32945
Magyar Foci
  • LSSAHPAUL
    2 évig van szerződése Dollnak, ha elmegy akkor nem kirugni fogják hanem mert kivásárolja valami balfasz bundeszliga csapat, és valóban szarrá verik az mb1-es mezőnyt és bajnokok lesznek , ja és az normális és teljesen rendben van hogy nem fognak bejutni se a bl se az el csoportkörbe.
  • LasDen #31096
    folytassa így tovább, és ha a végén 18-20 gólja lesz akkor lehet mondani, hogy jó szezonja volt...
  • LasDen #31095
    Neki jól megy a szekér, nem fog egyhamar haza jönni....
  • bakkerman
    Nikolics gólt lőtt a tegnapi Piast Gliwice-Legia meccsen (2-1-re kikaptak),5 bajnoki után 6 gólnál jár,és vezeti a góllövőlistát.
  • dave9004
    Majd kis adóemelésből hazahozzák Zsuzsit
  • bakkerman
    Engem inkabb az aggaszt,hogy a csapat ket motorja jovo nyarra biztos elfogynak (Gera,Hajnal), mar telen a potlasukat biztositani kene a dagadt szolisnak
  • dave9004
    A cél a bl ahol nem kiemeltként rögtön kiüsse valami partizán belgrád, hogy aztán a milliárdos állami pénzből itthon megint elverjen mindenkit
  • LasDen #31090
    Idén a fradi fogja végig verni a mezőnyt a győzelemig? aztán ők is kirúgják az edzőt?
  • dave9004
    Na addig kellett elkapni a vidit amíg gyengusz. Szerencsére sikerült
  • bakkerman
    lelátóról : "Bekő még a Vasas is megveri a videotont!" ezt a fos diót csúnyán kifogja fütyülni meccs végén a saját tábora
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.08.15. 19:40:00
  • bakkerman
    Bekőnek ennyi is volt,szerintem hétfőn kirugják
  • dave9004
    Nincs isdn vonal kökapcsoláshoz. 2015
  • Janika114
    Bobál Gergely interjú

Korábban egy NSO-s interjút olvastam vele, amiből az jött le, hogy egy nagyképű beképzelt srác, de ebben most sokkal szimpatikusabb lett. Sok sikert neki.
  • bakkerman
    bajner effekt :D
  • LasDen #31083
    hat gól a harmad osztályban.....
  • bakkerman
    A La Gazzetta Dello Sport értesülései szerint Novothny Somával szerződést hosszabbított a Napoli, de a magyar csatár nem kerül vissza a nápolyiakhoz, hanem valószínűleg hazatér Magyarország, és a DVTK-ban folytatja a pályafutását.

A Nemzeti Sport érdeklődésére a diósgyőriek nem erősítették meg a hírt. Novothny az elmúlt két szezonban 55 meccsen lépett pályára az olasz harmadosztályban, de csak hat gólig jutott. A sportlap a solonapoli.com-ra hivatkozva azt írja, a Napoli ennek ellenére nem engedte el a játékost, hanem 2017-ig meghosszabbította a szerződést, így csak kölcsönbe kerülhet a DVTK-hoz.
  • AnuluWork #31081
  • Grenzjager
    :))))
    Nem értik a Slovan védőit, mert magyarul beszélnek
  • bakkerman
    Nyilvan nem csak dumalgatni utazott ki oda,szerintem mostmar tenyleg lesz valami,eddig ez a "pletyka" a legkomolyabb. Mondjuk amilyen nevekrol indultunk (Inter,Pool,Lazio,Hertha,Besiktas) elegge gyenge ez a bursaspor :D Bar a fent emlitett csapatok kozul max a Hertha volt realis
  • banok
    Ez még nem bizti.
  • dave9004
    Ezt csak akkor hiszem el, ha felszáll a fehér füst
  • passatgt
    zsuzsi -> bursasport
  • Jim Morrison
    btw legtöbb lájkot ha megnézed a büszkénk vagy xy úszónkra! postok kapják :D
  • dave9004
    240kból 1800 az már inkább negatív
  • bakkerman
    nekem kifejezetten tetszett de hát na nem vagyunk egyformák :DD
  • Jim Morrison
    1800+ likeot kapott...:D
    Ennyi a bázis trollfocis akik mindent lijeolnak :c
  • passatgt
    ezt szavazzuk meg, hogy töröljem vagy ne, mert szerintem értékelhetetlenül szar:D
  • bakkerman
  • bakkerman
    Jovonyaron elviszi egy BuLi csapat 5-6 misiert es majd lehet rohogni furagyőzin :D
  • passatgt
    Burcsa te szerencsétlen:D

A Nemzeti Sport Online Lengyelországból származó értesülései szerint a Legia Warszawa konkrét vételi ajánlatot kapott júliusban szerződtetett csatáráért, Nikolics Nemanjáért az angol másodosztályú Readingtől. A varsóiak azonban élből visszautasították a meg nem erősített hírek szerint csaknem kétmillió eurós ajánlatot.
  • bakkerman
    ennek is félelmetesen beteg arckifejezést sikerült kreálni mint a Fradi csirkének...
  • AnuluWork #31066
    2015 augusztusában?

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.08.11. 06:23:36
  • ReszegKoldus
    off Riválist kapott a Fradi-csirke a budapesti vb kabalapulijával

Kabalaállat készítő vb-t kéne itt rendezni, garantált siker... :D
  • passatgt
    háromszor játszik egymással két csapat
  • dave9004
    33 meccs lesz de sietnek h a 3 hónapos pihi mellett hamar be tudják fejezni EB előtt heti egy meccsel....
    Sorozatterhelés....
    Miriuta mondta v ki, hogy ledöbbent h itt senki nem tiszteli az edzőt, hanem a játékosok mondják meg kb h mit csináljanak edzésen. legalábbis a magyarokról mondta h leesett az álla amiket tapasztalt elején.
  • SzocsA
    Nos már 4 meccset lejátszottak, szeptember végére véget ér az első forduló. Mit fognak csinálni ezek 5 hónapon át?
    Vagy lesz ilyen rájátszás? kettéosztják a tabellát és még lesznek + meccsek?
    Akkor mi a fasznak csinálnak stadiont? hülye vagyok nem értem.
    Angliában a premier ligán kívül ami 20 csapatos az összes 24 csapatos. az 46 meccs mindenkinek. van még vagy 5 fajta kupameccsük. ha ne adj isten még ezekben is játszanak szép kis meccsszámok jönnek össze.
    szóval elfáradtak? biztos ezért csökkentették le a bajnokágban lévő csapatokat, hogy legyen 6 hónapos feltöltődésük.
  • DaemoonHunter
    Ha egyszer ez az igazság...
    Nem mer itthon senki se ilyen nagy terhet felvállalni, talán Doll(bár ebben sem vagyok biztos), hogy meg meri izzasztani a játékosokat.
    Ilyen a magyar foci, ez a realitás.
  • passatgt
    Casoni is ezt mondta, sorozatterhelést nem bírják, ezen a héten nem csinálnak mást, csak pihennek:D
  • bakkerman
    "Hosszú sorozat után állunk, ennek megfelelő mértékű fáradtsággal." Teknőc Elemér tegnapi nyilatkozata

Van pofája hosszú sorozatról beszélni,amikor augusztus 7.-én reggel már úgy keltek fel a Loki játékosai,hogy marad a bajnokság,meg a kupa...Meg 5 hét alatt játszottak 10 meccset,és ez fáradtá teszi a csapatot,hát ne haragudjon meg,de nézze már meg Angliában mit csinálnak karácsonytól újévig...ja,fociznak,amíg az itthoni szakálypetik meg szidibék eszik a bejglit
  • dave9004
    Te meg mit trollkodsz itt?