32945
Magyar Foci
-
#31057 óriási bohóckodás...200 ember a szurkolótábor? :DD -
Densie #31056 Ha minden igaz a kiérkező rendőrök mondták a szervezőknek, hogy be kell engedni az embereket, mert még a végén a stadion előtti nyomorgásban összetaposnak valakit. -
#31055 Hál istennek a végére belátták, hogy semmi értelme tiltani, és mindkét tábor bent SZURKOLT végig, FELVÁLTVA, egymás mellett.
Óriási dolog ez. -
#31054 2015 Augusztusában, Európa közepén, érvényes jeggyel nem engednek be egy mérkőzésre akkor, ha a jegyeden az van, hogy Budapesten születtél. Ez igen!
Nem engednek be ha Budapesten születtél.
Ez folyik épp fehérváron -
#31053 a fecsúti stadion elkészülte óta sztem már magasról szarik fehérvárra.
erős fradi kell az országnak az a lényeg, mert akkor bejutnak a csoportkörbe és együtt bárkit legyőzhetünk :D -
#31052 Azert leallhatna mar furcsagyozi,az oke hogy a Fradi lesz a bajnok de ha igy leepiti a csapatot nehogy kiessenek :DDDDD -
karajjj #31051 megkérdőjelezhetetlenül! -
#31050 előrelépett -
#31049 ez csak azért érdekes, mert állítólag azért ment el, mert túl sok pénzt kért... nyilván a vasas többet tud neki adni, ne vicceljünk már... idehozta a haverját(marevál), gondolom kapott érte zsebbe egy kis lóvét -
karajjj #31048 Baaazmeg :D azért valamivel többet néztem ki belőle... -
#31047 Stopira megy a Vasasba... Gratulálok Burcsa... -
#31046 Sok sikert Somának! Jött érte egy finom összeg is. tetszik ez az üzletpolitika. Jól kell igazolni a helyére valakit, valami magyar fiatal tehetséget. -
#31045 nem is mondtam h szar volt, csak ide már tényleg nem kell sok, hogy sztár legyen vki.
Én szeretem a franciafocit, picit kevesebb szabad tér van focizni, mert nagyon szűkíti minden csapat a területet. Meglátjuk mire megy.
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.08.07. 21:32:24 -
#31044 Azért őt nem kell basztatni szerintem, mert ügyesebb volt az NB1-es mezőnynél. Ráadásul van benne alázat, amivel abba az elenyésző 5%-ba tartozik azok között akik itthon mívelik ezt a sportot. Én sok sikert kívánok, sokat köszönhet a Fradi neki. Nem ő tehet róla, hogy nyomorékok vagyunk. -
#31043 bohócok közt király volt, mint leonardo anno.
Majd a franciák is rájönnek pár edzés után -
#31042 Nem volt egy labdazsonglőr de a küzdeni tudása, gyorsasága az európai szintű. Meg Doll egész frankó vkp-t faragott belőle.
És látod a franciáknak ért ennyit :) -
#31041 amúgy tényleg ilyen jó volt SOmália? -
#31040 -
#31039 Fradiból? Hol van Fradi? Én is elmehetek oda?
2.4 milla? az viszont nem szar wtf o_O -
#31038 "A Fradiból származó információ szerint Somália 2,4 millió euróért igazolt Franciaországba, így valóban ő az utóbbi tíz év legnagyobb üzlete a magyar labdarúgásban." - Sport24 -
#31037 szerintem olyan 500e euró körül -
#31036 De akkor most Somalia mennyiert ment el? -
#31035 Besicet sokért adták el, de abból a fradinak csak töredék jött, rengetegen osztoztak rajta... Asszem 20%-ot kapott csak a fradi -
#31034 Többért kelt el mint Besic???? -
#31033 Lech(POL) / Videoton(HUN) -
karajjj #31032 3 labda, meg egy kőbányai világos -
#31031 0? :D
-
#31030 Somalia: mostani fizetésének a dupláját adta volna a klub a futballistának, ám a Ferencváros ezzel sem tudott versenyezni a világ egyik legjobb bajnokságában szereplő Toulouse ajánlatával”
Somália olyan átigazolási összegért távozik, amely Magyarországon játszó labdarúgó esetében szinte egyedülálló az elmúlt évtizedet tekintve
Utoljára szerkesztette: passatgt, 2015.08.07. 11:59:04 -
#31029 Még mindig nem az a szint. -
#31028 mert Böde meg Hajnal meg Gera kerékkötők, majd ha távoznak és jön helyettük VÉGRE valami fiatal regen akkor meglátjuk -
#31027 nem is bírtak gólt lőni 180 perc alatt a fele annyit érő szarajevói vasutasnak -
#31026 2. félidőben labdabirtoklás kb: 143% / -37% -
#31025 Ez a kisebbik gond, de igazából látni se kell, ennek jönnie kellene "reflexből". Rossz példa, de ott a Fradi. Német modell. Nem kedvelem ezt az iskolát, automatizált fociról szól, de legalább kontrollált, a legjobban talán az összes közül. Minden mozdulatsor, esemény előre le van oktatva, az egyéni kreativitás/karakterek ahogy Dárdai mondja, meg "csak" hab a tortán. Valahogy minden nemzetnél van ilyen akivel eddig játszottunk, alap szinten megy az összesnek valami. ami nemzetközi szinten már értékelhető. -
#31024 ilyeneknél látszik ez igazán, tök felesleges szabálytalanság azért, mert nem érzi az ütemet és nem lát a pályán, simán kiment volna a labda akkor is, ha nem ér hozzá egyáltalán... És ebből rengeteg van egy meccsen sajnos -
#31023 Sajnos mind2 csapat(vidi, debrecen) megmutatta hol tart a magyar foci. Sehol. A legnagyobb probléma még mindig, a 2-3 ütemmel lassabb gondolkodás, és a technikai képességek. Szaladgálni szaladgálnak, ezt azt megoldanak, de semmit se tudnak úgy igazán...
Utoljára szerkesztette: DaemoonHunter, 2015.08.06. 19:59:34 -
#31022 castillon is szép gólt rúgott, még 3 kell és jók vagyunk:) -
#31021 Mekkora gol baszki,tudatosan fel a ficakba szep volt! -
#31020 Fasza kis palyaja van a Rosenborgnak :) -
#31019 El: Tisza, Balogh, Castillion és Sidibe is kezd a Lokiban
Kondás nem szarozik:D Ha lenne még csatár, 1-1-9-es felállásban kezdenénk:D -
#31018 Maréval elmegy mondjuk, nem hiszem, hogy rosszabb lenne Stopiránál, kezd belejönni. Viszont Stopira sokkal fiatalabb, így az is érthetetlen csere volt... Ivanovszki gólt nem nagyon lő, de legalább danilovicon kívül talán az egyetlen akin látszik, hogy hajt...
luix, pátkai, koltai, rudolf(még látatlanba is), fejes ultra gyenge
Utoljára szerkesztette: passatgt, 2015.08.06. 18:09:18