32945
Magyar Foci
  • Sippie
    tudtam én hogy valaki megoldja :D kár hogy a minőség gyatra, de a lényeg látszik. Biztos a stadion hibája, én még ráköltenék 10 milliárdot.
  • Jim Morrison
    trollfoci kirakta fb ra :D
  • Jim Morrison
    de nekem most kell :D ezért jó a külföldi foci, ott 1 perc múlva már redditen van a videó :D
  • Sippie
    tuti benne lesz a szilveszteri kabaréban az euro sporton :D
  • Jim Morrison
    linkt :D
  • Sippie
    Jó ez a magyar foci, Varga az üres kapuval szemben hátrafele tudta rúgni a labdát
  • Jim Morrison
    láttátok milyen szerelésben vannak a 4. játékvezetők? :)

• smith09 #32776
    Nem tudom melyik érdekli kevésbé az embereket.
    Ki a bajnok vagy ki a kieső ?
    Lassan minden mindegy.
    3 kört BL - ben senki nem fog menni, de még az Európa Ligába se tudunk bekerülni.
  • kamionosjoe
    Pedig gondolkodtam hétvégén, hogy kimegyek a meccsre, végül itthon maradtam, de ezt érdemes lett volna látni élőben is. :D
  • Pluskast
    Ezen a videón vagy 10 percig szakadtam a röhögéstől Ez már a legalja :D

A cikk és a videó itt :D
  • bakkerman
    Kellemes husvétot mindenkinek aki követi a világ elsőszámu bajnokságát!

Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2018.04.02. 09:26:55
  • fonak
    Huszti ezek szerint továbbra sem tér vissza a válogatottba. Pedig anno azt mondta, ő nem fog a Videotonba igazolni, hogy válogatott lehessen :)
  • smith09 #32771
    Keretet nézve vannak egész jó játékosok, a hazai mércét nézve.
    Sajnos ez nemzetközi szinten nagyon kevés lesz szerintem. :-(
  • LasDen #32770
    Kapusok
    Dibusz Dénes (Ferencváros)
    Gróf Dávid (Budapest Honvéd)
    Gulácsi Péter (RB Leipzig)
    Kovácsik Ádám (Videoton FC)

Védők:
    Bese Barnabás (Le Havre)
    Botka Endre (Ferencváros)
    Fiola Attila (Videoton FC)
    Guzmics Richárd (Csenpien)
    Hangya Szilveszter (Vasas FC)
    Kádár Tamás (Dinamo Kijev)
    Korcsmár Zsolt (FC Midtjylland)
    Lang Ádám (AS Nancy Lorraine)
    Lovrencsics Gergő (Ferencváros)
    Otigba Kenneth (Ferencváros)
    Szabó János (Paksi FC)
    Vinícius Paulo (Videoton FC)

Középpályások:
    Berecz Zsombor (Vasas FC)
    Elek Ákos (Kajrat Almati)
    Hidi Patrik (Real Oviedo CF)
    Kalmár Zsolt (DAC)
    Kleinheisler László (Asztana FK)
    Nagy Ádám (Bologna FC 1909)
    Nagy Dániel (Újpest FC)
    Pátkai Máté (Videoton FC)
    Pintér Ádám (Greuther Fürth)
    Varga József (Videoton FC)
    Vécsei Bálint (FC Lugano)

Támadók:
    Böde Dániel (Ferencváros)
    Dzsudzsák Balázs (al-Vahda)
    Eppel Márton (Budapest Honvéd)
    Gyurcsó Ádám (Hajduk Split)
    Németh Krisztián (New England Revolution)
    Nikolics Nemanja (Chicago Fire)
    Stieber Zoltán (DC United)
    Szalai Ádám (TSG 1899 Hoffenheim)
    Ugrai Roland (DVTK)
    Varga Roland (Ferencváros)

Nem is tudtam, hogy ez az Otigba gyerek is már a Fradiban játszik. És úgy látom a nigériai válogatottság nem jött be :D
  • LasDen #32769
    Legyen egy forduló, ahol a csapatkapitányok kő-papír-olló-gyík-spockban eldöntik, hogy ki lesz a bajnok. Mindenki nyerne vele...
  • bakkerman
    Sok a 33 fordulo. Eleg lenne 22,julius vegetol november vegeig az oszi szezon,aprilistol junius elejeig a tavaszi. Telen meg lehet menni 3x törökbe edzotaborba,plazazni,stb...
  • fonak
    "Magyarország nem bevándorlóország".
  • Jim Morrison
    azért mikor az "akadémia játékosai" angolul beszélnek egymáshoz... meg ha valaki megnézi a kezdő tizenegyet.... csoda
  • smith09 #32765
    3.5 hónap szünet után ott tartunk megint, hogy örüljünk annak, hogy meccset lehet játszani.
    Nem értem miért nem játszanak júniusban meccseket és miért hoznak olyan szabályt, h egy bizonyos dátumig be kell fejezni a bajnokságot. VB -re úgyse megyünk.
  • LasDen #32764
    azok a képek és érmek a háttérben. Ha nem tudja az ember, akkor azt hiheti, hogy micsoda nagy múltú klub ez az akadémia...
  • karajjj
    Lassan kezdődik a tavaszi idény, az ország akadémiája pedig tovább erősít.
    Ismét egy fiatal magyar tehetség:

• smith09 #32762
    A bajnokságunk erejét mutatja a hazai válogatottban játszó emberek száma.
    Sajnos a 12 csapatosra csökkentett létszám sem hozta a változást amit én is vártam.
    Kabát Péter 35 fölött is az Újpest egyik legjobbja volt. Egyetlen játékos sem jött fel az utánpótlásból az évek során.
    A nagy múltú fővárosi csapatok se sok játékost adnak a válogatottnak.

Más.

Bognár István azt nyilatkozta, hogy vért fog izzadni a Mezőkövesdben úgy fog edzeni.
    Erre kíváncsi vagyok, hogy ez mit jelent ? Többet edz mint a többi játékos , ájulásig fog futni ?
    Nem szeretnék senkit megbántani, de addig örüljenek amig itt ezért bárki pénzt kap ezért a teljesítményért.
  • karajjj
    Ez az egész nekem olyan, mint egy nagy közpénz puffer, ahova belapátolják az adóforintokat, aztán meg kivándorol pár zsebbe és csak azért rugdossák a labdát, hogy legyen látszólagos értelme azoknak a stadionoknak is. Utánpótlásunk egyenlő a nagy nullával: ha apád fizet eleget, akkor játszol. Apa meg fizet, mert pár év múlva a gyerek alibivel keresheti a milliókat, megéri a befektetést, megtérül.
  • LasDen #32760
    Evvan...
  • Jim Morrison
    csak még több pénz kellene a jó focihoz!!444
  • karajjj
    újabb sikeres évet zártunk
    Utoljára szerkesztette: karajjj, 2017.12.29. 10:52:16
  • smith09 #32757
    Videoton rendesen elrontotta az őszt, de tudják mi a baj.
    Tényleg ? Erre kiváncsi vagyok.

A Haladásnak pedig jót tett új stadion. :-)))
  • ce1899
    Sziasztok! Indítottunk nemrég egy új sportoldalt, ahol leginkább focival foglalkozunk, azon belül is inkább érdekességeket osztunk meg a követőinkkel! Van most egy nyereményjátékunk, ahol lehet nyerni egy Torghelle Sándor-, illetve egy Dávid Kornél életrajzi könyvet! Ha bármelyik sportolót szereted, és még nem olvastad a könyvét, ne hagyd ki :) Ha a nyereményjátékunk mégsem érdekel, nagyon megtisztelnétek vele, ha legalább egy pillantást vetnétek az oldalunkra, és amennyiben tetszik, követnétek minket! De csak ha tetszik :)

https://www.facebook.com/sport55hungary/photos/a.491809791195357.1073741828.489968568046146/503281223381547/?type=3&theater

Köszönettel,

Sport55
  • smith09 #32755
    Pontosan. 24 bőven elég.
  • bakkerman
    Gyönyörü lesz...nekem már ez a 32 is sok,újabban a VB-k tele vannak gyenge szinvonalu meccsekkel
  • ReszegKoldus
    Már 1998 óta 32 csapat van. (1978-ban volt 16 csapat) És hamarosan 48 csapatos lesz, úgyhogy van esély
  • smith09 #32752
    Igen ezt én is tudom.

Akkor a helyes kifejezés : Remélem mindenki látta azt, hogy milyen stadionokban nem fognak játszani a vb - n a többi ország csapata. Ahol már 32 csapatosra van növelve a létszám. 1990 es vb még 16 csapat volt, ez ahoz képest már a duplája.
  • LasDen #32751
    a játékosok nem fosztottak meg senkit semmitől. A magyar válogatott nincs azon a szinten, hogy folyamatosan kijusson nemzetközi tornára. VB-re meg aztán főleg. Az EB csak egy anomália, ami az új helyzetből adódó lehetőség volt. És fogynak a használható játékosok is.
  • smith09 #32750
    Most néztem az elkészült oroszországi stadionokat.
    Remélem ismételten rájönnek a játékosok hogy mitől fosztották meg magukat és a magyar szurkolókat !!
  • LasDen #32749
    mert egyszer valaha élvonalbeli focista volt és ezáltal az edzőképzés előnyben részesítette... focistának kellett volna menni...
  • bakkerman
    Ja es ezt evek ota
  • bakkerman
    Lenyugozo hogy ennyi esszel,ennyire suttyokent hogyan kereshet valaki evi tobb millio forintot (vagy lehet inkabb havi),mindezt total legalisan,nem lopva nem csalva,a “munkajaert” ennyit fizetnek neki. Ez bamulatos!
  • Jim Morrison
  • Jim Morrison
    Horváth Feri
  • DaemoonHunter
    ?