32945
Magyar Foci
-
karajjj #13279 hátpersze, az már csak így megy -
commissioner #13278 webcammel, mikrofonnal, mobilnettel és laptoppal ül egy marha a B középben :D ...és már megy is a stream :) -
#13277 a madarak....:D
vagy esetleg banok kimegy és ő maga közvetíti....:D -
karajjj #13276 honnan lenne stream, ha semmi nem közvetíti? -
#13275 A fradira valaki ha tud egy streamet adjon már mert tudtommal semmilyen adó se közvetíti. Addig is nézem a Kecsut: 20:05 Digisport:Európa Liga-selejtező, Kecskemét-Aktobe
-
karajjj #13274 a válogatottsága is kömény :D már volt válogatott, de meccse még egy se, azt hogy? -
#13273 fölnéztem a fradis Abdi wikijére hogy megnézzem mióta játszik meg mit írnak és érdekes dologra akadtam....2018 óta 14 meccset játszott (vagy fog játszani??? :D) a Fradi 2. csapatában.....:D -
#13272 na most kell olcsóbban exportálni ausztria felé,hátha segít a diplomácia,hamár a pályán nem megy -
#13271 én igen:) -
karajjj #13270 este a kecskemét meccs lesz a digin -
#13269 Egyébként a vidinek most talán egy siófoki meccs kéne, hátha szereznek egy kis önbizalmat, mert jelenleg morálisan a 0-át közelítik (alulról).
De hát a vezetőségnek halasztgatnia kellett... -
Grenzjager #13268 az hogy örülök túlzás -mert még nem biztos a kiesésük, de jól esett.
Szabics helyébe még rúgtam volna párat ha már Alvesért és Don Pedroért rajongók megkérdezik a magyarságát.
Csak azért mert magyar vagyok nem fogok a Vidinek szurkolni. De talán ezt is érdemelték a fehérváriak azok után ahogy a sajátjaikkal is bántak, pl.: kirúgták Mezeyt és a csapatkapitányukat (F.Balázs). Megkockáztatom erre a színvonalra képes lett volna Mezey is, de majd jövőre majd bizonyít a szuper sztár edző portugál az államtitkár úr tulajdonosnak, addigra talán valami komoly pénzt az állam is összehoz már a Vidinek:), mert ez eddig kevés.
-
Takezó #13267 Remélem, örülnek azok, akik a Vidi ellen szurkoltak. -
#13266 3-0 a vidinek -
Grenzjager #13265 erre a klagenfurti 2-0-ra mit tippeltél? :) -
#13264 Ezért érdemes volt nyomatni a vidit! Ég egy osztrák csapat ellen mint a Reistag...
-
karajjj #13263 a walter gyereket miért csak a végére kellett behozni? kecskeméten tőle láttam a legtöbb pozitív dolgot, erre tessék -.- -
commissioner #13262 Semmi vész! Hernádi Zsociék még a héten megveszik a Vidinek a két gólszerzőt, oszt jó napot! Meglesz a továbbjutás! -
#13261 Többi még életben lévő magyar csapatnak nagyobb szerencséje legyen (és biztosabb védelme). Hajrá holnap! -
Gabe18 #13260 Ez a Sturm is elképesztő gyenge volt, sokkal többet vártam tőlük, és még ezektől is sima két gólos vereség.
Addig van egy halvány esély, amíg itthon nem kapnak egyet, akkor aztán kész... -
isi #13259 Vityának vmit lobbiznia kellesz :( -
#13258 -
#13257 én hiszek neked! :) -
#13256 ejj pedig a meccs képee nem ezt mutatja -
#13255 itthon 2-0, tizikkel meg mi megyünk tovább -
#13254 Ez ennyi volt!:( -
#13253 itt ment el a továbbjutás :( -
#13252 hát ennyi volt a bl nekünk -
#13251 Na, ez ennyi. Idén sem lesz magyar csapat a BLben. -
commissioner #13250 sztem is szép játékot mutatnak, már ezzel fényévekre vannak az nb1-színvonaltól... -
#13249 Akkor úgy mondom, hogy 2-vel többet. -
#13248 rúgni rúghatunk kettőt, csak az a gond hogy ha 2-1 van, akkor ők mennek tovább... -
#13247 Mezey szerelmes volt belé, remélem Sousa nem lesz :) -
#13246 Ki kéne egyenlíteni, mert 2-t biztos nem rúgunk a visszavágón. -
#13245 na végre lehozta polonkait, az nem tudom mit keres az nb1 környékén úgy egyáltalán.. -
#13244 majdnem kiegyenlítettünk -
#13243 elfáradt a vidi, nem kéne már kockáztatni, nehogy nagyobb gáz legyen -
#13242 szabics hogy rohadnál meg:D
de válogatottba kéne -
#13241 utolsó 15 perce tnéztem kb, de ott kapuralövés nem volt egyik részről sem:D -
#13240 "igazából egyik csapatnak sincs köze a meccshez"
ezt kifejthetnéd, mert én nem igazából ezt látom.
mindketten próbálnak támadgatni, a vidi letámad, tapogatóznak még csak, de ez még csak az első meccs első félideje...:)