32945
Magyar Foci
-
#13839 Paksiak skót vendégjátékát adja valamelyik TV, vagy marad a stream? -
Takezó #13838 egyébként elvárásaim nekem sincsenek, csak kicsit szomorú lenne a kupaőszt csapat nélkül várni.\ -
#13837 na jó lényegében erre akartam kilyukadni:D -
Takezó #13836 a Hearts az bizony Hearts, ami kábé olyan erős, mint a Fradi - nem mondom, hogy nem jobb, mint a Paks, de azért nem más univerzum: ) -
#13835 hearts az hearts, nem mondom hogy más dimenzió mint a paks, sőt, de inkább ?nagyobb? elvárások nélkül nézem a meccset, aztán hátha sikerül megint mint a tromsö elleni bravúr... -
#13834 Én meg nem mondok semmit, csak ha már lefújták a meccset, sajnos a magyar foci erre nevel. -
#13833 De nagy királyság lenne ha a Paks innen is továbbjutna. -
#13832 A skysports.com értesülései szerint menesztették a skót labdarúgó-élvonalban szereplő Hearts menedzserét, Jim Jefferiest és segítőjét, Billy Brownt. Az edinburghi csapat csütörtökön a Paksot fogadja az Európa-liga harmadik selejtezőkörének visszavágóján.
mondom én hogy sima 0-3 -
karajjj #13831 mint amit előtte miskolcon is csinált, kispénzből elfogadható csapat... -
Solt #13830 Az is igaz... de most meg látod mit művel a Kaposvárral. A Pruknerben picit csalódtam... elképesztő amatőr dolgokat művel a csapat. -
karajjj #13829 vele egy baj van, láttad, hogy amikor szabad kezet kapott a Honvéd padján, akkor mit művelt a csapattal... -
Solt #13828 Pruknert lecserélném Sisára... :)) -
karajjj #13827 azon gondolkoztam, kik várhatják most a 0 pontos csapatok edzőit, Pintér Murinnyónak most éppen szabad lenne a pálya valahova :D -
Grenzjager #13826 Neuchatel–Sion 0–3
Vanczák 2 gól -
Grenzjager #13825 és az durva hogy ez mennyire igaz....
lassan Koszta is visszajön valamelyik csapatba -
#13824 Ha Bogdán és Gulácsi végre rendszeres lehetőséghez jut, akkor lesz. -
paly90 #13823 Jó is lesz ott
40 évesen is fényévekkel jobb mint ez a szlovén lepkekirály -
karajjj #13822 Végh a fradiba igazol :DDD -
#13821 Szűcs -
geo91 #13820 Kemenes! -
Grenzjager #13819 -
#13818 Válogatott szinten sincs egy színvonalas kapusunk. szvsz -
#13817 Diósgyőr-Kecskemét 1-2
-
#13816 szerintem az nb1 legjobb magyar kapusa továbbra is szűcs lali,hiába öreg,de odavágja ezeket a tujveltomikat,meg rádoszokat -
#13815 Potenciál alatt azt értettem, hogy tulajdonos nélküli csődközeli klub voltunk, ahol adott volt egy jó játékoskeret.
A lokiban is volt/van, de náluk már volt főtámogató és mi sem segélyt kaptunk hanem egy főszponzort, az MSZP kormányról meg inkább ne is beszéljünk, magas ívben tettek a magyar sportra. -
pinnacle #13814 Csak ebből az Ranilovics, Mali, Tujvel potyázik. Ennél azért csak van jobb magyar kapus is... remélem legalább is. -
Grenzjager #13813 amúgy érdekes, eddig úgy tartották, hogy pont kapus poszt az, amin még a magyar foci tartja magát.....
Ranilovics (FTC), Novakovics vagy Malinauskas (DVSC), Bozsovics vagy Tujvel (Vidi), Sztevanovics (ETO), Rados (DVTK) .....
van valahol jó magyar kapus az NBI-ben? -
#13812 vidiben potenciál???? a Debrecen ÖNERŐBŐL jutott ki nemzetközi porondra egymást követő két évben!!!! ha az állam nagyon akart volna létrehozni egy siker/kirakat csapatot,akkor megtehették volna(AMIT EL IS FOGADTAM VOLNA,METT AKKORIBAN A LOKI KIBASZOTT JÓ VOLT),de nem tették! jaaaa,hogy akkor még MSZP kormány volt? áhááááá -
Grenzjager #13811 nem, nem ez fáj
de az ETO-t vagy a Honvédot miért nem támogatják? Ezeknél a csapatoknál se 1-2 évre terveznek... lásd a stadionjaikat, utánpótlást.
és igen, röhejesnek veszem ha az államnak csak egy liblingje van, pont mert az államról van szó. pl Diósgyőrön mi lenne ha kapnának még egy pár milliárdot államtól? de nem kapnak, nem kell ezen filózni. Amikor a Vidiben észrevették a lehetőséget, akkor ezalatt mit értessz? mert ekkora potenciál volt és van más csapatokban is. S amikor megkapta az állami dotációt, akkor még egy bajnoki címet sem nyert a Vidi, de ott volt akkor a DVSC vagy az ETO amely még plusz állami segítséggel erősebb lehetett volna, ha a jó nemzetközi magyar klub szereplés lett volna a cél.
S amúgy is, EU van, szabadverseny, ne piszkáljon bele az állam, mert a MOL, MFB nem magán cégek, ellenben a Vidivel (vagy bármelyik klub) amelyek meg magán cégek. Tehát milyen alapon támogat gazdaságilag csak egy magáncéget az állam?
szóval aláírod ha az állam támogat, akkor a gazdagokat kell támogatni a szegényebb klubok meg dögöljenek meg mert szegények, s egy felelős államnak sport területen is így kell gondolkodni? Na ezért nem lesz 3 aranynál több Londonban, s van ott az egész magyar sport amúgy ott, ahol van, igaz ez egy hosszú folyamat, ami mostanság sem állt meg. -
#13810 Miért kellene az egész magyar sportot támogatniuk? A vidiben látnak potenciált, ennyi erővel az MVM is ossza el a támogatásra szánt pénzt az összes magyar klub között. Csakhogy ebben nincs ráció, ha mindenki csak egy kis összeget kap. A legtöbb csapat csődben/veszélyben van, nekik nem jelentene megoldást.
Próbálnak olyan csapatot csinálni ami nemzetközileg is megállja a helyét, de ez egy hároméves terv végén elvárt. Loki mintára, remélhetőleg hosszabb európai szerepléssel és egy vidéki csapattal. Ez utóbbi fáj talán a legjobban a demagógoknak. -
Grenzjager #13809 De az miért jó az államnak hogy a MOL és a Fejlesztési bank kizárólag a Vidit támogatja? Mint a magyar sport támogatói? mert ők csak a Vidit támogatják nem a magyar sportot.
Az MVM még nálunk a Fradinál is felmerült mint szponzor, a másik narancs Kubatov szerint, igaz lesz nálunk pénzügyi elszámoltatás is, csak eredmény nélkül, s logikusan a MVM a Paksot támogatja. No de Fehérvár azért nem Százhalombatta :)
s valahogy máshol nincsenek állami szerepvállalások, esetleg önkormányzati szerepvállalások (pl a DVSC-ben van tulajdonrésze a városnak, illetve mint Fehérváron is a stadiont kapják bérbe az önkormányzattól. De állami cégek.?... s ilyen kiemelkedő magyar állami cégek semmilyen szinten sehol sincsenek, s ez mind ellenszenvet vált ki.
Ennyire erővel a MÁV megtoldhatná évi 2-3 milliárddal a Haladást és a Debrecent mint vasutas egyesületeket. A BKV nyomathatna egy milliárdot a Vasasba :)
Annak örülök ha végre pedig OV megtalálta az Újpest és a DVSC után hogy melyik is a kedvenc csapata. -
#13808 OV itt született, valahol érthető, hogy ez a kedvenc csapata. Meg nem csak nálunk ülnek politikusok a díszpáholyban (beleértve titeket).
A 2. ponttal egyetértek, az MLSz helyében én a vidinek se adtam volna halasztást.
Az első pont meg vicc. Akkor a paksi atomerőmű magáncég?
(a legnagyobb ellenszenv a zöldektől jön, 50 év után nem a pesti csapatokat tolják és egyből lázadnak) -
Grenzjager #13807 1, állami cégek szerepvállalása a Videotonnál, kizárólag ennél a klubnál.
2, érthetetlen hogy a Videoton szemben más csapatokkal miért képtelen az MLSZ szerint is a heti két tétmérkőzésre
3, a Videoton tulajdonosának államtitkári beosztása és túl sok a kormánypolitikus a lelátón -
#13806 bullshit.... -
Takezó #13805 de ez nem válasz arra a kérdésre, hogy miben is kivételeznek a Vidivel, miben is tolják a szekerüket? -
#13804 az hogy az országban te egyedül nem érzed, de még az itt lévő vidi szurkoló is érzi, az a te bajod:D vagy naiv vagy, vagy nem vagy elég vidéki...:D -
#13803 a szurkolokkal nekem sincs bajom fehérváron:) -
Takezó #13802 nézd már meg, hogy mondjuk a szlovéneknél, szlovákoknál a kijutásuk pillanatában a játékosok milyen csapatokban játszottak - nem feltétlen az számít, másfelől pedig hm... Videoton? riszpekt, meg magyar szinten a legjobbak, de nem épp Lipták miatt (vö. Sturm Graz elleni meccsek, amik konkrétan rajta meg a kis barátain mentek el) -
#13801 ugyanmár... hol is játszott eddig, angol harmadosztály? -
Takezó #13800 Kádár Tamás