Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Az NB1.hu úgy tudja, hogy ma egészen biztosan nem lesz döntés az ügyben, és az ügyben az UEFA egyelõre nem kapott információt arról, hogy a bolgárok megkívánják-e óvni a mérkõzést. Ha nem óvják meg, akkor hivatalból az európai szövetség Fegyelmi Bizottsága akkor is eljár. Legközelebb a jövõ héten ül össze a Fegyelmi Bizottság.
😊)) Bár Sampdoria ultrákra kíváncsi volnék mit mutatnak!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ekkora amatõr bandát -.-
egész pofás amúgy 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
2 éve az Uefa kupában a Besiktassal játszott a playoffban a csoportkörért; otthon 4-1re megverte a Besiktast, idegenben 1-0-ra kapott ki, tehát bejutott.
A csoportban 0-0-t játszott a Herthával otthon.
1-0-ra verte a Galatasarayt idegbenben.
1-0-ra verte az Olympiakost otthon.
1-0-ra verte a Benficát idegenben, majd csoportelsõként veretlenül továbbment.
A nyolcaddöntõben a Sampdoriát verte meg oda vissza (otthon 2-0, idegeben 1-0!!), majd a negyeddöntõ jelentette a végállomást: 3-2-re nyertek otthon a Dinamo Kiev ellen, majd a visszavágón kikaptak 1-0-ra tehát idegenben szerzett kevesebb gól miatt estek ki... Na ezt a Kharkivot kellene oda vissza, ugye? Függetlenül attól, hogy azóta távoztak páran.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
NB1.hu
"Máté Péter játéka miatt hatalmas bajba kerülhet a Debrecen!
Mint ismert, a Debrecen tegnap 2-1-re legyõzte a Litex Lovech csapatát, és ezzel bejutott az Európa Liga csoportkörébe. A találkozón alig 1 perc játéklehetõséget kapott Máté Péter, aki azonban nem szerepelt a selejtezõkre elõzetesen leadott listán, emiatt elõfordulhat, hogy nagy bajba kerül a Debrecen csapata. Még az is elõfordulhat, hogy az UEFA kizárja a Debrecent a sorozatból.
Monacóban tartózkodik Szilágyi Sándor, cégvezetõ, akit az ügyrõl kérdeztünk.
- Máté Péter valóban nem szerepelt a névsorban - mondta honlapunknak Szilágyi. - A csapatnál jelenleg "válságértekezlet" van.
A fejleményekrõl természetesen azonnal beszámolunk!"
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
a tavalyi Ukrán bajnokság harmadik helyezettjét otthon és idegenbe is veri a debreceni vasutas?
psv meg nagyarcúak bandája, õket is ellehet verni ha szar napjuk van😊
ez így 10 pont, tavaly 10 ponttal simán tovább lehetett jutni 2. helyezettként
a raelitás kb 1%
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Ha csoport jobb lett volna...
A-ba már nem kerülhetünk 😊
akkor jönne a City meg a Juve
Idei lista
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
viszont idén szerintem már több pontot gyûjtöttünk mint tavaly ilyenkor nem? arra a koefficinsen szarra gondolok