Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mit meg nem adnék azért ha egy csoportba sorsolják az arsenallal a lokit... :)
kraawz
:D

Meg coulibaly nekimegy egy piqué-puyol kettõsnek, leveszi mellel, sarokkal áthúzza és bekötõzi õket :D

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Matthew Prosac
na gyerekek majd ahogy Dombi megiramodik Sergio Ramos mellett a csoportkör meccsein xDDDDDDDDDDDD

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Bárcsak láttam volna ahogy nyerünk...

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"

nono84
Nagyon nagy siker grat Loki.....

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

megvan baszki :DDDD
szucsy89
hatalmas gratuláció a fiúknak!!!!!!!!!!

Budapesten remélem tele lesz a stadion és egy szép gyõzelemmel jutunk tovább!!!!!!!!! HAJRÁ LOKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
na vége! grat a lokinak!
kraawz
és akkor ennyi

2:1es idegenbeli gyõzelem <#worship><#worship><#worship><#worship>

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Ez az!!!!MEGVAN!!!
SZÉP VOLT FIUK!!!!!!!!!!

kuci06
kész, vége, nyertünk

FUCK YEAH

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

VÉGE!!!

Yulcsa
véééééééééééééége

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

kuci06
well, már csak ~2 perc van a meccsbõl, szal... :D

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

nem segít... :S
kuci06
kattints rá duplán a playlist-ben
nekem is ezt írta elõször

acces denied... ezt írja ki a win...
Tyler1
kapus mér fél kifutni az 5ösig?? simán fogta volna...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Zsolti9014
eddig nekem is vitte, a második félidõ elejétõl.

Hajrá Magyarország!

Yulcsa
nekem megy a rádió, winamp!

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Tyler1
nekem sikerült miután a létezõ összes stream-et megpróbáltam :D
csak frissitettem mint a ló :D

Yulcsa
nincs mit :) jó ez a kommentátor :D :D

na bazz, pont most lett jó :D
Zsolti9014
semmi gond, köszönjük azért a tippet, valószínû hogy itt is limit van, és a próbálgatással szerencsésen belehetett kerülni úgy hogy, megüresedett egy hely.
most a rádió is befosott, pedig bemondta h aki neten hallgat, annak megy tovább, csak az fm fejezi be, erre beadják a Himnuszt...

Hajrá Magyarország!

passatgt
lehetne lõni mégegyet...

próbálgatom egy órája... :D
Kaplan
Mindegy, jövõhéten ki kell menni a Puskába. :) Minden jó érzésû magyarnak ott kell lenni, klubszimpátiától függetlenül.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

nemigaz h egy normális net közvetítés sincs :S

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"

Tyler1
akkor sry :S próbálgatni kell, nekem kb. 10x-re jött be újra

nekem jo volt csak bezartam utana meg mar nem engedett be:S

kuci06
thx, végre valami, ami mûxik :D

nem megy...
Kaplan
Nekem itt smemi nem jön be..:S

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Zsolti9014
köszi szépen, de sajnos ezt már próbáltam és nem megy. kiírja hogy ez a stream jelenleg nem elérhetõ.

Hajrá Magyarország!

Yulcsa
én hallgatom :D
MR1
winamp-be másoljátok be file -> PLAY URL

ForzaInter
volt eszük, sokan nézték, hülyék lettek volna ingyen csinálni:)

Yo, Bitch!

én is lemaradtam:D
szép volt, megkell ezt tartani!!!

ForzaInter
he gecik 2-1:D!

Yo, Bitch!

Zsolti9014
amúgy ez a justin.tv az elõzõ szezon elején még tök jó volt, szépen mentek a meccsek rajta, most meg ezek is fizetõset csinálnak...

Hajrá Magyarország!

Tyler1
http://tv.0n-line.info/

itt nézd!

passatgt
jól látom hogy sarokkal volt?:DD

Zsolti9014
én ott nézem és frissítgetek, lemaradtam a gólról, vezetünk bazmeg!!!!

Hajrá Magyarország!

Yulcsa
szééééép hajrá!!!

nono84
MEkkora okos gól :))))

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

passatgt
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ<#eljen><#eljen><#eljen><#vigyor><#vigyor1><#vigyor3>

Tyler1
ez egy gól asszem :D

DOMBI :D

szucsy89
GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Kaplan
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL

Kaplan
Hol nézitek? Mert nekem justin tv-s szar fizetõsre kapcsol fél perc után.