Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

banok
Dárdai és Dzsudzsák is kezdõ a bajnokiján. Gyepes padon ült.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

galmat
Németh Krisztián az AEK Athénba tart, legalábbis 1 év kölcsön ereéjig.

Kaplan
Na megvettem a jegyeket a keddi mérkõzésre. A kõbarlangban ülõ öregasszony valami olyasmit tolt, hogy 2500as jegyet nem lehet kapni Pesten, így kétezrest vettünk. Ez kajak igaz..?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Tyler1
nyugi értettem csak kiegészítettem h mit takar a vip 😄😄😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

D_:SAf_😄SF_SA😄fsd

látom vetted a lapot<#hehe>
Tyler1
sõt még 3 szál symphoniát meg egy korsó szalon sört!

passatgt
biztos😊

😄DD
viphez szotyit adnak?
passatgt
debrecen meccsre 1500,2000,2500,4500 Ft a jegy, vip jegy 15000 - kaja pia benne

kraawz
tõzsér gól a genk-ben, de 2:1re kikaptok otthon a Lille-tõl.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

banok
ok most nézem csak sárga az uefa.com szerint. A goalzz.com elírta. 😞

na majd meglátjuk! 😊
Tyler1
ááá õ mindig hazudik 😄

:S
banok
A NAC Breda Európa-Liga meccsén Fehér Csaba pirosat kapott. 😞

felejtsd csak el, én tegnapelõtt már dumáltam telón wengerrel. 😛 megveszi, azt mondta!
holland kommentárral nézem, alig értek belõle vmit... 😄 megérte ez a (eddig) 3 év hollandtanulás... 😄D
Tyler1
na emailezzünk egyet Fergie-nek 😄😄😄

Tyler1
csak nehogy a végén F. Peréz áldozata legyen<#ejnye1><#hehe>

dede <#gonosz1>
galmat
Ha úgy folytatja ezt a szezon,ahogy kezdte(3 meccs,3 gól,2 gólpassz), akkor remélem nem is lesz soha ágyús!! Jöjjön inkább hozzánk! Nani-t majd elküldjük, Giggs lassan úgyis visszavonul, úgyhogy szívesen látnám United mezben!<#nevetes1>

Tyler1
parádézzon csak de nem lesz ágyus akkor sem 😄

galmat
Na Dzsudzsi elkezdte ma is, adott egy gólpasszt, a 24. percben.

stremek a ma esti psv meccshez

reméljük ismét parádézik majd nyírlugos büszkesége! 😉
WuFraZselic
én Inter-t akarok, de egy lightos csoport lenne a legjobb, hogy a 3. hely meglegyen 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Iori
köszi, el is mentem ma oda és holnaptól kezdik el árulni a jegyeket!

I love this game!

banok
Hát ez a tegnapi óriási siker volt, :ok: rég láttam egy magyar klubcsapatot ilyen jól játszani és ennyire akarni! 😊 Bodnár gólja meg OMFG! :shock: Innen már nem lehet elbaszni! Szerintem lehet dörzsölni a tenyerünket, hogy Real-t, Barcát vagy MU-t akarunk-e 🆒

Levszki Szófia-Debrecen 1-2 :::: összefoglaló

WuFraZselic
Puskás-stadion pénztár, 10-18 óra közt. 1.5, 2, 2.5 és 4 rongyos jegyek vannak

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

lollll Dombi Tibi Slipknotos pólóban nyilatkozi most a DunaTV-n 😄
Iori
nem tudja valaki esetleg hogy a Loki meccsre kapható még jegy? és ha igen akkor hol lehet megvenni õket Pesten?

I love this game!

WuFraZselic
nem a BL serleg a cél, a csoportban esetleg egy 3. helyen végezni, az már olyan lenne a loki számára mintha BL-t nyerne kb... és egy X-et összehoz a Debrecen, az már 220ezer euró, nem kevés pénz van a dologban. na, de elõbb legyünk túl a visszavágón!

Nem a gyõzelemnek örülök, hanem annak h végre szalonképes játékot produkált egy magyar csapat! Persze nemhiszem h BL kserlegünk lesz, de egy szép játékkal nagyot dobhatnánk a magyar foci jóhírén.

Ezt a teljesítményt végre a külföldi kommentátorok sem fitymálták le.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Tyler1
mint ahogy a vb selejtezõket is hozni kéne, ha már szívességet tettek a csapatok, és szarul kezdték a selejtezõ elsõ felét.
vért kell izzadni, de muszáj h végre megtörjön ez a rohadt átok, és végre újra kint lehessünk nemzetközi futball eseményen!

Ezzel a BL és Európa liga reformal mi jártunk a legjobban, nem szabadna most ezt a lehetõséget elhalasztani.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Pacal17
Ja igen tényleg. Reméljük meglesz 😄

Matthew Prosac
európaliga már megvan oké, de mostmár legyen meg a BL is. ilyen fantasztikus eredmény után köttttelezõõõõ!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

még ha 0:1-re kikap, akkoris
Tyler1
jaja! de kikaphat max 0-1-el és akk még nincs baj! de európa-liga már biztos megvan

Pacal17
Ha itthon nem kap ki akkor bent van a BL-be?

kösz idén nem volt 10k-m lemenni... :S
bezzeg amikor volt, akkor játszottak egy 1-1et... :SS
most voltak a halinál 😄
mivel gondolom már nincs leterhelve...
Tyler1
meg azt h "Dibreszön win"!<#nevetes1>

Kaplan
DIGI tv stream most persze már jó, eléggé sokat bakiznak ott. Elõbb telefonál valaki a stábból és kihangosítva a studióban...<#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

galmat
EZAZ!!!!!!!! Innnen már nemszabad bukni!!!

Matthew Prosac
Dombi meg mindig húz valamit. Kalmar ellen is gólpaszt adott, most is.. Elévülhetetlen!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

A külföldi kommentátorok kezdhetik megtanulni hogy kell helyesen kimondani azt hogy Czvitkovics <#vigyor3>

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Matthew Prosac
én tuti megyek a Puskásba.
MIN-DEN-KI BU-DA-PEST-RE! MIN-DEN-KI BU-DA-PEST-RE! MIN-DEN-KI BU-DA-PEST-RE! <#hawaii>

rooney8
Egyik szemem sír, a másik nevet :'( 😄 A Macnhester kikapott, de a Debrecen gyõzött

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.