Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha lementünk a grundra focizni és kapus váltás volt, mindig azt mondtuk , hogy "hujahús" vagy poénosan "új a hús" . Na ennek mi értelme van? Honnan származik? Mert sztem nem abból, hogy az "új kapus"-t átneveztük "hujahús"-ra. Na?
DarkJedi
Na a Loki leigazolta Szélesit, Feczesint, és Laczkót!
Bombaerõs lesz a Loki és talán a BL-ben is összejöhet egy-két meglepetés...

Tyler1
tud ez gyerek ha hagyják játszani :D

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

passatgt
kis kötény:D

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

banok
Gera padon az Aston Villa ellen.

banok
és mégegy :)

Dzsudzsák gólpassz
LasDen
a legjobb hely Kiskunhalas...az utak igazából a biciklisekért vannak.... :D sajnos....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

galmat
Én fõleg autóval közlekedem és annyit elmondhatok,hogy a falun legfõképp a biciklisek azt se tudják mi a kresz.... Ma például nézem a keresztutcákat, a sorompót meg a táblákat erre az egyik pillanatban egy dilis biciklis a jobb oldalon szembe jön nekem, ha nem rántom félre a kormányt, simán elütöm....

passatgt
Rudolf kezd belejönni, 2 gól eddig:)

Matthew Prosac
még semmiféle ítélet nem született, sõt a körülményekkel sem vagyunk teljesen tisztában, de itt egyesek már veszik a bátorságot hogy ítéletet mondjanak játékos és igazságszolgáltatás fölött, farkast kiáltsanak és korrupcióról beszéljenek. elõbb meg kéne várni az ítéletet, nem?

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

LSSAHPAUL
kedves komcsi! ha nem vetted volna észre mszp van kormányon, szal max negative következménye lehet a fideszes kapcsolatoknak. Amúgy meg ebben az esetben bárki felfüggesztett börtönt kapna.. nem kéne ironizálni, szomorú eset nagyon.

Ha a támadás feltûnõen jól halad, csapdába sétáltok.

Nem kell ide Fidesz se szerintem,a Szima is elintézi,de még talán az se szükséges.
Azt senki sem gondolhatja hogy majd a "sztár" focistát börtönbüntetésre ítélik,mert a franc tudja hány milliós mercijével elcsapott egy falusi kerékpárost.
Bárki is volt a hibás,nem kizárt persze az sem hogy a kerékpáros,semmi nem lesz belõle.Max kap 1-2 év felfüggesztettet meg 2 évig sofõr viszi az edzésre.
Ez ebben az országban,meg a világ nagy részén is,így megy...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

<#wilting><#szomoru1>
passatgt
<#wilting>

werkfilm
nem lesz vele semmi gond, a csapat fideszes kapcsolatai elsimítják hogy még tárgyalás se legyen, kap pár millát pár érintett nyomozó meg a halott családja aztán kész. és újabb gyilkos focizik szabadlábbal

passatgt
Coulibaly milyen gólt lõtt:D

ez nagy durva, pont most nem hiányzott...
DarkJedi
Bodnár László halálra gázolt egy biciklist...
Ez nagyon nem hiányzott..

LasDen
arra a meccsre én is emlékszem... :D teljesen örjöngtem... :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Tyler1
tudom, de én az olasz fociban nöttem fel :) 7 vagy 8 évesen kivülrõl tudtam a Juve csapatát, és az olasz válogatottét, még eredeti olasz labám is volt. azt sem tudtam mi az a magyar foci! de mondom ez már régen volt, azóta azért megváltozott a hozzáállásom.

Matthew Prosac
ez mondjuk elég szomorú. ilyen dolog mondjuk a szerbeknél (horvátoknál, stbstb) full elképzelhetetlen, ezért is járnak elõrébb ...

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Tyler1
régen pl. fanatikus olaszor drukker voltam! és asszem talán a 2002-es vb selejtezõ csoportban voltunk együtt az olaszokkal, és az elsõ meccsen 2:2-t játszottunk velük ami hatalmas siker volt, és az egész család odított örömében, csak én sírtam del piero mezben a tv elött, és felsem fogtam mekkora dolog ez a magyar focinak :D bár akkor még nagyon fiatal voltam.
(a 2007-es találkozón azért már együtt ordítottam a magyarokért a kocsmában:D )

Tyler1
hát ez szép dolog, én azonban nem tudnék magyar csapatnak szurkolni, pláne h nem szeretem a magyar focit, kevés focistát ismerek az itthoni bajnokságból. Persze most drukkoltam a DVSC-nek, és drukkolni is fogok amig tart nekik a sorozat, mert hatalmas dolgot vittek véghez, de ha összekerült volna a MU-val akkor nem kérdés h melyik szektorban ültem volna.

<#eljen>

passatgt
1000x-es szorzó, hogy DVSC nyeri bl-t:)

Én is MU drukker vagyok több mint 10 éve, azonban játszhatna akár melyik magyar csapat ellen, a magyarnak szurkolnék. Úgy, ahogy szurkoltam az Újpestnek, a Kispestnek és a Haladásnak is idén nyáron, vagy ahogy pár éve a Zalaegerszegnek a MU ellen.

Kaplan
Arsenal szurkolóként ugyanezen a véleményen vagyok. Majd ha megtehetjük, hogy az ágyúsoknak szurkoljunk hisz több magyar csapat lesz érdekelt a Bajnokok Ligájában akkor lehet errõl beszélni. Úgy érzem amíg ilyen kicsi a lehetõségek tárháza itthon addig igenis a magyar csapatnak kell szívbõl szurkolni, hisz születésünkkor megkaptuk a pecsétet és aláírtuk a szerzõdést. A szerzõdést pedig nem szabad felbontani.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Tyler1
magyarként lehet szurkolni a válogatottnak, de kedvenc csapat csak 1 van, és egy igazi szurkoló nem szurkol saját csapata ellen. Persze valahol mélyen lehet örülni h kint van a DVSC egy nemzetközi sorozatban.
Egy Chelsea drukker utolsónak fog szurkolni egy rivális angol csapat ellen, de egy VB-n, londoni, manchesteri együtt vedelik a sört a kocsmában!
És ha esetleg a Manchester jött volna ide, én is United mezben megyek ki a meccsre.

5w0rdf15h
<#eljen><#eljen> pontosan

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Gunnersboy
már akinek :)

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Ez nem okosság, ez a természetes :)

vmvr
lehet mondani ilyen okosságokat persze, de ez akkor sem ilyen egyszerû. legalábbis nekem:D

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Elsõsorban magyar vagy és csak utána Arsenal szurkoló...

vmvr
miért baj az, ha neki a liverpool a cspata és nem a debrecen? én például abszolút drukkoltam a debrecennek a selejtezõk során, minden meccsüket követtem, az utolsón kint is voltam, mivel magyar vagyok és drukkolok a magyar csapatnak. DE, ha az arsenallal hozta volna össze a sors a debrecent a csoportkörben, akkor egyszerûen nem tudtam volna a debrõnek drukkolni az arsenal ellen, mert nekem mégiscsak az arsenal a csapatom, és nem tudok ellenük drukkolni. sõt, azon lettem volna hogy a vendégszektorban lehessek a meccsen: o viszont a többin természetesen szorítottam volna nekik, de a klubszimpátia nem tud "felülíródni" egy meccsre szerintem, nem tudom félrerakni azt, hogy hétvégente görcsölõ gyomorral nézek végig egy arsenal meccset, és akkor hirtelen most a debrecennel legyen ugyanez, pont az arsenal ellen? kösz nem. mondjuk a görcsölõ gyomorral meccsnézés mégiscsak meglesz, mikor a debrecennek szorítok a csoportmeccsein. akkor annyira nem is rossz a helyzet..._D

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

<#lama><#pardon1><#zavart2><#levele>
<#kocsog>
köszönjük, a fiktív számlát megírod neki az üzlethez esetleg?
Ma2ska
A 2 milliárdból még több birót vehet Szima igy a bajnokság amúgy is biztositva lesz.

Gondolom az utolsó sort nem sikerült már elolvasnod abból amit írtam.
Az hogy a Debrecen meggazdagszik,én annak nem örülök.De ettõl még ez teljesen természetes,hiszen ezért játszik minden csapat.Ezért vesz valaki meg egy klubcsapatot.
Csak nekem,mint nem Debrecen szurkoló,had ne kelljen már ennek örülni.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

passatgt
én megyek majd a meccsekre, és ha meglátok egy magyart liverpool mezben, megverem, beszálhattok ti is:D

senki sem mondta, hogy egyik pillanatról a másikra lesz változás, javulás...
ez ugyanúgy egy hosszabb folyamat marad, csak kicsit megrövidül.
Nézd ezzel még semmivel sem lesz hírtelen jobb a magyar labdarúgás. Ha majd arról beszélünk hogy 2-3 évente mindig van BL résztvevõ, és Európa ligában minidg van egy csapat aki valameddig elmenetel, akkor beszélhetünk arról hogy a mi focink is javúl egyre jobban. Ez a DVSC siker arra jó hogy felébredjenek a magyar klubbok, hogy meg van az esély arra hogy európában szerepeljünk, és a legvonzobb az hogy most már könnyebben. Nem kaphatunk Arsenált, meg A. Madridot a selejtezõben. Ez azt kéne hogy eredméynezze hogy egyre többen beszálnának üzletileg a magyar labdarúgásba, és egyre jobb lenne a bajnokság, ebben a szempontból jó a DVSC sikere viszont. Én ennek örülök a legjobban.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

<#eljen>
írd meg, szívesen elolvasom<#eljen>
Matthew Prosac
azt hiszem éjjel írok egy hosszabb szösszenetet arról hogy miért jó ez minden magyar csapatnak és miért nincs egyetlenegy negatívuma se.

én mindig akartam, viszont apám balszerencsés pályafutása miatt soha nem támogatott... de ez egy másik történet, viszont az tuti, hogy ha valaha is lesz fiam, akkor a KBSC-ben fog játszani...
Ahoz hogy a magyar foci jobb legyen ahoz pedig a DVSC kevés és a pénze, ez rajtunk múlik, konkrétan azon hogy majd a 6 éves srácodat leviszed e focizni, hogy profi labdarúgó legyen vagy hagyod hogy XBOX360-ozzon a szobában. Én személy szerint olyan osztályba jártam ahol 32 fõbõl egyedûl én voltam aki Egyesületben játszottam. Azért ez gáz hogy ha itthon a gyerekek ilyen sokan akarnak labdarúgok lenni.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

gondoltuk, hogy nem komolyan írtad... <#idiota>