Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bombaerõs lesz a Loki és talán a BL-ben is összejöhet egy-két meglepetés...
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Ha a támadás feltûnõen jól halad, csapdába sétáltok.
Azt senki sem gondolhatja hogy majd a "sztár" focistát börtönbüntetésre ítélik,mert a franc tudja hány milliós mercijével elcsapott egy falusi kerékpárost.
Bárki is volt a hibás,nem kizárt persze az sem hogy a kerékpáros,semmi nem lesz belõle.Max kap 1-2 év felfüggesztettet meg 2 évig sofõr viszi az edzésre.
Ez ebben az országban,meg a világ nagy részén is,így megy...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
(a 2007-es találkozón azért már együtt ordítottam a magyarokért a kocsmában:D )
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Egy Chelsea drukker utolsónak fog szurkolni egy rivális angol csapat ellen, de egy VB-n, londoni, manchesteri együtt vedelik a sört a kocsmában!
És ha esetleg a Manchester jött volna ide, én is United mezben megyek ki a meccsre.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
<#kocsog>#kocsog>
Az hogy a Debrecen meggazdagszik,én annak nem örülök.De ettõl még ez teljesen természetes,hiszen ezért játszik minden csapat.Ezért vesz valaki meg egy klubcsapatot.
Csak nekem,mint nem Debrecen szurkoló,had ne kelljen már ennek örülni.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
ez ugyanúgy egy hosszabb folyamat marad, csak kicsit megrövidül.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB