32945
Magyar Foci
  • dave9004
    ETO a családbarát

Pont néztem évközben azt a 3. félidőt amikor az ETO 13. volt, épp akkor volt Tarsoly is vendég, aki kiakadt ezen.
    és jééé megnyerték.... :D sport tv kicsit ez így prostituált gyenge volt....
  • passatgt
    megérzés:)
  • Grenzjager
    Fehérvárra se mernének jönni a slovanisták :))
    az RBD azért jól megfuttatott pár maribori hoolt tavaly :)
  • Grenzjager
    ezt eddig mire alapozod?
  • passatgt
    A bükkszentlászlóiak mestere a Bódvaszilastól elszenvedett 7-2-es vereség után ragadtatta el magát: - Úgy látszik a játékvezető tanfolyamon dilettantizmust tanítanak. Beiratkozok egy dilettáns tanfolyamra és akkor sikeres játékvezető lehetek… Gratulálok a hazaiaknak, szimpatikus csapat lettünk tavasszal.
  • geo91
    mit számít ez, a mi rufino-nk is letolt jó pár meccset az atl. madrid b-ben, még a nagycsapatban is szerepelhetett kétszer, aztán mégis mire mentünk vele...
  • bakkerman
    chank yan-chee mindig kifogja a nagyágyúkat,lásd Illés Gyulci,baktáról lett nb1-es pléja
  • bakkerman
    az a baj,hogy aki a spanyol 2.osztályban végén kullogó csapatban játszott még azis jobb,rutinosabb,tapasztaltabb egy itthoninál. azért gondoljunk bele milyen körülmények közt készülhet egy villareal B-s játékos,milyen edzőkkel,milyen létesítményekben...
  • passatgt
    még mindig jobb mitn a zte-nél az örmény u akárhányas:D
  • LasDen #12870
    ennek olyan FM szaga van....:D
  • karajjj
    pepsifociról idézek egy kommentet rá:

Sziasztok. Hát szerintem nem jó úton jár a vidi. Ez a Héctor 400 ezer eurót ér. Lipták, Horváth jobb nála. A Villarreal B meg 17-ik lett a spanyol 2-ben. A BL-ben ez a csávó szerintem kevés. Nem ilyenek kellenek ide hanem sokkal jobbak meg ha eladnak valakit egy másik klubnak és az tovább adja még kérjenek külön 20%-kot. De szerintem nem így csinálják. Debrecen ha így csinálta volna most jó sok pénzt kapót volna Dzsudzsák eladásából most meg ütik a nagy tanult emberek a fejüket.
  • LasDen #12868
    jól hangzik, de majd kiderül mit tud....
  • passatgt
    Héctor Sánchez Cabrera védő -> Videoton

Tenerife B, Tenreife, Villareal B

ezekben játszott:)
  • banok
    Jaj ne, nem akarok belhét.
  • bakkerman
    hát igen
  • passatgt
    off:

Azt a labdaátvételt tanítani kéne:)
  • dave9004
    jó lesz újra nézni az orosz bajnokságot, nagyon jó lett az utóbbi években.
  • Láma!
    mond, szereztek néhány csodás pillanatot az életembe:D
  • LSSAHPAUL
    Kb olyan erősségű lehet mint a likhejnstejni.(nem tudom mond e valamit nektek az a név hogy Vadúz)
  • bakkerman
    hogyne

fülöp marcellát le akarja igazolni a bursasport,2010-ben bajnokok voltak,idén 3.-ok lettek,jövőre az el-ben gurigázhatnak a csávók
  • passatgt
    igen, a mostani vidi jobb:)
  • bakkerman
    azért a tavaly nyári loki,meg a mostani videoton ég és föld
  • Láma!
    ja mert a vidit csak a barca tudná megverni... :D
  • passatgt
    litekszet loki simán verte, és maribor is verhető szerintem, tavaly elég szarul játszottak

és a többi sem barcelona azért...
  • bakkerman
    vannak nevek XD fuglafjördur xDDD kiégtem
  • bakkerman
    ekranas,zesztafoni,shamrock verhető,többitől sajnos zakó...
  • karajjj
    tuti, hogy valami karagandyt meg lankarant kapnak...
  • Grenzjager
    Az jó lenne amúgy, haza felé meg Caorle :)))
  • Láma!
    "San Marinó-i bajnokság 2. helyezettje"

ez kemény meccs lesz bárki kapja...:DD

azt se tudtam hogy van ott bajnokság, nemhogy 1-nél több csapat:D
  • Grenzjager
    legyen a Slovan :)))
  • passatgt
    Paks / Fradi
    Milsami Orhei (moldáv), Banga Gargzdai (litván), Daugava Daugavpils (lett), Khazar Lankaran (azeri), Olimpija Ljubljana (szlovén), Cliftonville (északír), Flamurtari Vlore (albán), Vllaznia Shkoder (albán), Trans Narva (észt), Irtysh Pavlodar (kazah), Sahtar Karagandy (kazah), Zeta (montenegrói), Banants (örmény), Nomme Kalju (észt), ÍBV (izlandi), NSÍ Runavik (feröeri), Ulysses (örmény), Neath (walesi), Kaerjeng (luxemburgi), Lusitanos (andorrai), Fuglafjördur (feröeri), Fola Esch (luxemburgi), a San Marinó-i bajnokság 2. helyezettje

Most mondjam azt, hogy ők simán mennek egy kört?:)
  • karajjj
    szerintem volt már
  • passatgt
    BATE Boriszov (fehérorosz)
    Maccabi Haifa (izraeli)
    Dinamo Zagreb (horvát)
    Rosenborg Trondheim (norvég)
    APOEL Nicosia (ciprusi)
    Partizan Beograd (szerb)
    Wisla Kraków (lengyel)
    Sturm Graz (osztrák)
    Liteksz Lovecs (bolgár)
    Slovan Bratislava (szlovák)
    Viktoria Plzen (cseh)
    NK Maribor (szlovén)
    HJK Helsinki (finn)
    FK Ekranas (litván)
    Zesztafoni (grúz)
    FF Malmö (svéd)
    Shamrock Rovers (ír)

Ez volt már? Vidi lehetséges ellenfelei
  • Grenzjager
    én Nyírlugosról beszélek...
  • bakkerman
    mondjuk nem kell az ördögöt a falra festeni,eddig is volt ott futballcsapat,eddig se ölték meg,rabolták el a játékosaikat,ezután se fogják. Dzs-nek annyi köze lesz dagesztánhoz,mint nekem...annyi hogy meccsezni ott fog,de oda is meg vissza is magánrepülő viszi őket kopasz bodyguardokkal,meg fbi ügynökökkel. ahol a világ 136.-ok leggazdagabb embere a tulaj,ott van biztonság(még ha egy büdös maffiózó akkor is)
  • Grenzjager
    ????

Moszkva, az MOCKBA:), Dagesztán meg "csak" Dagesztán marad...
    (és az most lényegtelen hogy hol élnek edzenek a játékosok .... Moszkvában)

azon inkább ne is filózzunk mit kereshet egy Dzsudszákhoz hasonló a Zenitben vagy a CSKA-ban.

az ruszkik Moszkvában japánnal is törik le a dagesztániakat

Dzsudzsák szerintem még egy dolgot felejtetett el. Ezen a vidéken (Dagesztánra és nem konkértan Moszkvára gondolok), ma foci mellett második számú nemzeti sport az emberrablás. Meg eleve alapvető hülyeség, hogy már egész Dagesztán, Csecsenföld, Ingusföld, Grúzia tudja mennyi keres Dzsudzsák... szeretteit is bevédi éveken át a nagy tehetségvolt Dzsudzsák Nyírlugoson? RobCarlos ezt az életet Brazíliában már megszokta.
  • bakkerman
    pedig ilyen gazda/befolyásos/nagy ember,mint az Anzsi tulajdonosa,egész nyugodtan megvehetne pár neccesebb meccset,hogy kijusson a csapat legalább BL selejtezőre. Én a helyében ezt tenném,vezet ellenem a tom tomszk,odaszólok már a másik oldal góréjának,ha most engedtek 2 gólt,akkor már ma utalok 2 misit...nem kell szarakodni,és legalábbb Dzs is jól járna,mert mehetne a BL-be
  • Solt
    Sicc...
  • Solt
    Harmadik sem lesz! :D
  • [HUN]FaTaL
    A harmadik hely is selejtezős.