Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1-0...

mibe, hogy lesz piros a meccsen? fõleg ahogy magunkat ismerem...
bele is sérült<#wow3>

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Roberto Carlos szabadból...

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Matthew Prosac
Gyors volt 😞

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

nabazz, Robi Carlos
szucsy89
Robi Carlos belõtte.
Gólmmm

szabad a Fenernek 18-20 méterrõl:S

oda vissza váltogat 😄
Matthew Prosac
mit szórakozik ez a gyerek?

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
már nem 😊

visszajött a magyar:d

TÖRÖK LETT A HNAG:s

Matthew Prosac
ez fájt, kösz 😊

galmat
van hang, nagyon zsír képmínõség is.

ha piros, kattints a hangerõ gombra 😊
Matthew Prosac
nektek van hang? nekem nincs 😞

galmat
Rudee
Gera kezdõ a Fulham EL selejtezõ meccsén a Vetra Vilnius ellen.

Szar Bayern, szar Bayern :)

nagyon várom már ezt a meccset. 😊
hát nekem sem...

TÉK
tesó07
Köszi, olyan sajna nekem sincs. 😞
De akkor marad a stream.

RMCF

de, a fránya digisport...
tesó07
Am a Honvéd meccset egyik csatorna se adja, csak a stream lesz??

RMCF

elég szomorú, sose felejtsd honnan jöttél 😊 mindörökké Szpari

hajnal 1-kor ennyire futotta 😄
amúgy az a baj, hogy elõször játékost akartam, de kit? 😄
kraawz
ne haragudj, de ez ocsmány 😄

téged ismerve tudsz te ennél sokkal jobbat is 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Rudee
A kaput azért egy válogatott kerettag védte 😊

Szar Bayern, szar Bayern :)

címerek egyébként abc sorrendben vannak, mielõtt belekötne valaki 😄
kuzco007
elsõ

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

rooney8
1st

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

elsõ <#eljen>
csináltam bannert:
egy, kettõ
az igen. 😄
jaj, félreértés ne essék, a diósgyõrben nagyrészt az alapemberek játszottak...

bár mostmár bõvült a keret a hétvégihez képest, de azért a
születési dátumokat érdemes végignézni 😄
passatgt
nem néztem meccset, csak livescore-on láttam😊

Gunnersboy
arról Ferenczi igazán nem tehet hogy a DVTK így állt ki...

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

egy 80%-ban ifikbõl álló diósgyõrnek gólt rúgni aztán nagy dicsõség 😄
WuFraZselic
lol, melyik csapat nem pofozógép, aki a 2. körbõl indul? ezen jót röhögtem. vélhetõen a negyeddöntõ lenne a reális cél

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

passatgt
ja ez nem nb1, akkor semmi😊

passatgt
ferenczi azért csak elkezdte nb1-be is gólgyártást😄

banok
ááááá gec mekkora siker!!!! Mert ez tényleg az! Továbbjutás esetén már biztos legrosszabb esetben az Európa Liga csoportkör!!

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

galmat
Remélem a hazai meccset adja majd a Sport TV. Illene...

galmat
Az a jó,hogy az Olympiakos-on kívül bombaerõs csapattal nem is kerülhetünk össze. Persze egy Slavia Praha kiverése nagyon nagy bravúr lenne, de több esélyünk lenne, mint a Man Utd ellen.

kraawz
Úgy látom, hasonló cipõben járunk.

Én is nyiregyi vagyok, de jövõre már debreceni leszek :]

Ja, amúgy mi volt a végén:

A hátralévõ idõben a Loki magabiztosan uralta a meccset, az észtek nem tudtak helyzetet kidolgozni, a végén még akadt némi izgalom, mert a portugál bíró közvetett szabadrúgást ítélt az alapvonalról Poleksic idõhúzása miatt, de a legurított labdát Kalimullin kibikázta a lelátóra, így maradt az egygólos debreceni siker, amely nagyon sokat érhet.

Golyo69
nagy lehetõség elõtt a Loki!

ha meglesz a visszavágó (ami igen esélyes) akkor "legrosszabb" esetben is EL csoportkor 😄 ami a kis hazánk focijának naon jót tesz 😄 és persze a lokinak is!

Szép volt ! grat a lokinak!

amúgy meg hajtá Szpari! Hajrá vidék!

GGMU

Kaplan
De ha már ott vagyunk, akkor legyen meg a negyedik selejtezõ kör is.
Tudom telhetetlen vagyok 😛

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

kraawz
nemfogunk :]

Ha az is megvan és 4. kör nem sikerül, akkor is Európa Liga csoportkör megvan 😊

Kaplan
Na, behúzva, ha itthon kiesik a Debrecen ez ellen a vér gyenge, se íze se szaga csapat ellen kitérek a hitembõl. <#idiota>

Grat a fiúknak!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!