32945
Magyar Foci
-
#13799 És kit játszatnál helyette? Komlósit??? szvsz jelenleg nincs nála jobb Juhász mellé, sajnos... -
#13798 Az E csoporttal jobban jártunk volna, ott mindenki verhető egy esetleges jó játékkal. De hát Brazília úgyis messze van -
Takezó #13797 Én továbbra sem érzem a kivételezést, sem játékvezetői szinten (lásd Lipták a szuperkupadöntőn), sem a felsőbb vezetésben. Mielőtt a halasztást említed, ott három nap volt a meccsek között (vasárnap, szerda), míg a többi csapatnál ugye legrosszabb esetben is vasárnap, csütörtök.
off: hadd jegyezzem meg, hogy Liptákot a futballtól is eltiltanám, csak ne játsszon a válogatottban - a sebessége megegyezik egy terhes anyatetűével:( -
#13796 A "pofátlan" kivételezéshez a szurkolóknak nincs közük, bár kicsit engem is zavar, hogy a fairplay egyre kevésbé számít, de a pályán nem a vezetők játszanak, lásd. tegnapi meccs. -
#13795 nem, hanem a pofátlan kivételezésre:)
és mielött belekezdenél nem, nem örülnék neki ha mindez a vidi helyett nálunk lenne jelen... -
Takezó #13794 az irigységre gondolsz mint a vidifóbia kialakítójára?: ) -
#13793 hidd el mi is unjuk már, hogy sorra jönnek azok a döntések amik alapján a vidifóbia kialakult, és egyre inkább megerősödik mindegyik csapat szurkolói között:) -
#13792 Eddig 5 tétmeccs ment le. Nálatok lehet, hogy az azonnali száműzetés bevált(...), mi azért adnánk nekik egy kis időt összeszokni, ha nem sértődsz meg...
(A vidifóbiátok kezd kissé unalmas lenni.) -
Grenzjager #13791 A Vidike még fáradt a Graz után ... meg még néznek, hogy a dióknál is spanyolok vannak, de bazze azok tudnak focizni is....
A követelőző paksiak meg már megint pofátlanul halasztást kértek... A rohadékok, mire fel? Ők csak Székesfehérváron játszanak, de nem Fejér megyeiek. Jegyezzék már meg..... Szóval egyre jobb az MLSZ, mert most csak egy csapat a kivételezett, mert egy csapat, egy a zászló :) és a többinek kuss :))))) -
#13790 reméljük rohamos mértékben elkezd emelkedni a tengerszint északon... -
#13789 attól függ mi a cél... ha a 4-5. hely, akkor necces, ha annál feljebb akkor esélytelen:D -
#13788 Nem necces az, hanem esélytelen. -
#13787 lol
VB-sorsolás
Ez lett a csoportunk: Hollandia, Törökország, MAGYARORSZÁG, Románia, Észtország, Andorra.
Necces lesz. -
#13786 a kaposvári nézők mindig az ellenkező irányba fújták a labdát....így nem lehet játszani....:D -
karajjj #13785 gyors volt :D -
#13784 -
karajjj #13783 ja még a vasasnak és a halinak sincs pontja -
karajjj #13782 nem néztem az nyilatkozatokat, Szóza nem mondta, hogy nagy volt a fű meg fura volt a labda? vagy mondjuk most lehet arra is fogni, hogy direkt a kaposváriaknak esett az eső :D -
#13781 én a helyükben hagynám dolgozni aztán évvégén meglátják....kiesni nem fognak és új edzővel meg nem lennének előrébb mint mészöllyel....:D -
karajjj #13780 de úgy, mint a megváltót :D -
#13779 mészülyt megin kirúgják aztán fél év múlva visszahozzák.....:D -
karajjj #13778 újpest is -
#13777 ZTE megint nullázott -
geo91 #13776 tényleg nem volt az év meccse, de a 4-0 az 4-0, és a 3 pont az 3 pont... :D -
#13775 3 forduló után, de a pécs vezet -
karajjj #13774 mi lett a kapussal? nemfigyeltem -.- -
karajjj #13773 vidi is kula most -
#13772 ez a vasas csont nélkül megy az mtk mellé.....de engem a honvéd se kápráztatott el nagyon.... -
#13771 -
#13770 bye-bye mészöly:D -
karajjj #13769 a siófok 2:0-ra megy az újpest ellen -
#13768 nem sokra 1-0 -
geo91 #13767 köszi puszi, négy nyuszi -
karajjj #13766 na nézzük a vidi mire megy a hosszúra vágott fűvel meg a spéci labdával kaposváron :D -
#13765 meg mert vidéki:D -
#13764 igen -
Takezó #13763 most mi bajod ezzel? azért kevésbé magyar, mint Koman, mert fekete a bőre? -
#13762 na kongói apa magyar anya,gyönyörű -
#13761 Matondo Franck Gerard
ezt a szerencsétlent magyarozza le az ns? -
#13760 Győr-Haladás 1-0
Edzői nyilatkozatok:
"Csertői szerint az ETO egy góllal jobb volt a Haladásnál"