Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
www.smart-bus.hu
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
www.smart-bus.hu
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
és még folytathatnánk, hogy a játékosokat megalázták disszidáltak is Kocsisék szépen emiatt...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Az élet nagy rendezõ... mindig minden úgy történik, ahogy annak lennie kell, maximum nem értjük... szerintem...
www.smart-bus.hu
ez is egy baromi vitatott eset, nyílván van benne elfogultság a részünkrõl, de ha a statisztikát megnézzük mindenben a németek fölött álltunk az egész vb alatt mindenben, kivéve a 3-2t...szóval én nem hiszek abban, hogy ez egy csoda volt, ez nem berni csoda, hanem a berni csalás😉
az igaz, hogy erõs csapatunk volt utána is, de még is más lenne érzelmileg, ha megnyertük volna😊 ezt csak azért mondtam, mert sok Magyar manapság pont az, hogy nem büszke arra, hogy "csak" ezüst lett...én örülök neki, de jobban aludnék, ha tudnám, hogy megnyertük...mondjuk most, hogy a Hollandok 3 ezüstjük lett, nem irigylem õket😄 az õ helyzetükbe is bele kell érezni az milyen lehet, hogy 3x a csúcs közelében estek le😞
Nem értek egyet. Az utána következõ generációk is erõsek voltak.
Egészen 86 ig erõs csapatunk volt.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
www.smart-bus.hu
--------------
"Nem lehet mindig szépen játszva nyerni, néha a csúnya gyõzelem is megteszi - és ezt most nagyon csúnya volt, mert eltörtem az orrom" - A finn Shefki Kuqi egy gyõztes összecsapás után.
Hajdú B. István:
-------------------
Szép volt, fiúk!... És önök is láthatnak szépfiúkat, de legalább egyet biztosan! Kapcsolunk a stúdióba.
Vitár Róbert:
---------------
És most kiállították az egész csapatot!... Ja nem, sorcsere. (egy hoki meccsen)
Egy kezdõ sportriporter:
----------------------------
Liverpool - Ipswich 2:0. Ha az eredmény nem változik a meccs végéig, azt hiszem, a Liverpoolnak komoly esélye van a gyõzelemre.
Gundel Takács Gábor:
-------------------------
Taffarel nem volt lesen. (a brazil kapusról)
Gundel Takács Gábor:
--------------------------
Zamorano kicsit késõn tette be és nem is volt jó.
Gulyás László:
-----------------
Az embernek tátva marad a szeme!
Vitár Róbert:
---------------
Hátulról, ahogy a férje szokta. (a Bjelova-Bjelov röplabdaházaspár nõtagjáról)
Faragó Richárd:
------------------
A görög versenyzõnõt láthatjuk, amint a rúdjával babrál...
Zelinka Ildikó:
-----------------
És még egy kicsi kielégí...,ööö...kiegészítés!!
Faragó Richárd:
------------------
Hát ez olyannyira nem jó, hogy rossz. (férfi kalapácsvetés, döntõ)
Rokob Péter:
----------------
Te Szabolcs, és tudtál hárítani a gól elõtt?
Knézy Jenõ:
--------------
Elszállt Andersson lába, most hozzák vissza a stadionba.
Hajdú B. István:
-------------------
Belemártja a vízbe, mint német turista a virslit a Balatonon.
Gyulai István:
-----------------
Hogy tud egy nõ ilyen okosan futni!
Vitár Róbert:
---------------
Az ellenfél egyszerûen nem tud eljutni a Porto kapujáig. Pontosabban el tud, csak labda nélkül.
Vass István Z.:
-----------------
Milyen jól el lehetne adni ezeket a játékosokat, ha gépkocsik lennének. Az eladónak csak annyit kellene mondania: ezt nézze uram, alig futott.
Vitray Tamás:
----------------
A gól nélküli döntetlen végeredménye nulla-nulla.
Csisztu Zsuzsa:
------------------
Ez a futó, aki most az olimpiai lánggal fut, nem a szülõföldjén látta meg a napvilágot, oda csak 21 évesen települt vissza.
Faragó Richárd:
------------------
Elnézést, csak leesett a mikrofonom és felnyomtam magamnak.
Szántó Dávid:
----------------
Délelõtt Kovács Áginak volt a legjobb melle. (úszás)
Siklós Erik:
-------------
De nagy gólt lõttél Preisinger! Mondhatnám, hogy ez a Bélák napja, de hát õ nem is Béla, hanem Sándor.
Vass István Z.:
------------------
A Vasas kapusa, Kakas dobja ki a labdát, amely Farkashoz kerül, aki jól passzol Nyúlhoz. Ha hozzáteszem, hogy a játékvezetõ Maczkó, akkor itt az egész állatkert.
Hajdú B. István:
-------------------
Azt kell mondanom, amit már Dobó István is mondott 1566-ban az egri vár védése közben: feljöttek a törökök.
Vitray Tamás:
----------------
Elsõ perc, még mindig nincs gól.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
www.smart-bus.hu
de a psv is egy hoki volt
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Szerintem inkább normális pályák, normális edzéslehetõségek, normális játékoskinevelés és normális szakmai stábok kellenének.
Játékosneveléshez ajánlok egy jó filmet, ebben benne van minden:
http://film.indavideo.hu/video/f_magyar_futball_91perc%20/
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.