32945
Magyar Foci
  • Takezó
    azt nem tudom, de most szrencsétlen vidinek mi köze ehhez?
  • karajjj
    hát azért egy vidit elpicsáznának
  • Takezó
    Balázs augusztus elsejétől játszhat csak, de mindenesetre ez a Mahacskala egy fos... még hogy igazolnak még sztárokat, mi? pf
  • karajjj
    mahacskala éppen most kap ki a zenittől, huszti beállt, balázs még a padon sincs
  • DaemoonHunter
    Na most kezd érdekes lenni, ez a pál mekkora egy eszetlen játékos, simán ő ért volna oda hamarabb ha nem kocogva megy...
  • passatgt
    vagy előnyben, kinek mi
  • passatgt
    emberhátrányban 1-1:D
  • isi
    menekült, itt már bárki lehet bíró
  • karajjj
    volt már itt tavaly is, akkor is olyan szar volt, hogy azóta is emlegetik
  • LasDen #13670
    dgyőr picit szopóágra kerül a fradi ellen....
    am milyen bírók vannak itt??? kommentátor valami miguel domingezt vagy mit mondott....hogy kerül ilye ide?? :D
  • Solt
    És nagyon szépen játszanak... ( igaz emberelőnyben )
  • passatgt
    Ez a Brandao gyerek nagoyn jó a vidibe
  • bakkerman
    http://www.pepsifoci.hu/node/95371
  • king82
  • ressy14
    Köszi, megyek!
  • passatgt
    nemhiszem, majd csak a döntőt fogja
  • banok
    Reméljük ezt már tv is adja.
  • McFrost
    07.28. 20:00
    Paks - Hearts

A mérkőzésre 1000 és 1200 forintba kerülnek a jegyek!
  • Effe88
    képben vagy nagyon.....
    követed a híreket....
  • banok
    Illetve Bodor Boldizsár próbameccsen vett részt a Leedsnél a Sheffield Wed ellen. 80 cpercet játszott és 1-1 lett a vége.
  • banok
    és Gulácsi játszott a Hull City-Liverpool 3-0 meccsen. A hazaiak kapuját védte.
  • Grenzjager
    hülye vagyok
    mert a 3EL hely alapból jár

• Gunnersboy
    Bayer Leverkusen [4 - 1] Racing Genk
    Tóth Balázs szerezte a vendégek gólját.

Stuttgart [1 - 2] Nottingham F.
    Hajnal szerezte a Stuttgarti gólt.
  • banok
    És erről nem az MLSZ dönt hanem a meccsek által megszerzett pontszámok.
  • Takezó
    a bajnoki 2., 3. és a kupagyőztes indulhat jövőre is, ebben egészen addig nem lesz változás, amíg csapataink igazi menetelésbe nem kezdenek, vagy éppen a Tre Fiori ellen is kiesnek
  • banok
    mind a kettő indul sőt a 3. is. Nem értem a problémád.
  • Grenzjager
    annyiban számít hogy a Mindig Lesznek Szarháziak intézményileg filózhat hogy a bajnoki 2. helyezett vagy a Magyar Kupa győztese indulhat az EL-ben jövőre.

szerintem a kupagyőztest illeti a jog az indulásra.

• Takezó
    Ez fájdalmas leírás, de igaz:\ Mondjuk ha a Paks valami csoda folytán bejut a csoportkörbe, az eddigi égések nem fognak számítani, mert megint lesz mit néznünk ősszel: )
  • zico87
    szerintem a lebögés nem újdonság már nekünk szerintem mindenki hozzá szokott csak szeretünk hinni a tündérmesékben,paks megnyeri el-t azért ez már mesének is rossz nem szabad túl nagy elvárásokal terhelni őket az már nagy csoda ha a következő kört túlélik
  • passatgt
    De a Pask megnyeri az EL-t. Akkor is itt maradunk? Vagy akkor ők automatikusan bekerülnek már a csoportkörbe?
  • Grenzjager
    "Mindig fájó a felismerés, hogy milyen gyengék vagyunk, hiszen most sem a kontinens elitjével szemben maradtunk alul, hanem az alsó-középkategóriás osztrák Sturm Graz, a fair play-díjas norvégok „bónuszcsapata”, s a kazahok „Barcelonája” vetett véget a mieink menetelésének. "
  • Grenzjager
    ez van, Paks ide, Paks oda, szép eredmény

de összességében az egész magyar foci leégett, lebőgött, besült, nulla
  • Effe88
    "Itt a helyünk
    Azerbajdzsán
    Luxemburg
    Liechtenstein
    Lettország
    Izland
    Kazahsztán
    Macedónia
    Magyarország
    (*A fenti országok már csak
    egy-egy EL-szereplővel képviseltetik
    magukat a kontinensen)"

• Effe88
    A tanú

:D:D:D
  • passatgt
    fogalmam nincs miről beszélsz
  • Grenzjager
    és ki fog végülis vért pisálni? mert nagyon nem mindegy

"Ez a fasiszta pribék az én vesémet is lerugdosta. Az sem volt ám egy népünnepély. Időnként még most is véreset vizelek. Spongyát rá, ne dédelgessük egyéni sérelmeinket."
  • passatgt
    úgylegyen
  • Grenzjager
    amúgy pörögni kell
    KIJUTOTTUNK A 2016-os EB-re !? Yuuuuúúhéééj!!

"Több száz kilométert, a székelyföldi Tusnádfürdőig utazott Csányi Sándor OTP-vezér, az MLSZ elnöke, hogy bejelentse, gyökeresen meg fogja reformálni a magyar focit: több száz pályát, stadiont újítanak fel, megduplázzák az igazolt focisták számát és a válogatott 2016-ban már ott lesz az EB-n. Kubatov Gábort fideszes pártigazgató azt ígérte, fizetett hirdetésként mutatja be a Fradi gazdálkodását, aminek vezetését nem politikai okok miatt vállalta el. A romániai rendezvényre számos magyar állami vezető és fideszes vezető ugrott be bulizni. "

A rohadék ultrák meg huligánok már megint bevitték a politikát a stadionba, megint a szurkolók... példás büntetést nekik, de miért lesz a stadionokban az exhuligán securitiseknek rendőri joga az már senkit sem zavar...

Na de ez legalább tuti, ez nem kérdéses,
    a 2016-os EB-én kint leszünk. Ez fasza
    Tusványoson Csányi és Kubatov (hvg.hu)

"Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik, és aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló." :))
  • ressy14
    A Bajnokcsapatot mindenki utálni szokta, de már hozzászoktunk. Jövőre meg tuti BL csoportkörösek leszünk, mert OV biztos béel szereplőt akar csinálni a fiából, ha már neki nem jött össze semmi komolyabb.
  • Grenzjager
    eddig se szívlelte őket senki, mert a fennálló hatalom csapata,

...de ettől függetlenül az összes pesti csapat szurkolói spec a honvédosok valamint a győriek szeretik őket:))