32945
Magyar Foci
-
#13079 értem,köszi a felvilágosítást -
#13078 regelsz online, vagy helyszinen, ezzel kapsz egy kártyát ami arra jo hogy kb igazol téged, hogy járhatsz meccsre. azt felmutatva adnak neked jegyet oda ahova szeretnél.
szurkerkártya ingyenes igen. -
Takezó #13077 de ha most akarsz jönni holnap, akkor vegyél az O szektorba, és csatlakozz hozzánk -
Takezó #13076 ööö, hát a szurkolói kártya nem szól sehova, csak ezzel vehetsz jegyet -
#13075 és kajak beülhetek oda ahova szól,vagy tetszőlegesen? -
pinnacle #13074 A Fradi EL/UEFA közv. jogainál van egy kis kavarás és ezért nem fizet a Sport TV. -
Takezó #13073 Szezonkezdésig ingyen van, utána 500 Ft a honlap szerint. Online regisztrálsz, besétálsz, megkapod. -
#13072 szurkoló kártya ingyen? az hogy? -
Takezó #13071 Most az baj, hogy a Vidi-Sturmot adják? Azért lássuk be, annak talán nagyobb a tétje, és kiélezettebb is, mint a Fradi meccse. Örüljünk, hogy legalább azt a tévében is láthatjuk. -
Takezó #13070 Gyertek ki inkább, ha tehetitek. Szurkolói kártya ingyen van, a diákjegy meg 2500. (Felnőtt legolcsóbb 3000.) -
#13069 jah,kaplár f józsi meg már 1 hete kintbassza magát londonban,nem kevés pénzében kerülve a sporttvnek,de egy EL meccset nem vesznek meg...MIBE HOGY A VIDI-STURMOT ADNI FOGJÁK???? sőt,az a meccs még kap egy 2 órás előzetes pofashow-t is -
#13068 Mikor lesz a meccs? Asszem kicsit lemaradtam. :D
Hihetetlen, hogy egy TV sem adja, sport tv-n is egész nap csak az a kurva tenisz megy... -
karajjj #13067 na elméletileg a fradimeccsről lesz közvetítés a petőfi rádióban -
karajjj #13066 tavaly is voltak látogatóba, volt már hír róluk :d -
#13065 akutyafáját :DDD -
#13064 Mitrovic ügy hivatalos,két évre kötelezte el magát.
-
#13063 lehet az örmények se adják a meccset,és akkor kamera se lesz,azaz bukó a stream is -
#13062 oh fuck -
#13061 A Nemzeti Sport információi szerint eldőlt, hogy nem lesz televíziós közvetítés a csütörtöki Ferencváros–Ulisses Európa-liga-selejtező mérkőzésről.
-
#13060 fradinak nem ilyen lesz, kacsa volt az a hir ugy tudom. -
#13059 mondjuk ésszerübb lenne ha nézettség alapján döntenék... mert ugy lenne igazságos is... -
#13058 jah,ott lehet -
Takezó #13057 előző évire gondoltam -
#13056 azért akkora különbség nincs az 1. díja között meg a 3.-é közt -
Takezó #13055 talán a bajnoki helyezés alapján osztották el? -
#13054 lehet hogy a fradi összes meccsét megvették csomagban olcsóért pl: 50 forintért,míg a vidinél meccsenként kötöttek szerződést,25-ös forintos áron...na meg a videoton tavaly 2. lett,a fradi meg középmezőny,ez is befolyásolja a marketing meg egyéb árakat. -
#13053 idióta,meg bántja a szememet is -
#13052 A fradinak is ilyen csíkos meze lesz. -
#13051 hogy a retkes f.szba lehet az hogy a vidi 2-szer annyi közvetítési pénzt kapott mint a Fradi, amikor a Fradi meccseinek 100%-a tv-s volt, legyen az bajnoki, kupa, és kb az összes ligakupa?
ne mondja senki hogy a mariborig bezárólagos uefa "menetelés" jövedelmezett ennyire mert ez vicc... -
#13050 tv-be úgyse látszik -
karajjj #13049 itt tényleg a csíkokat fogja nézni az ellen -
#13048 golyózik a szemem tőle... -
karajjj #13047 diósgyőri mez mi komoly :|
-
#13046 olvassátok
Azért a vidi szépen el van eresztve... -
Grenzjager #13045 ezt a kettőt figyelte Egérke
itt meg az ex-ZTE kapus nyilatkozza hogy Marcus miatt érkezett Váradra Egérke
-
#13044 nemtom...ha jó srác akkor jöhet...:D
ha szórja a gólokat akkó gyüjjön....am van valami magyar kapus csapattársa is.... -
Takezó #13043 ok, gondoltam, hogy kihúzom ezzel a gyufát:D:D
na, de holnap akkor kiváltom veled a kártyát is, ha olyankor mész, amikor azt is lehet, meg veszek akkor én is jegyet - mikorhol?
(gyere fel fácsebúkra, ott beszéljük ezt meg:D) -
#13042 te most komolyan 6 év után még alkudozol?:D
a bérletünk is az O-ba szól, és egy örmény kiscsapatért nem fizetek 4k-t. -
Takezó #13041 hol veszed meg? és nem akartok valami jobba ülni?:D:D mármint középre -
Solt #13040 Nem tudom... ha tényleg vannak magyar felmenői az más, de nem vagyok oda az ilyen történetekért. Koman megint más kérdés, mert neki a szíve is megvan hozzá...