Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
jóez mitakarsz, bár ez a téli pálya gondolom, mert itt-ott sárga a fû, így jobban látszik

na ha jól látom, akkor a hivatalos keretben nem szerepel, viszont a meccsre meg kivitték, tehát a meccskeretben pedig bennevolt
gabber_saviola
😄dd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Amennyiben a bolgár klub huszonnégy órán belül nem óvja meg a meccset, az UEFA hivatalból akkor is eljár az ügyben - mondta Biscos. - Jelen pillanatban kiegészítõ információkat kértünk az MLSZ-tõl, mert már folyik a vizsgálódás. Ezt követõen döntünk az ügyben. A hiba nem feltétlenül jár azonnali kizárással, vagy három nullás bolgár gyõzelemmel, lehet figyelmeztetés, pénzbírság, vagy fegyelmi is.
Az NB1.hu úgy tudja, hogy ma egészen biztosan nem lesz döntés az ügyben, és az ügyben az UEFA egyelõre nem kapott információt arról, hogy a bolgárok megkívánják-e óvni a mérkõzést. Ha nem óvják meg, akkor hivatalból az európai szövetség Fegyelmi Bizottsága akkor is eljár. Legközelebb a jövõ héten ül össze a Fegyelmi Bizottság.
Láma!
ott van mert beállt. pont az a baj.
de nevezve nem volt a meccsre.

passatgt

Ott van Máté a cserék között, és gondolom ez a hivatalos cucc

passatgt
ezt azért nem kellett volna

na legalább valami pozitívum. Egyszer volt Nyíregyházán disznóvásár(legalább is remélem)

😊)) Bár Sampdoria ultrákra kíváncsi volnék mit mutatnak!

passatgt
nyíregyházi futballcentrum sokkal szebb😊

LasDen
ez viszont szégyen bázzeg 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúristen -.-
ekkora amatõr bandát -.-
LasDen
nálunk megye 1-be vannak ilyen putri stadionok...

egész pofás amúgy 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Matthew Prosac
HA-HA! csak szólok hogy ez a Metalist nem egy fing csapat.
2 éve az Uefa kupában a Besiktassal játszott a playoffban a csoportkörért; otthon 4-1re megverte a Besiktast, idegenben 1-0-ra kapott ki, tehát bejutott.
A csoportban 0-0-t játszott a Herthával otthon.
1-0-ra verte a Galatasarayt idegbenben.
1-0-ra verte az Olympiakost otthon.
1-0-ra verte a Benficát idegenben, majd csoportelsõként veretlenül továbbment.
A nyolcaddöntõben a Sampdoriát verte meg oda vissza (otthon 2-0, idegeben 1-0!!), majd a negyeddöntõ jelentette a végállomást: 3-2-re nyertek otthon a Dinamo Kiev ellen, majd a visszavágón kikaptak 1-0-ra tehát idegenben szerzett kevesebb gól miatt estek ki... Na ezt a Kharkivot kellene oda vissza, ugye? Függetlenül attól, hogy azóta távoztak páran.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Nem vernek õk már lehet senkit:

NB1.hu

"Máté Péter játéka miatt hatalmas bajba kerülhet a Debrecen!

Mint ismert, a Debrecen tegnap 2-1-re legyõzte a Litex Lovech csapatát, és ezzel bejutott az Európa Liga csoportkörébe. A találkozón alig 1 perc játéklehetõséget kapott Máté Péter, aki azonban nem szerepelt a selejtezõkre elõzetesen leadott listán, emiatt elõfordulhat, hogy nagy bajba kerül a Debrecen csapata. Még az is elõfordulhat, hogy az UEFA kizárja a Debrecent a sorozatból.
Monacóban tartózkodik Szilágyi Sándor, cégvezetõ, akit az ügyrõl kérdeztünk.
- Máté Péter valóban nem szerepelt a névsorban - mondta honlapunknak Szilágyi. - A csapatnál jelenleg "válságértekezlet" van.
A fejleményekrõl természetesen azonnal beszámolunk!"

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

gabber_saviola
A Metalist ebben a csúnya stadionban játszik, és 40ezer alkoholista ukrán buzdítja õket a meccseken:

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

passatgt
kishitûek vagytok

LasDen
a debrecen mindenkit megver....bottal, lábbal, ütõvel...bármivel....

passatgt
ukránoknál van egyáltalán focipálya?
favágó nyomorék az összes

gabber_saviola
Az elsõ vesszõig bírtam nevetés nélkül. 😄dd

a tavalyi Ukrán bajnokság harmadik helyezettjét otthon és idegenbe is veri a debreceni vasutas?

az ukránoknak van pár noname braziljuk
passatgt
amúgy a metalistrõl még csak én nem hallottam?
psv meg nagyarcúak bandája, õket is ellehet verni ha szar napjuk van😊

passatgt
Metalistet itthon és idegenben is verni kell, PSV-ben dzsdzsák lõ egy öngólt itthon és nyerünk, kint kikapunk, sampdoria meg idegenben kikapunk, itthon döntetlen

ez így 10 pont, tavaly 10 ponttal simán tovább lehetett jutni 2. helyezettként

hát de akkor is...😄
a raelitás kb 1%

azért nem a Barca lesz az ellenfél 😄 😄
kb a világ 8. csodájával😄😄

rooney8
kis szerencsével? 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

limperatore
még írják be 15en 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Matthew Prosac
dehogy lehet 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

zaki
psv, samp, metaliszt harkiv, hm

passatgt
Lol, innen még kis szerencsével tovább is lehet jutni😄

zaki
psv, samp, metaliszt kharkov, hm

limperatore
psv samp, legalább jó csapatok jönnek 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

jó, nagyon jó 😄
Matthew Prosac
PSV, Sampdoria, Metalist, DVSC <#eljen>
Ha csoport jobb lett volna...

Matthew Prosac
J csoportba sem kellene kerülni 😊
A-ba már nem kerülhetünk 😊

Matthew Prosac
eddig a H csoport lenne a legnyugisabb. mármint abból a szempontból hogy nem kapnánk szép kerek gombócokat..

Matthew Prosac
én nem vágyom arra, hogy a City rúgjon egy hetest nekünk. kíméletesebb ellenfelet akarok 😊

na most már az A-ba kellene bekerülni 😄
akkor jönne a City meg a Juve
Matthew Prosac
én itt nézem, 68. helyen találod a Lokit, 105. a Gyõr.
Idei lista

Kaplan
Ezt a pontozást hol lehet követni?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

janem 😄 csak az elsõ meccsük volt az
2 döntetlen
passatgt
gyõrnek meg 4 gyõzelem és 1 döntetlen

passatgt
de most ott van a gyõr is, meg ha minden igaz a videotonnak és a zte-nek is volt 1-1 döntetlenje

bakkerman
viszonyitásképp a tavalyi BL gyõztes Inter 34.8500-et szedett össze 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
idén 2.4500-pontot gyûjtött a Loki, tavaly 4.5500-et.

passatgt
hát nem feltétlen kell továbbjutni, de persze, az lenne az ideális😊
viszont idén szerintem már több pontot gyûjtöttünk mint tavaly ilyenkor nem? arra a koefficinsen szarra gondolok

bakkerman
így hogy még csoportok sincsenek,én már annak is örülnék,ha a Loki legalább 3. lenne a csoportjában 3-4 szerzett ponttal!