32945
Magyar Foci
  • Gabe18
    Akkor már csak Budapestnek kell eljutni London szintre, és minden ok lesz...
  • Effe88
    hát rájuk férne az tény főleg a jogtalan kizárásunk miatt
    de attól függetlenül jók a vasas elleni "túrák" ,legalább is én amiken voltam mindegyiket élveztem

Gabe van ilyen város, London a neve: chelse,fulham,arsenal,qpr,tottenham
  • Gabe18
    Nem tudom van-e még egy európai város akinek ennyi elsőosztályú futball csapata van mint Budapest. Általában ugye az 1-2 a megszokott. Itt meg van stabilan 4-5, de a kilencvenes években volt még több is mikor a BVSC és a III.kerület is feljutott.
    Pénz meg annyi se nagyon van hogy 1-2 megéljen normálisan.
    Csak hát jó ezt így eltervezni hogy nem kell ennyi, akit meghagyunk annak tetszik, csak akiket kiselejteznénk annak meg nagyon nem.
  • smith09 #13956
    bakkerman !

Te mekorra hülyeségeket írsz.
    Lehet h az Újpest gyengébb mint a szurkolók megszokták, a te választékos kifejezéseddel éve " fos ", de azért vegyél vissza szerintem. A Fradinál aztán nem mutogatnak egymásra azt sem tudják épp h kié a klub ill. h ki a tulaj vagy ki is volt a tulaj ?!

Effe88 !

Adom amit írsz adom !
    Aki már volt Újepst - fradin az tudja a hangulat más mint eg ybármely más meccsen. Sajnos akik a hangulatot csinálják azt a kereskeldmi média bűnözőknek nevezi.....
  • Grenzjager
    A Vasasra a mészöly-klán miatt ráfér egy kis Nb2....
  • isi
    Fradi, Honvéd, Újpest. Ennyi fővárosi csapat bőven elég.
  • bakkerman
    lehet,de akik tehetnének azért hogy ez a két csapat méltó legyen a nevéhez,azok mutyiznak,meg csalnak meg lopnak. hát kérem,akkor lehet egyel lentebb menni
  • Effe88
    pffff
    újpestre szükség van(látszik hogy nem jártál még Fradi-Újpest meccsen)

vasasra szintúgy

akire nincs szükség és hála az istennek el is takarodtak az az mtk:)
  • bakkerman
    újpest évek óta fos,vasas alapból nem sok vizet zavar,egyik évben 8.-ok, másik élvben 13.-ok,fradinál is szarság van,de legalább küzdenek hajtanak,nem mutogatnak egymásra,meg is lett az eredménye,3. hely. újpestnél megy a fika ide oda,egymásra bámulnak,kibasznak milliókat benhákkerekre,amikor a csapat meg a kiesés szélén lesz áprilisban,akkor meg majd jajgatnak. 1 év nb2 még senkinek nem ártott meg,az mtk is visszafog jutni,és újúlt erővel felfrissülve térnek majd vissza
  • geo91
  • bakkerman
    egy vasas meg egy újpest nem hiányozna az nb1-ből,nem sok vizet zavarnak,maradjon egy erős fradi meg egy erős honvéd azt szevasz jövőre újpest vasas rangadó a keletiben :DDD hehe
  • Effe88
    ez nem új keletű

aszem 6-7 éve vagy mikor volt a psg-újpest ott is megvolt szabva hogy nem cserélhetnek mezt a lilák vagy ha cserélnek levonják a mez árát a bérükből:D:D:D
  • smith09 #13947
    Az utolsó 2 - 3 hosszászólás a valós helyzetet mutatja. Én elhsiezm h a Dinamó Kiev-nél v a többi keleti klubnál sem tiszta minden. De már olyan fellegekben vannak a problémák h nem is tudom mivel lesz itt megoldva bármi.
    Hozzátenném továbbá hogy nem Bárányos eltiltására gondolok, hanem arra h mutyizás folyik szinte mindenhol és miután rájön valaki h mitől ered a probléma addig vége. Lásd : mtk, bvsc, III.kerület. Most már Újpest,vasas is lassan beáll a sorba. A volt, egykori nagy fővárosi egyesületek lassan megszünnek. Az Újpestnél a foci csapaton kívűl szinte minden csődbe ment, a Vasasnál sem rózsás a helyzet. Remélem a vidéki foci nem csak azért erősödik mert a főváros k*rva gyenge hanem azért mert végre elindult valami !
  • Narxis
    Ez meg az Újpestnél.
  • passatgt
    "Ez a Magyar Foci 2011-ben"

*A Vasasnál
  • Gabe18
    Bárányos nyilatkozata a Roma elleni meccs után:

„Aki engedély nélkül cserélt mezt, ki kellett fizetnie”

És ez a klub ma a Magyar Labdarúgás élvonalában játszik... Ez a Magyar Foci 2011-ben.
  • bakkerman
    4-1 gatya volt,de minden elismerésem a Paksé!!!
  • Narxis
    Ez szívás volt a javából...
  • geo91
    ://
  • MitsuMishi
    A Mainz meg büntetőkkel kiesett a Gaz Metan ellen, Stieber nem játszott
  • McFrost
    Teljesen megérdemelt, ez egy kalap szar idáig!
  • McFrost
    Beütötte ezt meg bevédte.
  • geo91
    (nem válasz...)
  • Takezó
    na, nekem ennyi volt
  • geo91
    neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  • Takezó
    vagy öngól volt?
  • Takezó
    hát az első meccsen a bíró adta, de most a védő maradt le
  • geo91
    nincs ez elúszva, csak nem szabad összeomlani. na meg kegyetlenül ki kéne használni a hearts bakijait.
  • McFrost
    Ugye az a vicces, hogy 2 gólt lőtt nekünk a Hearts és egyikhez sem volt semmi közük.
  • commissioner
    bassz, pont lemaradtam a gólról :(
  • passatgt
    1-1 is jó és akkor 11-esek
  • karajjj
    mekkora kibaszott balfasz gól
  • McFrost
    :DDDDD
  • geo91
    bázdmeg...
  • Takezó
    pfff
  • geo91
    ezt mondom, rá kellett már volna tűzni... :/
  • McFrost
    Adom!
  • passatgt
    montpellier-győr meccsre hasonlít
  • Takezó
    a bíró hülye, de basszus, Barthának se kellett volna tökölnie...
  • geo91
    vicc kategória... kár volt a helyzetért amúgy... :/