32945
Magyar Foci
  • LasDen #12839
  • Solt
    És ezért nem fog a mahalacska a büdös életben a bl-ben indulni...
  • MitsuMishi
    Azt tudom,a CSZKA-nak drukkolok,csak gondoltam megosztom :D
  • karajjj
    azért a CSZKA meg a Zenit az két külön fogalom a bajnokságban, mintha a Realt, meg a Barcát néznénk a többi spanyolhoz képest
  • Grenzjager
  • passatgt
    Huszti gól
  • MitsuMishi
    CSZKA-Anzsi 3-0
    És még így is örülhetnek hogy nem lett több.
  • passatgt
    az előbb tuti 41 volt, különben honnan szedtem volna?:D
  • Takezó
    Az is benne van már ebben, de a következő három évben három gyönyörű évünk (2006-2009) kerül ki a statisztikából, szóval van reális esély feljönni a 29. helyre, így megelőznénk az íreket, finneket meg bosnyákokat.
  • Takezó
    32. az
  • passatgt
    elvileg jövőre is jövünk előre, mert szerintem ebben csak a bl csoportkör votl benne, az el csoportkör az nem:)

ha vidi is bejutna, többi meg menne 1-2 kört, vagy legalább döntetlenezne, már az is sokat jelentene, bent lennénk két év múlva a 30-ban:D
  • Láma!
    tapadunk mint a piócák :D
  • passatgt
    holland a 9., magyar a 41.-ik, igaz, most 4 helyet jöttünk előre(thx loki), hollandok csak egyet:)
  • LasDen #12826
    ennyire megnőtt a bajnokság színvonala....:D
  • passatgt
    Mark Otten megegyezett az FTC-vel

még mindig nem értem mit keres itt
  • LasDen #12824
    így én se....mondjuk én már kezdek szép lassan mickey egeresedni...

MTK rule.....:D
  • banok
    Egyszer mint megöregszünk.... :(
    Nem szeretnék így kopaszodni.

ON: Hajrá Fradi! Hajrá Anzsi! XD
  • bakkerman
    nagyon sukár shávó ez a BL55 Krisztián
  • karajjj
    csank jan csi lecsaphatna rá, jólenne neki géjza helyére
  • passatgt
    a fehérvári csapat nem hosszabbít Sebők Zsolttal
  • karajjj
    jaja, nagyon idétlen volt
  • Solt
    Ideje volt már levágatni a haját, mert a pumukli fején az a tar kopasz folt elég gáz volt! :D
  • karajjj
    lisztes zidanosodik :D

• LSSAHPAUL
    A csapat ugyanaz csak összevannak szokva, de ez most nullázódik az eligazolások és az új edző miatt, szal valóban nem erősebb a maribori hős csapattól. Bár még ott a kérdés hogy Kájzerszóza mennyire zseni..
  • Grenzjager
    nehezen tény,

csak a játékosok ne dumáljanak arról hogy milyen fontos a nemzetközi szereplés .... mondjuk nekik annyiban nemzetközi hogy külföldre igazolnak gyorsan, logikusan, mert így nem égnek be a csapattal a BL-ben már a selejtezőben.

mert mondhat bárki bármit ....
    de én nem látom hogy ez a Videoton erősebb lenne, mint amelyik kiszívott a Maribortól pl.
  • banok
    Hogy bírod maradásra azt aki menni akar? (Danny De Vito - Rózsák Háborúja)
  • Grenzjager
    Lipták is tuti lép
    csoda lenne ha Bozovic és Alves maradna.

Olyan jó hogy azt lehet hallani, hogy küzdenek a csapatok, hogy bajnokok legyenek, s indulhassanak a BL-ben....

a Videotonnak köze nem lesz a bajnokságot nyert csapathoz, és csak laikusok csodálkoznak majd ha szépen mindegyik Mezey-kedvenc lelép....
  • passatgt
    http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/a-videoton-megegyezett-lazar-pal-eladasarol-2081548/
  • bakkerman
    ezt nem mondod komolyan linket!
  • passatgt
    Bojan Djordjic(Videoton) -> Blackpool(elvielg)
  • passatgt
    Lázár Pál(Videoton) -> Samsunspor
  • Grenzjager
    nyugati csapat nem fogja megvenni 12 millió euróért vagy annál többért, ez tuti. Kevesebbért nem fogják elengedni a dagesztániak, mert azért a Malackaraj nem egy nagy csapat, hogy pótolni lehessen bárkit.
    Dagesztánban a szerződés bontás meg nem biztos hogy létrejön, amikor Jumurdzsák szeretné.

4 év múlva simán befér majd az FC Groznij-ba, szal no para :)

De azért volt egy pár nagyon jó éve PSV-ben, meg előtte Debrecenben.
  • LSSAHPAUL
    sehogy. Talán ha bejutna a BL-csoport körbe és ott minden meccsen rugna egy mester3ast.. de ha csak EL-ben menetel és kurva jól játszik egész a döntőig az kevés. Itt fog rohadni 4 évig ez tény.
  • Solt
    Csak csalódott vagyok, mert azt hittem ez a kisember csupa szív játékos...

Ilyen áron egy 4 éves szerződésből szerinted, hogy lehet szabadulni egy ilyen csapatból?
  • zaki
    öngyi azért ne legyél.
    az, hogy 4 évre írt alá semmit se jelent.
    úgyse fogja kitölteni a szerződését.
  • bakkerman
    pislognak hogy kik ezek az emberek,meg hol vannak egyáltalán :D
  • Solt
    No, akkor nézzünk meg három lehetséges variációt:

1: Kurva jól megy neki.

Balázsnak nagyon jól megy a játék, vezéregyéniség a csapatában. 1x millió euróért vették, 4 évre írt alá! Ha most nem volt olyan nívósabb csapat egy ilyen szezon után aki kiadott volna érte ennyi pénzt, akkor mondjuk 2 év múlva lesz olyan, aki kiad majd még többet érte??? Nem lesz... senki nem fog 15+ millió eurót kiadni egy dagesztáni csapatban focizó magyar játékosért!

2: Átlagosan megy neki.

Ott rohad meg 4 évig a libalegelőn, mert átlagos játékkal a kutyának nem fog kelleni. Majd szép lassan marad a kispad, mert találnak valami orosz kis zsenit, akit preferálni fognak helyette...

3: Szarul megy neki.

Ebben az esetben lesz majd egy 28 éves Balázskánk, aki kezdhet majd mindent előröl egy belga vagy egy holland csapatban, és mire megint játékba lendül, helyre jön a kis lelke, addigra 30+ lesz, és majd nyavalyoghatunk mint Gerzson esetében, hogy már öreg...

Részemről magyarázhat a sok okos újságíró meg szakértő amit akar, ez egy pénzéhes döntés volt, amit kurvára elcseszett! Főleg, hogy 4 évre írt alá! 4 évre egy ilyen helyre baszki... fel nem foghatom...

Pontosabban dehogynem... el kell olvasni azt a 3 nevet aki mellette ült a sajtótájékoztatón. A pénz nevezetű istenség 3 született híve...

Felrobbanok...
  • LasDen #12802
    ahogy a napokban megismertem, hogy milyen klub ez a mahacska, egy bajom van....nem is baj csak nagyon furcsa....tehát hogy a játékosok csak a meccsre mennek a városba...ennyi erővel moszkvai is lehetne a csapat, de gondolom a tulaj miatt ez nem lehet....szóval elég súlytalanok lehetnek a hazai meccseik....furcsa..:D
  • Grenzjager
    ami 12?

orosz forrás

igaz 12 se kevés...
    bin Laden többet is fizetett volna :)))))))
  • Grenzjager
    Tényleg..... még nincs az "dagesztáni foci szerelmesei" topik....
    valamint Malackaraj FC topik sincs még :)

Igen amúgy, azoknak akiknek hazájának zászlaja is majdnem orosz, pl a szlovák vagy a szerb szeretik az orosz ligát....

de Roberto Carlos se jó kedvében ment oda, miután szó szerint elüldözték Brazíliából a Corinthians drukkerek. S RobiCarlos mellett van még egy híresebb marokkói a csapatban aki valamiért nem Hollandiában született.

..és ha orosz liga, akkor a CSKA, Spartak, meg a Zenit vagy a Rubin és a Volgográd azért más mint a Csecsenföld és Ingusföld által ölelt Dagesztán, ahova a Malackaraj FC is úgy jár haza meccselni mint a Zenit. Az orosz focival semmi gond sincs.de kb olyan az egész mintha lenne egy FC Secuiesc FC, akik Bukarestben edzenek, de a meccseket Székelyudvarhelyen rendeznék, s lenne egy rakat brazil, togói meg szerb légiós jó pár román mellett.... brrr,
    a malackarajból is csak hosszú idővel lenne csapat.