32945
Magyar Foci
-
karajjj #14879 abban mi a meglepő?
a vb-n is simán ott lett volna a helyük -
#14878 Na meg a bosnyakok. -
#14877 a pofám leszakad észtország pótselejtezős SZERBIA ÉS SZLOVÉNIA ELŐTT...hát ez hihhetetlen -
Grenzjager #14876 Smityó aláírt az Anzsihoz :)) -
#14875 Szélesi Zoltán -> NEC Nijmegen
Jó lenne, csak egyelőre mivel előző csapatát kizárták(Volosz) még nem tudtják leigazolni, de próbajátékon megfelelt -
Grenzjager #14874 nem fogunk kiesni -
#14873 nemsokára ezt tényekkel is bizonyíthatjuk! -
#14872 semmi gond, NB2 alatt rengetegszer volt hogy a fradi hazai meccsén többen voltak mint az egész NB1+NB2 összes többi mérközésén, föleg az utolsó évben:) -
#14871 minenki megnézte utoljára őket, aztán nb1-ig vissza se néztek :P sorry láma barátom :) -
#14870 -
Odacsap77 #14869 pénzt osztogattak vagy miért ment ki annyi ember? -
#14868 legelső nb2 es meccsünkön a jászapáti ellen teltház volt kicsit késtem és már csak a reflektorokat tartó beton genyón volt hely:D:D:D -
#14867 Volt olyan NB II-es meccsünk ahol csak a szektorlezárás miatt nem volt teltház... -
#14866 én személy szerint nem hiszem, hogy 60 ezres stadion kéne egy NB2-es csapatnak -
#14865 Elég nektek a Megyeri úti barbi is -
#14864 meg a Fradi -
#14863 60 ezres Puskást! Jöjjön a BL, az EB! Legyen benne élvezetes, magyar futball! -
#14862 Diósgyőr - mostmár Budapesten is... -
karajjj #14861 áá, a győrnek van új stadion, nem tudják megtölteni :D de miskolcon a múltkor még egy rakás ember kintmaradt, mert elfogyott a jegy -
#14860 vagy a győr...esetleg a mahacskala...:D -
karajjj #14859 60 ezres Puskást! Jöjjön a BL, az EB! Legyen benne a DVTK!
:D -
commissioner #14858 Milyen legyen az új Puskás Stadion? - SZAVAZÁS! -
#14857 én csak akkor hiszem el, hogy itthon felépítenek egy új stadiont, ha azt már átadták...
Abszurdisztán, igérgetések hazája. -
Grenzjager #14856 játszott tétmeccsen Vasas mezben?
nem úgy van h egy szezonban nem szerepelhet 2nél több csapatban?
-
#14855 a szabályt erősítő kivétel...:DD -
karajjj #14854 az oké, de úgy tudom, hogy egy azon évben 2 csapatnál többen nem szerepelhet egy játékos -
Grenzjager #14853 szerződést bontott vele a Vasas
vagy nem volt akkor pénz még Angellandon, vagy egyéb -
karajjj #14852 na most valaki magyarázza már el nekem, hogy Homma ha nyáron a Vasasban játszott, akkor hogy mehet most a fradihoz? -
Grenzjager #14851 pénteken: Debrecen - Kolozsvári CFR/Vasutas -
#14850 Az az egyik terv, másik, hogy külön lenne az atlétikai pálya. Még nem döntötték el bár úgy látszik most már mind1. -
#14849 na,hát ez a gáz. teljesen más élmény egy debreceni stadionban ülni,mint itt a nyiregyiben,jópárszor ültem a lelátón mindkét stadionban,de élményre sokkal jobb a debreceni,közelebb érzem a játékosokat magamhoz,mint itt. -
karajjj #14848 látod, alapból futópályával akarják... -
#14847 persze,teljesen mind1,hogy hol játszik a válogatott,felőlem lehet az Győr,Debrecen,vagy Fehérvár is,csak végre legyen egy olyan stadionunk,amit csak és kizárólag a magyar nemzeti válogatottak használnának,amit büszkén mutogathatunk a nyugatnak,és ahova hidegrázással lépne be egy svéd,portugál,vagy akármilyen válogatott. jah,és persze futópálya nélkül természetesen,magyar stadionok LEGNAGYOBB hibája,a futópálya. Persze hogy nem ül be a Kiss család a fehérvári stadionban valamelyik kanyarba,40 méterről nézni az eseményeket nem nagy élmény -
Grenzjager #14846 sose lett befejezve a Puskás/Népstadion ...
már a bontása is kérdéses ...
nem beszélve arról ami épülne...
amúgy válogatott meccseket Székesfehérváron is lehet rendezni... -
karajjj #14845 az a baj, hogy már most késő lenne elkezdeni az építkezést, nem még megint várni ezzel...
amúgymeg vigyék Győrbe a válogatott meccset, vagy ott a Szusza, esetleg majd vihetik Debrecenbe, nem kell mindig mindent Pesten rendezni -
#14844 de az eléggé érdekes döntés lenne az állam részéről,hogy az ország,a válogatott nem kap egy új nemzeti stadiont,de egy klub meg igen. én megvárnám a májust ezzel az új loki stadionnal,egy esetleges bajnoki cím esetén elgondolkodnék rajta -
karajjj #14843 ott azt írták, hogy arra megvan a pénz -
#14842 nahááát,vajon lesz-e új loki stadion? :)))) ezek után nem hiszem -
karajjj #14841 nájlon ing -
#14840 még évtizedekig nem fogok tudni kimenni válogatott meccsre amin 40 ezren vannak (még voltam ilyenen a portugál féle selejtezőcsoportban)..... :(