Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
/torolni nem fogom mert nem tudom elolvasni a feliratot , barmi is az, ha torolni kene en nem tudtam/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Egy időre elaltatják a focit a városunkban,de megölni nem tudják,mindig volt csapat,ezután is lesz,akkor is amikor,ezek a hulladékok eltakarodnak a magyar fociból!
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.05.28. 20:52:39
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
A Nemzeti Sport Online információi szerint azok a csapatok, amelyeknek a fellebbviteli bizottság elutasította az indulását a következő szezonra, olyan feltételeknek nem feleltek meg, melyek miatt az NB II-ben sem indulhatnak, mert a másodosztály követelményeinek sem tesznek eleget.
Nyilasi nyilatkozta pár éve h azért gyenge azért a magyar foci, mert nem erősök a fővárosi klubbok. nem tudom a kettőnek mi köze egymáshoz.
Dum spiro, spero.
Lehet h nem így kellett volna a 12 csapatra való kaecsúsítást megoldani.
Minél több szabályt hoznak az nb1 ben való induláshoz, annál nagyobb a fejetlenség a rendszerben.
(http://www.pmfc.hu/hir/ennyit-er-magyarorszagon-a-munka)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
és h megfelelt az előírásoknak.
de itt minden rendben van évek óta , minden jó és szép, csak a meccsek hosszú évek óta nézhetetlenek, és az egész olyan mint egy megrendezett színjáték, pártállástól függetlenül.
Klubbok, tulajok jönnek mennek, csőd szélén a csapatok, irreális magas fizetések.
Ha azt akarod látni, ahogy tehetségtelen gazemberek nyomiskodnak, akkor nem profi sportot fogsz nézni, hanem magyar futballt.
És ez a magyar valóság !!!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Azt már megse említtem h alsóbb osztályookban / nb2 , nb3 / végén még nincs is kieső mert a kiesett csapatokat " felkérik" h ne essenenk ki hanem induljanak mert nincs feljutó azaz aki van az nem tudja vállalni.
Így aztán sok értelme van megint...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
nahát nahát, ezek a családok... <#ejnye1>#ejnye1>