Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
D csoport:
Arsenal
Fiorentina
CSKA Moszkva
Debrecen
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Ha a válogatott nem jut ki a VB-re, az lesz a baj, hogy hú, de szar, már 24 éve nem voltunk kint, de szar ez a magyar foci. Ha kijutunk (remélem kijutunk!) akkor meg az, hogy hú de szar, minek jutottunk ki, ott úgyis majd megszopatnak minket.
Komolyan mondom, vicc amit néhány ember produkál, és itt az SG-n még kevesen is vannak, de ami tegnap nso.hu-n ment hozzászólásokban...no comment.
Hajrá Magyarország!
akkor te most mit is vársz? azzal az állítással, hogy 6-0ra fogunk kikapni biztosan, kb úgy beszélsz, mintha minden BL-ben induló csapatnak azonos, 1:32 esélye lenne megnyerni a serleget, de a Debrecennek nem, míg a Levszkinek igen... fogd már föl, hogy senki nem várja, hogy elõdöntõig menjen a csapat, de végre 6, igen magas szinvonalú meccsen is bizonyíthat egy magyar csapat 14 év után... nehéz ezt megérteni, tudom, érettségi kell hozzá vélhetõen
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Szerintem kéne, pl. ott a csapat nélküli Szélesi.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
egyrészt kapnak pénzt, nem csak az uefatól (reklámok, játékosok eladása, jegyárak, ajándéktárgyak, mezek stb...), következõ szezonban õk is és több másik magyar csapat is közelebb jut a bl-hez és a európa kupához(kevesebb selejtezõt kell játszani), lesz egy fasza stadionjuk(gondolom én) és még sorolhatnám
hátrány:
hm, ez nincs
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
5 éves voltam amikor a Fradinak sikerült, azokat a felvételeket az EuroFradi sorozatban láttam néhány éve, de most élõben is láthatok magyar csapatot a BL-ben! Remélem nemcsak TV-élõ mûsorban. Jó lenne legalább egy hazai meccsre kimenni.
Hajrá Magyarország!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Méltó régi nagy hiréhez;
Mit rákentek a századok,
Lemossuk a gyalázatot!"
Köszönöm fiúk a mai estét, életem egyik legszebb napjává tettétek!! Jó volt ma MAGYARNAK lenni végre!!! És az álom folytatódik...

igaz csak az 50. perctõl láttam :S
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Szar Bayern, szar Bayern :)
<#worship>#worship><#worship>#worship><#eljen>#eljen>
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Igaz, hogy elég brutális csoportot fognak kapni, ahonnan csont nélkül kiesnek, dehát ez van.
Szar Bayern, szar Bayern :)