32945
Magyar Foci
  • Casillas
    nem csak mostantól, eddig is az volt
  • ressy14
    Ne legyél már nevetséges. Nem vesztettétek el az eszeteket az NB2-ben. Vagy mégis?

Gyenge vigasz ráfogni egy fölényes győzelemre a bundát, erről pont nektek kéne csöndben lenni...
  • LasDen #15117
    akkor mostantól minden meccs bunda már???
  • Láma!
    vajon Bochumban erre is felfigyelnek?

legalább 1 gólt próbált volna megakadályozni rendesen a Sió védelem... minden esetre biztos nem jártak rosszul...
  • geo91
    mi az a győőőr? :DDD
  • ressy14
    Honvéd meg idegenben veri a Győrt. Egy holnapi Loki győzelemmel elhúznának 6 pontra. Ami annyira még nem vészes talán.d
  • banok
    A gólok
  • ressy14
    ez esetben igen, nehogy mindenki elhiggye, hogy innentől kezdve a Vidi szétveri az NB1-et. Bár jó lenne :D
  • passatgt
    győzelmet nem kell megmagyarázni
  • ressy14
    Kint voltam, hidd el nem volt nagy szám, nem kell elájulni tőle. Minden összejött nekünk és a siófokiak még ehhez asszisztáltak is.
  • bakkerman
    vidi nem semmi volt ma,benyomtam a tévét a győr meccs előtt,látom az eredményeket 7-0 :O nagyon komoly
  • passatgt
    győriek mezén a számokat ki találta ki? úgy néz ki mint amikor ifiben nem volt a mezeken szám és szigszalaggal "rajzoltuk" rá őket:D
  • REALista
    Végig a pályán volt és gólpasszt is adott.
  • Takezó
    Ja, de a meccs gyenge volt, az első félidőben nem érdemelték meg a 2:0-s vezetést. A mostani Győr-Honvéd meccs nem egy klasszissal jobb, pedig azért ez sem egy PL-meccs.
  • karajjj
    a Vidi hetet gurított a Siófoknak
  • banok
    Gera kezdő
  • passatgt
    :DDDD
  • Odacsap77
    állítólag mobil lelátókat akarnak gyorsba bepakolni valahova..
  • passatgt
    szerintem itt a könyvelő volt amúgy a hibás, nem stadler. Pl miért nem adott be adóbevallást? Még ha csalt volna akkor is legalább valamit adott volna be, de az hogy semmit...

Amúgy pedig kár érte, nem tudom lehet e fellebbezni, mert jó stadion lenne ez, ha jól tudom még selejtezőt is lehetne benne játszani, 12.000 férőhelyes. Pl a Pask simán játszhatna itt a mostani legelője helyett... vagy akár a Kecskemét is, mindkettő közel van hozzá, persze, csak miután rendbe lett téve.
  • bakkerman
    nagyon nem tervezhet már semmit se az öreg #15097 ASD:ASSAF:ASASF
  • LasDen #15099
    anno 1x voltam egy stadler meccsen a stadionba...nem sok mindenre emlékszem, de arra igen, hogy a stadion tele volt...:D

meg ha jól tudom most visszavette a stadiont és megin tervez valamit..:D
  • karajjj
    figyeld meg, hogy 2-3 év múlva jó magaviseletért kiengedik, megint kezdi elölről az egészet :D
  • Láma!
    frissítés a cikk végén:
    "Közben véget ért a tárgyalás. A szegedi ítélőtábla jogerősen négy év tíz hónap börtönbüntetéssel és 67 millió forintos vagyonelkobzással sújtotta Stadler Józsefet."

mekkora arc az öreg:DDD
  • karajjj
    na az fasza... :D akkor már biztos, hogy nem megyek
  • Grenzjager
    pl akit lekapcsoltak már,
    FIFA licenszes szarvasi illetőségű manager....

na ő Bodnár managere
    szal Boci inkább DJ legyen...
  • Odacsap77
    van jegyed?
  • ressy14
    Bodnár meg beállt DJ-nek, csapat híján. DJ Hooper
  • bakkerman
    óriási meccs lesz,óriási hangulattal,tuti nézős,kaja,pia,haverok...nagyon várom már
  • passatgt
    nem neked akartam válaszolni
  • passatgt
    http://sportgeza.hu/futball/2011/11/17/stadler/?rnd=618
  • Odacsap77
    10 Nappal a meccs előtt, 3 nappal a jegy árusítása előtt el kelt az összes jegy a DVTK - FTC rangadóra.

Azért ez komoly gyerekek :) A boltokban csak hétfőn lehet(ett)jegyet kapni de már ma elfogyott az összes :dDD
  • bakkerman
    sose fognak elkapni mindenkit,olyan világban élünk,ahol U19-es magyar bajnokikra lehet fogadni a neten,a noname 18-19 éves srácok akkor raknak maguk ellen amikor csak akarnak,ha épp kell egy kis pénz az új retro kabátra :) van alapja amit írtam,elég közeli
  • smith09 #15087
    Mikor kiderült ez a tippmix dolog azt mondták ez csak jéghegy csúcsa.
    Remélem meglesznek a tettesek, és ha kell játszanak igenis ifisták, legyünk mitudomén ferrőer szigetek szintjén aztán talán már csak jobb lesz pár év múlva, de itt ne legyen bunda - banda!!
  • Grenzjager
    értelek, én nem a játékosok pártját fogtam a kecsó levonulós hasmenés miatt, de a liláknál is az jön le hogy korgó gyomorral jártak edzésre :):))))

nincs olyan magyar csapat ahol ne lenne tippmixelő, ha még is lenne akkor olyan nincs ahol ne lett volna egy régebben tippimxelő aki zsarolható
  • Verseghy
    Ne haragudj, ismerem a kecskeméti helyzetet és VAN pénz. A játékosok (vissza kellett fognom magam, hogy ne használjak semmi obszcén jelzőt) két heti fizetéselmaradásért sztrájkoltak és a kibaszott nemzeti sport ezen lovagol három hete. Semmiféle fizetési probléma NINCS Kecskeméten (már ha azt gondoljuk, hogy magyar viszonylatban abnormális és felháborító két heti pénz hiánya). Ez a hülyeség, hogy a játékosok pénzt adnak a szertárosnak, meg a takarítónak... Máshol sem keresnek többet, csak az itteni focisták ezzel köszönik meg a túlórákat, amit meg azért csinálnak, hogy minden tiszta és rendenben legyen. Kérlek mondd meg, hány csapatnál pontos a fizetés? Kb tudsz mondani 5 magyar csapatot. Talán annyit sem. Valahol hónapok óta nem láttak fizetést (lásd újpest) a két hét az SEMMI. A kapusunk, aki még új, nagyon furcsán nézett a többiekre ez az akció miatt, mert ő már olyan helyen is volt, ahol fél évig egy fityinget sem látott. Szerinted a szerencsejáték zrt-s pénzzel mi a tök van? Jönnek a szponzorok, egyre több faszság van a mezen.. Szerintem ezekben a percekben már mindegyik kis focista megkapta a bérét.

Ui: nem azt mondom, hogy nálunk nincsenek tippmixes meccsek, mert az egész magyar focit ez irányítja, én most csak ezen a "pénzhiányon" vagyok kiakadva.
  • Grenzjager
    most egy Kecskemét-Siófok lenne poén
    mert minden fogadó iroda a 2-esre fizetne a legtöbbet....
    de Kecskeméten meg nincs pénz...
    ilyenkor tippmixelnek a magukat labdarúgóknak nevező egyének.
    de mondjuk ez megy már nagyon nagyon rég óta.

Mészöly, és Novák beszélgetés a korábbi "lezsírozott" bajnoki címekről álá párt az előzőnek nevezett rendszerben ?? Na most meg nem a párt mondja meg ki nyerjen ennyi.
  • smith09 #15083
    Abban a részben egyetértek veled, hogy mindenkit, el kell kapni, h jót tesz e nem tudom, de aki csal, elcsalja a meccset, bundázik, azt tiltsák el.
    A szurkoló kimegy hétvégén megveszi a jegyet és a lelátón azt hallja h megint nem kaptak fizetés, a játék valami tragikomikus. Közben még el is adják a meccset. Remélem az összeset elkapják és felelősségre vonják. Legyen az újpesti vagy pécsi !!!!
  • commissioner
    Na, ezt jó tudni, legközelebb a bundagyanús meccseket kétgólos hendivel fogom megrakni...
  • Verseghy
    :D
  • karajjj
    hagyszóljon :D