Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
mostanába megy neki

Matthew Prosac
Stieber Zoli góljával: Aachen 1 - 0 Paderborn

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Láma!
5 gólos: Ferenczi (Vasas), Tischler (MTK)

ha nem követed a magyar bajnokságot, miért teszel fel ilyen kérdéseket?😊

miért? most szerinted ki vezeti, ha nem egy fiatal magyar srác?
bakkerman
de mikor fog erõsödni hazai fiatalokkal,mikor lesz a góllövõlista elején fiatal magyar srác...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Reméljük, hogy jól szerepelnek majd és erõsödik velük a hazai bajnokság.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

hát ha itt is olyan tempóval fognak játszani, mint otthon, akkor mindenképpen beválhat mindkettõ, csak nehogy beletunyuljanak az nb1-be 😄
LasDen
ez a Marinelli gyerek jó fogás lehet...bár ez is az utóbbi években bokorról bokorra ugrált...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

passatgt
Marinelli támadó középpályás, és itt járt:
Boca Juniors
Middlesbrough
→ Torino (loan)
Boca Juniors
Racing Club
Torino
SC Braga
Kansas City Wizards - 41 meccs, 11 gól
Millonarios - 12 meccs, 10 gól
Aldosivi - 13 meccs, 12 gól

A másik argentín meg az argentín másodosztályban focizott eddig, ha jól látom sehol máshol😊

Marinelli gyerek szerintem mindenképp jó cucc, a másik majd kiderül, de õ se lehet szar

ForzaInter
várszegi és bandája a magyar foci legnagyobb kártevõi legalább végre eltakarodnának.. de ez csak álom sajnos

Yo, Bitch!

passatgt
én úgytudom minden fifa bírónak kell fújnia alacsonyabb osztályban kötelezõ jelleggel

Úgy látom egyre inkább ránk férne 5-6 év amatõr státusz... így tán lekopna ez a sok élõsködõ, pénzéhes, hatalom mániás szarjankó... azok maradnának, aki valóban szeretik a magyar focit, és pár év múlva lehetne új alapokra helyezni az egészet...

www.smart-bus.hu

õ most is az nb2ben fúj, biztos azért vezetett már az nb1ben hiszen lement jó pár forduló a vb óta, de valahogy õt sem szereti az MLSZ.

Mondjuk a Debrecen és a Videoton tiltó listára tette, tehát Kassai nem vezethet Loki és Vidi meccset. S Tatabánya (nb2) meccset sem vezethet mert Komárom-Esztergom megyei lakosú Kassai. ...igen ez már így összesen bõven elég hogy valaki ellehetetlenüljön Magyarországon.

régebbi tepsifocis cikk a tiltólistáról,m valamelyest már módosult, de nem Kassai szempontjából. Mezey irányít azért itt is...

komolyan mondom, Kassain kívül nincs itthon elfogadható bíró... mikor a vb elõtt még nálunk NB2-ben vezetett, rendesen jó érzés volt, hogy végre nem a bírón múlik a meccs
agyrázkódással "megúszta" Szokol, Laczkó meg kapott egy pacsit a "sporitól"...

kluboktól függetlenül a magyar játékvezetõk még a magyar foci és az MLSZ szintje is alatt vannak.... röhejesek

Kaplan
Pintér Ádám debütált a La Ligában. 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

nem futás közben rácsúszott Yannickra, aztán õ meg a vádlijával meg a sarkával eltalálta a fejét
passatgt
gondolom nem szándékosan

Szokolt úgy fejbe rúgta Yannick most, hogy nõtt egy orr a homlokára is, ilyet se láttam még
Nem semmi a csóka Rudnevs...

s közben nézem hogy az ETO-tól vásárolt Kink 2 távoli gólt vágott bajnokin, )M'brough-Burnley 2-1, Ch'ship).

Egész jól megy akkor az egykori NBIes ligásoknak 😊)))

Gunnersboy
igaz, hogy már nem ZTE játékos de azér ezen megakadt a szemem😄

FT Juventus ❤️ - 3> Lech Poznan
14' <0 - 1> A. Rudnevs (pen.)
30' <0 - 2> A. Rudnevs
45' <1 - 2> G. Chiellini
50' <2 - 2> G. Chiellini
68' ❤️ - 2> A.D. Piero
90' ❤️ - 3> A. Rudnevs

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Murder3
azért ez nem így mûködik...
amúgy manapság már vannak sokkoló fegyverek azokkal elég pontosan ki lehet szórni azokat akik balhéznak, vagy rájuküdöd a rohamosztagot az azért tuti siker...

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

szucsy89
Valamint Koman 81 percig pályán volt, viszont Huszti nem állt be...Hajnal még a padra sem ülhetett le, bár sajnos ez már megszokott lett...
Matthew Prosac
Dzsudzsák és Juhász is gólt szerzett ma az Európa Ligában. A Debrecen már kevésbé...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

passatgt
hát azt a retkes kurva annyát
nem azt írja upc csatornakiosztáson, hogy cnn után van a story tv?
nem, itt a nyomorék pax tv van, hogy rohadna meg

http://www.upc.hu/pdf/veszprem_100601.pdf

Láma!
ahhoz tulképzett lesz már😄

az sem árt, ha az ukránok küldenek olyat, akit ne neveztek 😄
LasDen
úgyis kellenek a jó edzõk itthon 😄 ilyen ötletekkel a válogatott kispadjáih is viheted 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

passatgt
nem volt sok idõ, ezek a taktikai húzások ösztönösen jönnek, lehet el kéne végeznem egy edzõ tanfolyamot😄

lángész vagy!de azért nem árt ha olyan játékost küldesz pályára akit neveztél is az UEFAnál.

LasDen
meddig tartott kitalálni??? 😄

passatgt
én ezzel a taktikával lépnék holnap pályára

passatgt
több gólt kell szerezni mint az ukránok és akkor nyerünk

Láma!
"és nem tudok nyugton maradni,bedobálok minden szart a pályára,mert a csapatomat épp alázzák..."

és engem vizes slaggal locsolnak este 8-kor 15 fokban...

bakkerman
egyiknek se,de inkább verek meg valakit azért mert szabályt sért,mint hogy verjenek meg azért,mert egy hülye fasz vagyok,és nem tudok nyugton maradni,bedobálok minden szart a pályára,mert a csapatomat épp alázzák...

te hol vagy eldugva ebben a történetben? Melyik "szereplõnek" gondoltad magad? Rendõrnek?

passatgt
mondom, hogy nyerni fogunk, figyeld csak

Láma!
szép, fogadóirodák se ismerik az ukránokat?😄

passatgt
szorzók a debrecen-metaliksz meccsre:
2,70 3,20 2,40

Láma!
aki fent marad, ergo nem követ el semmilyen jogsértést, azokért felmennek és megverik? a rendõrök? elõ közvetítésben?

sok amcsi filmet láttál e?

LasDen
ne kérdezd ha nem érdekel 😄

ForzaInter
aha..

Yo, Bitch!

Ja... a sok "okos" szoba drukker!

www.smart-bus.hu

jó sok megmondó ember van, induljatok a következõ választásokon...

LasDen
szemrebbenés nélkül megmondanám a véleményem....nem szoktam véka alá rejteni mit gondolok....😄

ForzaInter
névtelenül látom faszául megy sok mindenkinek a kurva anyázás, kiváncsi lennék rá, hogy élõben is a szemébe mernétek-e mondani ezeknek az embereknek😊

Yo, Bitch!

bakkerman
én ezt csináltam volna a szekások helyében:
-leszedem a kapukat,amit feszegettek az állatok,megmondom nekik,hogy aki vagány az jöjjön le,lejönnek,megérkeznek a rohamosok,és aki raj,meg van vér a pöcsében,az lent marad,aki meg fent marad,azokért meg felmennek a rohamosok,és kb 2 hét kórház...meggondolták volna,hogy balhézzanak-e többet focimeccsen,vagy eleve kimennek-e...

A témát "átcsörgetem az ultra - hool topik ba, mert Londonról tudok írni s hosszabb, de nem ide szeretnék, mert ez már OFFnak minõsül ide.