Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szép volt fiúk!!!<#eljen><#hawaii><#wave>

jajj, nah, helyesbítve: bárki is jön 😄
Matthew Prosac
úgy ahogy mondod. elsõsorban magyar vagyok, minden más csak utánna jön... a United is!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

szarni bele, bárki jönne, a Loki miatt mennék fel...
Matthew Prosac
Arsenal Manchester vagy Chelsea? Olyan mindegy!!!!!!!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

😄DDDDDD
arsenal topikban mi másról álmodunk. 😊
a gatyám is rámenne 😄
Matthew Prosac
képzeljtek el egy ilyen csoportot hogy Manchester - Real Madrid - Lyon - Debrecen. OMG!

fsgh
14év... 5éves voltam amikor a Fradi megtette ezt.

GRAT Loki!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

örömömben sírok... <#rinya><#smile>
szucsy89
ez de jó
Matthew Prosac
azt hiszem nem kövez meg az a kedves nsofórumhozzászóló, ha elcsenem a bejegyzését:

Háromnegyed kilenckor felcsendül egy dallam, - mióta vártam, hogy ismét magyar földön halljam! A kezdõkörben gyerekek rázzák a leplet, Az elmúlt években nem láthattunk ennél szebbet. A Puskás zöld gyepén csillagok hullámzanak, Egész addig, míg a hegedû húrjain játszanak. MasterCard, PlayStation és Heineken reklámok, Az érzés felbecsülhetetlen. Valóra váltak az álmok. Piros-fehér színekbe öltözve a szektorok, Hajrá Loki! – üvölti több tízezer torok. Csupa boldog ember a lelátón körülöttünk. Jó estét Európa! Itt vagyunk, megjöttünk!

mosoporr
Grat a Csapatnak!

De igy meg hamar kevés lesz az a 32ezer hely a stadionba de legalább lesz bevétel a stadionnak is amibõl már csak jut a lelátokra.
irány a BL meg a Puskás Ferenc Stadion 😊 <#worship><#eljen><#worship>

zaki
óriási grat <#worship>

Matthew Prosac
gyerekek. ilyenkor nem vagyok túl beszédes. csak annyit hogy csodálatos. megértük!

<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

HATALMAS GRAT A LOKINAK!

<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>
Firerock
grat LOKIKA😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
a Honduraszi négus jól játszott de a Rudolf....

Köszönjük Platini <#worship> Nah végre!

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

passatgt
na retteghet a real meg a barca

passatgt
fú milyen mûesés😄

Matthew Prosac
második félidõre feljavult hálistennek

Ramos jól játszik, nagyon hasznos ott középen
Matthew Prosac
???

polluxware
Szerintem meg popovicsnak görbül a hajtókarja.. lehetett látni az elõzõ fordulónál is alig bírta kiéleszteni. Sztem ebbõl még ragadás is lehet

Matthew Prosac
végre jön Dombi, helyes!

Matthew Prosac
én meg holnap reggel kreszvizsgázom, szóval... (nem pesten)

LasDen
mondjuk értelmesebbek a megnyilvánulásai mint múltkor Vinczének...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ja én is szívesen ott lennék... de nem volt pénzem jegyre... :S
Hajrá!

Ramos és Rudolf jól játszik, nemtudom, hogy te mit nézel...
szucsy89
én is röhögtem egyet😄
Matthew Prosac
gyerekek ez eddig mesés, majdnem elbõgtem magam a góloknál hogy nem lehetek most ott 😞
ha Herczeg András jó "manager" akkor Ramost lekapja a pályáról, mert elõbb utóbb kiállítás lesz a vége, nomeg nemis igen találta a helyét. Czvitkovics beljebb húzódhatna, helyette Dombi pedig mehetne jobbszélre.

LasDen
mi a faszt keres itt a Kemény Dénes??? O_o

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Eddig nagyon jó fiuk, ebbõl is látszik h a labdabirtoklas nem minden....
Csak így tovább, Hajrá LOKI, Hajrá MAGYAROK!!!!!

szucsy89
na ugye délelõtt valakik fikázták Rudolfot hogy a legszarabb a Lokiban és tessék rácáfolt😊
Firerock
na az Oroszlánt meg a Honduraszi négust le kéne kapni no meg Rudit
Rudi is nagyon nyenge volt a gólt kivéve,nem nagyon tudja levenni a labdát

nincs mese, a loki bizony ott lesz a bl csoportkörben! <#eljen>
SLICK
Mindegy, ugyanabba a csapatba tartoznak 😄

az a baj, hogy szerintem ott jódarabig a b-csapat játszik majd 😄 bár a Vinicius gyereket én nagoyn komálom
passatgt
kicsit sem geci hajdú😄

azért be ne szarjatok

SLICK
nálam pedig ez nagy szó, ha magyar focit is nézni fogok 😄

passatgt
na most nem szabad elbízni magunkat mert megbasznak

SLICK
Bazz most már szurkolni fogok a Lokinak mint magyar csapatnak a bajnokságban is. Kibaszott szép gólok bazz!

uramIsten, lemegyek hídba, pedig nemis tudok :|
TE JÓ ÉG MEKKORA GÓL!
Úristen Mekkoraaaa Góóól 😮

REAL MADRID

passatgt
RUDOLF BAZMEG EZAZ😄DDDDDDDDDD