Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Prosac
Torghelle gól a Düsseldorf meccsen. 3-0 nekik. Air Sándor visszatért!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

szabii98
Áhh, most a Vidi nemképes bejutni a BLbe.Ez elvan döntve, a loki verne minket, meg még a zágráb is meg egyéb kisebb csapatok

I met God. She's black

bakkerman
magával a Videotonnal,mint csapat,semmi bajom,tetszetõsen fociznak,az Alves gyerek Magyarország legjobb csatára Heinz mellett,de amit ez a vén szivar csinál,az elképesztõ...a nyilatkozataiból lesüt az az arrogancia,hogy mi vagyunk a janik,a loki a múlt,most mijövünk,készülönk gõzerõvel a bl fõtáblára,profik vagyunk stb...mondjuk ha kikapcsolom ezeket a dolgokat,akkor arra jövök rá,hogy idén már többször volt olyan,hogy kifejezetten vártam egy Videoton meccsen...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

olyan mondvacsinált okokkal elintézi mezei ezeket a dolgokat, az elején még szimpatikus volt ahogy összerakta a csapatot, most meg már látszik, hogy már csak az kerülhet pályára, aki becsókolt...
passatgt
ja ez a pöcs mezei meg azt mondja, nem hozta a hozzáfûzött reményeket...
játszatni kellett volna, nem kétszer beállítani 20 percre és azt mondani nem kell

vicc az az ember

passatgt
megvették 1 millióért vagy menniyrt, eladjon 250e-ért kb...

bakkerman
érdekes...

I. Viktor jó vásárt csinált a sráccal 😄DDDDD

Láma!
ohh, ugy már más😄

kraawz
ha jól tudom, õ siófoki 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Kaplan
Azért azt kicsit erõsnek érzem, hogy Gyepes ma már a padra se ülhetett le a Cardiff meccsén, vagy esetleg megsérült komolyabban az elõzõ meccsen az állítólagos hibája elõtt?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Láma!
jobban jártál ha nem láttad...😊

Nincs rá lóvé, oszt megy a mellé duma! 😊

www.smart-bus.hu

LasDen
gerilla reklám...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

9csöves9
Banok ha esetleg erre jársz:tudnál egy másik streamet adni a Siófok-Fradihoz?valami kibaszott brazil szappanopera megy azon ami a fórumodban van...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

bakkerman
Afellay:
193 tétmeccs a PSV-ben,ezeken 36 gól,19 gólpassz,28 sárga

Dzsudzsák:
127 tétmeccs a PSV-ben,42 gól,44 gólpassz,18 sárgalap
Debrecenben 42 tétmeccs,12 gól,17 gólpassz.

válogatottban:
Afellay: 29 meccs,2 gól,3 gólpassz
Dzsudzs: 30 meccs,4 gól,5 gólpassz

(szerintem) ritka zsenik mindketten,de Dzs szerintem egy picit jobb,vagyis a csapatban látványosabban lövi a gólokat,és szolgálja ki a társakat. Mindkettejükre nagy jövõ vár,elmehetnek akár 100 válogatottságig is.

Murder3
az akart lenni, hogy.
Nem egy tuti bl-be jutó csapat, de tuti bejutó vmelyik európai kupába akár bl-be is.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

LasDen
én angliába vagy spanyolba...😄
viszont utolsó elõtti mondatod elég kesze-kusza...nehezen hámoztam ki mit is akarsz 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Murder3
Afellay jobb Dzsudzsáknál.

De ott van a legjobbak közt.

Ami msot Dzs-nek nem jönne jól ha elkerülne egy úgymond sztár csapatba.
Bár nem hinném h sokáig jó út lenne a psv és a holland bajnokság.

Azért egy idõ után ott már nem fog tudni fejlõdni és a psv ne egy hát tuti bl csapat, de legalább a tuti el és könnyebb bl is ott van neki lehetõségként.
Én szívesebben látnám õt Németországba😊

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

bakkerman
persze én is örülök,csak azért (holland sajtó szerint) hollandia 2.-3.!!! legjobb futballistájáról van szó...nála Suarez jobb,Afellayal kb egy szint szerintem

amellett, hogy teljesen egyetértek az ebben a két posztban leírt véleményeddel, örülök, hogy nem igazol a digókhoz. még maradjon egy kicsit a psv-ben, aztán wenger papa csak leigazolja. 😊
LasDen
egy liverpoolba már most simán beférne...de akár egy sevillaba vagy arsenalba se kellene félnie....😄

Jobb is ez így. Nem kell neki a Juve. Jó helyen van. Stabil ember, sõt húzó ember egy jó csapatban.
Amennyiben van még benne fejlõdés akkor 1-2 éven belül sztárcsapathoz is kerülhet. Persze mérlegelni kell, hogy ott tud e majd rendszeresen játszani.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

bakkerman
az olaszok amúgy eléggé fegyelmezettek,és érettek voltak taktikailag idén a VB-n,pontot raboltak Új Zélandtól 😊

bakkerman
érdekes...

lövi a gólokat,adja a jobbnál jobb passzokat,aszisztokat stb...nem hiszem,hogy Ronaldo,vagy Messi,vagy más kitûnõ játékos mennyire fegyelmezett taktikailag...

noob.hu-ra tedd
ha megjelenik a Videotonról a kép ok, hanem modi törölje pls (nem kepfeltoltes.hu)

bakkerman
jó a videó címe (Y)

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

aztakurva....

bakkerman
😊)

Atyaég mekkora gól...

www.smart-bus.hu

passatgt
mondtam...

DVSC: Bakary Diakitétõl elköszönt a Loki szakmai stábja
A múlt héten Debrecenbe érkezett Bakary Diakité nem lesz a Debrecen játékosa – adta hírül a klub hivatalos honlapja.

A mali válogatott játékos lõtte a Püspökladány elleni felkészülési mérkõzésen a debreceniek egyetlen gólját (a találkozó 1–1-es döntetlennel zárult), de a szakmai stáb úgy döntött, nem szerzõdteti.
banok
Rudolf kezdõ

úgy néz ki lassan minden válogatott játékosunk alapemberré válik a klubjában. <#eljen>

LasDen
errû van videó??? 😄

banok
Vadócz gól

Matthew Prosac
Juhász is gólt szerzett a Club Brugge ellen!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

banok
és még egy büntetõbõl!

Dzsudzsák gól
passatgt
az 5. gólnál is õ adta nem?

banok
Németh a 77. percben csereként állt be a Panioniosz elleni 5-0-ás meccsen az Olympiakosz színeiben és gólpasszt adott.

banok
Priskin gól

banok
már 0-3

bakkerman
vezet a Videoton

rooney8
Venlo növelte az elõnyét. 3 - 0 Tóth Balázs góljával.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

bakkerman
végülis november van! szerencsétlen gyereknek szépen elbasszák a karrierjét,csatár létére szerintem itt magyarországon lõtt több gólt 1 idényben,mint kint összesen a felnõtteknél...

rooney8
Huszti gól a Zenitben (büntetõ)

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.