32945
Magyar Foci
-
#12999 ha az MLSZ azt mondaná,hogy itt egy valag pénz,akkor az a vezetők személyében el lenne sikkasztva...magyar futballvezetőknek nem szabad csak úgy casht adni -
Takezó #12998 áh, értem, köszi -
karajjj #12997 az aranyászok a dreher sörgyár terméke, mint ahogy a kőbányai is, a soproni meg a heinekené, csak ott meg nem akarták, hogy külföldi sört reklámozzanak, ezért jó marketing volt neki, hogy soproni lett a bajnokság neve -
Takezó #12996 ezt nem értem, eddig Borsodi, Arany Ászok és Soproni volt
mit fizetett a Heineken meg a Dreher? -
karajjj #12995 ez az kétcsoportos nb2 most kényszer, egyszerűen nincs anyagi keret ennyit utazgatni, ha azt mondaná az MLSZ, hogy nesztek, itt van nektek is egy valag pénz, akkor igafasza lenne tényleg, csak hát enélkül nem sok esély van rá, hogy a többség vállalja, mert még a fizetésekre is alig van lé -
geo91 #12994 ott a pont -
Grenzjager #12993 Ezért kéne egy 16 csapatos nb2, fiók csapatok nélkül.
MTK, Szolnok, REAC, Győr Gyirmót,
Nyíregy, Kazincb, Baja, Kozármis,
Vác, Mezőkövesd meg még valakik
azért tudnák vállalni, valamennyire jobb is lenne mint a mostani, a Pécs meg a Dió jutott fel, a többinek esélyes sem lett volna indulásra anyagilag.. jó a Gyirmót mindig elbukja .. -
Grenzjager #12992 +180 milla...
eddig mind a Borsodi, mind a Dreher, mind a Heineken többet fizetett -
#12991 felesleges lenne... de sajnos szerintem van olyan NB2-es csapat aki nem teheti meg hogy 2 hetente utazgasson az ország másik felébe...
-
#12990 felesleges ez a keleti nyugati csoport... -
Grenzjager #12989 Kutasi Róbert(REAC) tervei NB2
nbII 16-20 csapatos egy csoportban lenne, NbI-es csapatok fiókcsapatai nélkül, és 4db
NBIII 16-18-as létszámmal, fiókcsapatokkal (u23) -
Grenzjager #12988 há'mé' ha húszan vannak az első ligában akkor mennyivel izmibb az EL szereplőjük? :) -
#12987 jaj istenem...milyen duma az hogy nem véletlenül jutottak ki az EL-be??? :DDDDDDD van ott 3 csapat,abból 1 BL,1 EL,1 meg a középmezőny:D -
Grenzjager #12986 1899.hu-ról ezen szakadok
"Igaz, a válogatott San Marinó-i föllépése kapcsán is hallhattunk “a catenaccio hazájáról” meg “életveszélyes kontrákról”, és a Paks edzője sem távolodott el túlságosan e szellemi közegtől, amikor az andorrai UE Santa Coloma elleni párharcra így reflektált:
“Alaposan fel kell készülnünk az ellenfelünkből, hiszen nem véletlenül került az Európa Ligába.”
Belőle lesz a Karcsi bácsi." -
karajjj #12985 off: cibről tudod mit mondanak? :D legge-CIB -
#12984 én a cibnél vagyok,nem aggódok :D -
karajjj #12983 na akkor mostmár teljes mértékben megnyugodtam, az én pézemből is egyre többet költenek a falábúakra :D -
Solt #12982
( Ha korrekt marad, nyitok egy céges számlát náluk! :D ) -
#12981 az NB I-es bajnokság neve ezentúl OTP Liga lesz
Csányi azért tolja a lóvét:) -
#12980 :DDDD -
#12979 :DDDD -
#12978 A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei I. osztályban a Nyírkarász 2-0-ra kikapott Nagyhalászon, amit Dudás Zoltán, a vendégek edzője így kommentált:
– Nem bírtuk el Tóth Béla hiányát, aki a VV5 válogatásán vett részt…
szakadok:D -
#12977 Combon rúgta az egyik partjelzőt a Vasalja – Rábagyarmat (4-3) Zala megyei másodosztályú mérkőzés után a vendégek elnöke, Dolgos Csaba. Az egyesület vezetője szerint a bírói hármas sok hibát vétett a találkozón.
:DDD -
#12976 Végülis külföldi edzőtől mitvártunk? Persze hogy külföldről igazol. :D -
#12975 Csizi és Balog közül valszeg az egyik padozni fog, mert jött 3 védö, ebből 2 középső, egy meg bal oldali ha jól tudom. -
#12974 én személyszerint örülök annak,hogy nyugatról jönnek inkább,neves országból,fejlett futballkúltúrából. Ha adott a tőke,akkor inkább hozzanak tenerife,meg espanyol B-s játékosokat mint leselejtezett fekákat,meg szerb háborús menekülteket,meg román utcaseprőket -
Grenzjager #12973 Andorrában csak egy alkalmas létesítmény van, és két csapat érdekelt az EL-ben. -
#12972 Bocsi a helyszínt nem kérdéses hisz a tárgyalás eredménye már meg van jó ideje csak elbambultam a sorok között. -
#12971 Jó reggelt!
Miért is cserélték meg Paksi sorsolásnál a kezdést? Valamint eldőlt, hogy Paks hol játssza a hazai mérkőzését az EL-ben? Utolsó infó Vidivel ment a tárgyalás. -
Grenzjager #12970 mondjuk szerinted minden csapat bejut a csoport körbe :)))
deazért jóó :) -
#12969 Összevannak már szokva? Lisztessel teljesen más lesz amúgy is a taktika.
Csizma az idén nem lesz béna? Meg a Balogh is fiatalabb lett egy évvel :) pont most nézem hogy 2003-as aranycsapat! poszteren (az irodámban van kibiggyeszve) is öregnek néz ki pl Husztihoz képest. -
karajjj #12968 alakul a keret, jó esélyük van rá, csak kérdés, hogy kiket kapnak a következő körökben -
#12967 Kemény srác! :D -
#12966 jó ez a fradi, szerintem bejutnak EL csoportkörbe, jegyezzétek meg ezt a kommentet, majd visszatérünk rá:) -
karajjj #12965 ha a háromból már egy bejön, én örülni fogok :D -
Solt #12964 Hát Csizmiből hülyét csinál majd az fix! :S -
#12963 jó lesz ez a gyerek szerintem -
karajjj #12962 eddig mind spanyol -
#12961 úgy jönnek a külföldiek mint szar a légyre....:DDD -
karajjj #12960 Aláírta szerződését a Videotonnal Walter Fernandez Balufo