32945
Magyar Foci
-
Takezó #13679 azt nem tudom, de most szrencsétlen vidinek mi köze ehhez? -
karajjj #13678 hát azért egy vidit elpicsáznának -
Takezó #13677 Balázs augusztus elsejétől játszhat csak, de mindenesetre ez a Mahacskala egy fos... még hogy igazolnak még sztárokat, mi? pf -
karajjj #13676 mahacskala éppen most kap ki a zenittől, huszti beállt, balázs még a padon sincs -
#13675 Na most kezd érdekes lenni, ez a pál mekkora egy eszetlen játékos, simán ő ért volna oda hamarabb ha nem kocogva megy... -
#13674 vagy előnyben, kinek mi -
#13673 emberhátrányban 1-1:D -
isi #13672 menekült, itt már bárki lehet bíró -
karajjj #13671 volt már itt tavaly is, akkor is olyan szar volt, hogy azóta is emlegetik -
#13670 dgyőr picit szopóágra kerül a fradi ellen....
am milyen bírók vannak itt??? kommentátor valami miguel domingezt vagy mit mondott....hogy kerül ilye ide?? :D -
Solt #13669 És nagyon szépen játszanak... ( igaz emberelőnyben ) -
#13668 Ez a Brandao gyerek nagoyn jó a vidibe -
#13667 http://www.pepsifoci.hu/node/95371 -
#13666 -
#13665 Köszi, megyek! -
#13664 nemhiszem, majd csak a döntőt fogja -
#13663 Reméljük ezt már tv is adja. -
#13662 07.28. 20:00
Paks - Hearts
A mérkőzésre 1000 és 1200 forintba kerülnek a jegyek! -
#13661 képben vagy nagyon.....
követed a híreket.... -
#13660 Illetve Bodor Boldizsár próbameccsen vett részt a Leedsnél a Sheffield Wed ellen. 80 cpercet játszott és 1-1 lett a vége. -
#13659 és Gulácsi játszott a Hull City-Liverpool 3-0 meccsen. A hazaiak kapuját védte. -
Grenzjager #13658 hülye vagyok
mert a 3EL hely alapból jár
-
#13657 Bayer Leverkusen [4 - 1] Racing Genk
Tóth Balázs szerezte a vendégek gólját.
Stuttgart [1 - 2] Nottingham F.
Hajnal szerezte a Stuttgarti gólt. -
#13656 És erről nem az MLSZ dönt hanem a meccsek által megszerzett pontszámok. -
Takezó #13655 a bajnoki 2., 3. és a kupagyőztes indulhat jövőre is, ebben egészen addig nem lesz változás, amíg csapataink igazi menetelésbe nem kezdenek, vagy éppen a Tre Fiori ellen is kiesnek -
#13654 mind a kettő indul sőt a 3. is. Nem értem a problémád. -
Grenzjager #13653 annyiban számít hogy a Mindig Lesznek Szarháziak intézményileg filózhat hogy a bajnoki 2. helyezett vagy a Magyar Kupa győztese indulhat az EL-ben jövőre.
szerintem a kupagyőztest illeti a jog az indulásra.
-
Takezó #13652 Ez fájdalmas leírás, de igaz:\ Mondjuk ha a Paks valami csoda folytán bejut a csoportkörbe, az eddigi égések nem fognak számítani, mert megint lesz mit néznünk ősszel: ) -
#13651 szerintem a lebögés nem újdonság már nekünk szerintem mindenki hozzá szokott csak szeretünk hinni a tündérmesékben,paks megnyeri el-t azért ez már mesének is rossz nem szabad túl nagy elvárásokal terhelni őket az már nagy csoda ha a következő kört túlélik -
#13650 De a Pask megnyeri az EL-t. Akkor is itt maradunk? Vagy akkor ők automatikusan bekerülnek már a csoportkörbe? -
Grenzjager #13649 "Mindig fájó a felismerés, hogy milyen gyengék vagyunk, hiszen most sem a kontinens elitjével szemben maradtunk alul, hanem az alsó-középkategóriás osztrák Sturm Graz, a fair play-díjas norvégok „bónuszcsapata”, s a kazahok „Barcelonája” vetett véget a mieink menetelésének. " -
Grenzjager #13648 ez van, Paks ide, Paks oda, szép eredmény
de összességében az egész magyar foci leégett, lebőgött, besült, nulla -
#13647 "Itt a helyünk
Azerbajdzsán
Luxemburg
Liechtenstein
Lettország
Izland
Kazahsztán
Macedónia
Magyarország
(*A fenti országok már csak
egy-egy EL-szereplővel képviseltetik
magukat a kontinensen)"
-
#13646 A tanú
:D:D:D -
#13645 fogalmam nincs miről beszélsz -
Grenzjager #13644 és ki fog végülis vért pisálni? mert nagyon nem mindegy
"Ez a fasiszta pribék az én vesémet is lerugdosta. Az sem volt ám egy népünnepély. Időnként még most is véreset vizelek. Spongyát rá, ne dédelgessük egyéni sérelmeinket." -
#13643 úgylegyen -
Grenzjager #13642 amúgy pörögni kell
KIJUTOTTUNK A 2016-os EB-re !? Yuuuuúúhéééj!!
"Több száz kilométert, a székelyföldi Tusnádfürdőig utazott Csányi Sándor OTP-vezér, az MLSZ elnöke, hogy bejelentse, gyökeresen meg fogja reformálni a magyar focit: több száz pályát, stadiont újítanak fel, megduplázzák az igazolt focisták számát és a válogatott 2016-ban már ott lesz az EB-n. Kubatov Gábort fideszes pártigazgató azt ígérte, fizetett hirdetésként mutatja be a Fradi gazdálkodását, aminek vezetését nem politikai okok miatt vállalta el. A romániai rendezvényre számos magyar állami vezető és fideszes vezető ugrott be bulizni. "
A rohadék ultrák meg huligánok már megint bevitték a politikát a stadionba, megint a szurkolók... példás büntetést nekik, de miért lesz a stadionokban az exhuligán securitiseknek rendőri joga az már senkit sem zavar...
Na de ez legalább tuti, ez nem kérdéses,
a 2016-os EB-én kint leszünk. Ez fasza
Tusványoson Csányi és Kubatov (hvg.hu)
"Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik, és aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló." :)) -
#13641 A Bajnokcsapatot mindenki utálni szokta, de már hozzászoktunk. Jövőre meg tuti BL csoportkörösek leszünk, mert OV biztos béel szereplőt akar csinálni a fiából, ha már neki nem jött össze semmi komolyabb. -
Grenzjager #13640 eddig se szívlelte őket senki, mert a fennálló hatalom csapata,
...de ettől függetlenül az összes pesti csapat szurkolói spec a honvédosok valamint a győriek szeretik őket:))