32945
Magyar Foci
-
#13999 vasasról eltudom képzelni, hogy kiesik a szarba...de a másik kettőről már nem igazán..... -
Takezó #13998 ja, de azért érdekes lesz a végén, hogy kik esnek majd ki - azért ez a 12 pont sokat fog számítani a végén (tavaly ugye 34 kellett a bennmaradáshoz), és a tavaly gyenge Pápa is izmos, szóval nagy csapatok (Vasas, UTE, ZTE) búcsúzhatnak akár -
#13997 mi bvajod pruknerral??? jó edző.... -
#13996 sajnos sanszos(de hát ha ez kell hogy prukner eltakarodjon akkor legyen) -
geo91 #13995 nem mondtam, hogy bajnokok lesznek... :D 1-2 forduló és szerintem kipukkadnak és megtalálják a helyüket a tabellán. -
karajjj #13994 inkább szerencsés -
#13993 Nem haragszom csak szomorú vagyok. -
geo91 #13992 hát támadójátékkal nincs különösebb gond ahogy látom, csak nem volt szerencsétek. na de a védelem az valami vicc, ha nem haragszol. a pécsi gólnál hogy elküldték már kolbászért csizmadiát?? :D -
#13991 -
geo91 #13990 hát egy ilyen fradit asszem 3-4 góllal megszórunk jövőhéten -
#13989 Jah. :( -
geo91 #13988 durva ez a pécs -
#13987 Ejnye...
Egyre jobbak a vidéki klubok. -
#13986 fradi szopott megint, pécs 4/4:) -
#13985 Győr megint nyert, 4/4 eddig -
#13984 Vagy tudnak valamit a köv. szezon szponzoráról. :D -
#13983 Vanczák gól a Basel-Sion meccsen. -
karajjj #13982 haladásnál nincs pénz új mezre, hogy így a soproniligás van leragasztva? :D -
MitsuMishi #13981 Vezet az Anzsi -
#13980 Huszti padon ül a CSZKA-Zenit meccsen. -
#13979 Dzsudzsák kezdő az Anzsi-Tom Tomszk meccsen.
Hajnal kezdő a Stuttgart-Schalke meccsen. -
Grenzjager #13978 jó'vanna':P
azt hittem az NKZagit kihagyni a bűnöm :))))))) -
#13977 Ejnye, nem illik dózsázni. -
Grenzjager #13976 NK Zagreb-et kihagytam a horvát élvonalból tehát +1 fővárosi csapat -
Grenzjager #13975 a másik témára pedig
a a bolsik, kommancsok létrehoztak egy jó nagy várost...
és egy vízfejű országot... Az öreg dózsások (:P) nagyon büszkék arra, hogy a személyijükben a születési helynél "Újpest" kifejezés szerepel s nem Budapest, mert a város 1954-ben lett Budapesthez csatolva.
S a központi bizottság, a párt..... nemhogy levont zsírozva 50 évre hogy budapesti csapat lesz a bajnok, hanem azon belül is hogy melyik (lásd Novák-Mészöly nyilatkozatok), ...Szakszervezet, ...Belügy ...Honvédség ..etc Ennek vége lett, legalább is, nem feltétlen a bunda részére gondolok :)))))))))))))))) Mert lové beszél, ennyi....
Emellett nagy állami cégek, amelyek csapatokat is eltartottak akár: Tungsram, Volán ...amik mind kinyuvadtak, nagy állami lovék is eltűntek, amelyek eltűntek vidékről is, mert azért ott is voltak dellák, de vidéken van lokálpatriotizmus, Budapesten alig , ezért jön a VIDÉK. S nemcsak a fociban.
A horvátokra mondják, hogy olyanok mint a magyarok, mindenben...
1st:
- Dinamo Zagreb
- Lokomotiv Zagreb
- Lucko Zagreb
2nd:
- Rude¹ Zagreb
- HA©K
- Croatia Sesvete
- Hrvatski Dragovoljac
s ha belegondolunk akkor mizu
Belgráddal (Crvena Zvezda, Partizan, OFK),
Bukaresttel (Steaua, Dinamo, Rapid, Sportul*),
Athénnel (Olympiakos, Panathinaikos, AEK, Panióniosz, Atromitos*)
*= mötökásan jártak :)
összességében nyugaton nem a párt keze irányított.... hanem azok akik az adott klub mögé álltak lovéval. A görögök csak azért vannak a listán mert ők állatorvosi lovak...
amúgy meg lehet ETO-zni, LOKI-zni, VIDI-zni ... de
AZ ELSŐ VIDÉKI BAJNOK a partiumi NAGYVÁRAD !! :)) -
Grenzjager #13974 amúgy régen volt egy "GÓL" c. havilap.
Abban Csank a váci bajnoki címe után nyilatkozott.
Számomra ez volt benne lényeges:
kb, nem ezekkel a szavakkal: azért szar a magyar foci, mert szar a hátország, az utánpótlás, a másodosztály, és az amatörizmus is. Az emberek melóznak, tanulnak, gondoskodnak szeretteikről, nincs elég szabad idő .... --->>> majd ha növekszik az országban a villanyfényes edzőpályák száma, nem csak a nagy kluboknál, akkor lesz remény.
-
#13973 :DDDD -
pinnacle #13972 Állod a kórházi kezelésem végkimerülés esetén? :D -
#13971 és akkor londonban ezek csap a PL-es klubok,8. vonalig van profi futball englisben,ha a hasamra ütök akkoris alsó hangon lehet 20 londoni profi klub -
Grenzjager #13970 tegyél ellene :) -
#13969 megbuktatják a gecibe,itthon ez így megy,már nem tetszenek pár srácnak az edzések,azt megbuktatják,ebbe semmi kivetnivaló nincs,a következő edzővel megint szárnyalnak -
#13968 +nem csak a lakosság ha nem az eladhatóság is miatt azért egy befektető is előbb viszi a pénzét Londonba mint ide ami azért nem meglepő itt 10 milliárd eurót is 1 év alatt eltüntetnének és ugyanaz a szint maradna -
pinnacle #13967 Nem lőttél nagyon mellé:
London lakossága: 7,825,200
Moszkva lakossága:10 562 099
Isztambul lakossága: 13 120 596
BUDAPEST lakossága: 1 721 556
tehát természetes, hogy 7-13 millió ember mellett van 4-5 élklub egy városban. De itt 1,7 millió emberre jut 4-5...
-
#13966 istenem mi lenne
megunták a fejét aztán megbuktatják ez nálunk így megy nem szokás egy edzőnek több évig maradni egy csapatnál ebben az országban már megtanulhattátok volna:) -
#13965 nagy a fű, sok a sérült, nem volt elég idő felkészülni stb...
De majd Csank megy a vasashoz, Komjáti meg a zte-hez és probléma megoldva -
Takezó #13964 mi változott Zalaegerszegen, hogy ennyire nem megy a szekér? -
#13963 ZTE - Honvéd 0 - 4
Azt hiszem most jött el Csank takarodásának az ideje:D -
Gabe18 #13962 Akkor van bőven.
Pedig azt hittem rájöttem a magyar labdarúgás rákfenéjére... -
#13961 már írtam
Gabe van még amúgy: oroszország: cszka,lokomotiv,szpartak,dinamo moszkva
törökország: besiktas,istanbul bb,fenerbache,galatasaray -
#13960 London.