Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Prosac
ez természetesen Gabe18nak és Isinek szólt

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Sorry késõn van már, legalább örûljönk annak hogy ezzek e reformal már nem szarnak minket is re, és meg kell még ragadni ezt a lehetõséget a BL-hez többször is. És szerintem nem kell 14 évet várnuk BL-csapathoz megint ha ez a rendszer sokáig megy majd. 3 év és szerintem megint lesz olyan magyar bajnok csapat aki letudja érni ezt.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

fiktív focihírekbe nyomd, ott ez viccesebb... :DDDD
Matthew Prosac
leesett, teljesen jogos.
innentõl kezdve a Lokinak nincs sok választása: vagy szétosztja a pénzt a magyar klubcsapatok között, vagy visszaküldi az UEFA-tól kapott honoráriumot a feladónak, azzal a megjegyzéssel hogy "nem lenne fair átvennünk, sry" a tvjogdíjpénzeket a mancs alapítvány kapja, a Loki nem vásárol be, nagynehezen a dobogón végez, a jövõévi kupaküzdelmek második körében pedig búcsúztatja a Szatyor Heszbollah. de a lelkük az rendben lesz, mert milyen dolog lett volna már kihasználni azt a pénzügyi és szakmai elõnyt, amit kemény munkával kiharcoltak maguknak.

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

abban pedig igazat adok, hogy nem valószínû, hogy idén bajnok lesz a Loki, viszont hosszútávon nagyot profitálnak a dologból
2009/2010-es szezon ;)
Én értem a kritikádat. És részben eggyet is értek hogy ilyen sok pénz sok mindenre jó. De egy valamit gondolj el, szerinted 2008/2009-es idényben bajnok lesz a DVSC? Szerintem Nem valószínû. Már most van egy halom elhalasztott mecsük nem fogják tüdõvel bírni ezt az idényt. Mostantól egy fél évig heti minimum 2 meccsük lesz. Ez igen szokatlan itthon. És a BL ben meg nem sétáló focivan mint a ligakupában. Ez az idény csodálatos lesz számukra az biztos, de fizikailag nagyon kemény is, ha bajnokok akarnak lenni.
A másik amire próbálsz rávilágítani, szerintem sokan a nagy boldogságtól még nem is látják, hát most leírnám. Szóval szerintem az egész siker ami van köszönhetõ Platininek. ha nincs ez az egész UEFA reform hogy utolsó selejtezõ körben bajnokok a bajnokokkal, nem bajnokok a nem bajnokokkal játszanak akkor sajnos most is csak sokan a TV-bõl néznénk a Bl-t nem a lelátón. Tavalyi rendszer szerint minimum egy Celtic-et kapott volna a DVSC és nem egy Levski-t. Szóval csókolgassuk Platini kezét aki ezzel a kelet európai labdarúgást akarja feljebb hozni, mert ennek köszönhetjük ezt. A MAN U ellen kiesett DVSC is volt ennyire jó, de hát nem ilyen volt a sorosolás.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

viszont arra nem gondolsz, hogy esetleg több szurkoló megy ki majd a meccsekre, ami azért nem éppen hátrány, meg nõtt ezáltal az UEFA quóciensünk is, ami szintén nem hátrány és ez nem csak a Lokinak hasznos, hanem az összes magyar csapatnak...
Tyler1
*ami

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tyler1
nem Debrecen szurkolónak kell lenni hanem egy magyar csapat szurkolója aki a BL-ben küzd!

Hát Isi kolléga elég nyersen fejezte ki magát,de azért venném a bátorságot hogy részben egyetértsek vele.
Mert mint rivális csapat szurkolója nem érzek késztetést hogy a Debrecen sikerének tapsikoljak.
Ha a Magyar Válogatott elér valami eredményt (végre),azt én szívbõl meg fogom tapsolni,de had ne kelljen már hirtelen Debrecen szurkolóvá avanzsálnom csak mert most õk elértek egy sikert.Ami ráadásul,ahogy Isi is rámutatott,a többi magyar csapatot igen nehéz helyzetbe fogja hozni ami a bajnokságot illeti a következõ években.Már ha okosan használják fel a pénzt.
Ez persze nem HIBÁJA a Debrecennek,hiszen mindenki ezért játszik hogy bajnok legye,nemzetközi porond,sok pénz,stb...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

köszi
utóbbi kettõnek vágom a történetét, hanyatlását. az elsõ hármat összefoglalnátok pár szóban?
Matthew Prosac
Csepel, Gázszer, Stadler, Dunaferr, Sopron, folytathatjuk :)

ja hogy a Diósgyõrrõl már ne is beszéljünk... :D de most nagyon csodálkozok rajtuk, a semmibõl milyen jó kis csapatot raktak össze<#eljen>
Tyler1
minden csapat pénzhiánnyal küzd! addig pedig nem lesz színvonal míg ilyen esetek történnek! és persze az ilyenre meg baszik a minisztérium!

egyedül a gyõri edzõt, Bekvalacot sajnálom... ott lett volna olyan csapat, ami most felvenné a vidivel meg a lokival is a versenyt, csak gondolom beleunt a szarságba, mert nagyon nem akart maradni
nagyon bírom a palóc tájszólását. :DDD
igen, ha kap idõt, szerintem õ is viheti valamire.
Sisa Tibi bácsi viszont jó lesz, remélem, hogy hagyják dolgozni
saját tapasztalatom elég friss, Barcikán most szállt ki az Egri Téglagyár tulajdonosa (asszem még az övé) a csapatot mûködtetõ kft vezetésébõl és ha hiszitek, ha nem, 2 játékos maradt a 18 fõs keretbõl, mert közölték velük, hogy dolgozni is kéne a foci mellett, mert nem tudnak annyit fizetni nekik... így most a volt barcikaiak alkotják a csaptot, akiket visszahoztak a környékbeli NBIII-as meg megyeI-es csapatból, ennyit ér a hûség...
nekem nem volt vele bajom. volt egy (igaz hosszú) hullámvölgye, szerintem kijött volna belõle...
lolmár, tavaly márciusban, mikor ittvolt Barcikán a Honvéd, a pesti szurkolók áttörték a kerítést, aztán a kispad mögött ordították, hogy Supka takarodj...
Tyler1
hát jah sajnos a pénzhiány a gond! senki sem fektet bele, mert nem éri meg senkinek! itt egy komolyabb tõkeinjekció kellene az egész sportnak, meg egy normális sportminiszter aki nem saját zsebére játszana hanem próbálna tenni vmit az egészért!

jól indult egészen addig amíg supka volt az edzõ, aztán hullámvölgybe került, erre hammigway kirúgta... <#wow3> (közös megegyezéssel szerzõdést bontottak... <#wow3>)
az a gond mostanában, hogy aki pénzt is fektet bele, egy idõ rájön, hogy kár pocsékolni a pénzét... egyedül a Hammingway bácsit tisztelem mert õ a Honvédnál bizony komolyan gondolta az elképzeléseit, most tényleg itt a nagy lehetõség a Loki elõtt, ha ügyesen gazdálkodnak, lehet még belõle nagyot alkotni
Matthew Prosac
hiányozni fogsz <#sir>

Tyler1
detto :D
sztem a magyar foci egy vicc a rendszerváltás óta! csak a botrányok jellemzik! és mára senkinek nem szívügye h kivezesse a focit a gödörbõl, persze van aki próbál tenni érte és van aki csak ígér, de változás nincs! az arany csapat idején virágzott a futball-élet itthon! mindeki szerette, nem volt rá rossz szó! Igaz egy olyan rendszer irányította, amely Puskást diszidálásra kényszerítette de mindenki tudta hol van Magyarország és olyan országok fostak tölünk akik azóta töretlenül a foci élmezõnyébe tartoznak...
Itt egy új lehetõség ideje, nemzetközi porondon egy magyar klubcsapat, és a válogatott is a küszöbön áll! És talán a debreceni siker erõt ad a válogatottnak is h kihúzza ezeket a kurva nehéz utolsó köröket és esélyünk legyen végre ismét kijutni a VB-re!

na ez a beszéd!<#eljen>
rooney8
Én se vagyok nagy magyar foci szeretõ (sõt... :) ), de ez azért nagy szó. És még ha nem is szeretem a magyar focit, büszke vagyok a Debrecenre és meg is fogom nézni z összes BL meccsét...

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

galmat
Azért azt hiszem itt az elmúlt pár kommentelésbõl kiderül, hogy miért mondják irigy népnek a magyart. Itt egy csapat Magyarországon, aki végre eljut a BL-be 14 után, erre idejön "isi" és az irigységtõl fûtve provokálja a az embereket... Úgy kiváncsi lennék,hogy mit jelent neki magyarnak lenni, mert az az ember Magyarországon aki nem tud a Loki sikerének örülni..... (mindenki magában befejezheti a mondatot, én inkább most nem tenném)

zaki
szia, hiányozni fox <#sir>

galmat
"többet nem írok be" - Nagyszerû, egyáltalán mit is keresel itt??
Nem látod,hogy ezt a felfogást itt nem díjazzák? Menj át az NSO forumjára, ott mindig talász hasnoló bajtársakat.
VISZLÁT!!

Nightwish006
Mondjuk így is nagy gyökérség tõled, sajnálod más csapattol a pénzt, ejnye...

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Nightwish006
Mondhattad volna azt is, hogy utálod a lokit, és kevesebb ember néz hülyének, mintha baromságokat írsz :F

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

bazz :D még a diósgyõrrel is baja van...
5w0rdf15h
<#wow3>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

többet nem írok be, de amikor felébredtek a kis álomvilágotokból ne sírjátok el magatokat. zaki, zaki, mondjuk azt hogy nem tudlak komolyan venni egy km-ert nem tettél még meg csapatért itt meg osztod jobbról balról azt észt, de még arra sem vagy méltó hogy leköpjelek. Utálom a lokit, ha a lokin és a dvtk-n kívül bármelyik más magyar csapat lenne ott vagy európa ligában még szorítanék de így nemfogok, szurkoljatok vegyétek fel a dvsc mezt és menyjetek ki a meccsre kitérdekel, nyugodtan énekeled bl meccsen is "fradistaként" hogy aki nem ugrál az tirpák és máris loki fan vagy.
utolsó HSZ.em volt örüljetek köpködjetek nem érdekel, persze vannak itt korrekt emberek is, rájuk ez nem vonatkozik.

Tyler1
persze itt mindenki bohóc, csak mert az egyetlen magyar csapatért szorítunk a BL-ben! lehet h esélyük nincs, de adjuk már meg a tiszteletet h szurkoljunk nekik 14 éves kimaradás után!
ennyire nincs összefogás egy csapatért nemzetközi szinten?? igy soha a büdös életben nem fog fejlõdni a sport M.o.-n!

gercse
engem is felbasznak az ilyenek, rengetegszer válaszolnék én is , aztán amikor az üzenet végére érek, akkor döbbenek rá, hogy semmi értelme írni neki, elvakult emberekkel nem lehet mit kezdeni

zaki
igazad van, csak annyira felidegesített... :S

gercse
mindig voltak és lesznek is ilyen emberek, (itt) egy dolgot lehet velük tenni...nem kell tudomásul venni õket, és így nincs vita, nincs marakodás, és elkullognak...

miért is?
zaki
a sz@rházi te vagy az undorító síró kárörvendõ stílusoddal, csak nem veszed észre magad.

Nightwish006
Te az az ember vagy, aki az abszolut jó dologban is megtalálod a rosszat, és ezt nagy pofával hangoztatod is ugye?

jó hogy megjöttél, te megmondod a tutit, nyilván szakértõ vagy, szarházi.

nagy fan vagy az egyszer biztos, igazi szurkoló. bohóc.

passatgt
:D