32945
Magyar Foci
  • karajjj
    hátpersze, az már csak így megy
  • commissioner
    webcammel, mikrofonnal, mobilnettel és laptoppal ül egy marha a B középben :D ...és már megy is a stream :)
  • LasDen #13277
    a madarak....:D

vagy esetleg banok kimegy és ő maga közvetíti....:D
  • karajjj
    honnan lenne stream, ha semmi nem közvetíti?
  • LSSAHPAUL
    A fradira valaki ha tud egy streamet adjon már mert tudtommal semmilyen adó se közvetíti. Addig is nézem a Kecsut: 20:05 Digisport:Európa Liga-selejtező, Kecskemét-Aktobe
  • karajjj
    a válogatottsága is kömény :D már volt válogatott, de meccse még egy se, azt hogy?
  • LasDen #13273
    fölnéztem a fradis Abdi wikijére hogy megnézzem mióta játszik meg mit írnak és érdekes dologra akadtam....2018 óta 14 meccset játszott (vagy fog játszani??? :D) a Fradi 2. csapatában.....:D
  • bakkerman
    na most kell olcsóbban exportálni ausztria felé,hátha segít a diplomácia,hamár a pályán nem megy
  • Effe88
    én igen:)
  • karajjj
    este a kecskemét meccs lesz a digin
  • ressy14
    Egyébként a vidinek most talán egy siófoki meccs kéne, hátha szereznek egy kis önbizalmat, mert jelenleg morálisan a 0-át közelítik (alulról).
    De hát a vezetőségnek halasztgatnia kellett...
  • Grenzjager
    az hogy örülök túlzás -mert még nem biztos a kiesésük, de jól esett.

Szabics helyébe még rúgtam volna párat ha már Alvesért és Don Pedroért rajongók megkérdezik a magyarságát.

Csak azért mert magyar vagyok nem fogok a Vidinek szurkolni. De talán ezt is érdemelték a fehérváriak azok után ahogy a sajátjaikkal is bántak, pl.: kirúgták Mezeyt és a csapatkapitányukat (F.Balázs). Megkockáztatom erre a színvonalra képes lett volna Mezey is, de majd jövőre majd bizonyít a szuper sztár edző portugál az államtitkár úr tulajdonosnak, addigra talán valami komoly pénzt az állam is összehoz már a Vidinek:), mert ez eddig kevés.

• Takezó
    Remélem, örülnek azok, akik a Vidi ellen szurkoltak.
  • passatgt
    3-0 a vidinek
  • Grenzjager
    erre a klagenfurti 2-0-ra mit tippeltél? :)
  • Oziris666
    Ezért érdemes volt nyomatni a vidit! Ég egy osztrák csapat ellen mint a Reistag...

• karajjj
    a walter gyereket miért csak a végére kellett behozni? kecskeméten tőle láttam a legtöbb pozitív dolgot, erre tessék -.-
  • commissioner
    Semmi vész! Hernádi Zsociék még a héten megveszik a Vidinek a két gólszerzőt, oszt jó napot! Meglesz a továbbjutás!
  • ressy14
    Többi még életben lévő magyar csapatnak nagyobb szerencséje legyen (és biztosabb védelme). Hajrá holnap!
  • Gabe18
    Ez a Sturm is elképesztő gyenge volt, sokkal többet vártam tőlük, és még ezektől is sima két gólos vereség.
    Addig van egy halvány esély, amíg itthon nem kapnak egyet, akkor aztán kész...
  • isi
    Vityának vmit lobbiznia kellesz :(
  • passatgt
  • ressy14
    én hiszek neked! :)
  • ressy14
    ejj pedig a meccs képee nem ezt mutatja
  • passatgt
    itthon 2-0, tizikkel meg mi megyünk tovább
  • JimKirk
    Ez ennyi volt!:(
  • ressy14
    itt ment el a továbbjutás :(
  • DaemoonHunter
    hát ennyi volt a bl nekünk
  • [HUN]FaTaL
    Na, ez ennyi. Idén sem lesz magyar csapat a BLben.
  • commissioner
    sztem is szép játékot mutatnak, már ezzel fényévekre vannak az nb1-színvonaltól...
  • [HUN]FaTaL
    Akkor úgy mondom, hogy 2-vel többet.
  • passatgt
    rúgni rúghatunk kettőt, csak az a gond hogy ha 2-1 van, akkor ők mennek tovább...
  • ressy14
    Mezey szerelmes volt belé, remélem Sousa nem lesz :)
  • [HUN]FaTaL
    Ki kéne egyenlíteni, mert 2-t biztos nem rúgunk a visszavágón.
  • passatgt
    na végre lehozta polonkait, az nem tudom mit keres az nb1 környékén úgy egyáltalán..
  • passatgt
    majdnem kiegyenlítettünk
  • ressy14
    elfáradt a vidi, nem kéne már kockáztatni, nehogy nagyobb gáz legyen
  • passatgt
    szabics hogy rohadnál meg:D

de válogatottba kéne
  • passatgt
    utolsó 15 perce tnéztem kb, de ott kapuralövés nem volt egyik részről sem:D
  • ressy14
    "igazából egyik csapatnak sincs köze a meccshez"

ezt kifejthetnéd, mert én nem igazából ezt látom.

mindketten próbálnak támadgatni, a vidi letámad, tapogatóznak még csak, de ez még csak az első meccs első félideje...:)