32945
Magyar Foci
-
#14199 nem hiszem hogy ő lesz, vannak elvárásai amiket ha teljesitenek jön, ha nem, nem. Ő maga nyilatkozta. És az ő elvárásai a pénz igazolni. Az meg nincs... -
#14198 Ajaj, örülhetnek a zsebkendőárusok és a mankógyártók. :D -
#14197 hírtv-n azt mondták, lászló csaba lesz az új edző:D -
#14196 prukinézia lemondott -
karajjj #14195 prukner is megunta... -
#14194 jaja a vasas meccset azért adnám még neki hogy ha egyáltalán tud valamit a csapata akkor a vasas ellen megmutathatja, a győrt meg azé mert ne hogy már az új edző egy ilyen meccsen debütáljon. -
#14193 nem bele a szemébe, hanem az elnök ki activityzte...:D -
#14192 jaja persze nyilván megmondanák az elnök szemébe a kulcsjátékosok hogy "már meguntuk a jancsit direkt megakarjuk buktatni rúgja már ki"D:D::D -
#14191 ha ki akarnák baszni a játékosok, akkor nem ők sírták volna vissza itt gyorsan:D
"Nagy Ferenc elnök ma tárgyalt a kulcsjátékosokkal, és az egyeztetés után egyelőre él a bizalom a szakember iránt." -
#14190 ha valóban így van, akkor ha Csank menesztése után látványosan szárnyakat kapnának a játékosok, szépen el lehetne küldeni a játékosokat a sarokra.... -
#14189 de hogy lenne
ki akarják baszatni a játékosai egyértelmű
még ha marad a köv 2 meccsre újabb 2 vereség jön győrtől fix vasastól is sanszos szóval kemény lesz majd a kiesés ellen küzdenie a zetének
-
#14188 elhamarkodott döntés lenne, én még 2 meccset adnék neki. Vasas és Győr, ha elküldik a következő edző se tudna jobbat produkálni ezekből a meccsekből. Esetleg a kedves kis játékosai akarják kirúgatni, mert sajnos ez is elképzelhető... -
#14187 Most meg az a hír, hogy mégse rúgják ki... -
#14186 :D:D:D
igen ez egy fogós kérdés:D:DD
5 meccs 0 pont szerintem simán "a belefér még kategória":D:D:D -
#14185 mi a klub indoklása? -
#14184 gondoltam...meg szerintem ő is, azé volt olyan laza nyilatkozata...:D -
karajjj #14183 csank jan csí-nak megköszönték a részvételt -
#14182 :D:D:D
én is örültem volna a 2:1-nek
-
#14181 picsába :( -
#14180 Ha innen összehoznak egy viszonylag értékelhető szezont, nagy taps jár majd nekik. Bár nem szívlelem őket. (ejj de finom voltam...) :D -
karajjj #14179 2:2 -
geo91 #14178 mifene az újpest nem csak hogy gól(oka)t lőtt emberhátrányban, lehet még pontot is szereznek... :D -
geo91 #14177 ~féktelen röhögés -
#14176 2-1 a Kaposvárnak, jeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! -
#14175 OFF
ASD:ASASF:ASSAF <- ez micsoda?
(bocs de nem értek kocka nyelven...) -
#14174 és 10 emberrel, ezek a végén még bajnokok leszek! -
#14173 tuti öngól volt:D -
Gabe18 #14172 Ráadásul 10 emberrel. Biztos jobban elférnek a pályán... -
#14171 Hullagyenge ez az anji, legalábbis a mai teljesítmény alapján, inkább maradt volna Balázs a PSVben.
Más: Jéé, gólt szerzett az Újpest?:D -
#14170 Szpartak Moszkva–Anzsi Mahacskala 3–0
-
#14169 hát most hogy írhatsz ide ilyesmit? nem tudtad hogy az orbán brigádnak ittis vannak beépített emberei? :ASD:ASASF:DSAF
egyébként csak nekem érdekes,hogy az M1 félidőben leadott egy ilyen vidis videót,és a lokiról semmit nem adtak?? -
#14168 kósa vs. orbán 2-1 -
#14167 nah mert a többi klub nem hoz haszontalan játékosokat nagy pézekér.... -
#14166 ASD:ASASF:ASSAF -
#14165 Hagyjad Orbán/Vidi fóbiás. Lipótmező bezárása után itt próbál gyógymódot keresni..... -
#14164 Esetleg megmondhatnád mennyit keresnek, és pontos összeget légyszi!
BL csoportkörbe jutás 3 éven belül van tervezve, nem azonnal most mindjárt egyből hirtelenjében, továbbá kemény 1 tétmeccset játszott a Sturm előtt a csapat. Elégedetlenkedésre esetleg télen lesz okod, 15 lejátszott bajnoki után. -
paly90 #14163 amúgy honnan tudod h mennyi a fizetésük?
sztem Alves, Sándor,Elek,Lipták,Horváth is keres annyit mint ők -
#14162 -
#14161 ingyen,de a fizujuk magyar szinten óriási,és ha nem lesz eredmény,akkor kidobott pénz ezeknek a játékosoknak a fenntartása,mert azért vitték oda őket,hogy a BL-be vigyék a videotont -
#14160 A érkezők nagy része ingyen jött, egy ember kölcsönben.
+ eladtunk két játékost jó pénzért.
csodálnám, ha mínuszban zártuk volna az átigazolási szezont.