Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Láma!
senki nem is beszélt ilyesmiröl.
arról volt szó hogy hiába bajnok zsinórban 5x a loki,nincs szurkolója, holott azt állítják hogy van.

bakkerman
megtölti,de attól eredmény nem lesz,megtölthetitek szurkolókkal a Maracana-t is,vagy a May Day-t,attól nem lesztek BL fõtáblán,vagy akár bajnokok.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Láma!
"és hol van a fradi?mit ért el az utóbbi idõbe?
Sehol és semmit."

mégis megtölti a lelátókat szerte az országban, amerre jár😊)

ok, értem amit írsz

nemzetközi porondon drukkolok a magyar csapatoknak, de ettõl még nem leszek a nemzetközi porondon szereplõ magyar csapat drukkere. S szerintem ezzel sokan így vannak, akik valamelyik magyar csapathoz tartzonak.

1, mert FRADISTA vagyok
2, egyéb
pl, egyszerre és egy személyben lettem volna Debrecen és Gyõr drukker?

de ez így van rendjén, az a csapat amelyik BL-be EL-be jut, drukkol az ország, ennyi.

Murder3
mért ha el-be vagy bl-be vannak akkor az egész ország loki drukker lényegébe.
ezzel nem tudom mi a baj...

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Na Debrecen ahhoz képest hogy bajnok, BL, megint bajnok, s EL
hol vannak a nézõk?

Fradi? az MLSZ jogtalanul kizárt minket, s visszajuottunk, nem úgy, hogy a BKV Elõre klub indulási jogát vettük meg lettünk NB1esek.

Az hogy ez egész ország Loki drukker? Ez nem igaz, tisztelet debreceni társulásoknak, de sok a divat, ennyi. Tök mindegy melyik magyar játszik a Puskásban BL vagy EL meccset, arra kimegy 10-20ezer pesti divat, ennyi.

S hogy ne csak a Népligetbe beszéljek vissza, a lilák is megvannak mindig minimum 3-4ezren, nézd majd meg most az NBII-ben a Nyíregyháza és a Dióysgyõr meccsét, meg azt is hogy hány nézõ lesz kint, mert szeintem többen mint az eddigi Debrecen EL meccsén. De konkértabban az általad írt ezer fõhöz képest simán jó a Haladás, Videoton, ZTE, Gyõr.

Murder3
és hol van a fradi?mit ért el az utóbbi idõbe?
Sehol és semmit.
másrészt fradin kívül a többi csapat meg ha 1000 nézõt össze tud hozni az már nagy szó.

Matthew Prosac
fradi meccsen. megerõsítem 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Láma!
minden elfogultság nélkül, csupán a számadatokat nézve ott van több nézõ ÁTLAGOSAN ahol a fradi játszik. Legyen az az üllöi út, vagy idegenbeli meccs.

Murder3
Mert amúgy ennél hol van több nézõ itt magyarhonba?

lol, a vidi után a loki vezetõi is kiakadtak 😄
anno még nyáron linkeltem a vb elõtt valamikor, hogy a vidi hivatalos oldalán lefikázták a nemzeti sportot, mert azt állították, hogy a vidi tagadja, hogy a henrik larssonnal tárgyalnak 😄
Láma!
igen, a BL sok szezonális rajongót hozott ez biztos.

igazad van, fél évtizede ök a bajnokok, és az elmúlt 2 évben tényleg értek el eredményeket is, ezt nem vitatom😊

Matthew Prosac
nézd, azért "némileg" tisztában vagyok a magyar futballviszonyokkal, és azzal, hogy melyik csapatnak mekkora szurkolói bázisa van.
én csak próbáltam utalni rá, hogy mire gondoltak akkor, amikor leírták azt, amit. A Bl-meccsek idején tényleg a fél ország "mögöttük volt". ennyi.

illetve ha még jobban a szavak mögé nézünk, akkor a "itthon, magyar honban már a „Hajrá, Loki!” dübörög a legjobban" értelmezhetõ oly módon is, hogy a Loki csapata immáron fél évtizede a legeredményesebb/jobb magyar csapat. ezt pedig nehéz cáfolni.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Láma!
nézd, nem akarok közhelyeket puffogtatni, de loki meccseken átlag 4ezer nézõ (lehet hogy sokat mondtam) úgy hogy zsinórban 5 bajnoki cimük van, és pl egy kispest meccsre 30an kisérik el a csapatot...

nem azon kell lemérni egy csapat népszerûségét hogy a BL-be jutás esetén hányan mennek ki a stadionba, mert azok jorésze 1 loki játékost sem tudott volna megnevezni.

az én számon nem mondom el mi futott ki amikor kinnt néztem a stadionban a meccseket, mert még megköveznek😊)))
maradjunk annyiban hogy egykor azt mondtam inkább a loki legyen a bajnok ha mi már nem lehetünk, ma már vészesen közelednek egy ujpest szintre nálam...😊)))

Matthew Prosac
azért ha visszagondolsz tavaly ezidõtájt tényleg országszerte zúgott a "Hajrá Loki", mikor a Bl-meccseket játszották.
Szóval van benne némi igazság. Talán még a te szádon is kifutott egyszer 😊

Láma!
"hiszen itthon, magyar honban már a „Hajrá, Loki!” dübörög a legjobban!"

innentõl kezdve vicces az egész😊

de van benne igazság amikor az NS hibáit vesézi.

Matthew Prosac
Mi is követelhetnénk, de nem tesszük!
A médiával együtt, a magyar fociért!

Most már nemcsak slendriánok, hanem hülyék is a DVSC vezetõi…
No meg, hogy a „DVSC” nem mentette meg a magyar foci becsületét. Pontosabban megmentette, de ezt a szófordulatot ezúttal nem szerencsés használni – az újságíró szerint.
Végül, de nem utolsó sorban; a tollforgató – illetve az ország egyedüli sportnapilapja – szorít a Lokinak, hogy végre egy szerencsétlen pontocskát kiharcoljon magának az Európa-liga-csoportban, ha már tavaly a BL-ben még ennyit sem sikerült neki – értelmezhetõ a szánakozás.
Ez a summája a Nemzeti Sport szeptember elsejei „tanévnyitó” jegyzetének.
Köszönjük szépen! Ezt jól megkaptuk! No, de kitõl és mitõl?
Az országos sportszaklap cinikuskodott a DVSC-vel, megfeledkezve arról a kötelezettségérõl, hogy az európai porondon ismét csak egyedüli magyarként érdekelt, ötszörös labdarúgó-bajnokcsapat nevét pontosan említse ekképpen: DVSC-TEVA.
Az a szaklap „pikírtkedik” velünk, saját bevallása szerint, amely egy éve holtbiztos forrásra hivatkozva, nem kis vihart kavart, kész tényként közölve öt fordulóval a 2008/2009-es szezon vége elõtt, hogy nyártól Mészöly Géza lesz a Loki vezetõedzõje. Holott szó sem volt errõl! Döntsük el magunkban; használt-e, vagy ártott az újdondász a debreceni csapatnak, a bajnokság hajrájában?
Annak a szaklapnak a munkatársa élcelõdik velünk, amelynek másik dolgozója – tájékozódás nélkül – leírta egy hétfõi lapszámban, hogy a DVSC Zrt. vezetõi, ügyvédje és két játékosa - a Mészáros-Polekszics ügy kapcsán – elutaztak az UEFA fegyelmi tárgyalására, holott már elõzõ nap délben kiderült: ez elmarad.
Az a szaklap kötözködik velünk, amelynek munkatársai, néhány napja – valami belsõ „jóindulattól” vezérelve - megkongatták a vészharangot a Loki feje felett, arra számítva, hogy az UEFA példát statuál és kizárja a Lokit az El-csoportkörbõl! Egy füst alatt a klubvezetéstõl is szigorú fellépést, a vétkesek fejvesztését követelték, akik Máté Pétert – egy adminisztrációs hiba folytán - nem nevezték a második számú európai küzdelmekre.
A szaklap – minden napilappal (még a bulvárt is beleértve) és internetes portállal ellentétben – „elfelejtette” pontosan idézni a DVSC-TEVA elnökének nyilatkozatát, amelyben munkatársait megvédte a szurkolók kritikájával szemben és a sajtó egyes rosszindulatú képviselõinek támadásától.
És még sorolhatnánk tovább, a sportnapilapban egyre gyakrabban fellelhetõ hibákat, téves értékeléseket, zavartkeltõ híreket. S ami a legrosszabb; idézhetnénk még az olykor rossz indíttatású cikkeket, amelyek egyes tollforgatók nem elég alapos és precíz munkájából adódnak. Ami azért sem jó, mert a több tízezres példányszámban megjelenõ újságnak igen nagy a közvéleményt befolyásoló ereje, így elvárható, hogy objektív legyen, és ne vezesse félre a sportkedvelõ olvasókat.
Követelhetnénk mi is a Nemzeti Sport vezetõitõl, hogy szigorúan vonják felelõsségre hibázó munkatársaikat, de nem tesszük! Legyen ez a NS belsõ ügye!
Nem tesszük, mert nem ez a cél!
Mi csak csendben dolgozunk tovább itt Debrecenben, hogy kedvenc csapatunk minél hangosabb sikereket érjen el Európában is, hiszen itthon, magyar honban már a „Hajrá, Loki!” dübörög a legjobban!
S, ha ez nemsokára a Puskás-stadionban újra így lesz, akkor a Loki a magyar labdarúgás hírnevének öregbítése mellett akár nemcsak egyetlen „pontocska” megszerzésére lesz képes az Európa-ligában.
S, ennek – mint minden magyar ember – Galambos Dániel, a mai Nemzeti Sport jegyzetének szerzõje is bizonyára szívbõl örülne!
Ezzel a DVSC-TEVA lezártnak tekinti az elmúlt napok eseményeit, egyben a Nemzeti Sport labdarúgórovatának munkatársait meghívja Debrecenbe egy barátságos futballmérkõzésre.

A DVSC Futball Szervezõ Zrt. menedzsmentje

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ez jelent meg ma a Debreceni klub honlapján. Mindenki döntse el maga, mennyi igazság van benne... Bár az személy szerint hozzátenném: a DVSC-vonatkozású hibák csak a jéghegy alja, sokkal durvább baromságokat szoktak leírni a "magyar sportszaklap" kedves munkatársai - mégsem utaltak rá még egy mondatban sem ebben a levélben. Mert nem rájuk tartozik.

a magyar bajnokságra akkor végre jó hírek köszöntöttek be, s az is örömteli azért hogy megmenekült a DVTK nem szûnnek meg, mert azért jobban örülnék, ha olyan csapatok lennének idõvel az nb1ben ahol járnak is meccsre az emberek.

zaki
pont most akartam írni 😄
nagy mákjuk volt, ezentúl legalább odafigyelnek majd...

jAsOn VoOrHeEs

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

banok
Koman Vladimirt a 75. percben becserélték a Lazio ellen! Hajnal viszont megint csak a padot koptatta a Dortmundban.
Vass Ádám végig játszotta a meccset a Bresciában, Feczesin csereként állt be.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

zaki
akkor lesz még 1 meccse minimum a PL-ben

banok
kiállították a Bolton finn kapusát és a helyére Bogdán Ádám állt be.

LSSAHPAUL
Ezen a szinten?? Nem nevezem meg a csapatot, szal egy megyei 2. osztályú csapatban egy éjjel nappal részeg csávó éveken keresztül intézte ugyanezt és soha nem hibázott. Mindent észrevett, még haragudott is rá az edzõ mert a csóka nem engedte játszani azt akinek lejárt az orvosija 😄

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

gercse
Jó lenne ha belendülnének a srácok, kellenek a csatárteljesítmények

banok
Priskin gól

banok
Szalai gól

nb1.hu-sok olvasgatják a litex fórumát, szal nem tuti infó, az ok, de télleg nem óvtak, s ez meg tény, ami fura az õ szemszögükbõl nézve.

Matthew Prosac
"mivel náluk meg egy játékos pozitiv dopping mintát produkált"
- honnan az infó?

Na ha jók az infók, akkor a bolgárok nem óvnak, mivel náluk meg egy játékos pozitiv dopping mintát produkált....

szóval ez az egész mind két csapatra néznve,m igazi BALKÁNI sztori 😊))

Ettõl függeltenül, a DVSC-t a jogtalan játékos pályáralépés miatt bünetetni kell, valszeg akkor pénzbírság, Máté eltiltása. Remélem, hogy ez lesz, mert ez logikus, s mégsem szenved csorbát az Oranje második fellegvára. Mindenesetre azért megtanulhátnának írni olvasni a DVSC vezetõi mert ilyen amatõr hibát ilyen szinten elkövetni nem egyszerû bûn.

bakkerman
abból óriási nagy balhé lenne,ha kicsapják a Lokit 😊

Pacal17
_A:S:_AS_:

csoro loki😊

gabber_saviola
A mai nap slágere: Máté Péter: EL-megyek

http://ulloi129.wordpress.com/2010/08/27/a-mai-nap-slagere/

<#vigyor1>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

rooney8
én is ezt látom valószínûbbnek 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Matthew Prosac
nem akarom szétzilálni a koncepciótokat, de elõször is kerüljünk be a csoportba. egyelõre rezeg a léc

Láma!
nem akarom szétzilálni a koncepciód, de ami a legbiztosabbnak tünik az a PSV oda-vissza zakó. a mértéke csak attol függ hogy dzsudzsák csapattársai mennyire veszik figyelembe balázs kötödését.
samp talán itthon x valóban lehetne, kiindulva a tavalyi fiorentina meccsböl.
a többit adom😊
talán még az ukránoktol lehet itthon pontot rabolni, sok náluk ugy tudom a brazil, azok nem keménykednek.

bakkerman
PSV-vel itthon szerintem leikszelnek,kint zakó,Metalist oda-vissza zakó(kemény,favágó ukránok,megölik a fiúkat),Samp itthon iksz,kint zakó. Én erre számítok,persze lehet Dzsudzsi "intéz" nekünk 6 pontot xD

gabber_saviola
szerintem hibátlan

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
vágom persze szép a stadionotok, és örülök neki, hogy ilyen szépen felújították.

ha 0-3 lesz, akkor EL sincs a Debrecennek...
van rá esély...

ez egy kicsit azért sok lenne.
..az ETO?
A holdkórós sápadt angol beteg pedig szerintem tuti meg volt vásárolva a Dinamotól, mert a tegnapi ETO meccs azért több volt mint feltünõ, fõleg a Dinamo kényszer helyzete miatt.

Matthew Prosac
nem igazán függ tõle. a Gyõr sem óvott az Atyrau ellen, mégis 0-3 lett a dologból. ebbõl is ez lesz.

elég nagy az örömködés, minden attól függ hogy a bolgárok óvnak, vagy nem. A bolgárok lépésétõl függetlenül az UEFAnak is büntetnie kell a jogosulatlan pályára lépést, ami azért objektíven Poleksics és Mészáros eltiltása után durva lenne azért.

Összeségében azonban nem értem, hogy egy ilyen amatõr hibát hogy követhetett el a vezetõedzõ és a vezetõség, mert ez még inkább durva.

Golyo69
sok magyar csapat örülne ha annyit is csinálnának pályákkal....nekünk nem lehet panaszunk a stadionra...csak egy csapat kéne 😄

GGMU

LasDen
kalocsa fc FTW 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

gabber_saviola
na jó, most azért mert felcsavaroztak 7000 széket meg bevakolták és lefestették a falakat az csalóka ám . 😄dd

Golyo69
😄😄 be is baszna 😊

GGMU

gabber_saviola
persze, azért keresetem egy régebbi képet. 😊

na jó kicsit szebb, mint ez.

passatgt
remélem szmájlit értetted, de ez a kép régi

gabber_saviola
tényleg?