereplőnek.
  • Kaplan
    Dzsudzsák testőrei, csak és kifejezetten erős idegzetűeknek!
  • Narxis
    Nem tilos, de nem kellene ekkora átéléssel mert nem érint téged, ez egy ember magánügye és mielőtt replikálsz, nem akkor sincs közünk hozzá. Nem akkor sem.
  • [HUN]FaTaL
    Nagyjából ugyanitt, ahogy az itteni viszonyokat ismerem.
  • LasDen #12750
    teljesen lényegtelen, de azé kíváncsi lennék, hogy mi hol tartanánk....kár...
  • McFrost
    Én örülök neki, hogy ha oda megy és remélem valamelyik általam nézhető csatorna adja liga meccseit! Inkább mint a kissé szerényebb holland-belga cuccot.
  • Takezó
    A "közünk nincs hozzá mit csinál"-ból jött ez le nekem. Csak nem tudom, milyen határnak kellene lennie? Én megértem azokat, akik elmondják mindennek, mert kisebb álmainkat törte össze.
  • McFrost
    Ez nem zárja ki azt amit mondtam Taki. Miért ne lehetne róla beszélni? Lehet! Csak egy bizonyos határon belül.....
  • Takezó
    Már miért lenne tilos beszélni közszereplők saját életüket befolyásoló döntéseiről? Főleg akkor, ha ez a döntés a mi életünket is bizonyos mértékben befolyásolja, hiszen nem fogjuk élvezni a játékát a Serie A, a PL vagy akár a spanyol bajnokság játékosai ellen.
  • McFrost
    Szerintem is így van. Közünk nincs hozzá mit csinál, mit csináljon!
    Erősebb, gazdagabb, nívósabb, nagyobb bajnokságba megy, kulcsjátékosnak!
  • passatgt
    Török lapértesülések szerint a Samsunspor szívesen megszerezné Vanczák Vilmost, a svájci Sion védőjét.
  • zaki
    teljesen korrekt cikk
    szinte egyetértek vele mindenben.
  • LasDen #12742
    szerintem rosszul járna a lazioval...inkább maradjon ott ahol játszik is...:D
  • passatgt
    A Bari egyik szurkolói oldalának beszámolója szerint több olasz klub érdeklődését is felkeltette a délen eltöltött időszak alatt Rudolf Gergely. A talján sajtó konkrétan egy együttest nevez meg az állítólagos tapogatózók körül, a Laziót, amely szívesen elcserélné támadó középpályását, Pasquale Foggiát a magyar légiósra.
  • geo91
    amúgy elég lett volna mondjuk csak ide írni, nem telespammelni a focis topikok felét, mert még bannolnak a picsába...
  • geo91
    ott leszek :D
  • kuzco007
    OFF: Ha van kedvetek egy kispályás focitornához, akkor jelentkezzetek, mint a FIFAHUNGARY főszerkesztője szervezünk egy ilyen tornát. Jelentkezés és bővebb információk itt: http://www.fifahungary.hu/hirek/Focizz_velunk_nyeremenyek , http://www.facebook.com/event.php?eid=215503108481511
  • LasDen #12737
    szerintem csak beakart kerülni az újságokba...:D
  • Effe88
    bohóc ez:D:D

amúgy ez hol élt hogy lehet ezt megszokni:D:D
    "Az, hogy egy nő odaköp a lábad elé!!!, vagy a férfiak tömegesen fürdenek meztelenül a szökőkútban, nem meglepő – de megszokható..."
  • karajjj
    persze, ennek így kellene működnie, de nem így megy, jelentkezik az ügynök, hogy nézzétek meg a srácot, nem vesztetek semmit, megnézik, fasza minden, aztán jön azt, hogy túl nagyok az igények...
  • Takezó
    LOL. Első vicces. És akkor a Zindex lehozza, hogy mekkora nyugat ez a kelet:D
  • bakkerman
    A Siófok futballistája, Lukács Tihamér 2009-ben kipróbálta magát Oroszországban. A játékos szerint Dzsudzsák szakmailag is jót lépett.

„Nemcsak anyagilag, szakmailag is nagyszerű döntést hozott. Aki azt mondja, a holland bajnokság jobb, mint az orosz, az egyszerűen nem ért a futballhoz... Felfoghatatlan, milyen luxus van Oroszországban, együttesem csak második ligás volt, de az edzésekre egy Porschéval, ráadásul külön sofőrrel mentem... Az, hogy egy nő odaköp a lábad elé, vagy a férfiak tömegesen fürdenek meztelenül a szökőkútban, nem meglepő – de megszokható..." – vélekedett a Nyizsnij Novgorod volt középpályása, Lukács.

megfigyelhető,hogy magáról a bajnokságról,a színvonalról nem beszél,csak arról hogy egy kibaszott porséval járkált egy fasszopó 2. osztályú csapatnál...

Németh Norbert is az eindhoveni középpályás mellé állt.

„Bár nekem nem sikerült túl jól az orosz kirándulás, hiszen rengeteget voltam sérült, mindenképp kiváló döntésnek találom, hogy Dzsudzsák Balázs az Anzsi Mahacskalához igazol. Azért gondoljunk bele, ha valaki mögött egy százhuszonötszörös brazil válogatott, Roberto Carlos futballozik majd, az bizony nem rossz dolog... Az orosz labdarúgást profizmus veszi körül, s kiváló színvonalú, azaz még egyszer mondom, remek döntés volt" – mondta a Tom Tomszk egykori játékosa.

ő is sokra vitte,nyomorék
  • bakkerman
    egyszerű: adott egy bundeses pléja,akinek nincs élő szerződése,én vagyok a loki vezetője,dobok rá egy mailt,hogy eltudná-e magát képzelni nálunk(adok anyagot a klubomról),ha igen,utána jöhet a 2. mail,hogy milyen igényei vannak,ha úgy találom,hogy ez sok,akkor megköszönöm a figyelmét,és NEM UTAZTATOM IDE!
  • Grenzjager
    már hallom a szentpéterváriakat és moszkvaiakat :)))
    aléáééé alééééé DAGESZTÁNI C...NY PARASZTOK
    SOSE LESZTEK BAJNOKOK!!! :))

• karajjj
    ehhez a holland védőhöz annyit fűznék, hogy a loki is igazolhatott volna tavaly volt bundesliga játékost, meg hasonló kaliberűeket, akik teszten voltak, csak mikor leültek vele és kiderült, hogy mennyit kérne, akkor megköszönték neki a részvételt és útjára engedték, kifelé meg úgy nyilatkoztak, hogy hát nem elég jó...
  • Láma!
    az a 2 csapat már europa ligás, az más kérdés hogy a selejtezö elsö vagy második fordulojáig, de akkor is az :D

és igy lehet belöle ilyen szalagcim:DD
  • bakkerman
    Most olvastam valahol hogy Hrepkát eladja az MTK,és állítólag rögtön az európa ligába csöppenhet,mondom mi a fasz,rámegyek a cikkre,azt hittem külföldre megy,erre ott írják hogy a kecsó és a paks vinné...omg mi a ráknak kell ilyen szalagcímeket írni??? ez a két csapat rettentő messze lesz az europa ligától
  • Takezó
    Mondjuk az index színvonal azért megvan... A francia bajnok mint középcsapat. A saját tehetségekben való hit teljes hiánya. Másodvonalbeli Dzsudzsák.
  • Takezó
    Talán az első idézetet meg kellett volna neki mutatni. Nagyot csalódtam Dzsudzsiban, mert egy álmomat zúzta porrá. De lehet, hogy neki "gyermekkora óta az volt az álma, hogy a Mahacskala mezét egyszer magára öltse":D
  • geo91
    mi is teszteltünk tavaly egy niggát aki lehúzott 10 évet az eredivisie-ben, de aztán mégsem igazoltuk le, mondván szar az erőnléte... helyette jöttek a rouanik és társaik...
  • Kaplan
    A kaukázus Détárija

Nem vagyok nagy zIndex fan de ebben a cikkben sajnos tökéletesen, okosan és pontosan le van írva a Dzsudzsák-helyzet. Csalódott vagyok, egyszerűen nem lesz szem előtt, nemzetközi mérkőzés legkorábban 2012 őszén. Áhh, gyatra ez az egész.
  • LasDen #12723
    hmm...akkó meg fasz tuggya....biztos a fradi nagy híre vonzotta ide....vagy a vidi sunyiba lepasszolta nekik mer nekik nem kő....:D
  • [HUN]FaTaL
    Egy hulladék szar nem lép pályára 21 fordulóban.
  • passatgt
    egyik legjobb volt csapatában, szóval nem igazán értem mit keres Otten itten
  • LasDen #12720
    a holland bajnokságban is jácchatnak hulladék játékosok, akik itthon se lennének nagy hasznára egy csapatnak....