32945
Magyar Foci
  • passatgt
    azért most jól játszanak, mondjuk zte ellen ki nem, 3-0 eddig de lesz több is
  • passatgt
    ha úgy játszanának minden meccsen mint a sturm elleni visszavágón, szarrá aláznának mindenkit:D

csak ugye más-más a tempó a kettő között
  • ressy14
    Hazai pályán eddig minden meccset behúztuk, úgy nyilatkozott, hogy teljesen reálisan látja a dolgokat.

Aztán majd a meccs végén elmondja, hogy nagyszerűen játszottak a srácok, és sikerült elvinni mindhárom pontot...
  • Redmer
    Ez is része a taktikának,ilyen nyilatkozatokkal megtéveszti az ellenfelet, és hintenek 5 gólt.
  • bakkerman
    prukit kérdezték a meccsről,azt kajak úgy nyilatkozott erről a videotonról,mintha kajak a Győr helyén lennének,asszondja örülne nagyon az 1 pontnak,bivaly erős csapatnak tartja a vidit(idén még nem látott vidi meccset),és örülne neki ha megúsznának egy komolyabb verést Laci tudja egyáltalán hogy milyen rendezvényen lesz?
  • geo91
    hülyeség, azért mert betiltják a bwint meg társait, attól még illegális fogadás ugyanúgy lesz... a bundázók nyilván nem tippmixelnek...
  • Redmer
  • bakkerman
    amíg lehet fogadni meccsekre,addig mindig benne lesz a bunda lehetősége,sőt,ahogy telnek az évek,egyre inkább kerülnek előtérbe a fogadóirodák(csapatok szponzorációja,reklámok,meccsek közben bwin,bet at home,sportingbet reklámok),és ezáltal IRÁNYÍTHATÓVÁ válnak az események,amik bajnoki címekről,kiesésekről dönthetnek...na mind1,arra kell törekedni,ha az ember fogadni akar,akkor ezeken a szituációkat meg kell lovagolni
  • [HUN]FaTaL
    Tisztességes foci max akkor lenne, ha nem lehetne fogadni a meccsekre.

Persze amíg fogadóirodák támogatnak csapatokat, addig ilyen nyílván nem lesz.
  • Narxis
    Az a gond, hogy nem csak a magyar foci, de az egész európai futball mentes a tiszta játéktól már évtizedek óta. Amikor ilyen Blattereket választanak újra úgy, hogy előtte az egyetlen kihívóját besározzák és kizárják(talán nem alaptalanul, nem tudom), akkor szokás mondani, hogy a fejétől bűzlik a hal. Ha lennének igazi oknyomozó riportok és megkapirgálnák az elit bajnokságok eredményeit, fogadási rendszereit, figyelnék pár fordulón át akkor biztos vagyok benne, hogy érdekes dolgokra derülne fény. Akkora pénzek mozognak a fociban, hogy az már káros a tisztességes játékra nézve.
  • passatgt
    "angol bulvárlapnak" tovább nem is olvastam
  • Redmer
    Angol bundavád a diósgyőr ellen.
  • szucsy89
    wow
  • bakkerman
    A Vitorral jó volt a viszonyom, csak múltkor tengóztunk a nappalijában, és amikor már 10 ponttal vezettem, azt mondta, hogy királyaftát látott, és nullázzunk! Na én ekkor nagyon udvariasan lefejeltem őt, meg a nejét, a Petrát is. A Szijjártó Petrát.

én már itt lefordultam a székről ASD:ASASD:ASFSA
  • LasDen #14745
    :DDD
  • Grenzjager
    Csetszoba: Paolo Sousa válaszolt

Fehérváron már beceneve is van: az Edzők Zidane-ja. Mit szól hozzá? (L. Anna, Miskolc)
    Nem tudom, ezt ki terjeszti rólam, de ha találkozunk, megfejelem, az biztos. Meg egyébként is, az a kis algériai puttó még fejre sem tud rendesen célozni. Materazzi mellkasát egy óvodás is kettéfejeli.

• Zsolti9014
    nem is az hogy elbénázott, hanem sokat volt sérült, félre is kezelték, aztán rosszkor volt rossz helyen, sérülése közben is volt edzőváltás, meg ilyenek... egyébként nagyszerű a visszatérése, bevallom, azt hittem már csendben levezet valahol majd, erre visszajön. hatalmas munka és teljesítmény van mögötte.

a gól meg nagyon szép, okos és hatalmas! :)
  • zaki
    Az igen, gyönyörű volt. Kár hogy 5 évet elbénázott a karrierjéből.
  • golvago99
    na
  • rooney8
    kis löket volt :D
  • dave9004
    tatabányán 3500 balmazujváros 1200 szeged 2200 sopron 1200 bcsaba 1000 szolnok 1200 nyíregy 1000
  • banok

Szabics nagy gólt lőtt ma.
  • passatgt
    Eto meccsen 9000-en voltak
  • banok

• Solt
    Első félidőben a Győr kapura lövési aránya: 2/2 ( 2 gól ), Fradinak meg valami 8/3. Összesen legalább 4 ziccerünk volt... a Győr azért vezet, mert van egy jó kapusa, a támadóik meg eltalálják legalább a kaput...

Fejben vannak gondok... remeg a lábuk...

( A Győr kapusa lett a mezőny legjobbja. )
  • Narxis
    Így 2. félidőre egész sok ziccere lett a Fradinak, de most nem tom, hogy azért-e mert az ETO látványosan visszaállt vagy a Fradi javult fel. Tényleg nem egy nagy szám ez a Győr, én most látom ebben a szezonban az első meccsük, csak a pontok alapján hittem, hogy megállíthatatlanok.
  • Solt
    Három helyzetük volt, abból kettőt bevarrtak. Egyáltalán nem egy nagy szám amit előadnak, főleg, hogy még ennek a borzalmasan gyenge Fradinak is bőven lenne esélye a győzelemre. Sokkal több helyzetünk van... viszont nincs egy értelmes csatárunk, kapusunk, belsővédőnk... a döntetlen igazságosabb lenne.
  • Narxis
    Nagyon ráült az ETO erre a 2-0-ra...
  • Narxis
    Nem igazán. :D Eléggé jól megy a Győrnek és a Fradi is nagyon gyenge. Szerintem minimum 3-0.
  • commissioner
    sejtettem... :D
  • bakkerman
  • commissioner
    játék képe alapján van esély a kiegyenlítésre?
  • Narxis
    muhahaha 2-0 győr-fradi :p
  • banok
    Szabics gól.
  • passatgt
    csak a kommenteket tudom idézni, ez nagyon gyenge
  • commissioner
    Paulo Sousa válthatja Szalai Annamáriát a médiahatóság élén
  • ressy14
    Attól tartok igen. A klub nem adott volna ki egy nyilatkozatot arról, hogy megbíznak benne, ha rá 3 nappal meg kirúgják.
  • bakkerman
    Holnap szerintetek még souza lesz az a vidi edzője?
  • LasDen #14721
    akkor fair...mondjuk :D
  • Solt
    Ez nem, de volt egy ami az volt, azt meg nem adták meg nekik... :)