32945
Magyar Foci
-
#14719 milyen sok 11-est rúg a honvéd...plusz az nem is volt az..:DD -
#14718 9 meccs, 9 tizi :D -
Solt #14717 Félreérthető... nem a Kispest sikerének örülök! :D -
geo91 #14716 CS.A.K.! -
#14715 Meg nem mondaná az ember, hogy melyik csapatnak szurkolsz. -
Solt #14714 -
#14713 -
#14712 Itt a reakció -
#14711 legalább találó :D -
#14710 Azért jó címeket adnak :D
Vasas-Videoton 0-0
Sousa tovább törheti a fejét
-
#14709 még csak most? olyan mint az enbéegyponthu -
#14708 megutáltam a NS-ot -
#14707 "Különösen méltatlan a Nemzeti Sport bántóan egyoldalú, a semleges olvasó által is megmosolygott, drámai leírása, amely szerint csapatuk tagjai riadt kisgyermekekként menekültek az öltözőbe a vérben forgó szemű, megvadult Paulo Sousa elől.
A lap tudósítása elhallgat sok mindent. Azt is, hogy az első, piros lapot érő durvaságot Borbola Bence követte el, azt is, hogy a lap pályán lévő munkatársai kezdettől fogva minősíthetetlen hangnemben szidták, pocskondiázták az őket nagy szeretettel és kiváló körülményekkel fogadó vendéglátókat. Elhallgatja, hogy a hazaiak felajánlották az akadémia orvosi stábjának és rendelőjének azonnali segítségét, amelyet az NS visszautasított, és elhallgatja, hogy Paulo Sousának azok is nekiestek, akiknek az esethez semmi közük sem volt, fenyegették, szidalmazták az edzőt. Kimaradt a tudósításból az is, hogy az NS egyik vezető újságírója ezt harsogta a pályáról lefelé jövet: „Ennek az embernek ez az állásába fog kerülni”. A lap – a jelen nem lévő Murányi András által írt – jegyzete a közszereplők példamutatásáról beszél, és arról, a történtek után nem maradhat Sousa a Vidi edzője. Nos, ha így van, akkor a lap futballrovatának létszámát is azonnal csökkenteni kell néhány fővel. De – tudjuk – az eset legfeljebb az edzőnek kerülhet az állásába.
"
-
#14706 A Duisburg-Union Berlin (1-1) meccsen kezdő volt új csapatában Lázok János aki 70 percet jászott. -
#14705 Gera Zoli 1,5 milla angol font;) -
karajjj #14704 egyedül Kink volt az, akiért 1 milliót fizettek -
#14703 jó áron adták el többért nem lehet egyszerűen ebből az országból eladni embereket -
#14702 még télen megveszi egy Genoa,vagy egy Freiburg szintű nyugati csapat -
karajjj #14701 hónapokig harcoltak, mire megkapták érte a kért árat (pontosan már nem emlékszek, hogy mennyit), plusz benne van a szerződésben, hogy a továbbadásból is kapnak pézt -
#14700 Azért a ZTE benézte ezzel a Rudneves gyerekkel... Valami nevetséges áron adták el, tavaly Juve ellen mesterhármas, most 7. forduló van Lengyelországban és a 11. gólját lőtte.. -
#14699 Pont ezért írtam, hogy ne védje, én se védtem senkit. Nem tudjuk mi történt. -
#14698 Ámen. -
commissioner #14697 [URL=http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20110916-interju-garancsi-istvan-videoton-klubtulajdonossal.html]"Megszoktuk, hogy mindenki belerúg egyet a Vidibe" - interjú Garancsi István klubtulajdonossal[/URL] -
Grenzjager #14696 én csak egy pohár vörösbort kérnék :))) -
#14695 Egyébként valaki látta esetleg közelről, vagy felvételről a történteket?
Látatlanban a legkönnyebb fikázni, és ez mindkét álláspontra igaz. -
#14694 Ne védd ilyen látványosan Sousa-t! -
#14693 A kommentek letiltása nem volt épp szép húzás, de egy kis trükkel hozzá lehet szólni ;)
http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2095060
-
#14692 sszerintem mindkét fél hibás volt, de azon nem csodálkozom, hogy NSO-n Sousa a sátán és ez a tag meg maga jézus.... -
#14691 illetve sousa-t ki sem állították, bíró szerint sem volt szándékos... -
#14690 ez a bence egy gyökér, minden magyar csapatot fikázott és állandóan keveri a szart, mindenki tudja, csak nemzetisportnál pl nem lehet kommentelni, mert mindenki azt írná, hogy megérdemelte:) -
#14689 ez kvázi ugyanolyan lehetett, mint a Zidane-os affér. Provokáció fejeléssel megfűszerezve. De akkor is bunkó dolog mindkét részről. -
#14688 kötve hiszem,hogy ez az eset meg úgy történt,hogy Sousanak nem tetszett a gyerek képe és gondolta most meghalsz gecó! kellett egy kis hírnév ennek a senkiházi újságírónak és kiprovokálta az egészet.Sousa meg hülye volt és felült neki -
#14687 lefejelés = hasbafejelés
-
#14686 De nem ám, mert ott Materazzi volt a hunyó aki direkt provokálta Zidane-t... Persze ettől még nem volt szép dolog a lefejelés, ez tiszta sor.
-
commissioner #14685 ugye, Zidane-t nem felejtetted el lebüdösparasztozni? -
#14684 Ez az ember egy bödös paraszt, hab a tortán hogy kiadnak egy közleményt miszerint sajnálják, de ilyen baleset bármikor előfordulhat... Mérhetetlen cinizmus. Legalább ismerné el amit tett, de ennyi gerinc sincs benne.
-
#14683 basszameg szegény Páulu,remélem a haja ott elől nem kócolódott össze,nem élném túl... -
#14682 Én nem ismerem a srác "munkásságát" + az őt körülölelő gyűlöletet de ez akkor sem jogosítja fel arra Sousát, hogy az ország kvázi vendégeként lefejeljen egy sportújságírót. Amennyiben a hírek igazak és minden úgy történt ahogy jelenleg le van kommunikálva akkor nálam Sousa végleg elvágta magát. Eddig is vicces volt az állandó gyenge dumája plusz a nevetséges eredménytelensége ahogy egy alapozás alatt szétbaszott egy bajnokcsapatot. -
#14681 -
commissioner #14680 akkor oké minden!