32945
Magyar Foci
-
#12839 -
Solt #12838 És ezért nem fog a mahalacska a büdös életben a bl-ben indulni... -
MitsuMishi #12837 Azt tudom,a CSZKA-nak drukkolok,csak gondoltam megosztom :D -
karajjj #12836 azért a CSZKA meg a Zenit az két külön fogalom a bajnokságban, mintha a Realt, meg a Barcát néznénk a többi spanyolhoz képest -
Grenzjager #12835 -
#12834 Huszti gól -
MitsuMishi #12833 CSZKA-Anzsi 3-0
És még így is örülhetnek hogy nem lett több. -
#12832 az előbb tuti 41 volt, különben honnan szedtem volna?:D -
Takezó #12831 Az is benne van már ebben, de a következő három évben három gyönyörű évünk (2006-2009) kerül ki a statisztikából, szóval van reális esély feljönni a 29. helyre, így megelőznénk az íreket, finneket meg bosnyákokat. -
Takezó #12830 32. az -
#12829 elvileg jövőre is jövünk előre, mert szerintem ebben csak a bl csoportkör votl benne, az el csoportkör az nem:)
ha vidi is bejutna, többi meg menne 1-2 kört, vagy legalább döntetlenezne, már az is sokat jelentene, bent lennénk két év múlva a 30-ban:D -
#12828 tapadunk mint a piócák :D -
#12827 holland a 9., magyar a 41.-ik, igaz, most 4 helyet jöttünk előre(thx loki), hollandok csak egyet:) -
#12826 ennyire megnőtt a bajnokság színvonala....:D -
#12825 Mark Otten megegyezett az FTC-vel
még mindig nem értem mit keres itt -
#12824 így én se....mondjuk én már kezdek szép lassan mickey egeresedni...
MTK rule.....:D -
#12823 Egyszer mint megöregszünk.... :(
Nem szeretnék így kopaszodni.
ON: Hajrá Fradi! Hajrá Anzsi! XD -
#12822 nagyon sukár shávó ez a BL55 Krisztián -
karajjj #12821 csank jan csi lecsaphatna rá, jólenne neki géjza helyére -
#12820 a fehérvári csapat nem hosszabbít Sebők Zsolttal -
karajjj #12819 jaja, nagyon idétlen volt -
Solt #12818 Ideje volt már levágatni a haját, mert a pumukli fején az a tar kopasz folt elég gáz volt! :D -
karajjj #12817 lisztes zidanosodik :D
-
#12816 A csapat ugyanaz csak összevannak szokva, de ez most nullázódik az eligazolások és az új edző miatt, szal valóban nem erősebb a maribori hős csapattól. Bár még ott a kérdés hogy Kájzerszóza mennyire zseni.. -
Grenzjager #12815 nehezen tény,
csak a játékosok ne dumáljanak arról hogy milyen fontos a nemzetközi szereplés .... mondjuk nekik annyiban nemzetközi hogy külföldre igazolnak gyorsan, logikusan, mert így nem égnek be a csapattal a BL-ben már a selejtezőben.
mert mondhat bárki bármit ....
de én nem látom hogy ez a Videoton erősebb lenne, mint amelyik kiszívott a Maribortól pl. -
#12814 Hogy bírod maradásra azt aki menni akar? (Danny De Vito - Rózsák Háborúja) -
Grenzjager #12813 Lipták is tuti lép
csoda lenne ha Bozovic és Alves maradna.
Olyan jó hogy azt lehet hallani, hogy küzdenek a csapatok, hogy bajnokok legyenek, s indulhassanak a BL-ben....
a Videotonnak köze nem lesz a bajnokságot nyert csapathoz, és csak laikusok csodálkoznak majd ha szépen mindegyik Mezey-kedvenc lelép.... -
#12812 http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/a-videoton-megegyezett-lazar-pal-eladasarol-2081548/ -
#12811 ezt nem mondod komolyan linket! -
#12810 Bojan Djordjic(Videoton) -> Blackpool(elvielg) -
#12809 Lázár Pál(Videoton) -> Samsunspor -
Grenzjager #12808 nyugati csapat nem fogja megvenni 12 millió euróért vagy annál többért, ez tuti. Kevesebbért nem fogják elengedni a dagesztániak, mert azért a Malackaraj nem egy nagy csapat, hogy pótolni lehessen bárkit.
Dagesztánban a szerződés bontás meg nem biztos hogy létrejön, amikor Jumurdzsák szeretné.
4 év múlva simán befér majd az FC Groznij-ba, szal no para :)
De azért volt egy pár nagyon jó éve PSV-ben, meg előtte Debrecenben. -
#12807 sehogy. Talán ha bejutna a BL-csoport körbe és ott minden meccsen rugna egy mester3ast.. de ha csak EL-ben menetel és kurva jól játszik egész a döntőig az kevés. Itt fog rohadni 4 évig ez tény. -
Solt #12806 Csak csalódott vagyok, mert azt hittem ez a kisember csupa szív játékos...
Ilyen áron egy 4 éves szerződésből szerinted, hogy lehet szabadulni egy ilyen csapatból? -
#12805 öngyi azért ne legyél.
az, hogy 4 évre írt alá semmit se jelent.
úgyse fogja kitölteni a szerződését. -
#12804 pislognak hogy kik ezek az emberek,meg hol vannak egyáltalán :D -
Solt #12803 No, akkor nézzünk meg három lehetséges variációt:
1: Kurva jól megy neki.
Balázsnak nagyon jól megy a játék, vezéregyéniség a csapatában. 1x millió euróért vették, 4 évre írt alá! Ha most nem volt olyan nívósabb csapat egy ilyen szezon után aki kiadott volna érte ennyi pénzt, akkor mondjuk 2 év múlva lesz olyan, aki kiad majd még többet érte??? Nem lesz... senki nem fog 15+ millió eurót kiadni egy dagesztáni csapatban focizó magyar játékosért!
2: Átlagosan megy neki.
Ott rohad meg 4 évig a libalegelőn, mert átlagos játékkal a kutyának nem fog kelleni. Majd szép lassan marad a kispad, mert találnak valami orosz kis zsenit, akit preferálni fognak helyette...
3: Szarul megy neki.
Ebben az esetben lesz majd egy 28 éves Balázskánk, aki kezdhet majd mindent előröl egy belga vagy egy holland csapatban, és mire megint játékba lendül, helyre jön a kis lelke, addigra 30+ lesz, és majd nyavalyoghatunk mint Gerzson esetében, hogy már öreg...
Részemről magyarázhat a sok okos újságíró meg szakértő amit akar, ez egy pénzéhes döntés volt, amit kurvára elcseszett! Főleg, hogy 4 évre írt alá! 4 évre egy ilyen helyre baszki... fel nem foghatom...
Pontosabban dehogynem... el kell olvasni azt a 3 nevet aki mellette ült a sajtótájékoztatón. A pénz nevezetű istenség 3 született híve...
Felrobbanok... -
#12802 ahogy a napokban megismertem, hogy milyen klub ez a mahacska, egy bajom van....nem is baj csak nagyon furcsa....tehát hogy a játékosok csak a meccsre mennek a városba...ennyi erővel moszkvai is lehetne a csapat, de gondolom a tulaj miatt ez nem lehet....szóval elég súlytalanok lehetnek a hazai meccseik....furcsa..:D -
Grenzjager #12801 ami 12?
orosz forrás
igaz 12 se kevés...
bin Laden többet is fizetett volna :))))))) -
Grenzjager #12800 Tényleg..... még nincs az "dagesztáni foci szerelmesei" topik....
valamint Malackaraj FC topik sincs még :)
Igen amúgy, azoknak akiknek hazájának zászlaja is majdnem orosz, pl a szlovák vagy a szerb szeretik az orosz ligát....
de Roberto Carlos se jó kedvében ment oda, miután szó szerint elüldözték Brazíliából a Corinthians drukkerek. S RobiCarlos mellett van még egy híresebb marokkói a csapatban aki valamiért nem Hollandiában született.
..és ha orosz liga, akkor a CSKA, Spartak, meg a Zenit vagy a Rubin és a Volgográd azért más mint a Csecsenföld és Ingusföld által ölelt Dagesztán, ahova a Malackaraj FC is úgy jár haza meccselni mint a Zenit. Az orosz focival semmi gond sincs.de kb olyan az egész mintha lenne egy FC Secuiesc FC, akik Bukarestben edzenek, de a meccseket Székelyudvarhelyen rendeznék, s lenne egy rakat brazil, togói meg szerb légiós jó pár román mellett.... brrr,
a malackarajból is csak hosszú idővel lenne csapat.