32945
Magyar Foci
-
#13199 mitől????
volt 1 jó évük mögéjük állt csányi papa meg viktorka aztán el is fognak tünni a süllyesztőbe(legalább is remélem:)) -
#13198 "amúgy a videoton tényleg úgy néz már ki mint egy profi európai csapat, az ilyen képeknek meg magának a csapatnak is olyan kisugárzása lett"
Csak a teljesítmény az nagyon messze van tőle. -
#13197 ott
amúgy a videoton tényleg úgy néz már ki mint egy profi európai csapat, az ilyen képeknek meg magának a csapatnak is olyan kisugárzása lett
vagy csak szerintem?:) -
karajjj #13196 a vw logó eddig is ott volt mögötte?
-
#13195 képben vagy nagyon.....
követed a híreket.... -
Grenzjager #13194 A Junior / Fülöp variálás alatt,
és most a két ék posztra jók a jelentkezők.
Ranilovic is lassan bevédi magát a szlovén keretbe -
Grenzjager #13193 Lokomotiv Moszkva (orosz)–Ferencváros 0–1 (0–0)
Lokomotiv Moszkva: Guilherme – Burlak, J. Durica, Siskin, Janbajev – Glusakov, Loszkov, Ignatjev, Ozdojev – Gatagov, Fall. Csere: Filcov (kapus), Ilic, Da Costa, A. Ivanov, Ibricic, Torbinszkij, S. Ivanov, Szicsev, Maicon
Ferencváros: Ranilovic – Csizmadia, Otten, Grúz, Junior – Maróti – Andrezinho, Rósa, Józsi – Oláh, Somalia. Csere: Sváb, Fülöp, Rodenbücher, Balog, Felipe Felix, Morales.
G.: Rósa (67. – 11-esből -
#13192 én is csak a másik kapu mögött :)
#13188:az épphogy azért erős túlzás.kint voltam Grazban,ott a közönség meg gondolom az ellenfél neve hajtotta őket,de szinte a semmiből egyenlítettek,aztán a végén megérdemelten nyert a Juve.a visszavágón meg gyengébbek voltak a hazai produkciónál is.mindenesetre kemények,ha az alapján kéne döntenem amit kint láttam,akkor simán kikap a Vidi. -
paly90 #13191 ott voltunk a kapu mögött:D:D
amit az az ember kapott akkor:D:D
már sajnáltam annyira szidták szegényt:D:D -
karajjj #13190 bozsovics elintézte :D -
paly90 #13189 mint tavaly:D:D
kegyetlen volt az a meccs:D:D -
#13188 Sturm nem lesz egyszerü menet... ha jol emlékszem tavaly a Juventus épphogy csak tovább tudott menni ellenük... -
#13187 szerintem érthető,ha egy fakóval jönnek biztos,hogy nem nyernek itt Siófokon -
paly90 #13186 hát ja..
nagyon késuülnek erre a BL-re..csak nehogy koppanás legyen a vége
mondjuk én Vidista vagyok de nagy lebőgést érzek, de ne legyen igazam:D -
karajjj #13185 nem igazán értem, mivel két kurvaerős csapatot is ki tudnának állítani, így aki hétközben játszana, az nem menne siófokra, de mindegy... -
paly90 #13184 de kurvajó amúgy mert akartam menni....a pótlásra meg meg már nem biztos h eltudok menni -
karajjj #13183 jaaa a bl miatt akkor elmarad -.- -
paly90 #13182 nem lesz..
a Vidi halasztást kért, az MLSZ meg elfogadta...még nem tudni h mikor lesz pótolva -
#13181 győzelmet nem kell megmagyarázni:D -
#13180 bocs,túllihegtem,6-1 reálisabb lett volna,de nem baj,ez ígyis szép eredmény!!!
-
#13179 AZIIIGEEEEN!! moszkvaiak kezdőcsapatát betudnád linkelni? -
#13178 tromsző=aleszund -
#13177 Lokomotiv Moszkva (orosz)–Ferencváros 0–1 (0–0)
Verjük a tromszőt mint a szart:D -
#13176 eddig is az volt lényegében:D -
#13175 kiváncsi vagyok idén milyen mértékben fogják tolni a vidit,így hogy az OTP a főszponzora a ligának -
karajjj #13174 jó, akkor otpbank liga, de akkoris vasárnap 16:00-tól lesz a siófok vidi -
Grenzjager #13173 Bajnokok Ligája: a Digi Sport közvetíti a Sturm Graz-Videotont
...mondom én, legalább valakiket képernyőre lehet vinni.. -
Grenzjager #13172 nem, mert az nem nbI
-
karajjj #13171 fasza, akkor lesz vidi meccs is -
#13170 a királyi tv vette át a Duna közvetítési jogát, tehát az M1-en adnak majd heti egyet. -
paly90 #13169 MTV-n lesz vasárnaponként 16:00-kor úgy emlékszem -
karajjj #13168 nb1 közvetítés hogy legy most, mert látom, hogy maradt a sporttv-nél a sportm-es pénteki, a két szombati meg a vasárnap esti meccs, de a dunán meg nem találtam most -
#13167 Sturm Graz-Hannover 3-3
Szabics gólt szerzett -
karajjj #13166 ja egyébként a dottore után szóza bácsi mintha egy kis életet vitt volna a csapatba, a öreg idejében nem láttam ilyen játékot -
karajjj #13165 hát nagyot néztem, az biztos :D -
#13164 de alves gólja kicsit szép volt:D -
karajjj #13163 gyerekek, az első félidő milyen hajtós volt :D
igaz, hogy a színvonal felejthetőre sikerült, de legalább futottak rendesen, a szünet után viszont úgy leült a meccs, mint az iszap -
#13162 ha mindenkit csak ennyire verne meg a vidi a BL-ben, nem lenne gond:D -
Takezó #13161 nagy csalódás a Vidi tényleg - Lipták tempója pl. egy terhes anyatetűével ér fel -
#13160 akkor még biztos nem voltam....:D
van ez így.....nem baj...egy jó játékos marad itt :D