Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
hurrá

passatgt
"Németh Krisztián hosszas várakozás után hivatalosan is bemutatkozott az Olympiakosz elsõ csapatában az Iliupoli elleni Görög Kupa-mérkõzésen."

ubazmeg vasziljevics meg nikolics gólok kurvaszépek voltak
bakkerman
jaja,lazán bement volna,de õ azért beletette a lábát 😄 nagy tag ez a pali,Inzaghi 2.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
van egy rakás 😄 2 percnél a legnagyobb jelenet 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ilyen videót air sanyiról is lehetne csinálni! 😄

www.smart-bus.hu

WuFraZselic
pedig az összevágott videóból minimum egy aranycipõt néznék ki belõle 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Bundesliga II-ben 50 meccsen 8 gól? Fergeteges csatár lehet...

www.smart-bus.hu

lolmár, úgyis elküldik majd, mer sokat kér...
zaki
Tóth Balázs is gólt lõtt a Venloban

banok
Szabics gól

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Matthew Prosac
Vanczák gól a Sion-Luzern meccsen. jelenleg 4-1

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

hálistennek😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
tnap kiszopott a Fideoton( 😄 ) a Honvédtól,mondjuk szarul is játszottak...

DaemoonHunter
Dzsudzsák gól(11-es)

Kaplan
Ugyanezen a meccsen Stieber gólpassz.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Szalai gól a német kupában, de így is kikaptak 2-1re az Aachen-tõl

Murder3
akkor még más dolgok foyltak fopping ügybe lehet egy két sporteseméynem még lehetne találni iylesmiekt utólag.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

arról már nem is beszélve:/
és még folytathatnánk, hogy a játékosokat megalázták disszidáltak is Kocsisék szépen emiatt...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Picit vidd tovább, ha van kedved... a Németek ennek köszönhetõen szedték össze magukat a VH után, nekünk ez a 2. hely is "kellett" 56-hoz...

Az élet nagy rendezõ... mindig minden úgy történik, ahogy annak lennie kell, maximum nem értjük... szerintem...

www.smart-bus.hu

külön történet az az 1954-es döntõ..itt van a könyvem végig olvastam mindent benne, sõt a nagyon nagyon régi 1954-es sportévkönyvben van egy képem Puskásról és a környezetrõl, amikor a díjátadásnál a többiek sírtak, de õ nevetve fogott kezet, ott azt hiszem az akkori FIFA elnökével és vette át az érmet...ez is érdekes dolog volt

ez is egy baromi vitatott eset, nyílván van benne elfogultság a részünkrõl, de ha a statisztikát megnézzük mindenben a németek fölött álltunk az egész vb alatt mindenben, kivéve a 3-2t...szóval én nem hiszek abban, hogy ez egy csoda volt, ez nem berni csoda, hanem a berni csalás😉

passatgt
meg ugye fel is rúgtak ott valakit az ötösön belül úgy, hogy 100-ból 101 bíró 11-est adott volna

végül is mindenki szemébe ettõl függetlenül legendává váltak...

de ez akkor is gány, hogy 8-3 ra elverjük õket a csoportban és pont a döntõben ne koncentrálnak? egyébként is 3-3 lett volna a normál eredmény csak a bíró nem adta meg Puskás szabályos gólját...ennyit errõl és, hogy bunda meg egy kis dopping az ellenfélnél ne mondja nekem senki h nem volt...

az igaz, hogy erõs csapatunk volt utána is, de még is más lenne érzelmileg, ha megnyertük volna😊 ezt csak azért mondtam, mert sok Magyar manapság pont az, hogy nem büszke arra, hogy "csak" ezüst lett...én örülök neki, de jobban aludnék, ha tudnám, hogy megnyertük...mondjuk most, hogy a Hollandok 3 ezüstjük lett, nem irigylem õket😄 az õ helyzetükbe is bele kell érezni az milyen lehet, hogy 3x a csúcs közelében estek le😞

Szerintem pedig egy VB ezüstnek is kellõ motivációt kellene adnia.
Nem értek egyet. Az utána következõ generációk is erõsek voltak.
Egészen 86 ig erõs csapatunk volt.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

most, 56 évvel késõbb szerintem teljesen mindegy, ha ne adj isten még el is vennék a vb aranyat tõlük, pofátlanság lenne igényt tartani rá már szerintem, mi is elbasztuk azt a döntõt, tessék olvasgatni róla, azóta már bevallották, hogy elõzõ este kilógtak kocsmázni páran aztán másnaposan nem ment úgy a játék
nem mind1, mert egész más szellemben nõttek volna fel az utána következõ futball generáció...a tudat, hogy világbajnokok lehettünk volna, ha azok lennénk ma akkor sokkal több motiváció lenne én sztem...

olymindegy már...
tehát mégis igaz:S:S

rohadt életbe

rooney8
a 9-et is 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

? <#nevetes1>

banok
10-0 lett a vége.

passatgt
az ajax-ban meg kiállították Vurnon Anitát😄

passatgt
7.?😄 omg

banok
Dzsudzsák szerezte a PSV 7. gólját a Feyenoord ellen.

banok
Rudolf kezdõ a Genoában
Vass kezdõ a Bresciában

Nálam ez az õ gólja!!!

Persze nem neki adták... 😞

www.smart-bus.hu

banok
Gera kezdõ a Fulhamben.

Shefki Kuqi:
--------------
"Nem lehet mindig szépen játszva nyerni, néha a csúnya gyõzelem is megteszi - és ezt most nagyon csúnya volt, mert eltörtem az orrom" - A finn Shefki Kuqi egy gyõztes összecsapás után.

Hajdú B. István:
-------------------
Szép volt, fiúk!... És önök is láthatnak szépfiúkat, de legalább egyet biztosan! Kapcsolunk a stúdióba.

Vitár Róbert:
---------------
És most kiállították az egész csapatot!... Ja nem, sorcsere. (egy hoki meccsen)

Egy kezdõ sportriporter:
----------------------------
Liverpool - Ipswich 2:0. Ha az eredmény nem változik a meccs végéig, azt hiszem, a Liverpoolnak komoly esélye van a gyõzelemre.

Gundel Takács Gábor:
-------------------------
Taffarel nem volt lesen. (a brazil kapusról)

Gundel Takács Gábor:
--------------------------
Zamorano kicsit késõn tette be és nem is volt jó.

Gulyás László:
-----------------
Az embernek tátva marad a szeme!

Vitár Róbert:
---------------
Hátulról, ahogy a férje szokta. (a Bjelova-Bjelov röplabdaházaspár nõtagjáról)

Faragó Richárd:
------------------
A görög versenyzõnõt láthatjuk, amint a rúdjával babrál...

Zelinka Ildikó:
-----------------
És még egy kicsi kielégí...,ööö...kiegészítés!!

Faragó Richárd:
------------------
Hát ez olyannyira nem jó, hogy rossz. (férfi kalapácsvetés, döntõ)

Rokob Péter:
----------------
Te Szabolcs, és tudtál hárítani a gól elõtt?

Knézy Jenõ:
--------------
Elszállt Andersson lába, most hozzák vissza a stadionba.

Hajdú B. István:
-------------------
Belemártja a vízbe, mint német turista a virslit a Balatonon.

Gyulai István:
-----------------
Hogy tud egy nõ ilyen okosan futni!

Vitár Róbert:
---------------
Az ellenfél egyszerûen nem tud eljutni a Porto kapujáig. Pontosabban el tud, csak labda nélkül.

Vass István Z.:
-----------------
Milyen jól el lehetne adni ezeket a játékosokat, ha gépkocsik lennének. Az eladónak csak annyit kellene mondania: ezt nézze uram, alig futott.

Vitray Tamás:
----------------
A gól nélküli döntetlen végeredménye nulla-nulla.

Csisztu Zsuzsa:
------------------
Ez a futó, aki most az olimpiai lánggal fut, nem a szülõföldjén látta meg a napvilágot, oda csak 21 évesen települt vissza.

Faragó Richárd:
------------------
Elnézést, csak leesett a mikrofonom és felnyomtam magamnak.

Szántó Dávid:
----------------
Délelõtt Kovács Áginak volt a legjobb melle. (úszás)

Siklós Erik:
-------------
De nagy gólt lõttél Preisinger! Mondhatnám, hogy ez a Bélák napja, de hát õ nem is Béla, hanem Sándor.

Vass István Z.:
------------------
A Vasas kapusa, Kakas dobja ki a labdát, amely Farkashoz kerül, aki jól passzol Nyúlhoz. Ha hozzáteszem, hogy a játékvezetõ Maczkó, akkor itt az egész állatkert.

Hajdú B. István:
-------------------
Azt kell mondanom, amit már Dobó István is mondott 1566-ban az egri vár védése közben: feljöttek a törökök.

Vitray Tamás:
----------------
Elsõ perc, még mindig nincs gól.

passatgt
vérbeli csatár😊

rooney8
<#worship>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Nem gyenge... 😊

www.smart-bus.hu

Láma!
minek eröltessék meg magukat😊))

DaemoonHunter
Juhász gól...

limperatore
most jöttem meg a meccsrõl, rossz volt nézni
de a psv is egy hoki volt

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Kaplan
bûn rossz ez a loki, borzasztó egyszerûen.. faszán szétkúrták a csapatukat.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

gabber_saviola
Valóban nem lenne hülyeség, csak az a baj, hogy Európában az õsz-tavasz rendszer az elfogadott, ehhez vannak igazítva az átigazolási idõszakok, a BL, az EL, a VB, az EB ...stb.

Szerintem inkább normális pályák, normális edzéslehetõségek, normális játékoskinevelés és normális szakmai stábok kellenének.

Játékosneveléshez ajánlok egy jó filmet, ebben benne van minden:
http://film.indavideo.hu/video/f_magyar_futball_91perc%20/

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bakkerman
szerintem jó ötlet lenne,pláne hogy csak 1 nagy szünet lenne,no meg a válogatott szünetek! Lehet felpörögne a színvonal is,ami mellesleg most se rossz,vagyis játékban talán fejlõdünk,csak a fizika az nulla

passatgt
nyerünk basszátokmeg😄