Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lol 😊
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
azt meg azért ne várd el, hogy a "nemzeti" sportot (mármint nem az újságot, hanem labdarúgást) le fogja körözni valami is egy olyan országban, ahol egy focista a leghíresebb...
Természetesen ha elérnek (?) egyszer sikereket, visszaszívok mindent, de addig is keressék az utánpótlást, hogy leválthassák ezt a szar generációt 😊
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
De a Debrecennek sok sikert, a többi elmehet ahova akar, szánalmas, hogy ekkora rá az érdeklõdés, közben meg semmit nem tesznek le az asztalra.
Szar Bayern, szar Bayern :)
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
akkor a Gyõr, az Újpest meg talán a Fehérvár játszotta a látványos meccseket, most Szentes Újpestrõl Nyíregyre ment, Honmát leigazolták Diósgyõrbõl meg Bogdanovicsot Debrecenbõl, szóval most a szparitól kell várni a jó meccseket, gyõrben már sajnos nincs Bekvalac, Pintér meg nemtom milyen játékot favorizál, mert idén még nem láttam õket, de a mai mindenképpen jó meccs volt és már itt a fradi is, szóval eléggé jó meccsek várhatóak
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
köszi<#worship>#worship>
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
most jöttem el, délelõtt stadionnál még semminemvolt :|
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Hajrá, én nagyon szurkolok a Debrecennek!!!
RMCF
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Ria-ria- HUNGÁRIA!!!
Hajrá Magyarország!