Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

néztem, nagyon brutál 😄
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Matthew Prosac

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

a vízilabda és a kézi is kap elég szerepet szerintem, egyáltalán nincs egyik sem elfelejtve, bár kéziben nem vagyunk valami hû de jók válogatott szinten, még Nagy Laci is le akar lécelni a spanyolokhoz -.-
azt meg azért ne várd el, hogy a "nemzeti" sportot (mármint nem az újságot, hanem labdarúgást) le fogja körözni valami is egy olyan országban, ahol egy focista a leghíresebb...
#8392-ben a véleményem
Igazából az zavar, hogy kurvára nyomatják a magyar focit, eredmény nélkül. Amiket mi itthon eredménynek nevezünk, az nemzetközi szinten egy nagy nulla. Természetesen amelyik sportokban esetleg sikeresek vagyunk az már semmi publicitást kap, lásd vízilabda, kézilabda.
Természetesen ha elérnek (?) egyszer sikereket, visszaszívok mindent, de addig is keressék az utánpótlást, hogy leválthassák ezt a szar generációt 😊
Kaplan
Én elvétve a múlt évben péntekenként nézegettem az NB1-es meccseket Duna TV-n, és idén is láttam már jó néhány meccset és szerintem némi fejlõdés látható. Természetesen nem minden meccsen...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Matthew Prosac
az NB1 olyan mint a Barátok közt: tudjuk hogy egy szar, mégis mindig mindenki (meg)nézi /saját hasonlat/ ^^

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

vmvr
az NB1 az 'ez van, ezt kell szeretni' esete😄

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

mikor néztél utoljára NB1-es meccset?
A magyar foci kibaszott szar.. nem tudom, hogy hogy lehet ez a néhány focidrukker annyira elvetemült, hogy ezeket a meccseket élvezze.
De a Debrecennek sok sikert, a többi elmehet ahova akar, szánalmas, hogy ekkora rá az érdeklõdés, közben meg semmit nem tesznek le az asztalra.
ha megnyerték volna a kupát és maradt volna Bekvalac, akkor most cseszett jó keretük lenne, hoztak volna jobb játékosokat itthonról és külföldrõl is... nekem annak a Gyõrnek a játéka kifejezetten tetszett 😄
Rudee
3 meccs után kicsit korai még ezt kijelenteni. Új edzõvel össze kell érnie a csapatuknak, aztán bármi lehet.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Kaplan
Természetesen, nem mellékes, de valahogy nem tudom elképzelni, hogy egy ilyen anyagi lehetõségekkel bíró klub ne tudna összehozni egy olyan keretet ami simán nyeri az NB1-t. Hozzáteszem a szememben a Nemzeti Bajnokságunk fénye jobban csillog mint az utóbbi években bármikor.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Rudee
Azért a kettõs emberhátrány nem mellékes. Újpest ellen pedig igen jó meccset jáccottak.

Kaplan
Kész, ez a Gyõr amilyen profi anyagi háttérrel bír, egyszerûen mindig elkúr mindent. Ez a Pintér fiú totális öngól volt, Bekvalac idején volt legalább valami játék-akarat, most már az sincs. Csalódás.

Rudee
Neki is meg van a dupla, 11esbõl szerezte a másodikat.

Rudee
Waltner is megvillant a Mattersburgban, vagyis inkább a piroslap villant meg neki 😊

Rudee
És ismét.

Rudee
Beindultak légiósaink, most épp Tõzsér a Genkben lõtt gólt.

Rudee
Kovács Péter Norvégiában volt eredményes <#eljen>

banok
Kádár Tamás kispadon a West Bromwich-Newcastle meccsen.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Rudee
Magyar gól Szlovéniában. A Nafta 3. találatát Sebõk József jegyzi.

banok
a kicker szerint nem.

szucsy89
és vajon hivatalosan is gólpassznak számít?
Rudee
A Lincolnban pedig Kovács János is góllal kezdte az idényt.

Hajnal szabadrúgásból gólpasszt adott
Rudee
A Plymouth idei elsõ gólját Tímár Krisztián jegyzi <#eljen>

én tavaly tavasszal szoktam vissza rá 😄
akkor a Gyõr, az Újpest meg talán a Fehérvár játszotta a látványos meccseket, most Szentes Újpestrõl Nyíregyre ment, Honmát leigazolták Diósgyõrbõl meg Bogdanovicsot Debrecenbõl, szóval most a szparitól kell várni a jó meccseket, gyõrben már sajnos nincs Bekvalac, Pintér meg nemtom milyen játékot favorizál, mert idén még nem láttam õket, de a mai mindenképpen jó meccs volt és már itt a fradi is, szóval eléggé jó meccsek várhatóak
kraawz
évek óta nem láttam magyar nb1 meccset, de ez fasza volt :]

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

kraawz
á, be sem volt állítva 😄

köszi<#worship>

amúgy Dunatv
2:0 a szparinak 😄
rooney8
Hajrá Debrecen!!

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

kraawz
linket-képet-mindent 😄

most jöttem el, délelõtt stadionnál még semminemvolt :|

elképesztõ...
nyíregyen mi megy 😮
banok
A Sport TV-nél lesz a Seria A, a Sportklubnál a Coppa Italia.

tesó07
*-el

RMCF

tesó07
Nagy esély a Loki elõtt, de azért a Levszki se egy gyenge csapat, 2-3 éve ha jól emlékszek már el be is jutottak a Bl csoportkörbe. Mondjuk nagy elõrelépés ennek a szisztémának köszönhetõen hogy még a sorsolás után is van esélyünk...
Hajrá, én nagyon szurkolok a Debrecennek!!!

RMCF

WuFraZselic
5öt akartam írni elõször 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

azért kocsmákban csak elérhetõ volt: )
passatgt
10%? ne túlozz

sajnos ez az üzlet...
WuFraZselic
nevetséges, hogy egy olyan adón adták a Loki, a jövõben pedig a BL-csoportkör meccseit, mint a digisport, ami kb a lakosság 10%-nál van jelen pillanatnyilag <#levele>

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

szucsy89
idegenben kezdenek aug. 18 vagy 19
zaki
most vagy soha! hajrá Loki! <#eljen><#worship>

Hanyadikán is fognak játszani? Vagy azt még nem tudni?

Zsolti9014
Így van. Most megérdemlik a játékosok, hogy bízzunk és higgyünk bennük!

Ria-ria- HUNGÁRIA!!!

Hajrá Magyarország!

a próféta szóljon belõled! <#worship>