32945
Magyar Foci
-
#13639 persze simán megutálhatták már -
Takezó #13638 hm, talán nem tőle illett volna hallani először; ) -
#13637 Tyűű mit fognak kapni a vidisek a többi csapat szurkolóitól. :)) -
Grenzjager #13636 Orbán fia az nb2-es Fideszotonban :))))))))) -
#13635 omfg, ezt a pejoratív szót előszőr BB-Pongótól hallottam, azóta is kiráz a hideg ha meghallom :D -
Takezó #13634 nem kizárt egyébként, ha van valaki Pestről, aki menne, akkor lehet: )
karesz: igen, mindenki vidéki, aki nem fővárosi, de ezt egyáltalán nem gondolom pejoratívnak -
#13633 2 szezon elég volt...?? -
#13632 lehet pont ez a cél a játékosoknál -
#13631 ha így folytatja zete akkor csankot októberre ki fogjá rúgni..... -
#13630 Gyenge ez a ZTE mint a harmat. -
#13629 -
#13628 LOGISZTIKAI MANAGER
-
Verseghy #13627 Szertáros és raktáros között milyen lényeges különbséget tudsz felfedezni?:D Na de inkább ezt hagyjuk.:) -
karajjj #13626 a logisztikai manager az raktáros :D -
Verseghy #13625 Titok.:) Nem szertáros, hanem logisztikai manager.:D -
#13624 :DD -
karajjj #13623 a szertáros fia -
#13622 portás...:D -
#13621 na de most komolyan,a KTE-nél melózol valamit? -
Verseghy #13620 Haha.:D -
#13619 Üdvözlöm Szivics úr :D -
Verseghy #13618 Hát, nekem a klub állta, úgyhogy nemtudom. De ebbe ne menjünk bele.:) -
#13617 jóaz nekünk :) -
isi #13616 én maradok tirpák :) -
#13615 Mennyibe fájt az út összesen? Drága volt? -
#13614 meg minden szabolcsi tajparaszt :) -
#13613 Szépen, told el magad a fehérvári egyenlítőre és kapsz egy szatyor sört, tőlem. -
karajjj #13612 fővárosinak mindenki vidéki, aki nem pesten vagy budán lakik, és minden borsodi cigány... ez köztudott -
Verseghy #13611 Én is úgy gondoltam, hogy a Kecskemét tuti kieső, de megérdemelte volna a továbbjutást ezzel a játékkal. Én kint voltam Kazahsztánban, láttam mi volt ott. Nagyon akarták, talán ezért nem tudtak higgadtan focizni. -
Takezó #13610 naaa, lásd be, hogy több embernek van pl. ismerőse Pesten, ahol aludhat a meccs után, mint Fehérvárott - nincs ebben semmi felsőbbrendűség: ) (és igen, a Campona az már vidék, sajnálom:D) -
IXEMGabeo #13609 lol ezt Takezó mondta? ASDSASADS -
#13608 na pont te nem hiányoztál a pesti felsöbbrendűségeddel:D
akinek már a campona vidék, az szerintem kussoljon:DD -
#13607 állitólag a hosszabítás 2.félidejében nagyon tele volt a fradi játékosok gatyája, a norvégok teljesen beszorították őket. Valaki nagyon képben van a magyar foci tényleges erejével kapcsoltaban hogy elintézte hogy nem közvetítsék az EL selejtezőket :p omfg milyen messze van a loki BL,EL köre, sőt még a norvég stream-nél is letiltatták a magyar ip-címeket, a kazah streamet nem kellett letiltani mert 20 percenként kaptam egy képet, hang az volt, spasiva.. -
#13606 Paks megnyeri az EL-t -
#13605 magyar fociban biztos nincs max ha nem jön el az ellenfél hajrá paks azért elég vicces hogy a Paks maradt bent még elején a narancs csapatra többet raktam volna..::D -
#13604 Ennyi kész befejeztem a magyar foci nézését!!!!!!!!!!!!!! A rohadt... !!!
Na jó nem, volt időm lehiggadni. Azért eléggé el voltam keseredve, persze a Paks óriási meglepetést okozott, nekik nagyon örültem, ráadásul magabiztosan tovább mentek. A Kecskemétnél számítottam rá, hogy kieshetnek a hazai 1-1 miatt, de a Fradi... na őket tutira továbbjutónak saccoltam. Én bolond, sose tanulom meg, hogy ne reménykedjek ha magyar fociról van szó és főleg ne vegyek biztosra semmit se.
Hajrá PAKS!!! -
Takezó #13603 azért nem ugyanaz Pestre jönni, mint Fehérvárra menni -
#13602 Nem azt mondom, de nem hinném, hogy 2-3 ezer nézőnél több lenne, sajnos. -
#13601 senki sem mondta hogy paksrol mennek majd ki az emberek:D
szerinted a loki BL meccsein hány debreceni volt a 30-40 ezerböl?:) jo ha fele...:)
a Paks szimpatikus csapat, szerintem peströl is sokan lemennek miattuk a meccsre. -
#13600 A paksiak megszállják Fehérvárt, lol