Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

galmat
Nézegettem a PSV TV oldalát, ahol a következõ videót találtam, csak kár,hogy nem értek hollandul, már furcsán kezdõdött, ismerõs aláfestõ zenével(a Himnusz volt az) 😄. Erwin Koemannal van benne pl interjú. Azért tök jó,hogy Hollandiában is nepszerûsítik a válogatottunkat. 😄

galmat
Németh Krisztián kezdõként 1 félidõt kapott, a Bécsben 1-0-s vereséget szenvedõ Liverpoolban. Jól játszott: a labdákat ügyesen tartotta meg, helyzetet is dolgozott ki,de gólt nem szerzett... Nem tudom Benitez most mit tesz, mivel jön az Ázsia túra a poolnak, jó lenne,ha vinné Krisztiánt is,de nehéz lesz így neki az elsõcsapathoz kerülni, ha nem szerez legalább felkészülési meccsen gólt...

A szünetben becserélték Gulácsit is, a egyszem mérkõzés gólját õ kapta. A pepsifoci szerint nem tehetett róla,szerintem meg igen, mivel kapus szabadrúgásból hosszúsarokra NEM KAPHAT gólt! Sorfal rövid oldal, kapus hosszú oldal, úgyh szerintem benne volt õ is, bár a védés bravúrszámba ment volna,mert tényleg nagyon kicentizte az ellenfél.

Matthew Prosac
valóban, a soccerstand is, a soccerway és az eredmenyek.com szerint viszont Kim volt a gólszerzõ. nekem meg pont akkor pufferelgetett a közvetítés :S
mondjuk utána sokszor mondogatták hogy "Husti" 😊 ergo, egyelõre hiszek a Zenit honlapjának

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Rudee
Holnapjuk Husztinak adja az elsõ gólt.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Matthew Prosac
72' D.Kim
74' P.Pogrebnyak

? Amúgy néztem a meccset, a végén majdnem agyonverték a bírót a Zenit játékosai 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Rudee
Huszti gólt szerzett a Zenitben.

RIP <#shakehead>

REAL MADRID

mai eredmény: Kalmar 3 - 1 Brommapojkarna
galmat
Dzsudzsák szabdrúgás gól ma a PSV elõkészületi meccsén. 3-0ra nyertek.

robi11
budapest honvéd-dvsc-teva=0-1

kösziköszi
kraawz
Nem teljesült a 19 éves Beck Tamás álma, nem játszhat az élvonalban, mert egy pénteki edzõmeccsen rosszul lett, és már nem tudták megmenteni az életét.

Péntek este a gyõri kórház intenzív osztályán elhunyt Beck Tamás, a legutóbbi szezonban az NB II Nyugati csoport bajnokánál, a Gyirmót SE-nél szerepelt 19 éves labdarúgó.

A kisalfold.hu szerint a fiatal futballista az NB I-es Pápa csapatánál volt próbajátékon ezen a héten, egy péntek délutáni edzõmérkõzésen rosszul lett.

A lap információi alapján a játékost az öltözõben ellátták, majd hazautazott Gyõrbe, a Fehér Miklós Labdarúgó Kollégiumba.

Ott azonban este ismét rosszul lett, ugyan azonnal kórházba szállították, az életét nem tudták megmenteni. A halál oka egyelõre ismeretlen.
hirdetés

A legutóbbi szezont ikertestvérével, Ádámmal együtt Gyirmóton töltõ futballista a Gyõri ETO FC saját nevelésû játékosa volt.

Szülõi kérésre a kórház nem ad semmilyen felvilágosítást.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Rudee
Sport1-en ma:

18:45
Labdarúgás
Szuperkupa-mérkõzés, Siófok, DVSC-TEVA-Budapest Honvéd - élõ

galmat
Persze,csak elõtte még be akkart dobni egy felest...<#idiota> tod nb1-ben ilyenre is van ideje mire beérik a védõk.

Amúgy meg miért nem volt elég a gólos összefoglaló? Szeretsz szenvedni?<#eplus2>

kár volt megnézni 😄
zaki
omg... miért a büfé felé cselezett? belsõvel simán el lehetett volna a kapus mellett lõni... thx a videót

kraawz

kuzco007
pepsifoci.hu-n van

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

zaki
Van vmi összefoglaló at Újpest meccsrõl, amiben benne van Tisza kimaradt helyzete, meg Korcsmár kiállítása? Csak olyat találtam, amiben a gólok vannak

kraawz
lehetõ legjobbat kaptuk, bármi lehet 😊

banok
ez a Krakkó nem verhetetlen. A Fenerbahce meg.... hát le lehet húzni azt a török csatornát amelyik közvetíti a meccset.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Gunnersboy
Belehúzott a Honvéd, a Fenerbahce vár Sisáékra

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

tesó07
Jah, hogy ez lett a sorsolás, akkor nem szóltam az elõbb, nem rossz am, nem verhetetlen csapatok.

RMCF

tesó07
Fehérorosz csapat jó lenne a Lokinak.

RMCF

Kaplan
Zárójelben megjegyzem, ezt megemlítettem az index Újpest FC topikjában, és kikiáltották rólam, hogy primitívebb vagyok mint azok a Fradisták akik balhéztak kedden. <#idiota> Olyan emberekkel nem szállok vitába akiknek nincs minimális képzettségük ahhoz, hogy a Földön éljenek. 😊

OFF vége.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

passatgt
Felérõl nem hallottam😊

LSSAHPAUL
Én azt mondom hogy az ilyen verekedõs szurkolókat kikell tiltani a stadionokból. De akkor az ilyen alibi,antifutbalistákat is mint pl Tisza, meg a komplett ute ( az mtk is detto ugyanilyen beszarós focit játszik, hála istennek ahogy elnézem egy darabig nem égetik magyaroszágot ) 😊
A haladás az erõn felül teljesített az nb2-es keretével.
Loki az nagyon király csapat, mindent megtesz a minnél jobb eredményért, csak úgy ahogy a fradi is..
A Honvédnak így hogy újjáalakult az egész csapat, jah és az egyetlen focistájuk Hercegfalci nélkül max a KO elkerülésért fog harcolni.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

vmvr
Wisla Kraków/Levadia - Debrecen/Kalmar

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Rudee
Kíváncsi leszek, hogy a Debrecen továbbjutás esetén kit kaphat.
Lehetséges ellenfelek:
Olympiakos
FC Kobenhavn/Mogren (6-0)
Slavia Praha
Levski Sofia/Sant Juliá (4-0)
Rhyl/Partizan (0-4)
Maccabi Haifa/Glentoran (6-0)
Pyunik/Dinamo Zagreb (0-0)
FC Zürich
Wisla Kraków/Levadia (1-1)
Makedonija/BATE (0-2)

A Honvéd lehetséges ellenfelei az Európa Ligában:

AS Roma
PSV Eindhoven
Hamburg
Steaua/Újpest (2-0)
Fenerbahce
Basel/Santa Coloma (3-0)
Lille
Braga
Club Brugge
Tobol/Galatasaray (1-1)
Austria Wien
Rosenborg/Karabakh (0-0)
Aalborg/Slavija (0-0)
Metalist Harkiv
Atheltic Bilbao
Hapoel Tel-Aviv
Fulham
CSKA Sofia
Odense
Lech Poznan
Slovan Liberec
Rudar V./Red Star (0-1)
Anorthosis/Petrovac (2-1)
Aberdeen
Krylia Sovetov
Brondby/Flora (0-1)
Metalurg Doneck/MTZ-Ripo (3-0)
Zestafoni-Helsingborg (1-2)
Vaslui
PAOK
Zilina/Dacia Ch. (2-0)
Dinamo Minsk/Tromso (0-0)
Rapid Wien/Vllaznia (5-0)
Zimbru Ch./Pacos Ferreira (0-0)
NAC Breda/Gandzasar (6-0)

galmat
A legtragikomikusabb a héten az,hogy a fradi huligánok botránya miatt mindenki szidta a fradistákat minden fórumon,hogy csak õk lehetnek ilyen gyökerek,erre tessék elmegy az újpest bukarestbe, aztán felszedi a stadionban a székeket meg korlátokat... Európa 2009....

Most már teljesen érthetõ, hogy miért nem hívja be Koeman Tiszát. Megye1 szinten játszik. Ilyen helyzetet egy vérbeli csatárnak be kell lõni, de még egy gyengébb képességûnek is legalább kapura kell rúgnia.
passatgt
Csizmadia gól megint

kuzco007
hidd el jók õk, láttam edzõmeccsen õket miciMacko kifejezetten jól telejsített, Botis is jó volt a védelemben, Ivancsics is visszatért

ha a Gyõr lenne most ott a Honvéd helyett és maradt volna Bekvalac, akkor talán lett volna egy bolhapöcsnyi esélyük, de a Honvéd...
kuzco007
újpest jól elkúrta...pedig emberelõnyben is voltak..dehát mégiscsak az újpest, tehát mit vártunk😄

galmat
Ezt a szenvedést ami ma volt.....

kuzco007
a debrecen meglepett, a haladás és újpest a várt szinten teljesített, a honvédban még bízni lehet, láttam õket barátságoson játszani és igen erõsek, egy jó sorsolással lehet esélyük play offba kerülni

a.carkey
A legrosszabb az, hogy jövõre megint kezdhetjük szar helyrõl a sorsolást.

A medve nem játék.

Kaplan
Nos nézzük, EL mai játéknapján a magyar csapatok mérlege két meccsen. Öt kapott és nulla(!) lõtt gól. Igen, mi vagyunk ezek.

Ráadásul Tiszageci mi a faszt csinált húsz éven keresztül ha ezt a roppant egyszerû feladatot nem tudja megoldani, egyáltalán minek kap fizetést? Szégyen s gyalázat, egyedül a Lokiban bízom, a Kispest is gyatra úgy kitömi õket valamelyik sztárcsapat a harmadik fordulóban, hogy öröm lesz nézni.. / Sajnos. /

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Golyo69
tisza mit hagyott ki :S:S

GGMU

szucsy89
így elbaszni mint az újpest...idegenben félidõben 0-0volt, ráadásul emberelõnyben játszhattak...volna. a 46.percben meg gólt kapni...a 2.gól is milyen volt már:S magának köszönheti az eredményt az fix. mondjuk egy 2-1el már más lenne a helyzet remélem még sikerül lõni egyet..:\
Golyo69
1 gólt lõni kéne azért ha akarnak vmit a visszavágón

GGMU

Golyo69
2-0 :S:S:S

GGMU

Golyo69
hát igen:S::S

Az eflsborg már 3-0 :S

GGMU

az egész várost lekéne bontani...

Davidus
40 méterre a kaputól hátulról rácsúszik a gyerekre. kabaré

V9ykn8_TZL0

ez a második félidõ úgy szar ahogy van :S
Golyo69
Az elfsborg már 2-0 :S

GGMU

Golyo69
nah újpest is kapott egy pirosat..Korcsmár....2. sárga után...

GGMU

Golyo69
az Elfsborg is vezet a hali ellen::S

GGMU