32945
Magyar Foci
-
#13239 Ügyesen játszik a vidi, egész jó összjátékok vannak, jól látszik hogy szépen kezd kiforrani egyfajta stílus, a graz meg nem találja magát(remélem nem is fogja), nyerhető meccs. -
#13238 jaj én is azt nézem, bár lehetsousának van igaza, 2 csatárral idegenben azért necces lenne, de így is lehet nyerni, igazából egyik csapatnak sincs köze a meccshez:D -
#13237 Nem annyira nagy ász ez a Graz, szerintem ezt a meccset meg is lehet nyerni. -
#13236 20.30 Sturm Graz-Videoton - BL-selejtező
tv: Digisport hu, ORF1
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream -
isi #13235 streamet tud majd vki linkelni? -
#13234 ha akkor ők heti két meccset toltak volna,akkor úgy visszazuhatnak volna a tabellán a fáradtság miatt,hogy következő szezonban nem lett volna EL csoportkör,sőt EL indulás se...sajnos magyar csapatoknak néha a heti 1 meccs is sok -
Grenzjager #13233 a Debrecen ellen sose drukkoltam nemzetközi meccsen, de most annyira ellenszenvesen tolják őket államilag, hogy csettintek egyet nagyot ha Szabics betalál ennyi, semmi több -
Takezó #13232 Nem értem, mi ez a nagy Vidi-utálat. A Vidinek egy nappal előbb lesz a BL-meccse, mint a Fradinak az EL, ennyi, ezért engedélyezte nekik az MLSZ, nekünk meg nem. Evvan. -
Grenzjager #13231 mert akik egyenlőbbek az egyenlőbbeknél azok nem is érdemelnek szeretetet -
karajjj #13230 én nem utálom :D -
#13229 nem akarják... ez nem akarat kérdése:) -
#13228 most úgy érzem mintha itt sokan utálni akarnák a vidit....megragadva minden lehetőséget a fikázásra.... -
Grenzjager #13227 ez tény, egy magyar csapat se bír egy héten két meccset játszani -
karajjj #13226 debrecennél ugyanez volt, nb1-es meccsük alig volt, mikor bl-ben voltak -
Grenzjager #13225 A Vidi nem tud pihenni, mert ők a bajnokok ,nekik játszani se kell....
s ha netán összejön az EL csoport, akkor felfüggesztik az NBI-et :) -
#13224 szerdán, a szomszéd ausztriában.... ugy hogy vasárnap lenne a siofok meccs ha jol tudom... -
karajjj #13223 szerintem azért engedték nekik, mert idegenben játszanak -
#13222 oké csak akkor a Vidinek se engedjék.ráadásul az is teljesen érthetetlen,hogy akkor mi a francért bulizta ki magának a Vidi,hogy Siófokon kezdjen?nem tudták,hogy indulnak a béelben? -
Takezó #13221 szerintem nem olyan nagy gond, négy nap van a két meccs között, nehogy már ne tudják kipihenni magukat a fiúk: ) -
#13220 na hát köszönjük az mlsznek...:S:S -
karajjj #13219 Hivatalos közleményben jelentette be a Ferencváros, hogy bár előrehaladott tárgyalásoka folytatott a spanyol Valenciával egy esetleges július 26-i felkészülési mérkőzésről, végül a sűrű versenyprogram miatt kénytelenek voltak lemondani a sztárcsapat elleni összecsapást. -
Grenzjager #13218 na az nagyon komoly lesz -
karajjj #13217 a Vasas - AS Roma se gyenge :D -
Grenzjager #13216 Lipcsei és Dragó hivatalos búcsúja lesz a Ferencváros-Valencia
-
Grenzjager #13215 kihagy egy Fradi győzelmet....
a fene se érti ezeket a hideg vikingeket :) -
#13214 ftc-valencia edzőmeccs
wtf? honnan szed ilyen ellenfeleket fradi?:D -
#13213 "vezetőedző nélkül, 18-as kerettel jön az FTC ellenfele"
szüla felesége, inkább otthon marad -
#13212 hát van benne valami:):D:D:D -
Grenzjager #13211 akkor már csak egy háború hiányozna és csúcson lennénk :)
acab:) -
#13210 Egyre jobb lesz a magyar foci szerintem. 1-2 év és kb 1946 szinten lesz az ország, mindenki olyan szegény lesz mint a templom egere, és akkor újra előjönnek a grundok, a gyerekek nem számítógép előtt fognak üllni mert nem lesz áram, hanem kint fociznak majd mint anno Hidegkutiék. -
Takezó #13209 Azt néztétek, hogy ha a Vidi továbbjut, akkor kiemelt lesz a következő körben? wiki -
#13208 nekemis az az érzésem már kábé fél éve,hogyha szóba került a Videoton név,akkor egyből az jut eszembe,hogy MO legprofibb,leggazdagabb,legjobban megszervezetett csapata,ami még játékerőben messze európa alatt van,de struktúrában meg anyagiakban messze MO felett vannak -
karajjj #13207 sőt, sok helyen a szurkolók magasról le vannak szarva és leginkább csak arra jók, hogy belépőt vegyenek a meccsre, a többi kit érdekel... :D -
karajjj #13206 egymagam megcsinálnám ezt brand-et egy csapatnál :D
csak más klubokkál nincs erre igény -
#13205 nana
jó lehet idén a Fradi
én most bízom bennük
hátha újra összejön egy uefa(el) csoport kör:) -
Grenzjager #13204 "debreceni" szinteken is magasabb színvonal?? -
#13203 Én is szívesebben látnám a Fradit, de erre nulla az esély. -
#13202 én is örülnék neki csak én a Fradit szeretném ott látni:) -
#13201 Én örülnék ha lenne végre egy nemzetközi szinten is normális színvonalat képviselő magyar csapat.
És nekem már tökmindegy melyik az :D -
#13200 de kinézetre olyanok, az is valami, egyszerre nem megy minden:)