Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lol, nemtudod elolvasni a csapatnevet mikor kihúzzák? 😄
mosoporr
mi van a bl.tv2.hu-val???az a másik tök szaggat,meg nem is magyar.

jósolok egyet:

D csoport:
Arsenal
Fiorentina
CSKA Moszkva
Debrecen

<#idiota><#idiota>
passatgt
bl.tv2.hu-n is lehet nézni😊

itt lehet majd nézni a bl sorsolást

kíváncsi leszek a loki csoportjára!
Zsolti9014
Nem tudom, lehet bennem van a hiba, de nem értem azokat az embereket akik nem bírják felfogni és értékelni a Loki sikerét, és folyton fanyalognak, fikáznak. Nem igaz, hogy ebben az országban semminek nem tudnak örülni egyesek.

Ha a válogatott nem jut ki a VB-re, az lesz a baj, hogy hú, de szar, már 24 éve nem voltunk kint, de szar ez a magyar foci. Ha kijutunk (remélem kijutunk!) akkor meg az, hogy hú de szar, minek jutottunk ki, ott úgyis majd megszopatnak minket.

Komolyan mondom, vicc amit néhány ember produkál, és itt az SG-n még kevesen is vannak, de ami tegnap nso.hu-n ment hozzászólásokban...no comment.

Hajrá Magyarország!

Rudee
Tisza gólt lõtt abelga 2. vonalban.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Én sem várom,hogy az elõdöntõig vigyék ( nagy esélye nem is lehetne...),de azé egy BL-hez méltó játékot várok a DVSC-tõl,és attól függetlenül,hogy nyertek tegnap,ez nem volt az...mind1 majd az elsõ meccsen meglátjuk...lehet visszakell majd vonnom mindezt,örülnék is neki<#worship>
WuFraZselic
miért ne lenne benne logika? õk hajtottak, nekik kellett futni az eredmény után, mi meg kontráztunk, ahogy azt kell... és ha kicselezte a védõket, so what? mi pedig 4 gólból 3at 16oson kivülrõl vágtunk be...
akkor te most mit is vársz? azzal az állítással, hogy 6-0ra fogunk kikapni biztosan, kb úgy beszélsz, mintha minden BL-ben induló csapatnak azonos, 1:32 esélye lenne megnyerni a serleget, de a Debrecennek nem, míg a Levszkinek igen... fogd már föl, hogy senki nem várja, hogy elõdöntõig menjen a csapat, de végre 6, igen magas szinvonalú meccsen is bizonyíthat egy magyar csapat 14 év után... nehéz ezt megérteni, tudom, érettségi kell hozzá vélhetõen

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

banok
Herczeg azt nyilatkozta, hogy nem valószínû, hogy igazol még a Loki.
Szerintem kéne, pl. ott a csapat nélküli Szélesi.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

passatgt
elõny:
egyrészt kapnak pénzt, nem csak az uefatól (reklámok, játékosok eladása, jegyárak, ajándéktárgyak, mezek stb...), következõ szezonban õk is és több másik magyar csapat is közelebb jut a bl-hez és a európa kupához(kevesebb selejtezõt kell játszani), lesz egy fasza stadionjuk(gondolom én) és még sorolhatnám

hátrány:
hm, ez nincs

Semmi logikus nincs abba,hogy hátrányban voltak és ugy uralniuk ,,kellett'' a mezõnyt,a loki meg azér küzdött,hogy végre bennlehessen magyar csapat a bl-bemtehát ugyanugy volt miért hajtani mindkettõ csapatnak...egyébként erõsebb is a levszki és ez látszott is...azért amikor egy noname levszki csatár kicselez ugy 4 dvsc-st,hogy azt se tudják hol a labda,azért elgondolkodtató,hogy majd tegyük fel egy kaká vagy henry ellen mitcsinálnak...
WuFraZselic
és ha a levszki jut be, annak lenne értelme? mintha bármivel is erõsebb lenne mint a loki... õk voltak hátrányba, még szép hogy uralták a mezõnyt, de tudod a focit gólra játszák ha jól emlékszem

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

mit kell ezen átgondolni?<#wow3> oké,hogy a loki jutott tovább,de ha igy játszanak mint a levski ellen a bl-ben is,akkor értelme se volt bejutni...ja de,kaptak 2 milliárdot,hudejó
Matthew Prosac
aludj rá egyet, és holnap gondold át újra az egészet

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Gunnersboy
attol hogy a levski jobb volt, mégis a loki van ott a bl-ben és nem õk

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

WuFraZselic
"ha csöndben maradtál volna, ..."

akkor magyarázd el lécci<#buck>
úgy látszik nem érted ezt az egészet...
NEm értem miért isteniti most mindenki a Debrecent...oké,nagyszó h bennvannak a bl-be,de egyértelmûen látszott tegnap is,hogy a sofia sokkal jobban játszott,csak volt 2 szaros helyzetünk abból 2 gól...makk...ilyen játékkal egy barca,vagy liver,vagy akármelyik csapat ellen akkora 6-0-ra kikapunk,hogy csakugy psilog majd a DVSC... <#idiota>
LoSA
Hajrá Debrecen!! 😊 Nagyon jó volt a tegnapi meccs! Remélem, hogy fellendülõbe a Magyar Foci! 😊

Gunnersboy
nem, ki a hátsókertbe -.-

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Banano
Ki a vb-re?xD

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

<#wilting><#wilting><#wilting>
Banano
Hova jutna tovább?

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

már csak az kéne! <#eljen>
Zsolti9014
Ez hatalmas! Gratulálok a Debrecennek!

5 éves voltam amikor a Fradinak sikerült, azokat a felvételeket az EuroFradi sorozatban láttam néhány éve, de most élõben is láthatok magyar csapatot a BL-ben! Remélem nemcsak TV-élõ mûsorban. Jó lenne legalább egy hazai meccsre kimenni.

Hajrá Magyarország!

Tyler1
istenem ha a válogatott is továbbjutna...<#vigyor5>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

djano
Nyert a loki szenzáci szép volt fiuk!!

CB:308-as Kis Janó&#9829;&#9829;&#9829;Monaa&#9829;&#9829;&#9829; Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

szucsy89
õ tényleg nagggyon jó volt már szerencsém látni nekem is
Banano
Megindult...már 15éve "indul".."indul..végre..".."indul..talán"...

<#worship>
galmat
"A magyar név megint szép lesz,
Méltó régi nagy hiréhez;
Mit rákentek a századok,
Lemossuk a gyalázatot!"

Köszönöm fiúk a mai estét, életem egyik legszebb napjává tettétek!! Jó volt ma MAGYARNAK lenni végre!!! És az álom folytatódik...

desigo
gratula !
ez szép volt...
Atti12
Grat a Csapatnak!! 😊) Jó volt õket látni, végre valami megindult itt Mo.-n is 😊

áh, ez nem a fradi
passatgt
csak nehogy elkúrják a pénzt, jó magyar szokás szerint

rooney8
Szép volt fiúk!!<#worship>
igaz csak az 50. perctõl láttam :S

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

gondolom a mai alapemberek nem igazán fognak kezdeni a bajnokikon, de ennek azért kicsit örülök is, mert Vinicius legalább több lehetõséghez jut, amúgy azért áradozok róla ennyit, mert láttam Barcikán játszani még a DEACban ellenünk és olyan technikai tudást eddig még max csak külföldi meccseken láttam...
Rudee
Fektessék.
Kár, hogy az NB1re nem sok energiájuk marad így.

de még az edzõpályát is elvesztették anyagi gondok miatt, ha jól tudom, szóval azért nem volt olyan rózsás a helyzet, most pedig azt nyilatkozták, hogy elsõsorban az utánpótlásba fektetnék a pénzt
Rudee
Ilyen téren eddig se volt gond. Eladták Sidibe-t, Kouemaha-t meg nemtom már kit.

KAMIONOS KOGYO
SZÉP SZÉP SZÉP!!!
<#worship><#worship><#eljen>

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

de anyagilag stabil alapokon lesz a debreceni foci és ez a fontos
Rudee
Ez az új lebonyolítási rendszer kétségtelenül jól jött a Debrecennek.
Igaz, hogy elég brutális csoportot fognak kapni, ahonnan csont nélkül kiesnek, dehát ez van.

mosoporr
Valaki nem linkelne be 1 Queen dalocskát?

Yulcsa
grat, szép volt fiúk! <#taps><#taps>

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)