Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

link?
passatgt
sopcastos digi van

Matthew Prosac
itt egy stream, nem digis: live

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

sütire ne hívjalak meg? 😄
hali meccsrõl nincs, a múlthetit linkelték, hazairól nincs vidóközvetítés, az újspest meccsrõl meg akkor indul, amikor kezdõdik a meccs, a mediaplayeres linkre csak lá kell kattintani és flashbe nézheted a böngészõdben
digi sport stream?

Huszi84
kell ide regelni? vagy csak egyszer oda kapcosl?

ReD DevilS 4 LifE

aki tud majd valami jó streamet mondjuk a közvetlen digisport adást az tegye közzé!

biztos apja focista volt, és seggbekúrta párszor, aztán most revansot próbált venni...
Matthew Prosac
kérdezett vki?

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

van magyar válogatott topik, szóval benézted...
gratulálok az értelmi szintedhez.
most húzz el mielõtt még szarrá leszel oltva!
Utáloma magyar focit, talán majd ha egyszer a Magyar vállogatottnak sikerül legyûrnie az angol megyei serdülõ szellemi fogyatékos vállogatottat, akkor talán érdemes lesz nekik szurkolni, de addig nem.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

LSSAHPAUL
Jah, a fél országot meg idegbajba hozták 10 percre 😊
Egyébként ha belegondoltok hogy a tv elõtt hogy izgultatok akkor mit érezhettek a játékosok.. 😄

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Atti12
Én meg pont ennek örülök 😊

WuFraZselic
egyik magyar csapatnak sem szabad elbíznia magát úgy unblock...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

amúgy szerintem nagyon is jó, hogy egy hajszálon múlt is, de így jutott tovább a loki! így tuti nem bízzák el magukat.
itthon meg elvertük õket, mint a szar...

Hegi90
kikaptunk mint a szarrrrrr
ha már itt szenvedünk mi lesz késõbb <#sir>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

lokimeccs. 😄
jujj mi volt itt ma? 😄

REAL MADRID

vmvr
szép volt loki!

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

dde így kb az igazi debreceni mag is kitud menni, és nem 300 hanem 8-9 ezer

GRAT A LOKINAK!
Matthew Prosac
egyetlen bajom hogy mégis Debrecenben lesz a Levadia elleni meccs és az nekem nagyon messze van :C Puskásnak jobban örültem volna

82 új üzenet? 😄DD te jó ég kezdhetek visszaolvasni... 😄D
zaki
hát ezt a meccset el kell felejteni. de grat a továbbjutáshoz

kraawz
<#worship><#worship><#worship><#worship>

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

igen!!!
Shep
Hú de húzós volt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

csak megvan 😊

Rudee
No ez igen nehéz szülés volt. Reszkess Észtország.

Szar Bayern, szar Bayern :)

kraawz
leszarom, hogy 3-1re kikaptunk,ha mi megyünk tovább ^^

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

szucsy89
MEGVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN
Matthew Prosac
MEGVAN!!!!!!!!!!!!! NAGYON NYÖGVENYELÕSEN DE MEGVAN!

szucsy89
sebaj Tóbiás😄ASDFSADFASADSFADSFASdfdasdsf
Rudee
És ha minden igaz, idegenben kezdhetne a Debrecen a következõ körben. Nem lenne hátrány, fõleg Máté nélkül.

szucsy89
fújd már le pls
Matthew Prosac
jólvan gyerekek, ez kell. bedobások, és pofátlan idõhúzás

torghelle kéne oda elõre....

Matthew Prosac
4perc beszarok

ez a rasmus elm ugy néz ki mint a Harry potterból a vörös fejû csávó a haryy barátja

Matthew Prosac
2 perc, meg még egy 3 perces hosszabbítás, mert pöcs a bíró

Juhiii
<#hehe>

GO GUNNERS!

mostmár illene kihúzni...

Matthew Prosac
ezaz, megy az idõ, Dombi jól csinálja

Rudee
Ki kéne rúgni a labdát abba a tóba, hátha soká hozzák vissza.

érdekes a SZITU 😄