32945
Magyar Foci
-
#13879 nemtudom....ns 8000-t ír, de szerintem annál azért többen voltak.... -
#13878 ne legyél hülye...nem a sporttv hibája, hogy nem közvetítik a meccset...a skót bajnokságot adja brit tv ezért adja a sporttv is....a paks meccset nem ezért ők sem....vagy talán elvárnád hogy vigyék ki több milláért a cuccaikat...??? ne legyél hülye...ehhez a sporttvnek semmi köze...ha olyan kurva jó a digi akkor ők mér nem közvetítik???? -
#13877 mennyien voltak kinn? -
#13876 ilyenkor szophat le a sporttv,a bűngyenge fos skót bajnokságot bezzeg adják hétről hétre már jópár éve,de az európa liga az nuku...elmehetnek a faszba,a sportklubbal együtt,azt csodálkoznak hogy a büdös román digi mindenre ráteszi a kezét...persze hogy minden jogot megvesznek,mivel nincs vetélytársuk itthon -
#13875 (#13862)
én egy gyenge 1:0-ás győzelemmel is elégedett lennék. -
#13874 Fasza. Na sebaj, ha nincs tv/stream akkor majd vág a Paks 3at mint a Tromsönek :D -
MitsuMishi #13873 Aki még nem hallotta volna. Úgy látszik stream se lesz >.< -
karajjj #13872 legalább volt egy kis izgalom is, mikor szünet után nem tudták lelőni a dídzsét :D -
#13871 olyan izgalmas volt mint a bölények vándorlása.... -
karajjj #13870 a rómától csak a vasas volt szarabb :D -
#13869 szar ez a roma...még a vasast se tudják megverni...:DD -
#13868 Amúgy az is érdekes, hogy az m1 nem adja a jövőheti Izland elleni barátságos meccset, csak a sport1. -
#13867 Kábeltvvel nem stimmel valaki, nézhetetlen az m1,m2 szóval nem csak ezért. De kiváncsi lettem volna HDban milyen :D -
#13866 lol :D -
#13865 Nem HDban szokta adni az M1 a meccseket? Össze raktam a szoba antennát, azt hittem HD lesz :D -
#13864 de valaki majd csak rúg gólt tőlük is....:D -
karajjj #13863 olyan veszélyesen fog ma játszani a vasas, hogy nem kapnak, csak hetet :D -
#13862 Hurrá!!!!!! :(
Nem adja egy TV sem a skóciai meccset. -
#13861 el fognak férni egyszerre a pályán, nem a padra vették meg őket. -
paly90 #13860 így van ahogy itt a többiek is írták RC nem balhátvéd, nem bír már annyit futni, középpálya közepén osztogat -
Takezó #13859 RC nem balhátvédet játszik a Mahacskalában -
#13858 robi elég sokszor játszott a középpålya közepén! -
#13857 aha,balhátvédként valszeg kifogja szorítani a csapat motorját,robi carlost... -
paly90 #13856 tud ő belső középpályást és balhátvédet is játszani
-
#13855 évi 5 misiért nem fog padozni egy magyar mögött,ráadásul volt chelsea játékosként...
Balazs Dzsudzsák sign to Anzhi Makhachkala
Yuri Zhirkov sign to Anzhi Makhachkala
Balazs Dzsudzsák
-
karajjj #13854 a Zenit is szinte ezt csinálja, bár van azért az oroszoknál jó példa is -
#13853 Okosan igazolnak ott is...Akik eszükbe jutnak megveszik, orosz Real Madrid, dagesztáni kiadás... -
Redmer #13852 Na tessék... -
#13851 kicsit off, de van benne magyar vonatkozás is...
jó lenne ha változna már a helyzet.... -
#13850 Ezt külön órán tanítják itt :D -
Redmer #13849 Agyoniskolázott -
#13848 -
#13847 "Ami a gólt illeti, mindegy, hogy kinek a nevéhez fűzódik, a lényeg, hogy én rúgjam."
Sipeki István a Nemzeti Sport felvetésére, ki szerez majd gólt a paksiak közül Skóciában.
:DDDD -
#13846 Nincs adatom. -
#13845 Akkor remélhetőleg ősz végén újra látjuk majd a hsz-odat.
Tudsz róla hányan mennek Paksról Skótföldre? -
#13844 Nem vagyok ideges :D
Ezt nem azért írtam, mert 2-1-re nyerünk.
Majd akkor lép érvénybe, ha kiesünk :D -
#13843 nem értem min háborodtál fel. A nemzetközi kupákban induló magyar csapatok közül ti mentek/mentetek a legtovább, nincs szégyellni valótok semmire se, az a többi kiesett csapatnak van. Én büszke vagyok, hogy kivertétek a Tromsöt, idegenben 3-0-ás alázással.
Higgadj le, és legyél boldog, hogy az ország egyik legjobb csapat szurkolója vagy!
Ja és hajrá csütörtökön! -
#13842 ejnye na -
#13841 Én mint paksi, igen sok meccsre járó, doboló és AS alapító lesz..om mi lesz Skóciában! Már így is fényévekkel túlszárnyalták mindenki elképzelését-elvárását! Aki fanyalog az bekaphatja! Földön járunk, nem nézünk le senkit, tudjuk hol a helyünk! -
#13840 rájár a rúd az újpestre....nem megy a pályán és a pályán kívül se.....:D