32945
Magyar Foci
-
Gabe18 #13959 Akkor már csak Budapestnek kell eljutni London szintre, és minden ok lesz... -
#13958 hát rájuk férne az tény főleg a jogtalan kizárásunk miatt
de attól függetlenül jók a vasas elleni "túrák" ,legalább is én amiken voltam mindegyiket élveztem
Gabe van ilyen város, London a neve: chelse,fulham,arsenal,qpr,tottenham
-
Gabe18 #13957 Nem tudom van-e még egy európai város akinek ennyi elsőosztályú futball csapata van mint Budapest. Általában ugye az 1-2 a megszokott. Itt meg van stabilan 4-5, de a kilencvenes években volt még több is mikor a BVSC és a III.kerület is feljutott.
Pénz meg annyi se nagyon van hogy 1-2 megéljen normálisan.
Csak hát jó ezt így eltervezni hogy nem kell ennyi, akit meghagyunk annak tetszik, csak akiket kiselejteznénk annak meg nagyon nem. -
#13956 bakkerman !
Te mekorra hülyeségeket írsz.
Lehet h az Újpest gyengébb mint a szurkolók megszokták, a te választékos kifejezéseddel éve " fos ", de azért vegyél vissza szerintem. A Fradinál aztán nem mutogatnak egymásra azt sem tudják épp h kié a klub ill. h ki a tulaj vagy ki is volt a tulaj ?!
Effe88 !
Adom amit írsz adom !
Aki már volt Újepst - fradin az tudja a hangulat más mint eg ybármely más meccsen. Sajnos akik a hangulatot csinálják azt a kereskeldmi média bűnözőknek nevezi..... -
Grenzjager #13955 A Vasasra a mészöly-klán miatt ráfér egy kis Nb2....
-
isi #13954 Fradi, Honvéd, Újpest. Ennyi fővárosi csapat bőven elég. -
#13953 lehet,de akik tehetnének azért hogy ez a két csapat méltó legyen a nevéhez,azok mutyiznak,meg csalnak meg lopnak. hát kérem,akkor lehet egyel lentebb menni -
#13952 pffff
újpestre szükség van(látszik hogy nem jártál még Fradi-Újpest meccsen)
vasasra szintúgy
akire nincs szükség és hála az istennek el is takarodtak az az mtk:) -
#13951 újpest évek óta fos,vasas alapból nem sok vizet zavar,egyik évben 8.-ok, másik élvben 13.-ok,fradinál is szarság van,de legalább küzdenek hajtanak,nem mutogatnak egymásra,meg is lett az eredménye,3. hely. újpestnél megy a fika ide oda,egymásra bámulnak,kibasznak milliókat benhákkerekre,amikor a csapat meg a kiesés szélén lesz áprilisban,akkor meg majd jajgatnak. 1 év nb2 még senkinek nem ártott meg,az mtk is visszafog jutni,és újúlt erővel felfrissülve térnek majd vissza -
geo91 #13950 -
#13949 egy vasas meg egy újpest nem hiányozna az nb1-ből,nem sok vizet zavarnak,maradjon egy erős fradi meg egy erős honvéd azt szevasz jövőre újpest vasas rangadó a keletiben :DDD hehe -
#13948 ez nem új keletű
aszem 6-7 éve vagy mikor volt a psg-újpest ott is megvolt szabva hogy nem cserélhetnek mezt a lilák vagy ha cserélnek levonják a mez árát a bérükből:D:D:D -
#13947 Az utolsó 2 - 3 hosszászólás a valós helyzetet mutatja. Én elhsiezm h a Dinamó Kiev-nél v a többi keleti klubnál sem tiszta minden. De már olyan fellegekben vannak a problémák h nem is tudom mivel lesz itt megoldva bármi.
Hozzátenném továbbá hogy nem Bárányos eltiltására gondolok, hanem arra h mutyizás folyik szinte mindenhol és miután rájön valaki h mitől ered a probléma addig vége. Lásd : mtk, bvsc, III.kerület. Most már Újpest,vasas is lassan beáll a sorba. A volt, egykori nagy fővárosi egyesületek lassan megszünnek. Az Újpestnél a foci csapaton kívűl szinte minden csődbe ment, a Vasasnál sem rózsás a helyzet. Remélem a vidéki foci nem csak azért erősödik mert a főváros k*rva gyenge hanem azért mert végre elindult valami ! -
#13946 Ez meg az Újpestnél. -
#13945 "Ez a Magyar Foci 2011-ben"
*A Vasasnál -
Gabe18 #13944 Bárányos nyilatkozata a Roma elleni meccs után:
„Aki engedély nélkül cserélt mezt, ki kellett fizetnie”
És ez a klub ma a Magyar Labdarúgás élvonalában játszik... Ez a Magyar Foci 2011-ben. -
#13943 4-1 gatya volt,de minden elismerésem a Paksé!!! -
#13942 Ez szívás volt a javából... -
geo91 #13941 :// -
MitsuMishi #13940 A Mainz meg büntetőkkel kiesett a Gaz Metan ellen, Stieber nem játszott -
#13939 Teljesen megérdemelt, ez egy kalap szar idáig! -
#13938 Beütötte ezt meg bevédte. -
geo91 #13937 (nem válasz...) -
Takezó #13936 na, nekem ennyi volt -
geo91 #13935 neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -
Takezó #13934 vagy öngól volt? -
Takezó #13933 hát az első meccsen a bíró adta, de most a védő maradt le -
geo91 #13932 nincs ez elúszva, csak nem szabad összeomlani. na meg kegyetlenül ki kéne használni a hearts bakijait. -
#13931 Ugye az a vicces, hogy 2 gólt lőtt nekünk a Hearts és egyikhez sem volt semmi közük. -
commissioner #13930 bassz, pont lemaradtam a gólról :( -
#13929 1-1 is jó és akkor 11-esek -
karajjj #13928 mekkora kibaszott balfasz gól -
#13927 :DDDDD -
geo91 #13926 bázdmeg... -
Takezó #13925 pfff -
geo91 #13924 ezt mondom, rá kellett már volna tűzni... :/ -
#13923 Adom! -
#13922 montpellier-győr meccsre hasonlít -
Takezó #13921 a bíró hülye, de basszus, Barthának se kellett volna tökölnie... -
geo91 #13920 vicc kategória... kár volt a helyzetért amúgy... :/