32947
Magyar Foci
  • bakkerman
    "Hosszú sorozat után állunk, ennek megfelelő mértékű fáradtsággal." Teknőc Elemér tegnapi nyilatkozata

Van pofája hosszú sorozatról beszélni,amikor augusztus 7.-én reggel már úgy keltek fel a Loki játékosai,hogy marad a bajnokság,meg a kupa...Meg 5 hét alatt játszottak 10 meccset,és ez fáradtá teszi a csapatot,hát ne haragudjon meg,de nézze már meg Angliában mit csinálnak karácsonytól újévig...ja,fociznak,amíg az itthoni szakálypetik meg szidibék eszik a bejglit
  • dave9004
    Te meg mit trollkodsz itt?
  • Lópikula
    óriási bohóckodás...200 ember a szurkolótábor? :DD
  • Densie
    Ha minden igaz a kiérkező rendőrök mondták a szervezőknek, hogy be kell engedni az embereket, mert még a végén a stadion előtti nyomorgásban összetaposnak valakit.
  • Láma!
    Hál istennek a végére belátták, hogy semmi értelme tiltani, és mindkét tábor bent SZURKOLT végig, FELVÁLTVA, egymás mellett.
    Óriási dolog ez.
  • dave9004
    2015 Augusztusában, Európa közepén, érvényes jeggyel nem engednek be egy mérkőzésre akkor, ha a jegyeden az van, hogy Budapesten születtél. Ez igen!
    Nem engednek be ha Budapesten születtél.
    Ez folyik épp fehérváron
  • dave9004
    a fecsúti stadion elkészülte óta sztem már magasról szarik fehérvárra.
    erős fradi kell az országnak az a lényeg, mert akkor bejutnak a csoportkörbe és együtt bárkit legyőzhetünk :D
  • bakkerman
    Azert leallhatna mar furcsagyozi,az oke hogy a Fradi lesz a bajnok de ha igy leepiti a csapatot nehogy kiessenek :DDDDD
  • karajjj
    megkérdőjelezhetetlenül!
  • dave9004
    előrelépett
  • passatgt
    ez csak azért érdekes, mert állítólag azért ment el, mert túl sok pénzt kért... nyilván a vasas többet tud neki adni, ne vicceljünk már... idehozta a haverját(marevál), gondolom kapott érte zsebbe egy kis lóvét
  • karajjj
    Baaazmeg :D azért valamivel többet néztem ki belőle...
  • passatgt
    Stopira megy a Vasasba... Gratulálok Burcsa...
  • Lópikula
    Sok sikert Somának! Jött érte egy finom összeg is. tetszik ez az üzletpolitika. Jól kell igazolni a helyére valakit, valami magyar fiatal tehetséget.
  • dave9004
    nem is mondtam h szar volt, csak ide már tényleg nem kell sok, hogy sztár legyen vki.
    Én szeretem a franciafocit, picit kevesebb szabad tér van focizni, mert nagyon szűkíti minden csapat a területet. Meglátjuk mire megy.
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.08.07. 21:32:24
  • Kaplan
    Azért őt nem kell basztatni szerintem, mert ügyesebb volt az NB1-es mezőnynél. Ráadásul van benne alázat, amivel abba az elenyésző 5%-ba tartozik azok között akik itthon mívelik ezt a sportot. Én sok sikert kívánok, sokat köszönhet a Fradi neki. Nem ő tehet róla, hogy nyomorékok vagyunk.
  • dave9004
    bohócok közt király volt, mint leonardo anno.
    Majd a franciák is rájönnek pár edzés után
  • Láma!
    Nem volt egy labdazsonglőr de a küzdeni tudása, gyorsasága az európai szintű. Meg Doll egész frankó vkp-t faragott belőle.
    És látod a franciáknak ért ennyit :)
  • LasDen #31041
    amúgy tényleg ilyen jó volt SOmália?
  • DasIsFuck
  • LasDen #31039
    Fradiból? Hol van Fradi? Én is elmehetek oda?

2.4 milla? az viszont nem szar wtf o_O
  • Láma!
    "A Fradiból származó információ szerint Somália 2,4 millió euróért igazolt Franciaországba, így valóban ő az utóbbi tíz év legnagyobb üzlete a magyar labdarúgásban." - Sport24
  • passatgt
    szerintem olyan 500e euró körül
  • bakkerman
    De akkor most Somalia mennyiert ment el?
  • passatgt
    Besicet sokért adták el, de abból a fradinak csak töredék jött, rengetegen osztoztak rajta... Asszem 20%-ot kapott csak a fradi
  • bakkerman
    Többért kelt el mint Besic????
  • passatgt
    Lech(POL) / Videoton(HUN)
  • karajjj
    3 labda, meg egy kőbányai világos
  • dave9004
    0? :D
  • passatgt
    Somalia: mostani fizetésének a dupláját adta volna a klub a futballistának, ám a Ferencváros ezzel sem tudott versenyezni a világ egyik legjobb bajnokságában szereplő Toulouse ajánlatával”

Somália olyan átigazolási összegért távozik, amely Magyarországon játszó labdarúgó esetében szinte egyedülálló az elmúlt évtizedet tekintve
    Utoljára szerkesztette: passatgt, 2015.08.07. 11:59:04
  • DaemoonHunter
    Még mindig nem az a szint.
  • Lópikula
    mert Böde meg Hajnal meg Gera kerékkötők, majd ha távoznak és jön helyettük VÉGRE valami fiatal regen akkor meglátjuk
  • dave9004
    nem is bírtak gólt lőni 180 perc alatt a fele annyit érő szarajevói vasutasnak
  • passatgt
    2. félidőben labdabirtoklás kb: 143% / -37%
  • DaemoonHunter
    Ez a kisebbik gond, de igazából látni se kell, ennek jönnie kellene "reflexből". Rossz példa, de ott a Fradi. Német modell. Nem kedvelem ezt az iskolát, automatizált fociról szól, de legalább kontrollált, a legjobban talán az összes közül. Minden mozdulatsor, esemény előre le van oktatva, az egyéni kreativitás/karakterek ahogy Dárdai mondja, meg "csak" hab a tortán. Valahogy minden nemzetnél van ilyen akivel eddig játszottunk, alap szinten megy az összesnek valami. ami nemzetközi szinten már értékelhető.
  • passatgt
    ilyeneknél látszik ez igazán, tök felesleges szabálytalanság azért, mert nem érzi az ütemet és nem lát a pályán, simán kiment volna a labda akkor is, ha nem ér hozzá egyáltalán... És ebből rengeteg van egy meccsen sajnos
  • DaemoonHunter
    Sajnos mind2 csapat(vidi, debrecen) megmutatta hol tart a magyar foci. Sehol. A legnagyobb probléma még mindig, a 2-3 ütemmel lassabb gondolkodás, és a technikai képességek. Szaladgálni szaladgálnak, ezt azt megoldanak, de semmit se tudnak úgy igazán...
    Utoljára szerkesztette: DaemoonHunter, 2015.08.06. 19:59:34
  • passatgt
    castillon is szép gólt rúgott, még 3 kell és jók vagyunk:)
  • bakkerman
    Mekkora gol baszki,tudatosan fel a ficakba szep volt!
  • bakkerman
    Fasza kis palyaja van a Rosenborgnak :)