32945
Magyar Foci
-
#31097 2 évig van szerződése Dollnak, ha elmegy akkor nem kirugni fogják hanem mert kivásárolja valami balfasz bundeszliga csapat, és valóban szarrá verik az mb1-es mezőnyt és bajnokok lesznek , ja és az normális és teljesen rendben van hogy nem fognak bejutni se a bl se az el csoportkörbe. -
#31096 folytassa így tovább, és ha a végén 18-20 gólja lesz akkor lehet mondani, hogy jó szezonja volt... -
#31095 Neki jól megy a szekér, nem fog egyhamar haza jönni.... -
#31094 Nikolics gólt lőtt a tegnapi Piast Gliwice-Legia meccsen (2-1-re kikaptak),5 bajnoki után 6 gólnál jár,és vezeti a góllövőlistát. -
#31093 Majd kis adóemelésből hazahozzák Zsuzsit -
#31092 Engem inkabb az aggaszt,hogy a csapat ket motorja jovo nyarra biztos elfogynak (Gera,Hajnal), mar telen a potlasukat biztositani kene a dagadt szolisnak -
#31091 A cél a bl ahol nem kiemeltként rögtön kiüsse valami partizán belgrád, hogy aztán a milliárdos állami pénzből itthon megint elverjen mindenkit -
#31090 Idén a fradi fogja végig verni a mezőnyt a győzelemig? aztán ők is kirúgják az edzőt? -
#31089 Na addig kellett elkapni a vidit amíg gyengusz. Szerencsére sikerült -
#31088 lelátóról : "Bekő még a Vasas is megveri a videotont!" ezt a fos diót csúnyán kifogja fütyülni meccs végén a saját tábora
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.08.15. 19:40:00 -
#31087 Bekőnek ennyi is volt,szerintem hétfőn kirugják -
#31086 Nincs isdn vonal kökapcsoláshoz. 2015 -
Janika114 #31085 Bobál Gergely interjú
Korábban egy NSO-s interjút olvastam vele, amiből az jött le, hogy egy nagyképű beképzelt srác, de ebben most sokkal szimpatikusabb lett. Sok sikert neki. -
#31084 bajner effekt :D -
#31083 hat gól a harmad osztályban..... -
#31082 A La Gazzetta Dello Sport értesülései szerint Novothny Somával szerződést hosszabbított a Napoli, de a magyar csatár nem kerül vissza a nápolyiakhoz, hanem valószínűleg hazatér Magyarország, és a DVTK-ban folytatja a pályafutását.
A Nemzeti Sport érdeklődésére a diósgyőriek nem erősítették meg a hírt. Novothny az elmúlt két szezonban 55 meccsen lépett pályára az olasz harmadosztályban, de csak hat gólig jutott. A sportlap a solonapoli.com-ra hivatkozva azt írja, a Napoli ennek ellenére nem engedte el a játékost, hanem 2017-ig meghosszabbította a szerződést, így csak kölcsönbe kerülhet a DVTK-hoz. -
#31081 -
Grenzjager #31080 :))))
Nem értik a Slovan védőit, mert magyarul beszélnek -
#31079 Nyilvan nem csak dumalgatni utazott ki oda,szerintem mostmar tenyleg lesz valami,eddig ez a "pletyka" a legkomolyabb. Mondjuk amilyen nevekrol indultunk (Inter,Pool,Lazio,Hertha,Besiktas) elegge gyenge ez a bursaspor :D Bar a fent emlitett csapatok kozul max a Hertha volt realis -
#31078 Ez még nem bizti. -
#31077 Ezt csak akkor hiszem el, ha felszáll a fehér füst -
#31076 zsuzsi -> bursasport -
#31075 btw legtöbb lájkot ha megnézed a büszkénk vagy xy úszónkra! postok kapják :D -
#31074 240kból 1800 az már inkább negatív -
#31073 nekem kifejezetten tetszett de hát na nem vagyunk egyformák :DD -
#31072 1800+ likeot kapott...:D
Ennyi a bázis trollfocis akik mindent lijeolnak :c -
#31071 ezt szavazzuk meg, hogy töröljem vagy ne, mert szerintem értékelhetetlenül szar:D -
#31070 -
#31069 Jovonyaron elviszi egy BuLi csapat 5-6 misiert es majd lehet rohogni furagyőzin :D -
#31068 Burcsa te szerencsétlen:D
A Nemzeti Sport Online Lengyelországból származó értesülései szerint a Legia Warszawa konkrét vételi ajánlatot kapott júliusban szerződtetett csatáráért, Nikolics Nemanjáért az angol másodosztályú Readingtől. A varsóiak azonban élből visszautasították a meg nem erősített hírek szerint csaknem kétmillió eurós ajánlatot. -
#31067 ennek is félelmetesen beteg arckifejezést sikerült kreálni mint a Fradi csirkének... -
#31066 2015 augusztusában?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.08.11. 06:23:36 -
#31065 off Riválist kapott a Fradi-csirke a budapesti vb kabalapulijával
Kabalaállat készítő vb-t kéne itt rendezni, garantált siker... :D -
#31064 háromszor játszik egymással két csapat -
#31063 33 meccs lesz de sietnek h a 3 hónapos pihi mellett hamar be tudják fejezni EB előtt heti egy meccsel....
Sorozatterhelés....
Miriuta mondta v ki, hogy ledöbbent h itt senki nem tiszteli az edzőt, hanem a játékosok mondják meg kb h mit csináljanak edzésen. legalábbis a magyarokról mondta h leesett az álla amiket tapasztalt elején. -
SzocsA #31062 Nos már 4 meccset lejátszottak, szeptember végére véget ér az első forduló. Mit fognak csinálni ezek 5 hónapon át?
Vagy lesz ilyen rájátszás? kettéosztják a tabellát és még lesznek + meccsek?
Akkor mi a fasznak csinálnak stadiont? hülye vagyok nem értem.
Angliában a premier ligán kívül ami 20 csapatos az összes 24 csapatos. az 46 meccs mindenkinek. van még vagy 5 fajta kupameccsük. ha ne adj isten még ezekben is játszanak szép kis meccsszámok jönnek össze.
szóval elfáradtak? biztos ezért csökkentették le a bajnokágban lévő csapatokat, hogy legyen 6 hónapos feltöltődésük. -
#31061 Ha egyszer ez az igazság...
Nem mer itthon senki se ilyen nagy terhet felvállalni, talán Doll(bár ebben sem vagyok biztos), hogy meg meri izzasztani a játékosokat.
Ilyen a magyar foci, ez a realitás. -
#31060 Casoni is ezt mondta, sorozatterhelést nem bírják, ezen a héten nem csinálnak mást, csak pihennek:D -
#31059 "Hosszú sorozat után állunk, ennek megfelelő mértékű fáradtsággal." Teknőc Elemér tegnapi nyilatkozata
Van pofája hosszú sorozatról beszélni,amikor augusztus 7.-én reggel már úgy keltek fel a Loki játékosai,hogy marad a bajnokság,meg a kupa...Meg 5 hét alatt játszottak 10 meccset,és ez fáradtá teszi a csapatot,hát ne haragudjon meg,de nézze már meg Angliában mit csinálnak karácsonytól újévig...ja,fociznak,amíg az itthoni szakálypetik meg szidibék eszik a bejglit -
#31058 Te meg mit trollkodsz itt?