Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
miszerint a Loki épp leégni készül? 😄 Nem szégyenkezünk, elhiheted 😄

barnuska665
így van barátaim.nem kell szégyenkezni az igazságon

Láma!
és csak ugy ömlenek az emberek az 5-szörös bajnokot látni...😄

Fabio Capello
ekkora múlttal? hogy lehetséges ez? :|

Láma!
😄D

pedig mekkora multja van😄

na már ég is a loki 😄
Fabio Capello
3:1 a Fradinak szvsz.

Láma!
tegnapig volt az😄

amugy hogy az eredeti kérdésre válaszoljak szerintem 2 góllal nyer a fradi, most ennyi különbséget érzek a 2 csapat között.

LasDen
lehullottak a levelek.....vagy legalábbis majd fognak 😄 új szezon új csapat....mint az fm-ben 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

miért?😮 elmúlt a nagy szerelem?
barnuska665
voltam

pedig te fradi szurkoló vagy 😄
barnuska665
álmodj királylány

barnuska665
hagyjuk már

na de elõször jön a mai meccs, attól mit vártok? 😄
szerintem most ki fognak kapni, sok a fiatal éretlen tacskó a csapatban, a fradinál meg alakul valami Prukner kezei alatt
LasDen
viszont kérdésemre nem kaptam választ...😄
szerintem a dózsa nyer 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Matthew Prosac
akkor nyertem/tünk LasDennel <#kacsint>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

LasDen
így egyszerûbb nem?? 😄
szerintem ez biztosabb....és ott van a foci is...😄

Matthew Prosac
semmi rosszat. nagyon messze vagyunk az anyázástól 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
Wikipedia -> Újpesti Torna Egylet ->

"A korábban mûködõ harminc szakosztályból ma már csak tizenhat mûködik.

Újpesti TE asztalitenisz szakosztály
Újpesti TE atlétikai szakosztály
Újpesti TE birkózó szakosztály
Újpesti TE evezõ szakosztály
Újpesti TE jégkorong szakosztály
Újpesti TE judo szakosztály
Újpesti TE kajak-kenu szakosztály
Újpesti TE karate szakosztály
Újpesti TE kerékpár szakosztály
Újpesti TE kézilabda szakosztály
Újpesti TE labdarúgó szakosztály (Újpest Football Club)
Újpesti TE lovasport szakosztály
Újpesti TE modellezõ szakosztály
Újpesti TE öttusa szakosztály
Újpesti TE röplabda szakosztály
Újpesti TE sí szakosztály
Újpesti TE sportlövõ szakosztály
Újpesti TE súlyemelõ szakosztály
Újpesti TE teke szakosztály
Újpesti TE tenisz szakosztály
Újpesti TE triatlon szakosztály
Újpesti TE torna szakosztály
Újpesti TE vívó szakosztály
Újpesti TE vízilabda-szakosztály"

Ezek szerint (bár a wikire csak mértékkel és óvatosan hivatkozunk) a futball szakosztály még hivatalosan az UTÉ-hoz tartozik, különben nem lenne benne ebben a felsorolásban. Szerintem 😊 Tehát nem váltak teljesen szét.

LasDen
mit indítottam el 😄

Matthew Prosac
errõl nem hallotam, de akkor utánanézek 😊 az nekem is megvan hogy 98-ban nevet kellett változtatniuk, de az egy dolog. jó öreg PNB 😊

értem persze, ezeket tudom is, de én eddig úgy tudtam hogy az újpestiek abszolút kiszálltak ebbõl és azért lett újpest FC
Matthew Prosac
különvált, mert a különbözõ szakosztályok teljesen autonóm mûködnek ma már,(mind irányításban mind szponzorációban elkülönülnek, ezért is beszélünk szakosztályvezetõrõl) de ettõl még egy anyaegyesület tagja, aminek szintén van egy neve. Az Újpest logóján is ott virít az UTE, nem véletlenül. A Fradi sem FFC, vagyis Ferencvárosi Futball Club, hanem Torna club, ami egyrészt feltételezi több szakosztály meglétét, másrészt az alapítás éveiben uralkodó sportszemléletet (1880-1890-es évek!), amiben nem a futball játszotta a fõszerepet, sokkal inkább az atlétika és más sikersportágaink.... Az MTK speciel 1888-ban alakult (Testgyakorlók ugye, ami megint gyûjtõfogalom), míg pl a Magyar labdarúgó-válogatott elsõ mérkõzésére 1902-ben került sor. A tradícionális egyesületeink nem a futball miatt alakultak. Érted... 😊

én úgy tudtam, hogy már külön vált a focicsapat tõlük, de akkor ezek szerint nem
Matthew Prosac
A futball szakosztályé, jah. Vagy az újpesti jégkorongosok is Újpest Futball Club név alatt nyomják?

a klub neve hivatalosan Újpest Futball Club 1998 óta
Matthew Prosac
A klub neve hivatalosan Újpesti Tornaegylet, vagyis UTE, de ezt bizonyára te is tudod. Tehát mit is rontott el a kolega? Ezek szerint a Fradi sem lehet FTC? Valamirõl lemaradtam 😮

Láma!
<#zavart1>

LasDen
ute vagy újpest...ugyanaz...😄 fateromnak meg dózsa....és..?? 😄

már 98 óta Újpest a nevük 😄
LasDen
nos...UTE vagy Fradi??? 😄

én UTE...mert régen ilyen befolyásoltságot kaptam unokatesóm révén....de nem szurkolok nekik...de ebben a párharcban inkább õk 😄 amúgy inkább DVTK-s vagyok 😄

bakkerman
de felvesz rá az állam 1 milliárdot,1 millióból kipakátolják a stadionokat,így mindenki jól jár 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Murder3
ez nem plussz költség véletlenül?

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

bakkerman
<#zavart1>

LasDen

Matthew Prosac
inkább mit nem csinált: senkit nem gyõzött meg arról, hogy õ kell oda.

LSSAHPAUL
A nagy sztár Gosztonyi volt. Kiváncsi vagyok mivel magyarázza hogy kézzel nyújtózkodik a labda után, amúgy meg nem sikerült elérnie szegénykémnek, pedig látszik hogy mennyire szerette volna.. Kiváncsi vagyok hogy a Barinál miket csinált hogy fél év után visszaküldték 😊

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Murder3
Ma nem tudom ki látta a Tatabánya-Gyõri eto 2-õt de vmi eszméletlen meccs volt.
3-3 lett, de komolyan maygar bajnokságba még ennél jobbat nem láttam.
A dolog iróniája hogy mindez egy nb2-es meccs volt.

Murder3
Hát ha pl egykét helyzetbe Németh meg a nem tom hogy is hívják nem baromkodja el akkor simán lõttünk volna 2-3 gólt.
Nem az állóképesség itt a fõ baj, hanem a helyzetkihasználás, és volt egy olyan kezezés amit ha nem követünk el szabályos gólt is rúgtunk volna.

bakkerman

bakkerman
aki kritizálja az U21-et,az nézzen meg egy felnõtt válogatott meccset...tegnap gyengék voltak a srácok,ennyi! ennek a Walesi válogatottnak akárki tudna gurítani egy négyest,bûn gyengék :/ tudom,csoportelsõk,de ez mutatja a többi csoportrésztvevõ erejét is.Tudásilag nekünk kéne ott állnunk,fizikálisan viszont toppon vannak a walesiek,sajnos!

Murder3
sajnálatos vereség sok helyzetünk volt, az a helyzet jobbak is voltunk és elég nagy balszerencse h nem tudtunk nyerni.
Nyilván msot jön majd a szokásos lehurrogás elég fárasztó már ez a magyaroktól.
kritizálni tudnak egyfolytában, érdekes h a bronzot nyert ifik után mért nem szidták õket le a sárga földig h nem jutottak döntõbe, ez talány számomra..

bakkerman
4-1 vezet a szülõvárosom egy bajzát duplával,már csak az u21-es fiainknak kéne alkotni valamit Wales ellen 😊

passatgt
legtöbb ember akkor és annak a csapatnak szurkol, amelyik sikereket ér el
nincs ezzel semmi gond

bakkerman
úgy látom te sem voltál kint a Loki-Litexen 😄DDDD

Murder3
már ahova tartoznak mert ennyi erõvel szinte semmilyen magyar csapatnak nincs szurkolótábora ha 5-6 ezrekre futja max vagy annyira se meccsenként.

<#ejnye1>