Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
Koman gól! 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

passatgt
neeeeeeeee😄

passatgt
takarocc

<#ravasz1><#idiota><#nyes>

amiért a Szpariéban :o

nem zavart össze a Puskásban lesz nem tom milyen meccsre megy én a DVSC meccsre megyek...különben is miért játszana a DVSC az MTK stadionjában?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

na zavard már ennél jobban össze 😄

???

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

passatgt
én a hidegkútisra megyek

ott lesz vki a Loki-PSV meccsen 21-én? én igen, ami a Puskásban lesz estefele kezdõdik...

banok
Azok az országok ahol ezt a tavasz-õsz rendzert alkalmazzák (Skandiávok) azok a 4-5 hónapos szünet miatt panaszkodnak rá de ott nincs más választásuk a klíma miatt.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

annyiból érthetõ, hogy a téli szünetünk duplája a nyárinak, mégis nyáron kezdõdik az új szezon, ha lenne nálunk is minden csapatnak olyan fûthetõ stadionja, mint a bundesligában, hogy februárban kezdõdhetne a bajnokság, akkor hülyeségnek tartanám, de így, hogy általában még márciusban is halaszthatni kell a kezdést... van benne valami
érdekes lenne

...gázos lenne mondjuk a szerzõdés... mert ha vki külföldre akar majd igazolni, akkor is júl-aug-ig írna alá... s a magyar csapatok is akkor tudnának igazolni.

Az oroszok amúgy most akarnak áttérni az "európai" szezon menetre, mi meg most térnék át az oroszra 😊))))))))))

Ki is állították... 2. sárgával... 😞

www.smart-bus.hu

az elsõt nem neki írták be, visznot a végén még a combjáról bepattant, úgyhogy tényleg van gólja
Pintér kezdõ a Zaragozában
Tõzsér gól Standard Liege ellen

rooney8
😄😄
köszi

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

banok
Stieberhez még annyi, hogy a Bundesliga II.-ben õ vezeti a kanadai táblázatot
kicker.de

banok
Dzsudzsák gól, Stieber gól (az õ gólja volt a gyõztes gól!)

WuFraZselic

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

rooney8
linkt!!! 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Matthew Prosac
amit ráadásul onnan már illett volna berúgni 😊
nagy góllal akart debütálni, funny lett belõle😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

WuFraZselic
azért elõtte baszott egy nem kis kapufát 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

LasDen
elég suta gólt lõtt amúgy...de talán így majd a kezdõt is elérheti egyszõ...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

banok
a Romának.

banok
Rudolf gól a Romanák

Naivan szeretném hinni, hogy az...

www.smart-bus.hu

Láma!
és szerinted tiszta a játék?😊)))

az megint más 😄
banok
engem sem zavar OV és asztaltársaságának térnyerése a Vidiben de élcelõdni jó rajta. <#vigyor>

Ennyi! <#eljen>

www.smart-bus.hu

ott a pont, addig teljesen mindegy, hogy a klub, a Gazprom, vagy a sarki fûszeres fizeti a játékos bérét, amíg nem azzal foglalkozik, hogy magam ellen fogadtam bwin-en, vagy hogy ma el kell hasalnunk, mert akkor lesz új BMW
Mert kevés teheti meg... ha ez lenne a politikai életünk legnagyobb baja, én lennék a világ legboldogabb embere!

Engem annyi érdekel, hogy tiszta legyen a játék...

www.smart-bus.hu

LasDen
és az miben más mintha Szima, Abramovic vagy Ali-baba tenné??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Láma!
sok politikus van aki szereti a focit... csak kevés nyomja tele undoritoan sok pénzzel kedvenc csapatát...

LasDen
A pa-don ülni élvezet,
onnan nézni a meccset kész élvezet.
csak úgy pörög meg fasza, hú de klafa,
padról nézno jó, kis pofa...

haggyadmár 😄 csoda, hogy idén csak ilyen késõn indult be az edzõkeringõ...
banok
Németh Krisztián padon ül az Olympiakosz meccsen

LasDen
szombathelyen Aczél Zolika lesz az edzõ....kíváncsi vagyok kibírja-e a szezon végéig....ahogy kecsón a szerb, és pesten komjáti....ez a sok edzõ váltás....én jobb lennék a többségnél....FM megtanított mindenre 😄

lol, viccnek is rossz, sehol nincs elõírva, hogy félévente 20-30 játékost kell igazolni...
Gunnersboy
nemtudom, még nem találtam róla semmit, de gondolom, ha ilyen korán lehozták..

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

passatgt
megint lesérült?

Gunnersboy
Kádár végigülte a N'castle mai meccsét
Gyepes végigjátszotta a Cardiff mai meccsét, 3-2re megverték a Bristolt
Priskin végigülte az Ipswich mai meccsét
Buzsákyt a 27. percbe lecserélték a QPR-ben

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
Gera negyed órát kapott a Fulhamben.. kikaptak 2-1re a tottenhamtõl

Inkább örülj neki, hogy van egy politikus aki szereti a focit...

A politika meg évtizedek óta benne van a fociban... fõleg amióta kitalálták a "sportdiplomácia" kifejezést...

www.smart-bus.hu

bakkerman
a fehérvárt direkt nem írtam be,politikának nincs helye a fociban...khmm izé

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
bõven elég lenne 8 csapat is az élvonalba,Debrecen,Nyír1,Gyõr,Szolnok,Zalaegerszeg,FTC,Újpest,Diósgyõr.
két szezononként lenne 1 darab kiesõ,a 2 év alatt összegyûjtött pontok alapján,hogy ne lehessen olyat mondani,hogy "jajj,most télen sokan érkeztek,nincs összhang,ezért kiesünk" ! SZERINTEM

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!